Kirjoittaja Aihe: Aamukahvisade | Harry/Draco, S  (Luettu 1224 kertaa)

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 558
Aamukahvisade | Harry/Draco, S
« : 03.06.2016 14:18:22 »
Title: Aamukahvisade
Author: FractaAnima
Genre: drama
Rating: S
Pairing: Harry Potter/Draco Malfoy
Disclaimer: J. K. Rowling omistaa hahmot, minä omistan mielikuvitukseni. En saa tästä minkäänlaista hyvitystä.

Ficlet

Haasteisiin:
Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus!

A/N: Lau pakotti kirjoittamaan jotain. Lau on melkoinen jääräpää, se saa tahtonsa usein läpi.  :-*

Piilopaikka-verse
Aamukahvisade S
38m² paratiisi K18
Savu peittää tuoksun K11
Tulitikkuaski K11Aamukahvisade

Kahvinkeittimestä alkaa soida radio kello kuusi neljäkymmentäviisi. Draco säpsähtää hereille ja refleksinä hän on tarttunut sauvaansa. Seuraavaksi yksiössä sataa kahvia ja lasinsirpaleita. Draco ei ymmärrä mitä juuri on tapahtunut. Hänen katseensa on uninen ja harhainen, kun Harry nousee kahisevien peittojen seasta istualleen.
"Hienosti, Draco", nuori mies naurahtaa. "Onneksi se ei ollut postinkantaja." Draco katsahtaa Harrya kysyvin silmin, hän ei ole vielä tässä maailmassa, hän on vielä unien mailla.

"Draco, sinä räjäytit juuri kahvinkeittimemme", Harry laskee jalat jo aamuauringosta lämpenevälle lattialle. "Herätys se on tämäkin", hän nurisee kiskoessaan t-paitaa ylleen.
"Vittu", Draco tokaisee ja romahtaa takaisin selälleen peittojen sekaan. Taikasauva tippuu tyynyjen väliin. Hän makaa hetken hiljaa ja hengittää raskaasti. "Jäisit vielä", käsi haroo Harryn selkää.
"Sinä tiedät, että minun on mentävä. En voi jatkuvasti olla ylitöissä, eivätkä yövuorot jatku puoleenpäivään", Harry mutisee. Hän on se, jonka on vaikeampi valehdella kotona. Hän on se, jolta vaaditaan selityksiä. Draco on vapaampi. Hänen tilanteensa kotona on erilainen, hänellä ei ole lapsia.

Draco painaa äsken toisen miehen selkää haroneen kämmenensä kasvoilleen. Häntä ahdistaa, kun hän vihdoin alkaa herätä uuteen päivään. Harry on jo pukenut, hän siivoaa kahvinkeittimen rippeet ja ottaa aamukahvin sijaan lasillisen vettä. Nojaillessaan allaskaappiin Harry katselee yhä alastonta Dracoa.

"Näemmekö ylihuomenna?" Harry kysyy ja pyyhkäisee suupieltään huolimattoman kulauksen seurauksena. Draco ei katso häneen. Miehen käsi siirtyy otsalta ohimoiden kautta aina leualle asti ja pyyhkii harkiten edellisenä iltana ajeltua leukaluuta. Harry ehtii huomata, ettei kaikki ole hyvin. Itseasiassa, hän on huomannut sen jo aikoja sitten.

"Astoria on raskaana", Draco sanoo. Hänen silmänsä tuijottavat kattoa näkemättä mitään. Harry puraisee huulensa sisäpintaa. Hän pohtii hetken Dracon sanoja, liikahtaa sitten kiireettä, laskee lasin altaaseen ja huuhtelee sen. Hän maiskauttaa kuin olisi juonut jotain maukasta veden sijaan.

"Ehkäpä emme", Harry tokaisee vastauksen aiempaan kysymykseensä. Hän tietää, että kaikki on muuttunut. Hetken emmittyään, hieraistuaan omaa sänkeään Dracon elkein, Harry kaivaa työavaimet taskustaan, irroittaa yhden yksinkertaisen avaimen ja laskee sen vasta korjatun kahvinkeittimen viereen.

"Muista säätää kahvinkeitin, se alkaa soida aina kuusi neljäkymmentäviisi."

