Kirjoittaja Aihe: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-11)  (Luettu 2437 kertaa)

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 265
Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-11)
« : 21.12.2013 02:40:56 »
Author Ingrid
Genre Fluffy, snoggish
Fandom Hobitti
Rating K-11
Pairings Thorin Oakenshield/Bilbo Baggins
Disclaimer Hahmot ja maailma © J.R.R. Tolkien

Summary "Sinä olet minun, ymmärrätkö? Sinä olet minun voroni."
A/N Kaikenlaista sitä mieli ja sormet sitten sauhuaakin yön pikkutunneilla. Valloitin Hobitti -fandomin!
S I N E T T I

Velho ja kolmetoista kääpiötä olivat ahtautuneet Bilbo Reppulin pieneen tupaan. Raukea hiljaisuus oli laskeutunut pitkän pöydän ylle, vain Gandalf poltteli piippuaan ja sai toisinaan puoleensa ihastuneita henkäyksiä vapauttaessaan huuliltaan toinen toistaan hienompia savurenkaita utuiseen ilmaan. Jätättävän kellon lisäksi hiljaisuutta rikkoivat vain hobitin edestakaiset, hermostuneet askeleet, jotka kantautuivat seurueen korviin eteisestä. Thorin huokaisi raskaasti päätään pudistellen. Miksi Bilbon täytyi olla niin itsepäinen!

Sitten eteisestä kuului kova kopsahdus. Neljätoista päätä kääntyi katsomaan eteiseen johtavan käytävän suuntaan. Ohikiitäväksi hetkeksi Repunpäähän laskeutui täydellinen hiljaisuus.
"Nyt se mokoma pyörtyi", Dwalin murahti lopulta ja kulautti aimo annoksen olutta kurkkuunsa. Fili ja Kili puhkesivat naurunremakkaan pöydän toisessa päässä, mutta heidän enonsa tympääntynyt katse hiljensi heidät.

Gandalf huokaisi syvään ja piipun sammutettuaan nousi pöydästä.
"Anna olla, Gandalf. Jätä puolituinen minulle."
Gandalf kohotti aavistuksen yllättyneenä kulmiaan. Hän tuijotti pitkään Thorinin syvänsinisiä silmiä, joissa liekehti horjumaton ja ahnas tuli. Tuli, jota Gandalf ei muistanut nähneensä kääpiökuninkaan silmissä koskaan aiemmin. Lopulta velho kuitenkin nyökkäsi hitaasti ja istuutui takaisin alas, ja muiden kääpiöiden vilkuillessa ällistyineinä toisiaan Thorin nousi pöydästä ja lähti lampsimaan eteiseen.

Bilbo Reppuli oli sitten mennyt ja pyörtynyt eteisen kirjavalle matolle. Thorin tuhahti hiljaa, kun hän kaappasi hobitin ja tuon vierellä lojuneen paperin syliinsä. Hän kantoi puolituisen makuuhuoneeseen ja laski lämpimällä turkiksella pedatulle vuoteelle. Kuunvalo säihkyi hobitin levollisilla kasvoilla, kun Thorin silitteli tuon sileää poskipäätä ja kihartuvia hiuksia. Hän istuutui vuoteen reunalle, vanhat sängynjalat natisivat hiljaa.

Lempeä hymy kohosi kääpiön huulille, kun hobitti viimein avasi silmänsä hikikarpaloiden kostuttamaa otsaansa hieraisten. Thorin laski kätensä toisen kaulalle ja siirtyi hieman lähemmäs, mikä sai Bilbon pienen kehon hätkähtämään. Hän tuijotti kääpiötä tiiviisti silmiin.

"Tulethan sinä mukaamme?" Thorin kysyi mairittelevan matalalla äänellään, joka sai miellyttävät väreet nousemaan Bilbon iholle. Hobitti kuitenkin pudisteli vimmatusti päätään.
"Ei, en tule! Minä vihaan moisia seikkailuja – aivan turhaa poukkoilua paikasta toiseen, silkkaa typeryyttä", hän kivahti, muttei voinut estää helakkaa punaa kohoamasta poskipäilleen, kun Thorin kumartui hänen ylleen. Kääpiön tummat hiukset kutittelivat hobitin kasvoja.
"Mitä sinä kuvittelet tekeväsi!" Bilbo sihahti erittäin vaivaantuneena. Hänen itsevarma sävynsä kuitenkin pirstoutui palasiksi Thorinin korvissa ja kääpiön huulille kohosi viekas virnistys.
"Kuules nyt, Thorin, ole ystävällinen ja lopeta tuo typerä virnistely ja vie takkuiset hiuksesi pois minun kasvoiltani! Minä en lähde, en nyt enkä tänään enkä huo-"

