Kirjoittaja Aihe: Potter-fandomin paritukset  (Luettu 120112 kertaa)

Corpse Bride

 • Vieras
Potter-fandomin paritukset
« : 12.07.2007 01:56:06 »
Nyt ei tarkoiteta sellaisia äärirareja tai todella epätodennäköisiä parituksia, joita kehitellään inspiraatiopulassa paritusgeneraattoreilla, kuten Harry/McGarmiwa (josta vähän puhuttiinkin jo Mikä fanfictionissa ärsyttää? -topicissa) vaan sellaisia tavallisia ja tavallisehkoja parituksia, jotka jostain syystä tuntuvat sinulta epärealistisilta tai ärsyttäviltä.

Itseäni riepoo Bellatrix/Lucius. He vain eivät millään sovi yhteen. Molemmat ovat erittäin hyviä hahmoja paritettaviksi (itse asiassa minusta on ihanaa parittaa heitä molempia Narcissalle, hehe), mutta yhdessä he vain eivät minun mielestäni toimi. Ajatelkaa nyt mitä tapahtuu jos heidät suljetaan samaan huoneeseen. Viiden minuutin kuluttua oven sulkeutumisesta Bellatrixilta palaa hermot Luciuksen vittuiluun ja hän alkaa paiskoa Luciusta kirouksilla. Se on aika paljon lyhyempi aika kuin missä he kerkiäisivät sänkyyn.

(Kaikkein hassuinta minusta on tässä se, että minun mielikuvissani Bellatrix/Lucius/Narcissa kolmenkimppa toimiikin sitten ihan kohtalaisen hyvin. Outoa, enkö olekin? XD)

// Entinen epärealistisia/ärsyttäviä parituksia nimellä kulkenut topic. Laajensin vähän kun sais täällä puhua kans niistä toimivistakin saman tein sitten.
- Ra

//Lallu tarkensi otsikkoa
« Viimeksi muokattu: 02.07.2010 13:40:30 kirjoittanut Lallu »

Isabel

 • ***
 • Viestejä: 103
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #1 : 12.07.2007 02:45:45 »
Olen samaa mieltä Suojelusperkeleen kanssa tuosta Dumbledore/McGarmiwa. Ainoa, etten (onnekseni) koskaan kyseisellä parituksella olevaan PWP ficiin ole törmännyt, mutta se mielikuva.. Järkytyin. Muuten paritus on.. ok.

Sitten on monien rakastama Sirius/Remus. En sanoisi, että se olisi epärealistisimmasta päästä, mutta ärsyttävä se kuitenkin on. En pidä Remuksesta hahmonakaan ja se varmaan johtuu siitä, että hän ei vain ole kovin mielenkiintoinen hahmo mielestäni (nyt saan varmaan tuta fanien raivon : D).

Noita epärealistisia on tolkuttomasti sillä en uskoisi Rowlingin parittavan ketään saman sukupuolen edustajaa toisilleen, vaikka niin hartaasti toivonkin. Joku tuolla toisessa topicissa oli tämänkin asian selvemmin ilmaissut, mutta olen väsynyt ja laiska ja en jaksa lähteä etsimään.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Isabel »
Mitä eroa on Dracolla ja hyttysellä?
Hyttynen lopettaa imemisen kun sitä läimäyttää, mutta Draco ei.

Iibis

 • ***
 • Viestejä: 143
Potter-fandomin paritukset
« Vastaus #2 : 12.07.2007 08:53:33 »
Jos siis tosiaan jätetään väliin täysin omituiset paritukset väliin (mainitaan lyhyesti: Dumbledore, Hagrid, McGarmiwa, Dursleyt, Voldemort kenen kanssa tahansa, insesti sekä useimmat opettaja/oppilas-suhteet)...

"Tavallisista" parituksista itseäni ehkä eniten ärsyttää James/Sirius, Sirius/Lupin ja Lupin/James (Peteriä ei tarvinne mainita..). He ovat ikivanhoja kavereita keskenään! Kestän kyllä sen jos Sirius humputtelee Lupinin kanssa fuckbuddypohjalta kerran tai pari ficin aikana kunhan pysyttelee muuten ruodussa. Jamesiin sen sijaan ei vain kosketa - ja miksi kukaan poika edes saisikaan, sillä minun mielessäni James on täysi hetero ja sitä paitsi lähes koko lyhyen aikuisiänsä kiinni Lilyssä.

