Kirjoittaja Aihe: Bestiksen prioriteetit | K-11 | kirpakka fluffy | Topi/Miika  (Luettu 531 kertaa)

Sokerisiipi

  • Teekeisarinna
  • ***
  • Viestejä: 5 816
  • yks pieni höpötiainen
Ikäraja: K-11
Tyylilaji: kirpakka fluffy
Paritus: yksipuolinen Topi/Miika
Haasteet: FinFanFun1000 (231. laventeli) ja Originaalikiipeily (87. solisluu)

A/N: Oon jo ikuisuuden katellut tuota laventelia, mutta en ole tehnyt asialle mitään. Tänään sain potkun, jotta tekisin ja tällainen tuli.Bestiksen prioriteetit

Miika tiesi, ettei Topilla ollut pulaa takeista tai pastelleista, mutta miehen nähdessä sen hailakan laventelin farkkutakin, hänen oli ollut pakko ostaa se. Topilla oli pian synttärit. Miikan oli vaikea odottaa siihen asti, koska hän tiesi, miten söpöltä Topi näyttäisi laventelissa, mutta se ei ollut outoa. Parhaiden ystävien kuuluikin innostua ja välittää siitä, että bestis näyttäisi mahdollisimman hyvältä ja pantavalta. Miika yliviivasi viimeisen sanan mielessään. Hyvältä. Hän välitti vain siitä, että Topi näyttäisi hyvältä.

Miika järjesti juhlat yhdessä Topin isoveljen, Tinon, kanssa. Pippaloista tuli mahtavat. Topilla oli niin helvetisti kavereita, ettei kaikkia ollut edes mahdollista kutsua, koska kaikki raivasivat kalenterinsa nähdäkseen Topin.

Topilla oli päällään vaaleat, polvista ja lahkeista risat farkut ja löysä hihaton paita, jonka avara kaulus korosti hänen viehkeitä solisluitaan. Hän oli kaunis ja iloinen. Kaikki hukuttivat Topin halauksiin, nauruun ja lahjoihin, mutta Miika tahtoi odottaa, että he olisivat kaksin, jotta hän voisi antaa omansa.

Hän joutui odottamaan kaksi päivää.

”Darrararaa...” Topi voihki kylmä pyyhe kasvoillaan. ”Miks oon vielä hengissä?”

”Koska mä annan sulle jotain, minkä vuoksi elää”, Miika hymähti. Topi kohotti pyyhkeen reunaa uteliaana. Miika piteli käsissään lahjalaatikkoa.

”Miikaa!” Topi hihkaisi mielissään. ”Mähän sanoin, ettei sun tarvii hankkii mulle mitään.”

”Tietysti mä hankin sulle lahjan, senkin tonttu.”

Varovaisin liikkein Topi avasi lahjanauhan ja nosti laatikon kannen. Miikan posket alkoivat hehkua onnesta ja mielihyvästä, kun hän kuuli ihastuneen henkäisyn Topin nostaessa takin silmiensä eteen.

”VITUN IHANA!” Topi huudahti ja loikkasi ylös krapulansa jo tyystin unohtaneena. Hän puki laventelitakin ja näytti upealta, söpöltä ja saatanan seksikkäältä. Miika ei saanut henkeä. Topi kapsahti miehen syliin innoissaan ja kiitollisena. Miikaa hirvitti, koska hän tahtoi tehdä Topille asioita, joihin parhailla ystävillä ei ollut lupaa edes hätätilanteissa.

”Kiitos!” Topi hihkui häntä rutistaessaan.

”Eipä mitään, kiva, että tykkäät”, Miika köhäisi uskaltamatta edes halata takaisin, koska hän ei ollut varma, voisiko hän Topiin tartuttuaan enää hellittää.Winga

  • Gremlin
  • ***
  • Viestejä: 2 402
Voi eiiiii voi miikaa, ihan sydämestä vihlaisi, että on niiiin ihastunut toiseen. Ja voi että.

Tämä oli niin tiivis pieni paketti ja toimiva, ja tykkäsin tuosta laventelista, minusta ihana yhdistää se takkiin! Tykkäsin kauheasti Miikan sisäisestä ajatuksenjuoksusta, ja siitä miten hän koetti korjailla itseään siinä samalla ja peitellä sitä, mitä oikeasti tunsi ;___; Minusta on niin ihana lukee tämmösiä ystäväjuttuja, vaikka tää onkin aika katkeransuloista. On niin ihanaa että antaa lahjan sitten erikseen ja sitten tuo. Tuo loppu ettei voi halata takaisin ;____;

Tää oli musta niin söpö ja just kirpakka, tykkäsin tosta genrestäkin kovin! Yhyy, nyt mietin että mitä sitten, mitä sitten.

(Voi että mun tuli myös ikävä tommosia isoja juhlia ;___; : DDDD)
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Neptunus

  • ***
  • Viestejä: 789
Topika ♥

Okei, tämä ei ollut täysi Topika, mutta silti! Ihanaa kuinka Miika näkee laventelin värisen farkkutakin ja ajattelee Topia ja päättää ostaa sen sille lahjaksi. Juu, juu, Miika. Tietenkin sä välität vain siitä, että Topi näyttää hyvältä. Se oli vain lipsahdus, kun totesit, että se näyttäisi pantavalta. Uskoiskohan tuota? :D

Ah, mä tykkäsin kuinka tässä oli hyvin sillä tavalla kevyesti ujutettu tekstiin tuo Miikan ihastus Topiin. Tuollaiset ulkonäköön liittyvät ihailut sekä lopun toteamus, että Miika tahtoi tehdä asioita Topille, riittivät mainiosti kohottamaan Miikan ihastusta. Toimii siis!

Mutta tämä oli oikein ihana, suloinen ja vähän haikeakin. Topi on niin muru, kun innostuu Miikan lahjasta hirvittävästi :3 Mutta vooi. Miika ei uskalla halata edes takaisin! Baww :< Voi Miika.

Kiitos tästä söpöydestä ♥

ava & bannu by Sokerisiipi