Kirjoittaja Aihe: Sata palavaa hevosta ja business-luokka, S  (Luettu 1679 kertaa)

onkonälkä

  • ***
  • Viestejä: 542
  • Show me some skin, I might bite it
Sata palavaa hevosta ja business-luokka, S
« : 12.03.2014 23:37:47 »
Kirjoittaja: Onkonälkä
Ikäraja: S
Genre: Drama
A/N: Päätä nyt mitä teet loppuelämäsi-painostuksesta johtuvaa tajunnanvirtaa


Sata palavaa hevosta ja business-luokka

Mitä minä haluan elämältäni? Pyykkitelineellisen vauvanvaatteita, kissankarvoja joka paikassa ja miehen, jota näkee silloin tällöin? Tylsän työn kaupan kassalla, rutinoituneen pyykinpesuaikataulun ja kolme huonetta ja keittiön?
Vai haluanko salkun täynnä tärkeitä papereita, kireän nutturan ja olkapäistä liian pienen jakkupuvun? Siistin meikin, paljon tyhjänpäiväisä kontakteja ja työmatkan business-luokassa? Yksiön keskustassa ja joulun kaksin äitini kanssa?
Laskeutuuko lumi tänä vuonna aikaisin, jotta pääsisin nuoren kihlattuni kanssa pohjoiseen urheilemaan? Häät maistraatissa valkoisessa polvipituisessa mekossa ja lapsi ehkä sitten joskus? Palava rakkaus ja aktiivisuus lakanoissa.

Miten paljon sattumia. Kohtaanko sen, jonka kanssa hankin neljä lasta ja sitten hän katoaa? Sen jonka kanssa käyn kerran vuodessa pohjoisessa, vai enkö tapaakaan? Istunko meluisassa pöydässä poimien aamiaismuroja kulhon viereltä, vai juonko aamukahvini yksin, lukien pörssiromahduksista?

Mielessäni ratsastan jäntevällä palominohevosella alasti tulikuumalla asfaltilla, kaukana täältä. Niin monien auringonpistoksinen harha, kangastus ja unelma. Niin aurinkoa kaipaa vain kun sataa lunta, ja valoa vain pimeässä. Enkä minäkään osaisi elää ilman rutiineja, en enää, en tässä kaavoihin kangistuneessa maailmassa, jossa annetaan vapaus tehdä kuten puolestasi on päätetty.
« Viimeksi muokattu: 13.11.2014 22:13:01 kirjoittanut flawless »
In the world of locked doors
the man with the key is king
And honey you should see me in a crown

DulzGraham

  • dar(l)ing
  • ***
  • Viestejä: 1 416
  • Magnificent Bastard
Vs: Sata palavaa hevosta ja business-luokka, K-7
« Vastaus #1 : 22.03.2014 17:08:19 »
Apua. Hienosti kirjoitettu.

Eksyin Sanan säilän puolelle oman uskomatonta-kyllä-originaalin tekstini vuoksi, etsiessäni rohkaistumista julkaisemiseen luin tämän ja päädyin kommentoimaankin.
Pidin oikeastaan koko raapaleesta. Ihan samaa tavallaan itseironista materiaalia kuin omassakin päässä kaikkea pohtiessa...

"Uskotko kohtaloon? Vai sattumaan?"
Entä jos uskoo molempiin? Kuten minä, vaikka uhmallakin minä uskon molempiin. Sattuma on käsinkosketeltavampi osa kohtaloa, kenties?

Tyksin sanavalintoja, järjestyksiä ja ihania leikittelyjä. Mitään en lainaa, koska tulisin vain lainanneeksi koko tekstin.

-Duzku

pannu by wolferain ♥

onkonälkä

  • ***
  • Viestejä: 542
  • Show me some skin, I might bite it
Vs: Sata palavaa hevosta ja business-luokka, K-7
« Vastaus #2 : 23.03.2014 20:11:53 »
Voi, kiitos kamalasti DulzGram! :) Suurkiitos ihanasta kommentista!
In the world of locked doors
the man with the key is king
And honey you should see me in a crown