Lisäksi puhdasveripuristien sekaantuminen kuraverisiin on minusta melko omituista, sillä he eivät taatusti koskisi heihin tikullakaan, saati sitten jollain ruumiinjäsenillään. Muut vihasuhteet kuten vaikka H/D ja SS/SB menevät mainiosti, mutta puhdasverisillä on takanaan vuosisatojen periaate, mikä vähän noin niin kuin oikeasti estää heitä yhtäkkiä muuttumasta. Tai siis, saa olla erittäin taitava kirjoittaja että kykenee tekemään moisen käännöksen uskottavasti.

//Herkku siivosi toimimattoman linkin pois
« Viimeksi muokattu: 30.03.2014 11:30:52 kirjoittanut Herkkuoone »
E: In the last chapter the hero finally realizes that he has loved the heroin, in this case that heroin being you, all along, and begs her to stay.
J: That's why it's called fiction.

Nemo

 • ***
 • Viestejä: 105
Re: Epärealistisia/ärsyttäviä parituksia
« Vastaus #3 : 12.07.2007 10:09:32 »
Lainaus käyttäjältä: "Corpse Bride"
Ajatelkaa nyt mitä tapahtuu jos heidät suljetaan samaan huoneeseen. Viiden minuutin kuluttua oven sulkeutumisesta Bellatrixilta palaa hermot Luciuksen vittuiluun ja hän alkaa paiskoa Luciusta kirouksilla. Se on aika paljon lyhyempi aika kuin missä he kerkiäisivät sänkyyn.


*reps* :D:D Voin hyvin kuvitella tilanteen!

Minusta Harry/Draco on epärealistinen paritus. Hehän vihaavat toisiaan. Ja olen samaa mieltä Suojelusperkeleen kanssa, ei Dumbledorella voi olla seksuaalista elämää! Hänhän on kiltti,  viisas, vanha velho, ei mikään pervo namusetä. :D
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Nemo »
Love is a force of nature

Soulmates -Ensimmäinen suomenkielinen Houkutusfanisivu.

Hestia

 • ***
 • Viestejä: 57
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #4 : 12.07.2007 10:59:58 »
HEI! Vähän rakkautta Dumbledorellekin! :< Vaikka en mä usko että se noin vanhana enää kovin seksuaalisia rientoja on harrastanut. Eroottisia ehkä.

Ei mulla pahemmin mitään parituksia ole, mitkä ärsyttäisivät. Jotkut saattaa kummastuttaa, mutta toistaiseksi ei ole ärsytykseksi asti mennyt.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Hestia »
Battle is not over even when it's won
• • • - - - • • •

Chárlotte

 • ***
 • Viestejä: 24
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #5 : 12.07.2007 11:23:15 »
Aivan kuten Suojelusperkele sanoikin, ei ketään Dumbledoren kanssa! Koko mielikuva hänestä hassuna ja kilttinä setänä kärsii heti jos tälle alkaa jotakuta parittamaan :S Sama juttu Hagridin kanssa, mutta hänestä onneksi harvemmin näkee sellaisia ficcejä.

Lainaus
Lisäksi puhdasveripuristien sekaantuminen kuraverisiin on minusta melko omituista, sillä he eivät taatusti koskisi heihin tikullakaan, saati sitten jollain ruumiinjäsenillään. Muut vihasuhteet kuten vaikka H/D ja SS/SB menevät mainiosti, mutta puhdasverisillä on takanaan vuosisatojen periaate, mikä vähän noin niin kuin oikeasti estää heitä yhtäkkiä muuttumasta. Tai siis, saa olla erittäin taitava kirjoittaja että kykenee tekemään moisen käännöksen uskottavasti.


Veit jalat suustani, juuri näin.
Tähän samaan kategoriaan voisi hyysätä myös Draco/Ginnyn tai kenen tahansa Weasleyn, koska Weasleythän ovat tunnetuinta verenpetturisakkia, olivat sitten kuinka puhdasveristä tahansa..

