Kirjoittaja Aihe: Voltron: Kyljestä kutiaa, S, Keith/Lance, triplaraapale  (Luettu 1812 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 800
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ficin nimi: Kyljestä kutiaa
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: Voltron: Legendary Defender
Ikäraja: S
Paritus: Klance
Genre: Slice of life, kuhertelu

Summary: ”Hm? Kutiatko sä?” Keith kysäisi pieni virne suupielessään.

A/N: Vaihteeksi vähän Klancea, jei! O/ Sen lisäksi, että tässä on ripaus inspiraatiota tosielämästä, sain hyödynnettyä myös headcanonia näppärästi. Osallistuu Arkifest II:seen.***Lance korjasi risti-istuntaansa mukavammaksi ja kietoi kätensä Keithin niskahiuksiin tämän nojautuessa suutelemaan häntä pienen tavanomaisen hapuilunsa päätteeksi. Kevyet hipaisut jäivät nopeasti kakkosiksi kielten päästessä kunnolla tekemään tuttavuutta toistensa kanssa. Se oli takuulla kiihkein suudelma, joka heidän välillään oli koskaan vaihdettu.

Lance huomasi nojaavansa taaksepäin puoliksi automaattisestikin ja veti Keithiä näkymättömin langoin mukanaan. Tuota pikaa hän asettui selälleen sängylle ja irrottautui suudelmasta vain hengittääkseen hieman. Keith hivuttautui viereen ja puoliksi hänen päälleen viileän käden hiipiessä hänen paidanhelmansa alle hellimään paljasta ihoa. Kosketus kyljellä sai Lancen kananlihalle ja kiemurtelemaan.

”Hm? Kutiatko sä?” Keith kysäisi pieni virne suupielessään.

En kutia!” Lance tuhahti, mutta hän saattoi arvata, ettei valkoinen valhe mennyt läpi painokkaasta ilmaisusta huolimatta. ”Sun käsi on jääkylmä!”

”Äkkiä se siitä lämpiää”, Keith myhäili ja koukisti hieman sormiaan niin, että Lance säpsähti kuin sähköiskun saaneena. ”Ja sä juksasit.”

”No ehkä vähän! Lopeta saman tien!”

Lance katkaisi Keithin typerän huvittuneisuuden uudella suudelmalla. Keith kallisti päätään, hivutti käsiään hänen kylkiään pitkin ja veti hänen t-paitansa lopulta niin ylös, että se oli tiellä pahan kerran.

”Odotas –” Lance mutisi ja nyhti paidan pois. Tuossa tuokiossa Keith riisui itsekin omansa. Lance nautiskeli lämpimästä vartalosta omaansa vasten, mutta hätkähti toistamiseen, kun Keithin sormet kummittelivat hänen kyljellään juuri pahimmassa mahdollisessa kohdassa.

”Älä hiplaa!” hän ärähti uudelleen. ”Siitä vain, silittele miten tykkäät, mutta et jammaa mitään ripaskaa niillä sun sormilla!”

”En mä tahallani!” Keith vakuutti, ja vaikka Lancen silmät kaventuivatkin hieman epäluuloisesti, hän tunnisti sanat vilpittömiksi. Keith oli oikeastaan aika surkea valehtelija.

”Okei, saat anteeksi”, Lance hymähti ja nappasi paladiinin huulet omiinsa. Keithin läheisyys sai olon tuntumaan turvalliselta. Hän oli tuntevinaan tämän sydämenlyönnit heidän rintakehiensä painautuessa vastakkain, vahva käsivarsi hivuttautui tyynyksi hänen päänsä alle ja mustat hiussuortuvat sipaisivat varkain hänen kasvojaan. Sitä ihanammaksi oli –

Lance kampesi Keithin käden kyljeltään tämän sormien eläessä taas omaa elämäänsä.

”Saakeli sun kanssa, takatukka!”

”Sori!”

« Viimeksi muokattu: 05.12.2018 12:28:25 kirjoittanut Ayudara »
"I only love some of my stuffed animals,
and the guilt is killing me!"
- Mabel Pines

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 218
Vs: Voltron: Kyljestä kutiaa, S, Keith/Lance, triplaraapale
« Vastaus #1 : 25.11.2018 18:24:30 »
Voi Lancea ♥ On tuo varmasti hankalaa Keithillekin, kun haluaisi vähän hiplata, mutta kumppani on kutiavaa sorttia :D Minä nyt tartuin ihan kamalasti tämän triplaraapaleen alkuun:
Lainaus
-- ja kietoi kätensä Keithin niskahiuksiin tämän nojautuessa suutelemaan häntä pienen tavanomaisen hapuilunsa päätteeksi.
Keithin ja Lancen suhde vaikuttaa tämän perusteella varsin tuoreelta. Ilmassa on vielä pientä epäröintiä ja toisen kehokin alkaa vasta tulla tutuksi. Ehkä tämänkin takia Lancen kutiaminen tuli niin yllätyksenä, kun pojat eivät vielä tällaista ole päässeet kokeilemaan!

Kaiken puolin hellyttävä pieni lukupala, kiitos!

