Kirjoittaja Aihe: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)  (Luettu 138798 kertaa)

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 124
 • Malfoysexual
Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« : 21.12.2008 18:35:13 »
Elokuvien ilmestymiseen on aikaa, mutta koska löysin julisteen tulevasta Harry Potter and the Deathly Hallows elokuvasta, niin päätin samantien tehdä tällekin topikin.

Tässä olisi ensimmäinen virallinen juliste elokuvaan: Klik / muokkaan nyt tähänkin, että paljastui fanin tekemäksi, harmi : (

Ensimmäinen osa ilmestynee 19. marraskuuta 2010
Toinen osa keskiviikkona 13. heinäkuuta 2011!
« Viimeksi muokattu: 07.07.2011 20:50:38 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione
Bughead

Lallu

 • freak bitch
 • ***
 • Viestejä: 1 257
 • dynamite
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #1 : 21.12.2008 19:21:53 »
Toi julistehan on ihan kiva. Kerrankin kuvittelin jonkun asian samalla tavalla, kun elokuvan tekijät.  ;D
[

Sirina Black

 • Queen of the Beasts
 • ***
 • Viestejä: 4 177
 • Love is a killer that never dies.
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #2 : 21.12.2008 19:30:19 »
Mä tykkäsin kanssa tosta julisteesta.  ;D

Ja nyt sitten on niiiiiin pitkä aika odottaa tuota DH-leffaa, että itku meinaa tulla kun ajatteleekin, että siihen on miltei kaksi vuotta ekaan osaan... *nyyh*
Sodan ensimmäinen uhri on totuus.

Index librorum prohibitorum.
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis.

Kahvin tulisi olla mustaa kuin helvetti, väkevää kuin kuolema ja makeaa kuin rakkaus.

Scarlett

 • ***
 • Viestejä: 1 254
 • If inconvenient, come anyway
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #3 : 21.12.2008 22:16:57 »
Hieno juliste, sellainen kivan salaperäinenkin. Löisin muuten vaikka vetoa, etten olisi tajunnut tuon mainostavan vikaa Harry Potter -leffaa, jollei sen nimeä olisi tuossa lukenut. o: Ja hemmetti kun noinkin monta kuukautta saa odottaa sitä toista osaa, ei varmaan ehdi eka osakaan tulla DVD:lle ennen toista. Tuntuu nyt jo jotenkin vähän siltä, että puolen vuoden aikavälin vuoksi molemmat osat tulevat tuntumaan toisistaan liian erinäisiltä ja että ekan osan tapahtumia ei oikein tule muistamaan jne.

Sirina Black

 • Queen of the Beasts
 • ***
 • Viestejä: 4 177
 • Love is a killer that never dies.
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #4 : 21.12.2008 22:21:01 »
Lainaus
Tuntuu nyt jo jotenkin vähän siltä, että puolen vuoden aikavälin vuoksi molemmat osat tulevat tuntumaan toisistaan liian erinäisiltä ja että ekan osan tapahtumia ei oikein tule muistamaan jne.
Vähän sama vika... No, täytyy toivoa, että leffateatterit pitää sitä ekaa osaa niin kauan näytöksissään, että se toka osa ehtii ilmestyä...  ;D Olisi nimittäin vähän tylsää mennä katsomaan sitä tokaa osaa, jos ei muistaisi mitä ekassa on tapahtunut.
*huoh* Miksei ole jo vuosi 2010? Olen hieman malttamaton tuon leffan kanssa.
Sodan ensimmäinen uhri on totuus.

Index librorum prohibitorum.
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis.

Kahvin tulisi olla mustaa kuin helvetti, väkevää kuin kuolema ja makeaa kuin rakkaus.

Firdilien

 • Fiktiiviseksuaali
 • ***
 • Viestejä: 554
 • Semi-ilkeä ihmissyöjätossu
  • Tossun ficit
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #5 : 21.12.2008 23:08:34 »
Hih. Nyt hävettää, koska kiljahdin ihan pikkuisen ääneen, kun näin tuon linkitetyn julisteen. ;) Minua tosin vähän valmiiksi jo surettaa viimeisen Potter-elokuvan tuleminen, koska se tavallaan vetää ympyrän kiinni eikä sen jälkeen ole enää kunnolla mitään odotettavaa Potter-fandomissa.

Oh! Sellainen joku yönäytös (tai Fini-näytös), jossa näytettäisiin nuo molemmat Deathly Hallows -leffat putkeen olisi niin ihana. Toivottavasti Finnkino järjestäisi sellaisen tai sellaisia.
Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan.

68 to go.