Ja kuten joku mainitsikin jo, insesti on ihan oma lukunsa. Ei, ei ja vielä kerran ei. :S Se on jotakin niin sairasta, että harva kuvitella ketään Potter-hahmoa luontevasti tollaiseen hommaan.

Phih, joku mainitsi vielä tuolla nuo kelmien väliset suhteet. Olen ihan samaa mieltä - heidän tulee pysyä pelkästään parhaimpina ystävinä, ei yhtään sen vakavampana! Tämän takia en ole koskaan oikein ymmärtänyt esim. Sirius/Remusta.

Lähinnä tässä viestissä vain komppaan aikaisempia, mutta monethan tässä samalla linjoilla tuntuvat joka tapauksessa olevan. :)
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Chárlotte »
I hate everything  about you
Why do I love you?

H/D, it's a lifestyle

Hazandra

 • ***
 • Viestejä: 396
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #6 : 12.07.2007 11:44:42 »
Minäkin suhtaudun hieman nuivasti kelmien parittamiseen...näen sen porukan pelkästään hyvinä ystävinä, en rakastavaisina. Sama koskee Sirius/Lily-paritusta. En voi uskoa, että Siriuksella olisi suhde parhaan ystävänsä tyttöystävään/vaimoon. Se ei vain mene ymmärrykseeni. Yleensäkään Sirius/joku-paritukset tuntuvat oudoilta...varsinkin Harryn tai Hermionen kanssa Sirius ei vain toimi, ei Siriuksella olisi suhdetta kummipoikaansa, eijeijei...

Dumbledoren suhteen olen samoilla linjoilla...vain McGarmiwa-paritus voisi toimia, eikä siinäkään meno saisi mennä liian irstaaksi. Dumppis on siihen liian mukava ja turvallinen...verhot eteen ainakin, kiitos! ;)

Weasleytä en miellä mitenkään eroottisiksi...perheen sisäiset suhteet ei toimi, etenkään Fred/George. Se menee jo pahasti yli. kaksosilla saattaa olla kaikkea kivaa yhdessä, mutta ei kyllä *sitä* kivaa...
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Hazandra »
Olit kuin et edes olisi tästä harmaasta maailmasta.
Enkelit hakivat sinut takaisin kotiin liian pian.
Ja niin enkeli palasi omiensa luo...

L (1988-2007)

Hazandran tarinat

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 298
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #7 : 12.07.2007 11:48:07 »
Harry/Draco on mielestäni tosi epärealistinen. Nehän ovat vihamiehiä, tuskinpa se nyt muuttuu ihan silmänräpäyksessä. Epärealistisia ovat myös Fred/George, Lucius/Draco, Draco/Ginny ja Draco/Hermione.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Annie Black »
Just laughing my ass off.

AVATAR

Corpse Bride

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #8 : 12.07.2007 12:21:49 »
Olen monen kanssa samaa mieltä siitä, että Dumbledorea ei oikein voi parittaa kenellekään. Romanttinen alhaisen ikärajan suhde McGarmiwan kanssa toimii juuri ja juuri, mutta seksisuhde ei millään. Weasleyiden ja Kalkaroksen parittamisesta en myöskään pidä ollenkaan. Weasleyt ovat ihania hahmoja muuten, mutta eroottisuuskerroin on heissä nollassa.

Voldemortin slash-parittamisesta en pidä, samoin kuin Harryn het-parittamisesta. Hagrid on myös ei-paritettavien hahmojen listalla, olen myös samaa mieltä tuosta "puhdasveripuristit ja jästisyntyiset"-jutusta. Näen punaista aina kun näen parituksen esim. Draco/Ginny tai Lucius/Hermione. Haloo.

