Kirjoittaja Aihe: Legolinna, K11, Bellatrix Lestrange  (Luettu 1471 kertaa)

Snoop.

 • ***
 • Viestejä: 1 571
 • poliitikko
Legolinna, K11, Bellatrix Lestrange
« : 23.07.2010 21:12:06 »
Kirjoittaja: Snoop.
Ikäraja: K11
Päähenkilö: Bellatrix Lestrange
Genre: Angst, Draama
Varoitukset: Lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa
A/N: Enään yksi jäljellä vuodenaika-haasteesta tämän jälkeen! Bellatrix on tässä 5-6 vuotias. Osallistun myös Angst25-haasteeseen sanalla Kesä.

Sanoja: 288, eli tuplaraapale+88 sanaa

Pieni mustatukkainen tyttö istui patiolla ja oli syventynyt legolinnansa rakentamiseen. Tytöllä oli päällään ainoastaan t-paita, sillä lämpötila oli kohonnut reippaasti yli kahdenkymmenen. Kesä oli harvinaisen lämmin, mutta ukkoskuuroja oli ollut yllättävän vähän. Pihalla ei ollut muita kuin pieni tyttö, jonka vieressä oli suuri muovilaatikko legoja.
Bellatrix alkoi kaivaa huolellisesti laatikkoa, etsien tiettyä palaa. Hetken tyttö uskoi jo löytävänsä pinkin ikkunapalan, mutta hänen sormiinsa osuikin kirpeä hedelmäkarkki, joka oli tutin muotoinen. Tyttö tunki sen suuhunsa, mutta sylkäisi sen saman tien ulos maistettuaan kirpeän maun.
Vihdoin Bellatrix tunsi sormiensa välissä tutun muotoisen palan, mutta saman tien se lensi hänen kädestään.
– Se on minun! Andromeda kiljui. Bellatrix ei ollut huomannut siskonsa tuloa, vaan oli tyytyväisesti rakentanut linnaansa, johon kuului lukuisia eri yksityiskohtia.
– Se ei ole sinun! Legot ostettiin minulle, vain minulle! Bellatrix vastasi takaisin. Andromeda otti palan Bellatrixin kädestä ja Bellatrix yritti riuhtoa sitä takaisin itselleen.

Pinkki ikkuna lensi kaaressa uima-altaaseen ja jäi kellumaan vähän matkan päähän. Bellatrix katsoi siskoaan vihaisesti ja riisui t-paitansa päältään. Bellatrix ei osannut uida, mutta halusi tuon palan itselleen. Hypättyään veteen hän tunsi hetken kelluvansa, mutta alkoi saman tien upota. Hän yritti kauhoa käsillään pysyäkseen pinnalla, mutta tunsi uppoavansa silti koko ajan enemmän. Andromeda oli lähtenyt hakemaan heidän vanhempiaan sillä tyttöä ei näkynyt missään.

Bellatrix sai napattua legopalan itselleen, mutta hän tunsi pikkuhiljaa voimiensa loppuvan ja pään menevän veden alle. Yhtäkkiä Bellatrix nostettiin voimalla ylös ja saman tien hänen äitinsä alkoi huutaa.
– Tyhmä tyttö! Monta kertaa sinulle on sanottu, että uima-altaaseen ei saa mennä ilman kellukkeita!
Bellatrix nousi vaivalloisesti pystyyn ja samalla hänen äitinsä läppäisi häntä poskelle.  Sen jälkeen Druella Musta lähti sisälle hänen siskonsa mennessä perässä.

Hän kumartui legolinnaansa kohti ja hymyili. Vaikka häntä oli lyöty, hän oli saanut legopalikkansa. Pinkin ikkunan.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2011 08:39:33 kirjoittanut Snoop. »

herätä mut ku sodat on päättyny
nukun siihen asti kunnes maailma on parempi
ava:Okakettu ja bannu:Kaapo

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 10 445
 • Bang bang!
Vs: Legolinna, K11, Bellatrix Lestrange
« Vastaus #1 : 25.07.2010 22:32:25 »
Kiitos, kulta!  :-*
Tarvitseeko tässä muuta enää sanoakkaan,

no voisin kuitenkin sanoa, että pikkuinen Bellatrix on suloisen itsepäinen.<3 Ja Andromeda ilkeä, mutta silti tytöstä huokuu jotenkin itsepäisyyttä ja tykkään, kuinka osaat kuvata Bellaa IC:nä, jopa lapsena. Tai eihän Bellasta ole suoraa IC-hahmoa olemassakaan lapsena, mutta tälläisenä minä pikkuisen-Bellan kuvittelen. Itsepäisenä ja ihananana.

Tämä ei ollut niin angstinen kuin monet, mutta ei se haitannut kiva lukea välillä ei ihan niin angstista, mutta silti angstista. Oletko muuten miettinyt osallistua Angst 25-haasteeseen, sopisit siihen hyvin kun kirjoitat angstia :)

Lainaus
Hän kumartui legolinnaansa kohti ja hymyili. Vaikka häntä oli lyöty, hän oli saanut legopalikkansa. Pinkin ikkunan.
Loppu oli ihana, niin itsepäinen ja saa mitä haluaa, kun ottaa sen itse. Voimakastahto, minä tykkään.<3

Jottei tää taas olisi ihan täyttä hehkutusta niin kesästä olisi voinut olla vielä pikkuisen enemmän, vaikka olihan tässäkin kuvattu korkaa lämpötilaa ja uima-allasta, joka toi heti kesäisen tunnelman. Pikkuisen vain enemmän kesää, mutta tämäkin oli ihana kuten aina sanon kommentoidessani sinun ficcejäsi.  :-* I-iii-ii-haaa-naa.

Odoshi nostaa lasillisen.  ;)

»It's all up to you, no one lives forever»

Hopearausku

 • Vedenelävä
 • ***
 • Viestejä: 328
Vs: Legolinna, K11, Bellatrix Lestrange
« Vastaus #2 : 07.03.2021 19:19:22 »
Stalkkerinapin kautta sitä löytää vaikka minkälaisia ihanuuksia :)

Tämä oli hirveän suloinen! Bellatrix ja Andromeda ovat molemmat ihanan itsepäisiä, kummassakin virtaa ihan selkeästi Mustien veri. Ja mitä sisarusrakkautta :D Totta kai pitää vähän yrittää omia siskon legoja. Olisipa samanlainen pikkunahistelu riittänyt näille kahdelle vielä aikuisiälläkin...

Myös Bellatrixin päämäärätietoisuus on suorastaan hellyyttävää. Jotenkin niin ominaista hänelle, ettei tärkeistä tavoitteista (kuten vaikka sen pinkin ikkunapalan lisäämisestä legolinnaan) luovuteta, vaikka minkälaisia esteitä tulisi tielle ja oma henki olisi uhattuna. Tämä on taas ihanaa foreshadowingia aikuis-Bellatrixista, joka on valmis vaikka kiduttamaan muita saadakseen selville tärkeitä tietoja Lordistaan yms., kiva ajatella, että vastaavia luonteenpiirteitä on ilmennyt hänessä jo lapsesta asti. :)

Kiitos tästä lukukokemuksesta (vaikka näin 11 vuotta myöhässä olenkin :D)!!

bannu © Ingrid
ava © Felia