Kirjoittaja Aihe: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley  (Luettu 3883 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 548
 • 707
Ficin nimi: Maailman täydellisin paikka
Kirjoittaja: Odo
Hahmot: Bill, Ron, Ginny ja Molly
Genre: perhefluff, draama
Ikäraja: Sallittu
Vastuunvapaus: J. K. Rowling omistaa Potterversumin hahmoineen ja minä vain leikin saamatta taloudellista hyötyä.
A/N: Minun piti kirjoittaa sodassa ficlet inspiroituneena Kaiken maailman ficlettien viikon 23 ideasta: "Tämä päivä inspiraationa", jossa oli tarkoitus hakea fiilistä omasta päivästä. Kävin tänään isän luona, jossa pienemmät pikkusisko- ja veli asustaa. Ja siellä oli fasaanin poikasia, joten kirjoittelin sitten perhefluffia. Osallistuu one-shot10, koska ei mennytkään ficletistä vaan innostuin ja Fluffy10:n sanalla halaus. Osallistuu myös FF100: Puhdasveriset (090.Koti). // Niin ja yritin ujuttaa Arthurin mukaan, mutta en saanut sopimaan, joten se on töissä. Paino on kuitenkin sisaruksissa, joten en väkisin vängännyt.Maailman täydellisin paikka

Bill asteli tutun pihan poikki, millä oli juoksennellut koko lapsuutensa ja nuoruutensa. Kotikolo näytti kutsuvalta vielä senkin jälkeen, kun hän oli lähtenyt maailmalle ja nähnyt siellä mitä uskomattomampia paikkoja.

Ennen ovelle ennättämistä häntä vastaan juoksivat nuorimmaiset sisarukset, joiden kasvoilla oli innostuneet ilmeet ja likaa poskilla. Ron ja Ginny nauroivat halatessaan Billiä lapsenomaisella innolla. Bill pörrötti molempien hiuksia ja hymyili heille. 

"Toitko tuliaisia?" Ron kysyi ensimmäisenä, kun Ginny puolestaan oli sitä mieltä, että pelkkä isoveljen läsnäolo riitti. Billiä harmitti hieman, että hänen lähtönsä takaisin Englantiin oli venynyt niin pitkäksi, että syksy oli ennättänyt jo saapua. Fred, George, Percy ja Charlie olivat lähteneet jo Tylypahkaan, joita hän ei päässyt tällä kertaa tapaamaan. Hän toivoi, että saisi vapaata jouluksi ja he voisivat viettää perhejoulun. 

Työ Egyptissä vaati kuitenkin hänen aikaansa ja matkat olivat pitkiä, vaikka taikuudella ne sujuivatkin helposti ja lähestulkoon vaivattomasti.

"Toin", Bill vastasi Ronille ja huomasi, että Ginnynkin uteliaisuus heräsi aiemmista sanoista huolimatta. Bill heilutteli kassiaan molempien edessä, mutta ei paljastanut vielä sen sisältöä.

"Onko äiti tehnyt ruokaa?" Bill kysyi, koska oli tullut aiemmin kuin oli ilmoittanut. Oli ollut puhetta, että hän tulisi iltapäivällä, mutta onnekseen matka oli mennyt mutkattomasti ja nopeasti. 

Ennen kuin lapset ehtivät avata suutaan Bill sai vastauksen, kun hänen äitinsä avasi ulko-oven ja kohtasi onnellinen ilme kasvoillaan vanhimman poikansa katseen. Mollyn kädessä oli soppakauha ja yllä kulunut esiliina, jossa oli haalistuneita tahroja. Valkoiseen kankaaseen myös Fred ja George olivat jättäneet oman jälkensä ikitarttuvalla tussilla, jolla oli kirjoitettu heidän nimensä ja vaatimus, jossa pyydettiin pannukakkuja ja mansikoita aamupalaksi. 

Bill naurahti muistolle kaksosista, jotka oli saanut kiinni ilkityöstä. Hän harppoi pihan poikki äitinsä luokse, jolle ei ollut vieläkään kertonut, että tiesi yllättäneensä Fredin ja Georgen esiliinan koristelusta aikoja sitten. Se oli heidän välisensä salaisuus, sillä Bill oli ollut täysin samaa mieltä siitä, että aamiaiseksi kuuluisi saada äidin herkullisia pannukakkuja ja makeita mansikoita.

"Ruoka on pian valmista", Molly ilmoitti hyväntuulisesti ja viittoi peremmälle. Bill kuitenkin pudisti päätään ja halusi nauttia alkusyksyn tunnelmasta maaseudulla. Aurinko paistoi kirkkaasti, mutta ilmassa oli syksyn viileää kirpeyttä ja pihan omenapuut olivat täynnä hedelmiä. Egyptissä oli aina kuuma ja hänellä piti kiirettä, joten hän tahtoi hetken aikaa nauttia olostaan ulkona, jossa saattoi haistaa nurmikon ja äidin istuttamat vielä alkusyksynäkin kukkivat kukat.