(Ja Luciuksen slashparittaminen tietysti. Hän kuuluu Narcissalle! Inholistani on pitkä, jos alkaisin luettelemaan ei loppua tulisi ikinä. Mutta sanotaan nyt vielä, että minusta Lucius/Draco-ficit ovat tavallaan uskottavia, mutta niiden kuten minkä tahansa hyväksikäyttöficcien lukeminen on inhottavaa ja siksi se minun sairasta mieltäni kiehtookin. Narcissa/Draco sen sijaan... hmmhm.. ja Bellatrix/Draco... *kuolaa*)

Ja on niitä minusta toimimattomia parituksia paljonkin, kuten jo sanoin. Nämä olivat vain muutama...
« Viimeksi muokattu: 12.07.2007 19:53:30 kirjoittanut Corpse Bride »

Leeloo

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #9 : 12.07.2007 13:26:39 »
Kelmislash-fikkejä en ole koskaan viitsinyt lukea, juuri koska Kelmithän ovat hyviä ystäviä keskenään, eikä heidän välillään ole mitään romanttista. Eli varsinkin James/Sirius inhottaa, koska Jameshan on umpihetero ja sen silmät oli kiinni Lilyssä! Enkä pahemmin Remus/Sirius-parituksesta välitä, mutta on se vähän toimivampi kuin tuo edellinen. He kuitenkin ovat/olivat vain kavereita.

Harry/Draco on myös sellainen, mitä en oikein jaksa käsittää. Hehän ovat vihamiehiä, ja ainakin Harry on täysin hetero. ^^

Dumbledore nyt on tietenkin nuorena voinut olla ties minkälaisissa romanttisissa seikkailuissa, joten nuoresta Dumbbiksesta kertovat ficit ei haittaa. Vanha Dumbledore on jostain syystä ollut huonoissa huumorificeissä sellainen perverssi höpsö. Enpä usko, että vanhalla Dumbbiksella kovin irstaita haluja on.

Insesti-paritukset ovat ällöjä. Esim. Fred/George-paritus on aika kaukaa haettua, eikä nuo Weasleyt muutenkaan kovin korkeisiin ratingeihin sovi. Bella/Narcissa on myös jotain ihan ufoa. Yh, nehän on siskoja. :< Vaikka femmessä ei muuten ole mitään vikaa...
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Leeloo »

pikkuinen

 • ***
 • Viestejä: 344
 • Kahta en vaihda; toinen on Fred
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #10 : 12.07.2007 18:50:33 »
FRED/GEORGE EI OLE KAUKAA HAETTUA ! T_T Sehän on erittäin... öh... todennäköistä. Nehän viettävät kaiken ajan yhdessä, täytyyhän siinä nyt jotain kokeilla. u__u

Ettei ihan ohviksi mene, sanon että Harry/Hermione on minusta tosi kaukaa haettua. Harryhan melkein parittaa Ronia ja Hermionea, eikä ole kertaakaan kirjoissa tuntunut ajattelevan Hermionea mitenkään erityisen tyttönä. Harry/Hermione olisi jo ihan liian kuivaa. Samoin Draco/Ginny, Ginny olisi Dracosta varmasti niin ärsyttävä, että saisi avada kedavran päin pläsiään ennen kuin ehtisi sanoa "tahdon", sitä paitsi Draco ei tykkää verenpettureista. Ja Ginnylläkin palaisi proppu Dracon kanssa hetkessä. (Harry/Dracosta en tietenkään sano mitään, se ON todennäköistä krhm krhm ! u_u)
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut pikkuinen »
If you like slash, clap your hands.

Minifaun

 • ***
 • Viestejä: 191
 • 2nd mrs. Lovegood
  • minifaun @ LJ
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #11 : 12.07.2007 18:52:15 »
Jotkut puhdasveristen paritukset ovat täysin käsittämättömiä, mm. Bellatrix/Lucius. Ei toimi.

Lainaus käyttäjältä: Corpse Bride

Ajatelkaa nyt mitä tapahtuu jos heidät suljetaan samaan huoneeseen. Viiden minuutin kuluttua oven sulkeutumisesta Bellatrixilta palaa hermot Luciuksen vittuiluun ja hän alkaa paiskoa Luciusta kirouksilla. Se on aika paljon lyhyempi aika kuin missä he kerkiäisivät sänkyyn.


Myös kaikki Dumbledore- paritukset. Minusta hän pitäisi jättää ihan rauhaan, viisas, kiltti kaikille.. Ei tehdä hänestä mitään namusetää. Ehkä Dumbledore/McGarmiva voisi toimia, muttei mitään ylempää kuin PG-13. Ei edes välttämättä sitä.

Lisäksi Hagrid- paritukset. Luin yhden, enkä muuten tiedä miksi edes, siinä oli melkein kaikkea mitä inhoan, ja se jätti traumat. Eieiei.