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 800
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Vs: Voltron: Kyljestä kutiaa, S, Keith/Lance, triplaraapale
« Vastaus #2 : 25.11.2018 22:30:34 »
Kiitokseja, Piraatti! <3 Ihanaa, että viihdytti ja oikein hyvin kiteytettyjä tuumia! Ajattelin tässä Klancen tosiaan vähän tuoreemmaksi jutuksi - vaihtelun vuoksi ja oikeastaan juuri siksi, että kutiaminen olisi loogisesti uusi juttu kuhertelua häiritsevänä elementtinä. :D Ehkä pojat onnistuvat luomaan jonkin toimivan systeemin, jolla vaeltelevat sormet pysyvät aisoissa? Tai sitten Lancella ei ole muita mahdollisuuksia kuin tottua. ;D

- Ayu
"I only love some of my stuffed animals,
and the guilt is killing me!"
- Mabel Pines

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 616
Vs: Voltron: Kyljestä kutiaa, S, Keith/Lance, triplaraapale
« Vastaus #3 : 05.12.2018 11:23:16 »
”Siitä vain, silittele miten tykkäät, mutta et jammaa mitään ripaskaa niillä sun sormilla!”

Haha, loistavia sanavalintoja!

Tykkään kovasti tästä! Tämmöistä rikasta kieltä, laajaa ja hulppeaa sanavarastoa on aina mukava lueskella :) ja jos siellä välissä on hömperöä Keith/Lance actionia, niin all the better! ;D

Piraatti tuossa yllä mainitsikin jo suhteen tuoreudesta, haistelin itse vähän sama ja täytyy sanoa, että tykkäsin kovasti! Suhteen tuoreus tuli ilmi monessakin kohdassa ficissä ja erityisesti tykkäsin juuri siitä, että tässä oli ilmassa kokeilunhalua ja ehkä vähän kiusoitteluakin :P mutta silleen kivalla tavalla, että Keith ei heti alkanut kutittaa Lancea kuoliaaksi. En kyllä epäile yhtään, etteikö Keith painaisi tätä tietoa mieleensä ja käyttäisi sitä myöhemmässä vaiheessa hyväkseen koska onhan tää nyt havaittu heikkous joka voi eräänä päivänä ratkaista, kumpi voittaa ja kumpi häviää ;D

Kiva ficci, kiitos! <3
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 800
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Vs: Voltron: Kyljestä kutiaa, S, Keith/Lance, triplaraapale
« Vastaus #4 : 05.12.2018 23:56:56 »
Paljon kiitoksia, giraffvinu! <3 Jep, saattaa hyvinkin olla, että Keith painaa mieleensä tämän juuri havaitsemansa seikan myöhempää käyttöä varten. Onhan kyseessä nyt aikamoinen heikko kohta! ;D Tällainen tuoreempi Klance oli kyllä oikein mukava tuoda esiin, minulla kun tämä kaksikko tuntuu aina muuten olevan kohtalaisen vakiintunut pari. Vaihtelu virkistää!

- Ayu
"I only love some of my stuffed animals,
and the guilt is killing me!"
- Mabel Pines

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 5 244
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Voltron: Kyljestä kutiaa, S, Keith/Lance, triplaraapale
« Vastaus #5 : 30.12.2021 20:42:01 »
Enhän mä nyt vooi mitenkään vastustaa K-kirjaimella alkavaa otsikkoa, kun sellaisen stalkkinappulan kautta bongaan, ja vielä sun kirjoittamasta ficistä :D Söötit kuherteluficit maittaa aina, ja tässä oli semmoinen pieni leikkisä puolikin mukana. Somaa. Oli myös kiva minustakin bongata viitteitä siihen, että suhde ja sen myötä tommoiset hiplailut on vielä vähän uusi juttu siinä, koska vaikka semmoset vakiparit, jotka tuntee toisensa etu- ja takaperin ja paremmin kuin taskunsa, on mulle henki ja elämä, tämmönen tuoreuden tuoma ujous ja uteliaisuus on sekin niin herttaista ♥

Lance kyllä vaikuttaa kutiavalta tyypiltä minustakin, vaikka eihän se sitä mielellään myönnä, varsinkin kun Keith voi valjastaa siitä itselleen hyvän aseen käyttöön :D Mut onneksi se nyt ainakin yrittää olla tahallaan kutittamasta Lancea. Kyllähän sen ymmärtää, että kun tollee kuherrellaan ja vieläpä puolipukeissa, että alkaa kädet vaellella. Heidän täytyy tosiaan löytää jokin toimiva systeemi, tai sitten Lancen täytyy tottua :D Tai voihan se toki aina sitoa Keithin kädet selän taa, mutta ehkä semmoinen pilais tunnelman. Tai mistä minä tiiän, mistä nää kaks vielä innostuu :D

Sanavalinnat oli taas kerran niin mainioita! Etenkin tykkäsin näkymättömistä langoista ja tosta Buttiksenkin lainaamasta ripaskan jammaamisesta :D On kyllä aina vinkeetä lukee sun ficejä kun niissä on käytetty niin kivaa kieltä :3
"Kylpyhuoneessa on sus, ses ja sas. Ja kylpyhuone."