Makisuke

 • Killan ex-Ylinoita
 • ***
 • Viestejä: 486
 • Mäksä
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #6 : 21.12.2008 23:49:03 »
Tuo on kyllä ehkä paras HP-leffateaserjuliste tähän mennessä. En ole muista kovin välittänyt, mutta tuo on todella kaunis ja tunnelmaltaan yhtenäinen kirjan kanssa. Ja tässähän saimme heti varmistuksen, että tuo kohtaus on mukana! (Okei, kenen mielestä Jo kävi katsomassa Equusin, näkin Danin alasti ja päätti sen jälkeen kirjoittaa sen kohtauksen missä Harry riisuutuu ja hyppää lampeen?  ;)) Itse odotan paljon sitä kun Ron tulee takaisin. Se on yksi suosikkikohdistani kirjassa, paljolti sen takia kuinka paljon Ron tuntuu aikuistuneen. Toivottavasti elokuva tekee oikeutta sille kohdalle, kun Ron seisoo teltan sisäänkäynnin suussa, litimärkänä ja kylmissään, Rohkelikon miekka kädessä. Hän oli kasvanut silmissäni huimasti. Voin hyvin kuvitella Rupertin siihen.

Lainaus
Ja hemmetti kun noinkin monta kuukautta saa odottaa sitä toista osaa, ei varmaan ehdi eka osakaan tulla DVD:lle ennen toista. Tuntuu nyt jo jotenkin vähän siltä, että puolen vuoden aikavälin vuoksi molemmat osat tulevat tuntumaan toisistaan liian erinäisiltä ja että ekan osan tapahtumia ei oikein tule muistamaan jne.

Puolisen vuotta on aika yleinen väli elokuvan teatteri -ja dvd-ensi-illan välissä. Order of the Phoenix tuli DVD:lle viiden kuukauden sisällä Yhdysvalloissa, Briteissä ja Australiassa aika oli lyhempi. Jos minä olisin WB:n pomo, ja haluaisin lypsää Harry Potterista kaiken rahan, mikä irti lähtee, laittaisin ensimmäisen osan DVD:n kauppoihin vähän aiemmin - parista viikosta kuukauteen - kuin toinen osa tulee ensi-iltaan. Täten ihmiset todennäköisesti ostaisivat ekan osan DVD:n joko ennen, kuin menevät toista katsomaan juuri virkistääkseen muistiaan. Sitten kävisi niin, että joku joka ei ole ikinä lukenut yhtään kirjaa menee puolivahingossa katsomaan tokan osan, pitää siitä ja ostaa tai ainakin vuokraa DVD:n nähdäkseen ekan osan. Ja tottahan toki on niitä, jotka käyvät katsomassa molemmat leffat teatterissa ja ostavat DVD:t, erikoisjulkaisut ja kaikki boxed setit.  :D

Minusta päätös tehdä kaksi elokuvaa oli perusteltu ja itselläni on ainakin nyt paljon suuremmat odotukset näiden suhteen, kuin jos kyseessä olisi vain yksi elokuva. Jos molemmista tehdään päälle kaksituntisia, Steve Klovesilla (käsikirjoittaja) ja leikkaajilla ynnä ohjaajalla on erittäin vähän syitä jättää mitään pois. Yksi huolenaiheistani on Billin ja Fleurin häät, koska kuutosessahan ei tule esiintymään kumpaakaan hahmoa. Toisaalta, jos ensimmäinen osa olisi vaikka kolmituntinen, siihen saattaisi mahtua vähän taustoja parin suhteen kehittymisestä ja sitten olisi melko luonnollista järjestää häät. Toisaalta luin jostain Natalie Tenan haastattelun, missä hän kertoi muun muassa siitä HBP:iin lisätystä kohtauksesta, missä kuolonsyöjät hyökkäävät Kotikoloon. Hänen mukaansa siinä vaiheessa on jo selvää, että Remus ja Tonks ovat yhdessä. Saattaisi olla aika luontevaa, että DH:n ensimmäisen osan alussa menisikin naimisiin Remus ja Tonks. Häät voisi silti järjestää Kotikolossa, koska pari tuskin uskaltautuisi mihinkään kovin julkiselle paikalle. Minä niin kovasti haluaisin nähdä häät seiskassa!

