Kirjoittaja Aihe: Varjojen kaupungit: Rakkauden teatteria | Jocelyn/Maryse/Valentine, S  (Luettu 1984 kertaa)

Neithan

 • Bitchking
 • ***
 • Viestejä: 307
 • Words are wind
Title: Rakkauden teatteria
Author: Neithan
Genre: Drama/Romance
Rating: S
Pairing: Jocelyn/Maryse/Valentine
Disclaimer: Cassandra Clare omistaa maailman ja hahmot, joilla minä vain leikin ilman minkäänlaisia korvauksia.
Summary: Molemmat leikkivät kaiken olevan kunnossa, mutta kumpikin tiesivät, ettei niin ole.

A/N: Ystävänpäivä ficci Drialle, minkä ehkä voi jo parituksesta päätellä x) Toivottavasti on mieluinen. Taas kerran otsikko loistaa kauneudellaan, ignooratkaa se. Huono nimi on parempi kuin ei nimeä lainkaan.

Sanamäärä: 200


Varovasti Jocelyn katseli kirjaston ovelta Marysen tuttua hahmoa, joka seisoi ikkunan äärelle jähmettyneenä. Varjometsästäjän askelin Jocelyn käveli Marysen taakse ja laski kätensä punaisen iltapuvun peittämille lanteille. Maryse jännittyi tuntiessaan kosketuksen, mutta rentoutui tunnistaessaan läsnäolijan. Hoikat kädet kietoutuivat kokonaan naisen vartalon ympärille hengityksen hyväillessä naisen niskaa.
”Luulitko voivasi livahtaa minulta salassa?” Jocelyn kysyi kuiskaten. Värähtämättä Maryse irrottautui syleilystä ja astui poispäin, lähemmäksi ikkunaa. Hymy Jocelynin kasvoilla kuoli toisen vältellessä hänen läheisyyttään.
”Halusin olla hetken yksin, juhlien tungos ahdisti minua”, Maryse sanoi kääntyen kohtaamaan Jocelynin katseen.
”Mutta tietenkään se ei onnistu sinun ollessa kyseessä”, mustahiuksinen jatkoi tavoitellen kiusoittelevaa äänensävyä. Jocelyn ei niellyt selitystä, mutta ei jatkanut aiheesta.
”Olet kaunis tänä iltana”, Maryse sanoi sipaisten punaisen hiuskiehkuran Jocelynin kasvoilta. Jocelyn hymyili hieman surumielisesti, hän tiesi Marysen salailevan jotain.
”Niin olet sinäkin, Maryseni”, Jocelyn sanoi hellästi ja kosketti punaisilla huulillaan Marysen suupieltä, joka kohosi hymyyn. Hymy ei kuitenkaan ulottunut silmiin asti.
”Näin kuinka katsoit minua tanssiessani Valentinen kanssa. Ei sinun tarvitse olla mustasukkainen, sillä rakastan sinua.” Niine sanoineen Jocelyn poistui palatakseen juhliin miehensä luokse. Maryse katsoi haikeasti naisen perään, tuntien terävän piston sydämessään. Ei hän Jocelynista ollut mustasukkainen, vaan Valentinea hän oli katsonut. Valentinea, joka tanssitti uskotonta vaimoaan, jonka paikan Marysen ajatuksissa oli vienyt.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2012 20:13:26 kirjoittanut Kupla »
You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be

Avatar by Raitakarkki

Solembum

 • ***
 • Viestejä: 1 827
No nyt minä kommentoin!

Paritus oli todella mielenkiintoinen. Tai siis, ajattelin aluksia että jee, Maryse/Jocelyn, söpöä, mutta sitten se muuttuikin Maryse/Valentineksi ja se ei sitten ollutkaan ollenkaan söpöä. Hyi, en tykkää. Hyvinhän olit sen kirjoittanut ja uskottava totuuspohjakin Marysen tunteille löytyy, sillä Valentinea niin sanotusti 'rakastivat' kaikki, mutta ajatuksena se on musta tosi oksettava. Ehkä siksi, että aloin visioida, ettei Alec olisi ikinä syntynyt, jos Valentine olisi valinnut Marysen Jocelynin sijasta. Hui!! Sebastian on siihen verrattu pienempi paha.

Pidin kuitenkin todella paljon siitä, kuinka olit saanut tässä molempin, sekä Marysen että Jocelynin, tunteet kirjoitettua yhtä aikaa niin epäselvästi ja samalla selvästi, että tekstin loppu tavallaan raotti verhoa alun edestä. Aluksi ajattelin että jaa-a, nytkä nuo ovatkin pari ja Valentine on jätetty, petetty, hylätty, ihanaa! Lopussa menin ihan sekaisin, kun Maryse ei rakastanutkaan (enää) Jocelynia, mutta Jocelyn rakasti kuitenkin sitä. Menee sekavaksi, mutta sekavia ne on mun ajatuksetkin.