Myös Weasleyden parittu inhottaa jossakin suhteissa, loistavana esimerkkinä Draco/Ginny, jota inhoan täydestä sydämmestäni. Ei toimi! Lisäksi tiettyjen puhdasveristen suhteet kuraveristen kanssa: Draco/Hermione, Lucius/Hermione..

Nytkun ajattelee, huomaa, että kaikki paritukset misssä Draco on naispuolisen henkilön kanssa, ärsyttää. :D (Minäkö pakkomielteinen?)
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Minifaun »
...Mutta mihin minä raitani jättäisin?

Celeporn

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #12 : 12.07.2007 20:20:01 »
Sirius/Remus ärsyttää minua suunnattomasti, mutta se on täysin lähtöisin shippereistä. Toki tälläkin parituksella on ihan fiksuja faneja (kai), mutta olen alkanut vihaamaan tätä paria ihan vain siksi, ettei niiden helvetin ärsyttävien fanityttöjen kanssa voi puhua sekuntiakaan kummastakaan hahmosta ilman, että aletaan voivottelemaan Remuksen kaipuuta sen poikaystävän ollessa posessa. Ficeistä puhuttaessa saa meuhkata ihan niin paljon kuin haluaa, mutta kun jokaiseen keskusteluun pitää tunkea se ihana oma shippaus.
Ja lisäksi olen pari kertaa ollut todella vähällä saada henkisesti turpaan vain siksi, että oma suosikkiparini on Severus/Remus. "Ei, kun Remus kuuluu Siriukselle!" "Siis ei ikinä!" jne. Ja tietysti kun Sirius/Remus on niin canon!
Ihan tosissaan, olen minäkin bongannut kirjoista monia pieniä juttuja, jotka ns. tukee Severus/Remusta, mutta en kuitenkaan jaksa toitottaa niistä kaikille koko ajan ja vieläpä pitää hahmojen välistä romanttista virettä faktana.

Muuten minulla ei ole mitään sen ihmeempiä aggressioita mitään parituksia vastaan, kaikki menee. Monet tietystikään eivät kiinnosta pahemmin, mutta en sitten lue. Minulle on ihan yksi hailee, mistä muut tykkää. Jos Voro/Norriska miellyttää jotakuta, niin ihan vapaasti, fiktiivisiä hahmojahan ne on, ei se ketään satuta.
Insestiä täällä tunnutaan nyt olevan kovasti naulaamassa topicissa jos toisessakin, mutta minä ihan tykkään. Siis ficeissä. Onhan se kieroa ja luonnotonta ja sairasta, mutta sehän sen pointti onkin. Ja tapahtuuhan sitä oikeassakin elämässä - niin vapaaehtoisesti kuin pakotettunakin.

Hyvien ystävien parittaminen toisilleen tuntuu minusta vain luontevalta - kaikki omat ihmissuhteeni ovat alkaneet siitä, että ollaan kavereita ilman mitään romanttisia tai seksuaalisia tunteita, mutta jossain vaiheessa sitä vaan on sitten alkanut nähdä sen toisen hieman eri valossa.
Ja puhdasverinen/kuraverinen ei sekään tunnu minusta mitenkään kaukaahaetulta - polvillesi, kuraverinen huora, saat ottaa minulta suihin...
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Celeporn »

Corpse Bride

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #13 : 12.07.2007 20:28:30 »
Lainaus käyttäjältä: "Celeporn"
Insestiä täällä tunnutaan nyt olevan kovasti naulaamassa topicissa jos toisessakin, mutta minä ihan tykkään. Siis ficeissä. Onhan se kieroa ja luonnotonta ja sairasta, mutta sehän sen pointti onkin. Ja tapahtuuhan sitä oikeassakin elämässä - niin vapaaehtoisesti kuin pakotettunakin.

Ja puhdasverinen/kuraverinen ei sekään tunnu minusta mitenkään kaukaahaetulta - polvillesi, kuraverinen huora, saat ottaa minulta suihin...