Mihin olisi teistä muuten paras lopettaa ensimmäinen osa? Selailin kirjaani ja totesin, että tietty aivan keskeltä jakaminen ei olisi viisasta, koska niin paljon enemmän tapahtuu kirjan loppuoluolella: on vierailu Xenofiliuksen luo, Malfoyiden kartano -episodi, Gringotts, Tylypahkaan meno ja Korpinkynnen tiaran etsiminen, Tylypahkan taistelu, Severuksen muistot, Harryn meno metsään, King's Cross ja lopputaistelu. (En edes uskalla mainita epilogia.  :D) Alussa on toki myös paljon tavaraa, mutta suurilta osin trio vain vaihtaa leiripaikkaa ja riitelee. Harryn näyt Voldemortista voi tiivistää aika lyhyeeseen aikaan. Pääasiat kirjan alussa on Harryn lähtö, häät, Oljon tarina, Ministeriöön soluttautuminen sekä Godricin notko. Sittenhän on vielä kaikkia sivujuonia esim. Severus ja Dumbledore. Minusta hyvä ensimmäisen osan lopetus olisi juuri silloin kun trio on päässyt selville varjeluksista ja kuunnellut Potterwatchia, Harry on vahingossa sanonut Voldemortin nimen ja Fenrir kavereineen on saapunut teltan ulkopuolelle ja käskee trioa tulemaan ulos teltasta. Minusta tuollainen jännittävä cliffhanger olisi parempi kuin helpottunut. Ne jotka eivät ole kirjaa lukeneet, voisivat helposti uskoa että ulkona odottavat kuolonsyöjät, ja tottahan toki tuo kohtaus olisi jännittävä myös meille. Sitten toinen osa jatkaisi siististi siitä, kun nähdään snatchereiden joukko ja saavutaan Malfoyiden kartanoon, jännitys ja toiminta jatkuu.

 
If you do not believe in any kind of magic, you might as well be dead. - Albert Einstein

Remoteness spectator

 • Call Me By Your Name
 • ***
 • Viestejä: 2 090
 • Sanokaa Remoksi vaan
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #7 : 22.12.2008 16:01:35 »
Voi vitsi tuo juliste....Sanoisinko että noloa tommonen dramaattinen "One fate, one hero" juttu. Muutenkin kamalan koruton juliste, kun vertaa aikaisempien elokuvien julteisiin jossa on panotettu enemmänkin hahmoihin eikä tommoisee typerään tietokonemuokkaukseen kun kaiken pitää olla niin sinistä ja ärsyttävän modernia.
It is time
to break the chains of life
If you follow you will see
what's beyond reality

           

~Dark designs~

Makisuke

 • Killan ex-Ylinoita
 • ***
 • Viestejä: 486
 • Mäksä
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #8 : 22.12.2008 18:53:19 »
Jaahas, pitihän se arvata: juliste on fanityö. Mutta tuo on silti hienoin juliste mitä olen HP-leffoihin liittyen nähnyt - oikeat ja feikit mukaanlukien.
If you do not believe in any kind of magic, you might as well be dead. - Albert Einstein

Miku

 • ***
 • Viestejä: 299
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #9 : 22.12.2008 19:10:51 »
Enää ei olekaan niin varmaa, että tuo kohta tulee leffaan, tosin en näe mitään syytä, miksei se tulisi  ;D
Hitsi! Noihin on vielä niin pitkä aika. :---(
LiveJournal

No remorse cause I still remember
the smile when you tore me apart.

Bulla

 • Vieras
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #10 : 22.12.2008 19:11:38 »
Meinasinpa juuri tulla epäilemään, että onkos tuo aito.. Tuntuu jotenkin oudolta, että kun kuutosleffakaan ei ole vielä ilmestynyt, niin aletaan jo kaupittelemaan seuraavaa. Joka tulisi kahden vuoden päästä.

Harmi sinänsä, kaunis juliste ja mukava idea :) WB voi ottaa tuosta sitten mallia omaansa.

-Bulla

Lallu

 • freak bitch
 • ***
 • Viestejä: 1 257
 • dynamite
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #11 : 22.12.2008 19:34:26 »
No olishan se nyt ollu liikaa pyydetty, että ne kerrankin tekis jotain noin hienoo  ;D

Lainaus
WB voi ottaa tuosta sitten mallia omaansa.
Ne pistää sen Hermionen bägin siihen kuitenkin. Onhan se aika isossa osassa sitä kirjaa.  :D
[

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 124
 • Malfoysexual
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #12 : 22.12.2008 21:43:35 »
Mietin itsekin pitkään onko juliste aito, mutta se oli yhdellä virallisella elokuvasivustolla niin siksi päätin tännekin laittaa. Mielessä kävi tosiaan, että on vähän turhan "hieno", kun yleensä nuo julisteet ovat sellainen todella kliseisiä, joissa on läjä noita hahmoja ja en voi sietää sellaisia. :D

niiina

niiina
Dramione
Bughead

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 807
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #13 : 23.12.2008 20:45:30 »
Sääli, että se ei ollut aito, sillä se olisi ollut ihmeen nätti ja lisäksi tunnelmaltaan samanoloinen kuin se kuutosleffan maisemajuliste. Toivottavasti tekisivät oikeastikin jotain tuontapaista!