Kääpiön voimakas vartalo painautui omistavasti vasten hobittia ja vaativat huulet tukahduttivat tuon vastaväitteet. Thorin leikitteli toisen kosteilla huulilla ja kielellä, hänen kätensä vaeltelivat tottunein elein hobitin kaulalla ja pehmeissä hiuksissa. Thorin yksinkertaisesta nautti siitä, että hänen aiheuttamansa hämmennyksen myötä toisen hento keho oli jännittynyt äärimmilleen. Se teki kääpiöstä yhä ahneemman. Hän näykkäili leikkisästi Bilbon virheetöntä kaulaa, mikä sai hobitin voihkaisemaan hiljaa ja tukistamaan kääpiön takkuista tukkaa kevyesti. Thorin hymähti vaisusti suudelmien lomassa, kunnes hän lopulta irtaantui huuliaan aavistuksen hengästyneenä nuolaisten.

Suoristautuessaan kääpiö loi palavan katseensa Bilboon, jonka yön tähtiä peilaavat silmät olivat rävähtäneet auki. Thorin tuijotti vakavana hobittia kulmiensa alta, mikä sai yhä varsin hölmistyneen Bilbon nielaisemaan vaivalloisesti ja äänekkäästi hiljaisessa makuuhuoneessa. Hänen kätensä valahti hiljaa alas Thorinin karheilta hiuksilta, kun tuo viimein nousi vuoteelta ja kääntyi lähteäkseen.

"Sinä olet minun, ymmärrätkö?" Thorin puhui syvällä äänellä pysähtyessään makuuhuoneen kynnykselle.
"Sinä olet minun voroni."

Eikä kääpiö luonut puolituiseen enää vilkaisuakaan.


Seuraavana aamuna Bilbo Reppuli sitten juoksi halki Konnun kasteisten nummien saavuttaakseen matkaseurueen, joka oli pullukoista poneistaan huolimatta ehtinyt jo melko pitkälle. Hobitin saapumisesta varsin yllättyneinä ja itsekseen jupisten jokainen keräsi vähäisetkin ruostuneet kolikkonsa pieneen pussukkaan, joka kulki kääpiöltä toiselle ja päätyi lopulta vaitonaisena jonon ensimmäisenä ratsastavalle Thorinille.

"Me muut olimme täysin varmoja, ettet liittyisi joukkoomme", Balin supisi, kun hämmästyneelle Bilbolle oli selvinnyt, että kääpiöt olivat lyöneet vetoa hänen kustannuksellaan.

Balinin vanhoille kasvoille levisi reipas hymy ja hän taputti Bilboa veljellisesti selkään.

"Mutta Thorin, poikaseni... Thorin ei epäillyt sinua hetkeäkään."


« Viimeksi muokattu: 02.04.2016 08:02:52 kirjoittanut Ingrid »

DragonHeart58

 • ***
 • Viestejä: 271
 • Use your imagination
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-13)
« Vastaus #1 : 21.12.2013 13:12:38 »
Wuuuu <3

Pidin kovasti kerronnastasi ja tyylistäsi. Kuvailu on mielestäni sellaista hobittimaista, ja pidän siitä älyttömästi<3 Vaikka omasta mielestäni Bilbo/Thorin paritus kuulostaa hyvinkin kummalliselta ja oudolta, pidin tästä oikein kovasti.

Miksi Bilbon täytyi olla niin itsepäinen!

Tässä pitäisi olla kysymysmerkki. Toki ymmärrän, jos tarkoituksena oli sellainen tuhahdus tai vastaava, mutta tällöin lausetta voi muokata hiukan, esimerkiksi:

Että Bilbon pitääkin olla niin itsepäinen!

En ole varma onko tuo oikein noinkaan, mutta ehdotin vain :)

Muita virheitä en huomannut ja kuten sanoin, pidin tästä kauhean paljon :)

Kiitos  :-*

-DragonHeart58

LittleDreamer

 • Keijunoita
 • ***
 • Viestejä: 24
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-13)
« Vastaus #2 : 21.12.2013 15:21:12 »
Hehee, onnistuit luomaan mahtavan vaihtoehdon tapahtumille ennen konnusta lähtöä, mikä vaikutti Bilbon lähtemiseen enemmän kuin arvaisikaan. ;3 Toisinsanoen tämä oli oikein suloinen one-shot tähän "aamuun", Thorin/Bilbo on aina hyvä asia. ^^
 
Kaikki tuo kuvailu Thorinin syvänsinistä tahtoa ja intensiivisyyttä liekehtivistä silmistä oli vaan purr, se katse oli jo lähes käsin kosketeltavissa, puhumattakaan sitten matalasta äänestä, joka sai Bilbon antautumaan täydellisesti! Muutenkin kuvailu oli jotakin kerrassaan ihastuttavaa.
 