« Viimeksi muokattu: 10.12.2016 16:17:05 kirjoittanut FractaAnima »

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 529
 • Try me.
Vs: Aamukahvisade | Harry/Draco, S
« Vastaus #1 : 05.06.2016 12:44:11 »
Ah noniin! Moi kommenttikampanjasta!

Ensin ajattelin, että onpas tää suloinen, kun Draco pelästyy kahvinkeittimen herätyspiippausta ja sitten kahvia ja pannun sirpaleita satelee Harryn ja Dracon päälle. Ja Harry puhuu vielä heidän kahvinkeittimestään ja sitten Draco söpösti pyytää, että jäisit vielä. Mutta sitten sä ilkeänä vedät maton jalkojen alta ja yhtäkkiä Harry ja Draco onkin tahoillaan suhteissa, Eikä niiden kahden suhde olekaan pelkkiä mansikoita ja hattaroita :< Epäreilua! En osannut odottaa tätä, kun ajattelin tämän tekstin olevan vain vaaleanpunaista hattaraa!

Pidin kyllä silti kovasti siitä, miten Astorian raskaus vaikuttaa siihen, että Harry ja Draco eivät enää näe. Kun Dracokin saa lapsen ja kaikesta tulee hänellekin vaikeaa. Ja jotenkin tässä kiteytyy se, kuinka Dracoa ei ehkä kiinnosta, jos se on Harrylle vaikeaa salata ja selitellä, mutta heti kun hänen itsensä täytyy alkaa selitellä enemmän, siitä tuleekin ongelma. Öäh en osaa oikein nyt ilmaista itseäni, mutta tajusit varmaan! Sellainen vähän välinpitämätön tai ainoastaan itsestään piittaava Draco, tykkään siitä, ja se sopii tähän tekstiin.

Pidän myös lopun Harryn muistutuksesta Dracolle kahvinkeittimestä, tosin jäin myös miettimään, tarvitseeko Draco tuota asuntoa enää mihinkään, jos he eivät Harryn kanssa enää tapaa? Haluan tietää, mitä tämän jälkeen tapahtuu!

Kiitos tästä, oli oikein maukas välipala nom <3 Tykkään, lisää näitä!

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3

Unohtumaton

 • Uno
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 911
 • it's not on you.
Vs: Aamukahvisade | Harry/Draco, S
« Vastaus #2 : 05.06.2016 14:47:27 »
Apua kun tämä muuttuikin hetkessä paljon syvällisemmäksi kuvioksi kuin mitä alkuun odotin! Miksei tämä ole jatkis? Oon kyllä ihan myyty ajatukselle, että Harry ja Draco puuhastelevat keskenään omien avioliittojensa ulkopuolella ja tätä olisi todella kiehtovaa lukea ihan pidempänäkin tekstinä. Jotenkin todella simppelisti ja helposti tässä esitetään molempien tilanne ja etenkin se, kuinka suhde muuttuu entisestään Astorian raskauden myötä. Paljon ajatuksia, joista lukija pystyy tarraamaan kiinni ja jää tietenkin pohtimaan, että mitäs nyt sitten.  :D

Ylipäätään tykkään, miten yhdellä lauseella muuttuu koko ficletin tunnelma. Yksinkertainen toteamus ("Astoria on raskaana") ja siinä samassa lukija tajuaa saman minkä Harrykin. Kaikki muuttuu.

Tämä oli todella onnistunut ficlet! Kiitos.
It is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay.

Simma

 • The Witch
 • ***
 • Viestejä: 190
Vs: Aamukahvisade | Harry/Draco, S
« Vastaus #3 : 06.06.2016 22:09:43 »
Valitsin tämän koska halusin lukea jotain lyhyttä. Paritus oli myös suuri plussa.

