Kirjoittaja Aihe: Voltron: Babaki-koodi (Matt/Shiro & Pidge & OFC, arkihulluttelua, S)  (Luettu 2300 kertaa)

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 630
Kuutio ei ollut juuri nyt toistolla, mutta jos Pidge vetäisi herneen nenäänsä, tilanne voisi muuttua parin rannenäytön painalluksen myötä. Eikä Matt todellakaan halunnut tyttärensä ensisanan olevan 'dorka'.


Fandom: Voltron: Legendary Defender
Nimi: Babaki-koodi
Kirjoittaja: Beelsebutt
Oikolukija: sieerra
Päähenkilöt: Matt/Shiro, Pidge, OFC (ei oma hahmoni, vain lainassa!)
Lajityyppi: arkisöpöstelyä, Holt-hullutteluja
Sanamäärä: < 1000
Haasteet: Shatt Week 2018, Day 7: Cuddle/Earth
Lisukkeet: alkuperäinen ficci englanniksi (S)
Ikäraja: S (sallittu kaikille)


Ficin ensimmäinen virke on tahaton prompti Luddlestonilta, jonka "isi-verseen" tämä ficci myös sijoittuu. Versessä Shiro ja Matt adoptoivat tyttären, jonka nimeävät Andromedaksi. Inspiraatiota haettu näistä kuvista:

Andy vauvana
Andy vähän isompana
Shiron vanha pelipaita

Niin, tämähän on siis käännös, alkuperäiseen on linkki tuossa ylempänä! Kiitokset taas sieerralle avusta <33


Hox! En omista Voltron-maailmaa enkä sen hahmoja. En tahdo ficilläni tuottaa mielipahaa kenellekään enkä tienaa tällä mitään!
Babaki-koodi
"Kyllä, erittäin pätevä pointti. Kaikkien pitäisi kuunnella tarkasti mun tytärtäni."

"Dorka, mikset sä käytä sen nimeä?" Pidge kysyi. Hän koetti harhauttaa Andromedaa olkarikuutiollaan samalla, kun Matt yritti syöttää tälle aamupuuroa.

"Koska me vielä odotellaan ensimmäisiä sanoja ja jos mä käytän jatkuvasti nimeä, tyttö taatusti toistaa sen ääneen, sen sijaan että sanoisi 'isi'. Joo, mä olen sun isi", Matt ilmoitti tyttärelleen painokkaasti pyyhkiessään tämän leuan puhtaaksi peukalollaan. Sitten hän pyyhki peukalonsa puhtaaksi Shiron vanhaan pelipaitaan, jota hän yhä käytti nukkuessaan.

"Dorka," Pidge toisti hiljaisella äänellä jatkaen kuution ohjelmointia.

Matt pyöräytti silmiään, mutta päätti viisaasti olla kommentoimatta. Kuutio ei ollut juuri nyt toistolla, mutta jos Pidge vetäisi herneen nenäänsä, tilanne voisi muuttua parin rannenäytön painalluksen myötä. Eikä Matt todellakaan halunnut tyttärensä ensisanan olevan 'dorka'.

"Mites rullaa Bernbage-koodin kanssa?" hän kysyi.

"Sä tiedät kyllä, että se on Baboulli-koodi", Pidge tokaisi, mutta piti äänensävynsä suhteellisen leutona. "Ja joo, vaatii vielä sormeilua. Tässä on ollut kiire muiden juttujen kanssa, ja kun säkin olet ollut kiireinen muiden juttujen kanssa", hän jatkoi nyökäten veljentytärtään kohden, "niin ruotiminen etenee hitaammin kuin uskoiskaan."

"Minkä juttujen kanssa sä olet ollut kiireinen?" Matt kysyi uteliaana vilkaisten sisartaan. "Ja sen nimen pitäis olla Bernbage, koska se kuulostaa paljon koleammalta."

"Mulla on elämässäni muitakin asioita, ei vain Baboulli", Pidge näpäytti korostaen koodin nimeä. Hän näytti ärtyneeltä ja hänen sormensa nytkähtivät vaarallisesti kohti kuutiota, joka nyt vaihtoi väriä hitaasti vihreästä keltaisen kautta siniseen käyden lopulta läpi kaikki sateenkaaren värit. Andromeda tuijotti kuutiota kikatellen ja käsiään taputtaen.