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 265
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-13)
« Vastaus #3 : 22.12.2013 14:17:13 »
DragonHeart58 Lähdin itsekin aavistuksen ennakkoluuloisesti kirjoittamaan Bagginshieldiä, mutta halusin kuitenkin kokeilla kepillä jäätä ja olen kyllä suht tyytyväinen lopputulokseen. Mukava kuulla, että pidit kuitenkin ficcistä, ja kiitos oooikein paljon kommentistasi! :)

LittleDreamer Hehe! Kuten sanoin tuossa yllä, olin alkuun itse hieman ennakkoluuloinen kyseistä paritusta kohtaan, mutta hyvinhän se näytti loppujen lopuksi toimivan. Tästä juonikuviosta saisi vaikka minkälaisia kiemuroita aikaiseksi jahka seurueen matka ja seikkailuvat jatkuvat, joten saapi nähdä että jatkanko näillä kahdella leikkimistä myöhemmin. :) Kiva kuulla että tykkäsit ficcistä ja hurja kiitos sinullekin kommentista!

tomorowr

 • ***
 • Viestejä: 183
 • power is power
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-13)
« Vastaus #4 : 25.12.2013 00:17:11 »
Tämä oli niin hyvä, et en kestä. Sydän hakkas tuhatta ja sataa ja hengitys salpaantui ja asojfggolhö. Moi.


Tykkäsin siis ihan mielettömästi! Kuvailu oli aitoa ja kaunista ja jotenkin rajua, mutta silleen kivasti rajua. If you know what I mean :DD
En oikeen saa tästä kommenttia aikaiseksi, ja oon siitä tosi pahoillani, mut halusin kuitenkin kertoo pitäväni tästä kovasti! Tää oli hienosti keksitty tuohon ja joo, voi juku. Thilbo on ihan mahtavuutta! :3

-Tomo
ava © Luella

Eririn

 • valomiekkalesbo
 • ***
 • Viestejä: 945
 • Jedi like my father before me
  • lesbian with a sword and a grudge
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-13)
« Vastaus #5 : 25.12.2013 02:37:27 »
No, Bagginshieldhän on siis tämän tytön OTP ja täällä Finissä luen kaikki kyseisen parituksen ficit, jotka eteen osuu - ja nyt oli tämän vuoro^^ Ei pettänyt^^ olen lukenut tämän jo pariin otteeseen, jos totta puhutaan. Yritän nyt saada aikaan jotain järkevää kommenttia.

Oi, olisikin tuo tapahtunut leffassa xDD no, ainahan sitä saa haaveilla^^ pidin tästä tosi paljon. Idea on kiva ja toteutus koko lailla virheetön. Kuvailu oli todella kaunista, siitä ehdottomasti plussaa. Kokonaisuutena oikein toimiva, hymyilin koko ajan joka ikisellä lukukerralla.

Summa summarum, loistava ficci, kirjoita lisää tätä lajia^^

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 265
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-13)
« Vastaus #6 : 26.12.2013 13:24:41 »
tomorowr I know what you mean. ;) Thorinista on nimittäin vaikeaa saada sellaista fluffyhöpsäkkää, jotenkin nään sen romantiikankin puolella samanlaisena kuin elokuvissa ja kirjoissa - itsetietoisena, rohkeana, aavistuksen ylpeänä ja hallitsevana osapuolena. Kiva, että pidit ja kiitos kauheasti kehuista ja kommentistasi!

Eririn Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että teksti oli sinunkin mieleesi. Mmh, valitettavasti tällaista kohtausta ei löytynyt edes extended versiosta, heh, vaikka mistäs sitä koskaan tietää mitä yön pikkutunteina lopulta tapahtuikaan... Mutta joo, uskon, että nämä toverit tulevat vielä myöhemminkin olemaan paikalla, joten eläpä sen suhteen huoli. ;)

Unohtumaton

 • Uno
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 272
 • it's not on you.
Vs: Hobitti: Sinetti (Thorin/Bilbo, K-11)
« Vastaus #7 : 24.11.2019 00:11:59 »
Apua mikä aarre täältä löytyikään!

Thorinin suostuttelu oli sitä luokkaa, että ihmekös tuo että Bilbo lopulta lähti reissuun mukaan! Loppu kruunasi kaiken, kun Thorin selvästi tiesi muita paremmin, että oli saanut kääpiön puolelleen! Musta tämä oli todella kiva versio siitä, mitä jo Repunpäässä olisi voinut tapahtua, sitä versiota harvemmin näissä hobittiteksteissä näkee.

Jee, kiitos!  ;D

ja ilo viilsi heitä miekan lailla
ja heidän ajatuksensa liitivät maille joilla tuska ja ilo virtaavat yksiin
ja kyyneleet ovat siunauksen viini.

listaus