Minä olen samaa mieltä noista. Taisin itse sanoa, että puhdasverisyysintoilija/jästisyntyinen-paritukset eivät ole uskottavia, mutta itse asiassa tarkoitin sillä fluffyisia, romanttisia, molemminpuoliseen kunnioitukseen perustuvia ihmissuhteita, en alistus-seksisuhteita. Sellaisina ne ficeissä toimivatkin, mutta romanttisina - eivät millään, eivät ilman oksettavaa määrää OOC:eyttä.

Insesti onkin ficeissä erittäin mielenkiintoinen aihe. Minä en käsitä, miksi sitä niin vainotaan, minä pidän monista insestisistä parituksista, kuten Narcissa/Bellatrixista ja Narcissa/Dracosta. (Eräs syy insestin yleisyyteen HP-ficeissä on ehkä se, että kaikki tai suurin osa eroottisimmista hahmoista kuuluu Mustan sukuun, avioliiton kautta tai sitten muuten eikä jonkinasteiselta sukurutsaukselta voi parittaessa välttyä.) Se on vakava asia, jota tulee voida käsitellä, kuten hyväksikäyttöä, perheväkivaltaa ja raiskauksiakin. Näistä asioista puhuttiin kaksijapuoliFinissä niin paljon, että en siitä enempää sano.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Corpse Bride »

Lumen

 • ***
 • Viestejä: 112
 • A dreamer
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #14 : 12.07.2007 21:03:35 »
Paitsi paritusten ärsyttävyys, myös epärealistisuus on ehkä mielipide kysymyskin monessa tapauksessa. Erikoinen pari ei ole sama kuin epärealistinen, jos siitä pystytään tekemään edes jokseenkin uskottava. Itse pidän monista täysin epäuskottavistakin pareista, esim Harry/Voldemort. Mutta mielestäni hyvät kirjoittajat saavat sen toimimaan. Ja mikseipä Voldu voisi vähän huvitella Harrylla ennen kuin tappaa tämän, jotenkin se sopisi häneen -vihollisen äärimmäinen nöyryyttäminen.

Yksi epäuskottavimmista parituksista ikinä on Harry/Draco. En ymmärrä parin suosiota ollenkaan, itse en vaan millään pysty näkemään miten noista kahdesta saisi uskottavan parin aikaiseksi.

Sirius/Severus voisi saada epäuskottavimman slash parin palkinnon. Ei sen vuoksi, että miehet vihaavat toisiaan, vaan koska kumpikaan ei myöskään siedä toisen ulkonäköä. Sirius ainakaan. Toisaalta tässä joku Severus-käyttää-Siriusta juttu voisi olla uskottava, mutta miksi Severus "likaisi kätensä" sillä tavoin.

Muita epäuskottavia ja ärsyttäviä pareja: Hermione/Draco, Ginny/Draco, Ron/Draco, Cho/Ginny, Remus/Tonks.(canonista huolimatta täysin älyvapaa paritus. x)

..olen kirjoittanut Hermione/Draco ficin, haasteen pohjalta. Ilman haastetta en olisi koskaan. Siitä huolimatta, että en tykkää lukea Dumbledoresta korkeamman ratingin ficeissä, olen itse kirjoittanut hänestä ja Percystä lievän R:n.(-huolimatta siitä että Albus/oppilas ficit ovat mielestäni epäuskottavia.) Se, että ihminen on wanha, ei ole mikään este seksille, mutta seksi + Albus eivät mielessäni kohtaa ongelmitta.

Lainaus
Ja puhdasverinen/kuraverinen ei sekään tunnu minusta mitenkään kaukaahaetulta - polvillesi, kuraverinen huora, saat ottaa minulta suihin...


Olin sitä mieltä että puoliverinen/puhdasverinen ei rasististen puhdasveristen mielessä tulisi kysymykseenkään. Mutta äärimmäisen sadistisessa käyttö-suhde mielessä voisi tullakin.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Lumen »

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 655
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #15 : 12.07.2007 23:19:04 »
Noh, listataanpa nyt niitä ärsyttäviä...

Ensimmäiseksi inhokkini numero 1, Draco/Ginny. Voiherranjumalaenosaasanoinkuvailla. Ensinnäkin, Ginny on koko kirjasarjan rasittavin hahmo, eikä sovi kyllä Dracolle laisinkaan. En näe tässä parituksessa yhtään mitään hienoa, enkä ole ainuttakaan ficciä tällä lukenut. Enkä lue. Olkoon sitten että olen ennakkoluuloinen ja nirso hölmö, mutta tähän paritukseen en koske.