Tämä oli tavallaan ihanan arkinen, ainakin aluksi. Kuvittelin totta kai Harryn ja Dracon rakastavaksi pariksi, jotka asuvat yhdessä ja joiden aamut alkavat laiskasti sängyssä maaten, halaillen ja pussaillen kahvinkeittimen radion soidessa taustalla, kunnes jompikumpi saa sen viimein sammutettua ja leijutettua kahvimukilliset sänkyyn. No, eipä ollut ihan sitä mitä kuvittelin. : D

Sieltä se draama sitten tulikin. Harry ja Draco eivät olleetkaan ihanassa parisuhteessa omassa pikku asunnossaan, vaan - hyi kamala - pettivät kumppaneitaan, ja ilmeisesti tätä oli jatkunut jo pidemmän aikaa. Harry tosin oli saanut junailtua asiat niin, että pääsi perheestä huolimatta Dracon luo. Dracolla ei sitten ollut mahdollisuutta tähän Astorian raskauden myötä. Tavallaan haluaisin uskoa, että nämä tapaamiset vähenivät koska Draco halusi keskittyä enemmän perheeseensä, mutta ehkä se on vain siksi, että kiinni jäämisen riski oli nyt suurempi eikä Draco viitsinyt vaivautua, että suhde Harryyn ei ollut sen arvoinen, että jäisi kiinni ja kaikille paljastuisi tämä nolo syrjähyppy.

Ehkä he tapaavat silti vielä joskus. Edes kerran tai pari. Vanhojen yhdessä vietettyjen öiden kunniaksi.

ava © Ingrid
banner © .joyriding.


Listaus

cassialma

 • tuulenpesä
 • ***
 • Viestejä: 1 040
Vs: Aamukahvisade | Harry/Draco, S
« Vastaus #4 : 09.12.2016 23:59:37 »
Pakko kommentoida! En lukenu muiden kommentteja, joten jos toistan jotain samaa, olen pahoillani mulla vaan on tosi kiire suihkuun.

Damn you! Etsiskelin yhtä sun Snarmionea profiilisi kautta ja sitten osuikin tämä silmiini. Katsoin että heeei onpa hassun söpö nimi luenpas tuon nopeasti ja jatkan sitten etsintöjäni. No joo. Eiii. Meinasi tulla itku kun pääsin loppuun. Naama venähti ja sydämeen sattui : ( Mitä teitkään! Tuo alku oli niiiiin söpö. Ja Harryn kommentointi

"Hienosti, Draco", nuori mies naurahtaa. "Onneksi se ei ollut postinkantaja."

oli niin jotenkin lystikkään arkista. Rupesin heti ajattelemaan, että olikohan Draco jossain kohtaa myös kironnut sen postinkantajan! Haha, söpöä. Ja siis kaikki tuo lakanoiden kuvailu ja tuommoinen aamutoheloisuus ja kaikki ja eiiii. Sitten ilmenikin, ettei se ollut yhtään totta ja että Harrylla oli toinen perhe ja Dracolle oli tulossa perhe ja waaaat.

Masennuin nyt ihan kauheasti : D Damn you! Pakko kyllä onnitella miten tämä lyhykäisyydessään oli niin hienosti laitettu toimimaan. Paljon juttui ja paljon tunteit ja semmosseet jutut ne on kuule hirmu tärkeit cassille. Ihanaa kuvailua kerta kaikkiaan! Niin. Halusin vain ilmoittaa, että luin ja tykkäsin ja masennuin : D

Etkö näe miten sinä surustutat minut kiitos ihana Fracsutin *3*

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 558
Vs: Aamukahvisade | Harry/Draco, S
« Vastaus #5 : 10.12.2016 16:24:25 »
Lauchuo Sun pitäis ehkä tietää tässä vaiheessa, etten osaa kirjoittaa puhdasta fluffya. :P Kiitos kommentista, ehkä me joskus saadaan tietää tarvitsiko Draco asuntoa enää vai ei. ;)
Unohtumaton Kiitos itsellesi. Tää ei oo jatkis ihan siitäkin syystä, että mulla on niitä noin sata kesken, mut tätä tarinaa on kyllä kolme ficciä lisää. Heitin linkit tuonne alkuun. :)
Simma Kiitos kommentistasi. Tarina ei ainakaan vielä kerro tapasivatko he enää vaiko eivät. :/
cassialma Iiik, kiitos kommentista. :-* Tulin kovin iloiseksi kun olin menossa nukkumaan ja huomasin KOMMENTIN! Harmi, että masennuit tästä, vaikka onhan tämä melko masentavaa. Lasken kuitenkin onnistumiseksi sen, että teksti saa aikaan tunteita. :3

Heittelin tosiaan alkuun linkit kaikkiin Piilopaikka-versen ficceihini. :)