Ron ja Ginny olivat seuranneet häntä ja pyörivät hänen ympärillään odottaen huomiota, joten Bill kääntyi heidän puoleensa ja kysyi kuulumisia. Vastaukseksi hän sai nopeatahtisen puheryöpyn, jota olisi ollut hankala seurata, ellei Bill olisi elänyt niin usean sisaruksen kanssa vuosia. 

"Meillä on tipuja", Ron ilmoitti ylpeänä, sillä hän oli vasta siivonnut kanalan ja saanut luvan käydä siellä ilman valvontaa. Ginny ei vielä saanut mennä sinne yksin, mutta näytti yhtä innostuneelta. Billin kanssa mennessä äiti ei voisi kieltääkään. 

"Niinkö?" Bill kysyi uteliaana, vaikka oli nähnyt elämänsä aikana useita tipuja ja niiden kasvamisen aikuisiksi. Lapsien innostus oli kuitenkin tarttuvaa sorttia ja hän lähti mielellään heidän mukaansa katsomaan, mitä kanalasta löytyi.

Ron avasi kanalan oven ja hoputti Billia seuraamaan. Kaikki astuivat sisälle ja siellä todella oli pienessä kaukalossa kymmenisen tipua, jotka viipottivat virkeinä ja nokkivat niille annettuja jyviä. Ginny kertoi nimenneensä jokaisen, vaikka ei erottanutkaan tipuja toisistaan. Ron puolestaan sanoi nimien olevan typeriä ja sai siskonsa näyttämään kieltään. 

Bill tunsi lämpöä sydämessään katsellessaan nuorimmaisia Weasleytä, jotka olivat vielä vähän aikaa sitten olleet aivan liian pieniä pitämään hänelle seuraa. Nyt lapset eivät antaneet hänen edes huokaista raskaan matkan jälkeen, kun vetivät häntä jo toisiin puuhiin. 

Pallopelit ja menninkäisten kitkeminen sai ajan kulumaan nopeasti ja pian Molly kutsuikin heidät syömään. Ovenpieleen jätetyn kassinsa Bill nappasi mukaan sisälle, kun he siirtyivät keittiöön. Lapsien mieleen palasivat taas tuliaiset ja Bill ei voinut olla nauramatta, kun he kiemurtelivat tuolilla ja äiti komensi heitä useaan otteeseen istumaan aloillaan. 

Vaikka kotikolo olikin Billille aina koti, jota hän rakasti, niin huoneet olisivat tuntuneet tyhjiltä ja tutut huonekalut vierailta, jos talossa ei olisi ollut elämää johon hän oli tottunut. Lihalla kyllästetty juuressoppakin maistui muistoilta, eikä hän voinut peittää hymyään.

Kahden soppa-annoksen ja vasta leivotun leivän jälkeen Bill tunsi itsensä kylläiseksi ja venytteli raukeasti, hidastellen tarkoituksella Ronin ja Ginnyn kärsivällisyyttä mittaillakseen. He olivat syöneet nopeasti ja odottaneet jo tovin, että saisivat tuliaisensa, ja vihdoin Billin kaivaessa kassiaan he lähes tärisivät jännityksestä. 

Ojennettuaan violettia rasiaa, jossa oli kiiltävä tähtikuviointi Ron ja Ginny lähes repivät sen hänen kädestään innosta puhkuen ja jälleen Bill nauroi. Siitä oli aikaa, kun hän oli tuntenut olonsa niin kepeäksi ja tervetulleeksi, että se tuntui sydämessä asti.

Lapset löysivät rasiasta egyptiläistä ihmetoffeeta, jota Bill oli ostanut torilta. Lapset avasivat kääreet uteliaina ja enempää miettimättä täyttivät suunsa pehmeällä toffeella ja sotkivat suupielensä. Hampaiden liimautuessa yhteen lapset nauroivat, minkä yhteen liimautuneilta huuliltaan kykenivät ja Bill nauroi heidän kanssaan. Molly jätti tiskit puhdistumaan itsekseen taikuudella ja tuli esikoisensa vierelle ja puristaakseen tätä leikkisästi poskesta. Sanoen samalla, että Bill saisi käydä useamminkin ennen kuin halasi poikaansa niin hellästi rutistaen, että olisi voinut kuvitella kuluneet vuosia viime näkemästä. 

"On mukava olla taas kotona", Bill sanoi täydestä sydämestään ja antoi mielensä levätä seurassa, jota ei vaihtaisi koskaan mihinkään toiseen. Kodin tuoksu ja eläväinen ympäristö rauhoitti hänen mieltään, eikä hän halunnut enempää olla missään muualla. 