I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

willow

 • Vieras
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #14 : 23.12.2008 22:52:45 »
Olihan tuo juliste ihan kiva, aito tai ei, jotenkin sopiva ekaksi leffajulisteeksi. Jokseenkin tuo koko 'one hero' -sonta on niin kulunutta, että toivon hartaasti WB:n keksivän jonkun vähän paremman sloganin leffalle. Tosin let's face it, jotain kohtalosysteemiä se varmaan tulee olemaan ;D

Munis

 • ***
 • Viestejä: 833
 • Räpyläjalkainen, muniva toimintakone
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #15 : 24.12.2008 15:46:51 »
No olishan se nyt ollu liikaa pyydetty, että ne kerrankin tekis jotain noin hienoo  ;D
Näinpä. :D Ja minäkin odotan innolla sitä kutosen maisemakuvaa, jossa on Dumle ja Hartsa ja se luola. Ei niitä päähenkilöläjiä, tattis. Tuo hirvi vaikuttaa juuri samanlaiselta, kuten aina ajattelin, olen ihan tyytyväinen periaatteessa juu.
Ja niin, mä kans haluan kunnon alun seiskaleffalle, häät ja sen nuhjuisen yökahvilan! Ja jos en näe Billiä, ja vielä komeana, oikeana Billin näköisenä niin nyyhkis. Haluan nähdä sen pitkätukkaisen korvis-Billin!
I've been to London, seen seven wonders
I know to trip is just to fall

Lallu

 • freak bitch
 • ***
 • Viestejä: 1 257
 • dynamite
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #16 : 27.12.2008 02:38:03 »
Seuraavat näyttelijät on lupautunut Kuoleman varjeluksiin:

     Emma Watson    ...    Hermione Granger

   Daniel Radcliffe   ...    Harry Potter

   Helena Bonham Carter   ...    Bellatrix Lestrange

   Alan Rickman   ...    Severus Snape

   Jason Isaacs   ...    Lucius Malfoy (rumored)

   Rupert Grint   ...    Ron Weasley

   Bonnie Wright   ...    Ginny Weasley

   David Thewlis   ...    Remus Lupin

   Brendan Gleeson   ...    Alastor 'Mad-Eye' Moody

   Timothy Spall   ...    Peter Pettigrew

   Helen McCrory   ...    Narcissa Malfoy (rumored)

Eli Malfoyn pariskunnasta ei olla vielä varmoja.

Mutta siis ihan oikeaakin asiaa mulla oli. Emma Thompson ei jatka Sibylla Punurmiona kummassakaan leffassa.

Lainaus
Emma Thompson has announcedopens in new window that she will not return to reprise her role as divination professor Sybill Trelawney for the two-part Harry Potter and the Deathly Hallows movies:

The Harry Potters are great big franchises that are something I’m not emotionally attached to or necessarily particularly creatively attached to. That’s more like doing a turn, whereas the Nanny McPhees are something I’ve written. The art is in those films, they’re very handmade, they’re something that’s very close to me. Those are the ones I really care about.
Lähteenä toimii hpana.
[

Bells

 • ***
 • Viestejä: 181
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #17 : 27.12.2008 13:16:12 »
Miten on Mundungus Fletcherin laita? Tietääkö joku?

En jaksanut selata topicia läpi. Anteeksi.
Protège-moi de mes désirs

©

Ansqu

 • ***
 • Viestejä: 261
  • Fort
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #18 : 27.12.2008 13:18:43 »
Lainaus
Eli Malfoyn pariskunnasta ei olla vielä varmoja.

Mutta siis ihan oikeaakin asiaa mulla oli. Emma Thompson ei jatka Sibylla Punurmiona kummassakaan leffassa.
Eikä! Malfoyt nyt on pakko saada, niistä ei (ihme kyllä) ole mitään pahaa sanottavaa. Paitti Narcissan puvustuksesta pikkaisen, mutta muuten.
Ja Emma oli kerrassaan loistava osassaan. Juuri sellainen hösöttäjä.
Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.

Fanpire

 • Vieras
Vs: Kuoleman Varjelukset - elokuva(t)
« Vastaus #19 : 28.12.2008 16:55:36 »
Melkein ehdin jo säikähtää, kun Rupert ei ollutkaan heti kolmantena tuossa listassa. Kun Harry, Hermione ja Ronhan on aina samassa paketissa, ehdin ajatella, että Rupert ei ole lupautunut vikoihin leffoihin ollenkaan :o Ei tällaista lisää, kiitos :D
Miksi se Malfoyiden esiintyminen leffassa nyt ei olekaan varma juttu? Kun näyttelijätkin kerran valittiin jo. (valivalihiuksetblaablaablaa) Siis onko tässä epävarmaa se, tuleeko ne leffaan mukaan ylipäätään ollenkaan vai se, että onko ne juuri nuo näyttelijät?