Lainaus
Ei hän Jocelynista ollut mustasukkainen, vaan Valentinea hän oli katsonut. Valentinea, joka tanssitti uskotonta vaimoaan, jonka paikan Marysen ajatuksissa oli vienyt.

Tässä on joku vinksallaan, en ole ihan varma mikä. Vaihtaisin hieman sanajärjestystä ja korjaisin sen esimerkiksi näin:
Ei hän Jocelynista ollut mustasukkainen, vaan Valentinea hän oli katsonut. Valentinea, joka tanssitti uskotonta vaimoaan, jonka paikan oli vienyt Marysen ajatuksissa (tai ajatuksista).

Mutta niin, kiva paritus miinus Valentine.

Dria

 • ***
 • Viestejä: 939
 • Femmeilijä
Ihanaa, että Sole haukkuu Maryse/Valentinen lyttyyn. Alec olisi (ja syntyi ainakin minun fanonissani) vaikka Valentine valitsi Marysen.  >:(

Tyksin siitä, että tässä oli sekä Jo/Marysea että Maryse/Valentinea. Molemmat yksinään ovat nams, mutta the Kolmiodraamana tää on aivan ihana paritus ja olen ihan kikseissä, koska sä kirjoitit tän mulle. ♥♥♥♥♥

Siis toi alku on niin aww. Jo luulee, että Maryse on mustasukkainen, mutta väärin meni. Oikeasti tosi hellyttävää ja surullista, mutta joskus käy näin. Ja se, että ne on iltapuvuissa ja hienoissa juhlissa. Iltapuvut, ja mä niin näen Marysen punaisessa puvussa. Hyvä täydellinen värivalinta! Ja toi niskaan hengittäminen on vaan niin ♥ Ja sit toi suudelma. Aww, ja kuka tahansa ois voinut nähdä ne (Lucian ;D )

Lainaus
Hymy ei kuitenkaan ulottunut silmiin asti.
Mitääh? Ai niin, Maryse/Valentine. Just näin, mutta miksi Jo, jos Maryse on kiinnostunut Valentinesta? Haluaako Maryse päästä lähemmäs Valentinea ennen iskemistä? (lue: spinnari/sequel?)

Solen tavoin toi yksi lause hämäsi. Sit oli pari muutakin kohtaa, joissa sanajärjestys pisti silmään, mutta vapaan sanajärjestyksen hienous... Mut mun mielestä sä oot jossain toisessakin tehnyt samaa, joten oletan sen olevan sun tyylikeino.

Kiitoskiitoskiitos, että kirjoitit tällä parituksella. Tyksin ihan hirveästi. On ihan eri asia lukea oikeasti OTP:tä Malecin sijaan  :D
"Ajan pyörä pyörii ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista tarinat syntyvät. Tarinat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa."
Ava by Cea

Neithan

 • Bitchking
 • ***
 • Viestejä: 307
 • Words are wind
Sole//Maryse/Valentine on melkein canonia, elä sen kanssa. Pareista saa kiittää Driaa, sillä se toivoi Jo/Maryseta, Maryse/Valentinea tai Jo/Celinea ja mä yhdistin niistä kaksi. Aika nätisti meni kasaan, kunnon kolmiodraama. Mutta olisi pitänyt arvata sun ajatuksenjuoksu...
Tuota lausetta hetken jouduin itsekin muotoilemaan, näköjään se on vieläkin sekava. Katsotaan, jos muokkaan sen (sanamäärä ei saa muuttua :p)
Kiitos kommentista, niin risuista kuin ruusuista.

Dria//Alecia ei lynkata vaikka isukki vaihtuisi. Todella näpsäkkä kolmiodraama tuli, hyvä kun tykkäät ♥
Juhlat ovat paras paikka draamailla, hei! Iltapuvut olivat pakko iskeä mukaan, sillä lähtöideani ja työnimi oli vastavärit, joten mekkoihin se tuli tunkea mukaan. Idea tosin hukkui kirjoittaessa, jolloin jouduin keksimään uuden nimen >.<
Lainaus
Mitääh? Ai niin, Maryse/Valentine. Just näin, mutta miksi Jo, jos Maryse on kiinnostunut Valentinesta? Haluaako Maryse päästä lähemmäs Valentinea ennen iskemistä? (lue: spinnari/sequel?)
Koska Jolla ja Marysella oli suhde, mutta Marysen sydän on kääntynyt Valentinea kohti, muttei voi paljastaa mitään, sillä ei tahdo satuttaa Jota josta yhä pitää. Kahta voi rakastaa yhtä aikaa, vaikkakin Valentine on päälimmäisenä mielessä.  Valitan, ei juonittelua.
...tyylikeino... Ei kai ihan, pikemminkin sanajärjestys on mitä sattuu, koska en paljoa ajattele kirjoittaessani. Ja kyllähän sillä saa jotain tunnelmaa luotua/tyyliä. Yritä saada musta selvää, en itsekään osaa.
Ole hyvä ♥ Ehkä joskus jatkan tällä draamailulla, saa nähdä ; )
You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be

Avatar by Raitakarkki