Heillä ei ehkä ollut paljoa kaljuunoita, mutta heidän rikkautensa oli perhe, jossa saattoi tuntea itsensä vapaaksi ja rakastetuksi.

Illan tullen Bill nukahti kevyeen uneen ja havahtui vain hetkeksi, kun Ginny kömpi hänen viereensä ja nukahti heti silmät suljettuaan isoveljen halauksessa.  Ajatellessaan onnellisena viikon kestävää lomaansa Bill nukahti pikkusiskon lämpö vasten kylkeään. Hänellä olisi edessään unohtumattomat seitsemän päivää siellä minne hän oikeasti kuului. Sillä Kotikolo oli maailman täydellisin paikka, sillä siellä häntä odotti aina perhe.
« Viimeksi muokattu: 08.06.2016 22:39:16 kirjoittanut Odo »
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Puoliverinen prinsessa

 • Vieras
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #1 : 09.06.2016 09:13:09 »
Ihana teksti!
Bill kuuluu lempihahmoihini ja Kotikolo lempipaikkoihini, joten tässä oli ihanteelliset olosuhteet uudelle lempificilleni!
Tästä välittyi ihana rauha ja kotiinpalaamisen ilo. Pienimmät olivat söpöjä touhottaessaan. Tässä oli mukavia yksityiskohtia ja Molly oli oma itsensä.
En voi kuvailla tätä muuten kuin sanomalla ihana.

Aamuväsymys painaa, mutta halusin kertoa kuinka paljon tästä tekstistä tykkäsin.
Kiitos!

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 548
 • 707
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #2 : 09.06.2016 12:57:32 »
Puoliverinen prinsessa, kiitos paljon kommentista! Mukava kuulla, että ficci on ollut ihana ja jaksoit tulla kommentoimaan aamuväsymyksestä huolimatta. :) Bill on aivan mahtava hahmo, samoin muut Weasleyt, mutta molemmista kirjoitan varsin vähän. Onneksi tuli nyt edes näistä kirjoitettua, kun oli kivaa.
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

LilyLiljaPotter

 • ***
 • Viestejä: 28
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #3 : 13.06.2016 19:23:01 »
Ihana fici!  :D Rakastuin tähän tekstiin! En taida osata antaa rakentavaa palautetta koska tämä oli niin hyvä!
Pidä kädestäni kiinni, älä pelkää. Usko antaa siivet lentää 🕊️

Nava

 • Mostly Harmless
 • ***
 • Viestejä: 150
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #4 : 14.06.2016 17:43:58 »
Olipa ihana matkustaa Ronin ja Ginnyn lapsuuteen, varsinkin näin lämpöisissä tunnelmissa. Weasleyt ja kotikolo tuo aina hyvän mielen. Pitkään poissa olleen sisaruksen tapaamista on varmasti odotettu ja tietenkin sen kimpussa haluaa pyöriä heti. Naureskelin tuolle tuliasjutulle, Ron oli niin oma itsensä. :D Ja Ginnystä oli pääasia, että veli tuli kotiin, mutta lapsien tapaan kiinnostui kuitenkin, kun sai tietää, että tuliaisia olisi tiedossa. Ihana kun Bill innostui tipuista, vaikka ne ei sille ollutkaan mitään uutta ja ihmeellistä, ja rupesi heti touhuamaan Ronin ja Ginnyn kanssa.

Tää oli aurinkoinen hyvän mielen ficci ja tykkäsin, kun tää oli kirjoitettu Billin näkökulmasta, koska se on miulle vielä vieraampi hahmo. Lopetus oli suloinen, sisarrakkautta parhaimmillaan. :)

Saat nyt vain pikaisen kommentin, koska en malttanut odottaa koneelle pääsyä. Jäi tosi hyvä fiilis, kiitos tästä! ♡ Nyt pitää kyllä soittaa veljelle...

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

”Puhutaan vain jos on tarpeen.”  – Uppo-Nalle

Sokerisiipi

 • Teemestari
 • ***
 • Viestejä: 6 213
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #5 : 06.08.2016 19:02:44 »
Hii, hyvä, että löysin tän taas, koska perhefluffy on nannaa <3 ja vielä Billin näkökulmasta, kun se on niin ultimate!isoveli kuin vaan voi olla. Ihanan korkealla on nuorukaisen arvostus lapsuudenkotiin, pikkusisaruksiin ja omiin vanhempiin. Oikeastaan sama mentaliteetti kuuluu jokaisen Weasleyn perheen jäseneen ja sen takia niistä on niin mukava lukea.