"Bernbage", Matt virnisti yllyttäen Pidgeä ihan vain vanhojen muistelemisen ilosta. Tämä ei ollut käynyt kolmeen päivään, mikä oli kerrassaan poikkeuksellista käytöstä aina Andromedan syntymästä lähtien. Tädin roolista oli tullut Pidgelle vakava velvollisuus.

Matt tavallaan kaipasi takaisin töihin, mutta aikoi silti pysyä kotona ainakin muutaman kuukauden ajan. Tietysti hän voisi käväistä laboratoriossa tunnin tai pari, kenties Andromedan nukkuessa. Toisaalta päiväunet tarkoittivat kahdenkeskistä aikaa Shiron kanssa. Ja kun vaakakupissa painoi yhteinen unihetki oman aviomiehen kyljessä heidän tyttärensä tuhistessa unessa viereisessä huoneessa, laboratoriovisiitti ei kuulostanut enää järin houkuttelevalta.

"Baboulli!" Pidge miltei ärisi.

"Ba-bulli," Andromeda jokelsi ääneen heiluttaen pieniä käsiään. Hän tuijotti edelleen lentävää, värikästä kuutiota leveä hymy kasvoillaan.

Matt tiputti lusikan. Pidge tiputti leukansa.

"Mi-mitä se sanoi?" Matt vinkaisi ääneen.

"Ba-bulli", Andromeda kiljui ilosta ja koetti napata kuution kiinni.

Matt ryntäsi jaloilleen niin nopeasti, että miltei kaatoi tuolinsa. Hän oli juuri juoksemassa yläkertaan, kun Shiro ilmestyi oviaukkoon katse vieläkin unesta sameana. Hän oli nukkunut pidempään hoidettuaan Andya koko yön, jotta Matt sai kerrankin nukkua paria tuntia pidempään.

"Mitä täällä melskataan? Oho, terve, Pidge", Shiro hymyili kietoen pitkät hiuksensa löysälle kiepille.

"Andy puhuu! Tuu tänne, Takashi!"

Kuullessaan toisen isänsä äänen Andromeda kiepahti ympäri tuolissaan.

"Ta-kaki!"

"Töpö vauvatyttö, noin hienotti te tanoo itin nimen", Shiro lässytti, kuten hän aina teki ollessaan alle metrin päässä heidän tyttärestään. Hän nosti Andromedan syliinsä ja suikkasi suukon Mattin poskelle. "Oliko vielä kahvia?"

Holtit, tai tarkalleen ottaen yksi Holt sekä yksi Holt-Shirogane tuijottivat toisiaan kokonaista kymmenen sekuntia, kunnes vihdoin saivat suunsa auki.

"Baboulli!" Pidge hurrasi.

"Takashi!" Matt huusi samaan aikaan. "Me lasketaan vasta Takashi!"

"Baboulli!"

"Takashi!"

Andromeda kiljui innostuen yleisestä älämölöstä, joskin hänen äänensä hivenen värisi, sillä Shiro hytkyi silminnähden nauraessaan äänettä tahtojen taistelulle.

"Ba-baki!"
Fin
Hox! Matt and Pidge käyttävät koodinimiä, jotka on koostettu Bernoulli numeroiden ja Charles Babbagen nimistä. Andromedan ehdotus koodinimeksi puolestaan yhdistää Baboullin ja Takashin. Niin joo, ei mitään hajua mitä ko. koodi tekee. Veikkaisin, että Holtit kuitenkin tietää!