Toinen inhokki on Harry/Ginny. Käytännössä kaikki samat asiat kuin ylhäällä.

(Heh, johtuisikohan noi molemmat inhokkiparit mm. siitä, että mun mielestä H/D on se one and only? Ai niin ja mulla on sitten Doryn täysi tuki tässä asiassa!)

Muita selviä inhokkipareja mulla ei sitten ookkaan... Tietysti on sellaisia joita en viitsi lukea, sillä ne ei ole lainkaan kiinnostavia. Esimerkiksi suurin osa (kaikki?) het ficeistä jää lukematta.

Loppuun vielä sen verran, että mullakin on vaikeuksia parittaa Dumbledorea kenenkään kanssa.  :roll:

PS.// Joo unohtu, en tykkää Draco/Luciuksesta. Johtunee sitten mistä? Jaa'a. Insestistä? Isä-poika asetelmasta? Molemmista.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Angelina Anturajalka »

ava & bannu ©Ingrid ♥

Aifu

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #16 : 13.07.2007 17:18:19 »
Oma lempiparitukseni on H/D, joten voitte varmaan arvata että minusta kahden toisiaan vihaavan ihmisen yhteensaattamisessa ei ole mitään ongelmaa hyvän kirjoittajan käsissä.  ;) Myöskin Sirius/Remus kolahtaa joten kelmislash ei sinänsä ärsytä. MUTTA:

James/Sirius on mielestäni vähän. Äh. James on mielestäni täysi hetero ja vaikka en hänestä hahmona mitenkään erityisemmin jaksa välittää, enkä myöstään Lilystä, en ehkä mielelläni parittaisi herraa muille kuin tälle punatukkaiselle ladylle. Lily sitten onkin eri asia... Olen kyllä lukenut pari kivaa J/S-fikkiä joten täysin tuhoontuomittu paritus tämä ei ole, en vain itse kauheasti pidä siitä.

Harry/Ginny. Ginny on mielestäni suhteellisen ärsyttävä hahmo enkä tykkää parittaa tyttöstä oikein kenellekään. Varsinkaan Harrylle. Niin TYLSÄÄ.

Sanonpa jotakin tuosta insestistä. En tiedä, olenko turhankin suvaitsevainen kaiken tällaisen suhteen, mutta tunnen lähinnä voipunutta hyväksymistä, jos ajattelen esimerkiksi sisaruksia jotka jostain kumman syystä sattuisivat toisiaan esim. rakastamaan. Käsittääkseni tämä on kuitenkin todella harvinaista. En viitsisi kamalasti lähteä ihmisiä tuomitsemaan jos asia on kummallekin osapuolelle ok. Sen takia insesti ei fikeissä ällötä, en tiedä kuinka olisi tosielämän laita jos tällaista sattuisi kohdalle.
Monet mieltävät serkkunsa todella läheisiksi, melkein kuin siskoiksi tai veljiksi, mutta esimerkiksi minä en ole edes koskaan nähnyt osaa serkuistani, joita on huimat 5 kpl. Serkkujen kanssa on kuitenkin käsittääkseni laillista mennä naimisiin ym. joten se on sitten eri asia. Mainitsinpa vain kun toisia tuntuu ajatus serkuksistakin yhdessä ällöttävän.

Luen fikkejä aika suppealla paritusvalikoimalla mutta suurin osa on aika yhdentekeviä, mikään ei nyt suoranaisesti saa minua kirkumaan hiukset pystyssä.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Aifu »

Reine

 • ***
 • Viestejä: 76
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #17 : 13.07.2007 18:22:45 »
Sanoisin että Draco/Ginny (myös suurin ärtymyksen kohteeni mitä parituksiin tulee..) on erittäin epätodennäköinen. Minä en ole oikein osannut omaksua tätä puhdasverinen/verenpetturi asetelmaa (vai pitäisikö sanoa puhdasverinen/verenpetturi het-asetelemaa..? Ei, en minä sitä slashissakaan sulata).

