Kirjoittaja Aihe: There's gotta be somebody for me like that, romance/humor ? S  (Luettu 1311 kertaa)

_Fake_

  • Vieras
Author: _Fake_
Pairing: Sam/Nick
Rating: en oikee osaa sanoo tähä ikä rajaa voitte päättää ite
Genre: romance, humor

A/N : tuli kauhee inspis ku kuuntelin Nickelbackin  " Gotta be sombody " kappaletta   ::) joten en oo iha 100 %  varma tän tarinan laadusta mutta aatteli ny ees kokeilla kirjottaa :)

" Nyt ihmettelen miltä se tuntuu
 Löytää se oikea tästä elämästä
Se oikea josta me kaikki unelmoimme
Mutta unelmat eivät vain ole tarpeeksi
Joten odotan jotain oikeaa
Tiedän sen tunteesta
Hetki jolloin tapaamme
Menee kuin kohtaus suoraan hopeataululta
Joten pidätän hengitystäni
Aivan loppuun saakka
Siihen hetkeen kun
Löydän sen oikean jonka kanssa vietän loppuelämäni "

1. Luku

Jälkkäriä ja nappi silmiä

Istahdin koulun penkille ja pamautin laukkuni  pulpetilleni. " Jaaha, koulussa taas , mutisin itsekseni."  " Niinpä , säpsähdin jonkun pojan ääneen."  Nostin katseeni niin  " mielen kiintoisesta" pulpetin kannesta kohti poikaa. Poika istui viereisessä pulpetissa ja kirjoitteli jotain musta kantiseen vihkoonsa. Pojalla oli mustat hiukset jotka peittivät melkein koko kasvot. Katsoin pojan vaatteita: Musta Children of Bodomin- huppari ja punaiset polvesta rikki olevat pillifarkut. " Kiva huppari , sanoin ja aloin kaivaa ipodia laukustani." Poika nosti katseensa vihostaan ja hymyili minulle vinosti. Vasta nyt huomasin että, pojalla oli musta rengas huulessa. Poika oli itse asiassa aika söpö. Valokuvauksen opettaja tuli luokkaan ja alkoi selittää jotain siitä miten hyviä kuvia joku  oppilas oli viime vuonna ottanut kastemadoista.

En pystynyt keskittymään kun ajattelin koko ajan tuota poikaa.  Uppouduin ajatuksiini . Kuulin opettajan puheen vain sumeana pälpätyksenä. Laskin ipodin pulpetilleni ja kaivoin kännykän taskustani. Pistin kännykkäni kameran päälle ja koitin ottaa pojasta kuvaa. Säikähdin kun kännykästä kuului kova ääni kun se otti kuvan. " Voi paska , tää ei ollukkaa äänettömällä ", kirosin mielessäni. "  Samantha Thomas !! "  kuulin kun opettaja huusi minua. " Niin opettaja " , sanoin ja laitoin kännykän nopeasti pois. " Tiedäthän että, koulussamme ei saa olla kännykät esillä koulupäivän aikana , jos vielä teet jotain vastaavaa joudut jälki-istuntoon " opettaja sanoi tiukalla äänellä. Mumisin jotain hyvästä onnestani  . Tuo musta hiuksinen poika tuijotti minua pieni virne kasvoillaan. Minuakin alkoi hieman hymyilyttää koko tilanne.  Oikeastaan se oli aika huvittava.  Aloin nauraa ensin ihan hiljaa tuon pojan kanssa mutta, sitten naurumme yltyi aika kovaksi ja opettaja menetti hermonsa. " Samantha ja Nigel jälki-istuntoa tunti luokan häiritsemisestä. "

Iloitsin kun tunti loppui vaikka olinkin ottanut valokuvauksen valinnaiseksi se on joskus aika tylsää varsinkin jos on tuollainen opettaja. Nappasin laukkuni lattialta jonne se oli tipahtanut ja juoksin nopeasti kaapilleni. Tungin laukkuni sinne ja nappasin mustan- pääkallo hupparini. Laahustin koulun pitkää käytävää kohti ulko-ovia pukien samalla huppariani kun, vieressäni istunut poika juoksi minut kiinni. " Moi, lääh puuh , mä oon Nick " poika puuskutti ja ojensi kätensä. " Moi, mä oon Sam " sanoin ja ravistin Nickin kättä.  "  Ai mä luulin et sun nimi on Samantha " Nick sanoi ja sai hengityksensä tasattua. " Opet ei vaa tykkää mun nimestä ku se kuulostaa kuulemma liikaa pojan nimeltä nii ne päätti alkaa kutsuu mua Samanthaks, en oikee tykkää siitä mut paha mennä välii urputtaa ku opet pälpättää " sanoin ja naurahdin. " Parempi se ny o ku se että, mu kutsuttii ala-asteel nickeloedoniks " Nick sanoi. Aloin nauraa pidellen mahaani. " Aika heh hyvä lempinimi " sopersin. Nick katsoi minua ensin tuimasti mutta, nauroi sitten vähän itsekkin.

Avasin koulun oven ja astuin raikkaaseen  ulko ilmaan. Kävelin koulun nurkalle Nick perässäni ja istahdin pehmeälle hiekalle nojaten koulun seinään. Nick istahti viereeni. " No nickeloudion eks ollu aika hyvä alku tälle vuodelle tunti jälkkäriä heti ekalla tunnilla ? " sanoin ja suljin silmäni. " Juu " Nick sanoi ja kävi makaamaan hiekalle. Nykäisin yhden ruohon korren maasta ja  kutittelin sillä Nickin nenää. Poika koitti huitoa käsillään luullen että, kärpänen kutitteli hänen  nenäänsä. Olin vain käsieni varassa Nickin yllä että, kun aloin nauraa muksahdin Nickin päälle. Nick säikähti ja avasi silmänsä. Nickkin purskahti nauruun. Naurun jälkeen seurasi hetken hiljaisuus ja katseemme kohtasivat. Nickillä oli kauniin ruskeat silmät. Nuo ruskeat nappi silmät tuijottivat minua samalla kun yritin nousta ylös nappi silmien omistajan päältä. " Sul on kauniit silmät "  Nick sanoi ja koitti myös nousta ylös.

tähän loppuis eka luku koitan tehä tästä jonkun 4-6 lukusen mut en lupaa mitää kommentteja ? kannattaako mun jatkaa ? huonot ja hyvät puolet ?


// Ancka arvioi ikärajan ja lisäsi sen otsikkoon.
« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 16:34:54 kirjoittanut Scarlett »