Kirjoittaja Aihe: Ystävyyden (laajennettu) määritelmä [k-11, Ron/Harry]  (Luettu 5460 kertaa)

neww

 • Vieras
Vs: Ystävyyden (laajennettu) määritelmä
« Vastaus #20 : 13.03.2011 11:54:49 »
Lainaus
Säikähdyshän siitä vain syntyy, kun paras ystävä viidentoista vuoden ajalta katsoo sinua unisesti silmiin ja melkein meinaat suudella häntä uudestaan, kunnes tajuaa, että alkoholia ei ole veressä, joten mitään tekosyytä suudelmalle ei olisikaan.
Pystyn hyvin kuvittelemaan tilanteen. Ron & Harry ovat vaan niin höpsöjä etteivät kehtaa myöntää tunteitaan toisilleen saatika sitten itselleen.

Tämä oli nopeasti luettu läpi ja oisin kyllä ihan mielelläni lukenut lisääkin. (; mutta varsin söpö ja hyvinkirjoitettu ficci.

pihlajanmarja

 • Cool, jee jee
 • ***
 • Viestejä: 1 706
Vs: Ystävyyden (laajennettu) määritelmä
« Vastaus #21 : 13.03.2011 13:19:33 »
Arte, kiitos ihanan pitkästä kommentista! Kiva että pidit kielestä, ja muutenkin ficistä. :>

neww, kiitos sinullekin. Lisää tähän ficciin ei taida tulla, mutta kiva kun pidit tästä! :)
I've got blisters on my fingers!

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 1 221
Vs: Ystävyyden (laajennettu) määritelmä
« Vastaus #22 : 13.06.2011 14:19:01 »
Oijoi, kun oli suloista. En osaa tunnustautua Ron/Harry-faniksi, mutta sitä minä vain tuppaan yhä useammin lukemaan, kun tarvitsen jotain lämpöistä ja mukavaa luettavaa, ja tämä oli ihana löytö. Kirjoitat hyvin, ja niin kuin Arte jo sanoikin, hauskan selkeästi, turhia rönsyvirkkeitä välttäen. Pidin tämän ficin tunnelmasta, jonka kuvaamiseen en oikein löydä sanoa. Sellainen keveällä tavalla vilpitöntä ja toiveikasta tekstiä, pidin, pidin, pidin. Kiitokset.
Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 147
 • En kaipaa kirjoituksiini negaa kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Ystävyyden (laajennettu) määritelmä [k-11, Ron/Harry]
« Vastaus #23 : 28.12.2020 17:15:40 »
No voi äää ♥  Kyllä osaakin olla söpöä. No Rarrysta kun on kyse niin se ei paljoa mielestäni vaadikaan :D Ystäväparitukset kun tuppaa toimimaan niin helkutin hyvin, vaikka aluksi pitkään kiellettäisiinkin kaikki ja ihan vain humalan takia suudellaan ;D Tuota ekaa kappaletta lukiessa hymyilinkin koko ajan tietäväisesti ja totesin itselleni että joo niin varmaan, kun lueteltiin, mitä kaikkea on ja ei missään nimessä ole käynyt! ;D

Parasta kyllä aina on tuo, kun hahmot lopulta tajuavat että joo, on tämä kuvio niin syvällä ja tärkeä, ei voi enää vain olla ettei mitään olisikaan tapahtunut ♥ Kuin huomaamatta ollaankin rakastuttu :3 (Mutta ulkopuoliset tuntuu tajuavan asioita ainakin vähän paremmin kuin asianomaiset itse :D) Loppu kyllä sai suorastaan janoamaan lisää, mutta ainahan sitä voi itse kuvitella, miten tilanne tuosta jatkuu :3 Kun uskalletaan suudella muutenkin kuin vain alkoholin vaikutuksen alaisena. Iih ja voih, kyllä Rarry voikin olla niin suloista ja ihanaa ♥

Жүрегім сені таңдады.