Myös Draco/Hermione on rojukoppaan joutava paritus. Saan kylmiä väreitä tästä parituksesta (heh, huomasiko kukaan että dissaan hetero!Dracoa?). Samaa syytä tarjoilen kuin edellisessä parituksessa, puhdasverinen/kuraverinen ei edelleenkään iske. Plus mielestäni nämä kirjassa olevat molemminpuoliset vittuilut ja kolmannessa kirjassa tapahtunut turpaan lyöminen eivät oikein edistä romanssia.

Kelmi-slashit kuuluvat myös listalleni. Kyllähän minä tykkään näitä lukea, myönnettäköön se, mutta James on niin hetero, enkä uskoisi tämän kajoavan ystäviinsä, olivatpa Remus tai Sirre miten ihania tahansa (Miten niin jätin sen Peterin välistä?).

Vaikka kyseisen parituksen suurkuluttaja olenkin, Harry/Draco on mielestäni melko epätodennäköinen paritus. Syinä ehkä samat kuin D/Hrm parituksessa; Nimittely, kiusanteko. Eikä sovi unohtaa sitä pientä accidenttia joka tapahtui HBPssä (olkoonkin, että olen törmännyt pariin erittäin suloiseen hurt/comfort ficciin, jotka oltiin kirjoitettu Riktusempra-sekoiluun perustuen).

Olen kyllä valmis myöntämään, että taitava kirjoittaja saa jokaisen ylläolevan parituksen vaikuttamaan vähemmän todennäköisemmältä.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Reine »
[size=84]Jos meillä ei ole tarinaa,
näemme vain tämän huoneen.
Jos meillä ei ole tarinaa,
kaikki virtaa tiehensä.
[/size]

hobby

 • ***
 • Viestejä: 155
  • http://darthenin.livejournal.com/
Re: Epärealistisia/ärsyttäviä parituksia
« Vastaus #18 : 13.07.2007 19:10:46 »
Lainaus käyttäjältä: "Nemo"
Ja olen samaa mieltä Suojelusperkeleen kanssa, ei Dumbledorella voi olla seksuaalista elämää! Hänhän on kiltti,  viisas, vanha velho, ei mikään pervo namusetä. :D


Örmm. Rivien välistä luettuna tämä tarkoittaa, että kaikki, joilla on seksielämä, ovat pervoja namusetiä? No lol. Tuskin tarkoitit sitäkään..?

No hmm. Minusta on hassua puhua epärealistisuudessa fanfictionissa, mutta joo. Ymmärrän kyllä periaatteessa, miksi tästä puhutaan.

Mielestäni kaikki hettiparitukset ovat ärsyttäviä. Ei niissä ole mitään järkeä. Joku Draco/Ginny tai Hermione. Jooh, no ehkä ei kuitenkaan. Ja mielestäni insesti ei ole epärealista, se on osa oikeaa elämääkin. Miksi sitä ei voisi kirjoittaa Potter maailmaankin?  Ja sitä paitsi! Oletteko koskaan kuulleet Sigmund Freudin oidipuskompleksista? No, menkääs googlettamaan, jos ette ole.  

Ai niin, asiaan voisi tästä pikku hiljaa mennä. Mutta tykkään enemmän puolustaa epärealistisiksi haukuttuja parituksia kuin listata lisää niitä. Yllättävän harvat ovat mainitteet Hagrid-parituksia. Luulisi, että Hagrid/Trevoria pidettäisiin himpunverran epäloogisempana parituksena kuin esim. Draco/Ronia. No jaa. Enpä tiedä. Palailen asiaan myöhemmin.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut hobby »
Jumala ei heitä noppaa.

~Einstein

Idwen

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #19 : 13.07.2007 23:04:54 »
Onko täällä näin paljon ihmisiä, jotka on samaa mieltä minun kanssa parituksesta Sirius/Remus? Minusta se ei vaan toimi, Sirius ja Remus ovat enemmän veljeksiä ja hyviä ystäviä kuin rakastavaisia. En usko, että edes kokeilumielessä kokeillisivat mitään. Sama pätee James/jokumuukelmi-paritukseen. Jamesta en parittaisi kenellekään muulle kuin Lilylle ja Remusta en kenellekään muulle kuin Tonksille. Piste.

Insestiparitukset, olivatpa mitä tahansa. Yääh.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Idwen »