Kirjoittaja Aihe: Konnanmutkan ja Kieronkurvin tapaus, humoristinen rikoskertomus, S, one-shot  (Luettu 1406 kertaa)

Cappi

  • Vieras
Title: Konnanmutkan ja Kieronkurvin tapaus
Author: Cappi & Thiya
Rating: Sallittu
Genre: Humor
Beta: Äikän ope(?)
Summary: Konnat lymyilivät Konnanmutkan risteyksen lähellä sijaitsevan talon kellarissa, paitsi yksi konnista oli biojätelaatikossa...
A/N: Jooh, tää on tälläinen koulus kirjoitettu aine. Meidän oli tarkoitus kirjoittaa parityönä kuvaa apuna käyttäen rikoskertomus. Noh, ei meitä sit oikein huvittanu kirjoittaa, joten tehtiin ihan läpällä tälläinen kertomus sit. Saatiin me sentään kasi tästä. Ja päätettiin sit tää tänne laittaa. Koska me tiedettiin et ollaan saletisti parhaita ja tää tarina on paras<3 Jooh, tää tarina on ihan okei, mut kommenttia tulemaan silti. ú_u

Konnanmutkan ja Kieronkurvin tapaus

Kello 10.27 poliisilaitokselle tuli hälytys. Jalokivivarkaat olivat jälleen iskeneet Theodornimiseen jalokiviliikkeeseen. He olivat yrittäneet varastaa isoa patsasta, joka kuvaa hevosella ratsastavaa miestä, mutta paetessaan he olivat kaatuneet, ja liiskanneet aamukävelyllä olevan vanhan herran. Mies oli saanut surmansa heti onnettomuudessa. Varkaat olivat ehtineet paeta, mutta etsivä S. Äteily pääsi työhön. Hän on poliisilaitoksen paras etsivä, ehkä joskin outo mutta silti todella etevä.
Konnat olivat myös aiheuttaneet suuren onnettomuuden Konnanmutkan ja Kierokurvin risteyksessä. Auto oli ajanut liikennetolppaan, joten vahingot olivat merkittävät. Jos konnakopla saadaan kiinni, he joutuvat istumaan mukavan tovin ja maksamaan hirveät vahingonkorvaukset.

Konnat lymyilivät Konnanmutkan risteyksen lähellä sijaitsevan talon kellarissa, paitsi yksi konnista oli biojätelaatikossa, johtuen siitä ettei päässyt sisälle, koska rikostoverit olivat pakokauhussa lukinneet oven niin, että yksi oli jäänyt pihalle. Konnilla oli myös panttivanki, mutta hän pääsi karkaamaan myös pakokauhuisten konnien takia. Parempi että pääsi pakoon, niin vältyttiin muilta uhreilta.
Etsivä S. Äteily lähti kotoaan kello 10.41 rikospaikalle, joka sijaitsi ihan hänen talonsa edustalla. Etsivä Äteily piti aina säteilylaitteita mukanaan. ''Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu'', hän aina väittää.
Hän lähti hetken tutkimusten jälkeen jäljittämään rikollistrioa. Rikkollisten tavoitteena nyt oli päästä salaiseen tukikohtaansa, joka sijaitsi Kieronkurvin kuppilan katolla, jossa oli vain teltta, salkku ja makuupussi.

''Psst'', Sanoi toinen konnista.
''No mitä ny?'', Vastasi toinen hieman kiukkuisena ja hermostuneena.
''Mis 145-415 o?'', Hän tarkoitti kai kadonutta rikostoveriaan.
''Tais jäädä pihalle, kai se ny jonku piilon löytää. Ei se tyhmä oo.''
''Oolrait. Mut kuis me päästään täältä veke? Tiekkö on aika paha paikka.''

Toinen varkaista ei vastannut enää tähän, vaan alkoi miettiä hyvää pakosuunnitelmaa. Heidän täytyi vain päästä kadun toiselle puolelle, mutta siihen tarvitsi älyttömät suunnitelmat.

Biojätelaatikossa oleva konna oli aivan paniikissa. S. Äteily laitteineen oli aivan laatikon vieressä etsimässä johtolankoja. Kuului kauhea kolahdus. 145-415 luuli että S. Äteily oli aavaamassa biojätelaatikon kantta, joten hän pomppasi nopeastii pystyyn ja huusi:

''Oke oke mä antaurun ja kerron kaike!''
''Ööö..... Ok käy se näinkin.'', Äteily sanoi ja otti haisevan 145-415:en pois biojätelaatikosta ja alkoi viedä häntä poliisilaitokselle.

Kuulusteluhuoneessa 145-415 kertoi, missä salainen... Tai siis... Ei enää niinkään salainen tukikohta sijaitsee. S. Äteily lähti oitis sinne, että saisi muutkin trion jäsenet kiinni.
Kaksi konnaa oli tajunnu Äteilyn lähteneen ja käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja lähti varovaisesti salaiseen tukikohtaan. He tarkkailivat todella tarkasti muuta liikennetä, etteivät he vain jäisi kiinni. He olivat ehkä unohtaneet 145-415:n koska eivät edes tajunneet etsiä häntä.
Kaksikko pääsi Kieronkurvin kuppilan katolle, kunnes törmäsivät S. Äteilyyn ja 145-415:een.

''Mitä sä törppö oot menny tekee?'', Yksi varkausta sanoi todella vihaisesti.
''No emmä voinu muutakaan.'' 145-415 sanoi.

S. Äteily otti varkaat mukaan ja vei heidät vankilaan, jossa trio joutui istumaan pitkät kaksi viikkoa ja he joutuivat maksamaan 10e:n vahingon korvaukset sekä 2e:n sakot liikenteen vaarantamisesta.

A/N2: Kommenttia, kommentia?
« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 16:49:05 kirjoittanut Scarlett »