Tässä yhdistyy kyllä sellainen helpottava kotiinpaluu ja kesäinen (vaikka onkin syksy) keveys, että vaikka kotona ei käykään usein, on silti sinne aina kiva mennä. Ja hyvin uskottavasti kirjoitit Ronista ja Ginnystä lapsina. Voi kauhea, kun on sanat hukassa, vaikka pidinkin hyvin paljon. Tuo Mollyn rutistus kans <3 se on niin äiti muutenkin oijoi. Ja niin kiva maininta kaksosista ja tuosta ikuisesta muistutuksesta essussa, että pannukakut mansikoilla, awws.

Kiitos tästä söpöisyydestä. Oli kiva lukea tämä taas :>

Mirror

 • GD-addikti
 • ***
 • Viestejä: 214
 • Ava by: Crysted
  • Eugene
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #6 : 12.06.2017 23:09:51 »
Heissulivei!

Siis apua, mä tulin tätä tekstiä lukiessa jotenkin niin iloseksi! Musta tuntuu että mitä tahansa mä luenkin niin se tunnelma tarttuu muhun :D

Tää otsikko on ihan täydellinen, ja kuvastaa tätä tekstiä tosi hyvin! Kotikolo on todella maailman täydellisin paikka, kun siellä odottaa aina rakastava ja huolehtiva perhe <3 Vaikka Bill ei vähään aikaan ollut kotona käynytkään, niin ihanan vastaanoton sai :3

Tuossa alussa kun kerrottiin että muut lapset olivat jo lähteneet Tylypahkaan, minua hieman harmitti sillä kaksoset ovat lempi Weasleyni :3 mutta sitten ajattelin että toisaalta niiden kaikki jäynät ja muut eivät olisi tähän tekstiin sopineet, hyvä näin!

Oli kuitenkin tosi kiva lukea tekstiä jossa Ron ja Ginny ovat vielä pieniä! Itse kun tykkään kovasti lapsista, ne ovat niin suloisia <3 Paitsi siinä vaiheessa kun ne alkavat huutamaan :DD
Ron ja Ginny oli kyllä jotenkin vielä extra hellyttäviä, ihana kun Ronkin esitteli Billille uusia tipuja ja kuinka lapset innostuivat tuliaisista niin kovasti!

Tää on sitä Weasleymaisinta tekstiä kotoisimmassa paikassa suloisimmilla hahmoilla <3 parasta perhefluffia siis! Voi kun mä haluaisin asua kotikolossa :<

Kiitokseni ihanasta lukukokemuksesta!

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 548
 • 707
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #7 : 12.06.2017 23:26:37 »
Anteeksi kamalasti kaikille, joille vastaan näin ikuisuuden myöhässä kommentteihin, mutta olen ne jo aiemmin lukenut ja ilahtunut silloinkin! Nyt pääsin ilahtumaan uudestaan, kun ficci taas nousi pinnalla ja en kestä teitä, kiitos ;;__;; <3

LilyLiljaPotter, ihana! Kiitos tosi paljon!

Demure, toivottavasti soitit veljelle! Mahtavaa kuulla, että jäi hyvä fiilis ja innostuit lukemaan ficciä Billinkin näkökulmasta. Siitä oli kyllä kiva kirjoittaakin. :>

Sokerisiipi
, yllättävää, että lapset on multa onnistunut tai siis, kun ne on jotenkin tosi vaikeita. Hienoa saada palautetta sulta (ja kuten sain muiltakin!) niiden toimivuudesta! Muutenkin hauska kuulla, että oot tykännyt ja Weasleyt kyllä on aika rakkausperhe. <3

Mirror, ihana kun löysit tämänkin! Haluaisin itsekin muuttaa Kotikoloon, se olisi niin huisia. Lapsista voin tavallaan allekirjoittaa saman kuin sinäkin, tässä ne eivät onneksi huuda : DD

Kiitos vielä kaikille, ette uskokaan, miten suuresti arvostan.
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

maigaro

 • ***
 • Viestejä: 375
 • ava by raitakarkki
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #8 : 14.06.2017 19:29:54 »
Aawws :) Tosi suloinen ficci. Weasleyt vaan on niin parhaita. Niistä saa parhaat perhefluffyt aikaiseksi.

Kiva lukea tämmönen ficci, joka sijoittuu aikaan ennen kirjoja. Weasleyn lapsista pieninä on aina kiva lukea kun he ovat niin suloisia. Ron ja Ginny olivat suloisia innostuessaan Billin vierailusta ja hänen tuomista tuliaisista. Ja Bill muistelemassa lapsuutta Kotikolossa. Itekki haluaisin asua Kotikolossa ;)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 548
 • 707
Vs: Maailman täydellisin paikka | S | Bill Weasley
« Vastaus #9 : 14.06.2017 20:14:29 »
maigaro Kiitos kommentista! Weasleystä on kyllä kiva kirjoittaa fluffyä. Ne on ihan mahtava perhe ja hahmojen välisiä suhteita on kiva käsitellä. Kotikolo on paras! :)
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”