« Viimeksi muokattu: 18.08.2018 13:48:58 kirjoittanut Beelsebutt »
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

Parris

 • menteur artistique
 • ***
 • Viestejä: 3 226
Kommenttikampanjasta moro! Luinkin tän heti julkaisun jälkeen, joten nyt tuli ainakin hyvä syy kommata tätä. Ja tää onkin hervottoman söötti :>

Tykkään siitä miten tässä kaikki hahmot ovat tosi... kohdillaan. Pidge ja Matt pööpöilemässä tiedejuttujensa parissa - ja toki myös niiden sisarussuhteen ylläpito ja vahvuus! -, Mattin ja Shiron äärettömän luonteva yhteiselo (vanhoissa pelipaidoissa nukkuminen), Pidgen teknologiaan perustuva leikillinen kostonhimo, Shiron syrjässä oleva huvittuminen... ja inspiskuvatkin "näkyivät" tämän tekstin kokonaiskuvassa hurjan kivasti! Toki myös näin kielitiedeihmisenä täytyy kommentoida näitä nimisulautumia (huh kuinka pöhkö sana, portmanteau on nätimpi) - ne on oikein kivoja, antaa ehkä vähän osviittaa mahdollisesti koodista ja toisaalta antaa myös mahdollisuuden juuri tohon Holtien väliseen leikkimieliseen kiistelyyn.

Kaikkiaan tämä oli siis tosi kiva pieni arkihaukkaus, kiitokset! <3

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 630
Ronen, no sööttihän tämä nimenomaan on! Melkein tursuaa fluffia ;D mutta jospa siellä on jotain hassutteluakin välissä.

Tää ficci syntyi lukuisten sisäisten pääkanonien, chattailujen, kuvien inspiroimana, joten mahtavuutta, että ne näkyy sitten lukijallekin kantavina voimina :)

Mukavata että luit ja että tykkäsitkin ja jaksoit kommentinkin vääntää, kiitos :-*
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Minun piti ensin vähän pudistella mielestä HP-konnotaatioita, mutta siihen ei kauaa mennyt. ;D Jotenkin täysin luonnollista ja loogista, että Shattin lapsukainen olisi nimeltään Andromeda (jota tietenkään kukaan ei jaksa lausua, joten Andy sopii siihen tarkoitukseen).

Oli kyllä sellainen lämmin, pörröinen ja herttainen arkitunnelmointi isi-versen ja Pidge-tädin kanssa. ;D Minulla on toisinaan pahaa heikkoutta domestic fluffille. Holtien tuumailut koodeista ja muusta menivät nimineen ehkä vähän ohi ainakin ensimmäisellä lukukerralla, mutta se nyt on tuttu juttu. Pääasia, että Holtit tietävät, indeed!

Lainaus
"Mi-mitä se sanoi?" Matt vinkaisi ääneen.
Hahhah, ihana Matt. xD

Lainaus
"Töpö vauvatyttö, noin hienotti te tanoo itin nimen", Shiro lässytti, kuten hän aina teki ollessaan alle metrin päässä heidän tyttärestään.
HHAHAHAHAHAHAH, en kestä! Ei ole kyllä yhtään hankalaa nähdä Shiroa juuri sellaisena lällynlällyn-pehmoisukkina. :------D Ihan mahtava!

Kiitokset, tämä oli veikeä tulevaisuudennäkymä! <3

- Ayu
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 630
Ayu, hahaa, joo! Omatkin ajatukseni vetivät HP-fandomin puolelle, kun kuulin suoraan suden hahmon luojan suusta tyttösen nimen! Mutta ei, kyllä se viittaa ihan vain tähdistöön ;D nörttejä kuitenkin ovat molemmat iskänsä, joten soveliasta :)

Holtien koodailuista ei taida tietää kukaan muu kuin he, eiköhän jää Hunk-parkakin välillä sormi suussa tuijottamaan. Mutta totta, nämä kaksi tietävät asiansa, niin sehän riittää ;D eikä se koodin tunteminen tässä toki mitenkään oleellista olekaan!

Tämä on täysin validi tulevaisuudennäkymä! Itsehän pääkanonisoin, että sillä siunaamalla hetkellä, kun Leijonalinna laskeutuu sodan jälkeen Maan pinnalle, nämä kaksi marssivat maistraattiin virallistamaan suhteensa. Sitten ehkä häähumua jossain myöhäisemmässä vaiheessa, mutta rinkulat on saatava sormiin oitis ;D ;D ja Shiro on ylilässy aina ja ikuisesti, aamen <3

Kiitos kommentista :-*
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain