Kirjoittaja Aihe: Kadonnut aika, S || Haluatko tietää lopun?  (Luettu 1630 kertaa)

Ollie

  • Dragon Caven orja
  • ***
  • Viestejä: 799
  • For Greater Good, Viva la Espana!
Kadonnut aika, S || Haluatko tietää lopun?
« : 08.11.2008 18:52:57 »
Author: Ollie
Characters: Harry ym., Harryn PoV
Genre: Angst, D SK-11
Summary: Rowling kertoi maailmalle alun, minä kerron teille lopun.
A/N: Sain ideoita monesta eri paikkaa mm. Mullan alla: viimeinen jakso,  Vihreä maili jne. Sanat ovat Takidan: Handlake Village, ja toinen Lily teksti täältä. Osallistuu Albumi haasteeseen Takidan kappaleella.
Disclaimer: En omista hahmoja, enkä kappaleita, enkä Lily tekstiä. Ainoastaan päivämäärät jossain määrin itsekeksimiäni.

Kadonnut aika

Oli yksi syksyn kauneimmista päivistä. Aamuaurinko sai hallan kiiltämään maassa ja puissa. Aukean keskellä sijaitsevan puutalon ovi avautui ja vanha mies käveli vaivalloisesti polkua pitkin, joka johti talosta tielle. Polun päässä, vanha mies aukaisi portin ja lähti keppinsä kanssa kävelemään kylään päin. Hän käveli tien viertä pitkin, ohi kuuraisten niittyjen, ohi kaupan ja mennessään vilkutti naapureille. Päästyään keskustaan hän istahti puistonpenkille lepäämään vähäksi aikaa. Hän otti penkille jääneen lehden, kohensi lasejaan ja alkoi lukea sitä.
   Kesken lukemisen joukko lapsia saapui puistoon leikkimään. Hymyillen hän katsoi kuinka lapset leikkivät hippaa ja laskivat liukumäkeä, aikuisten vahtivan silmän alla. Lapset toivat mieleen hänet itsensä ja hänen kaksi ystäväänsä. Tuntui kuin siitä olisi vain päivä, kun he olivat juosseet Tylypahkan käytävillä ja ratkaisseet outoja tapahtumia, ja pitäneet hauskaa. Missähän se Hagridin antama valokuva-albumi on, vanhus mietti. Hänen silmänsä katselivat kuinka punatukkainen tyttö itki äitinsä sylissä, sen jälkeen kun hän oli tippunut keinusta. Pian tyttö kuitenkin nauroi taas ja palasi ystäviensä luo. Tytöstä tuli jotenkin mieleen Ginny…

It´s been a long time for that I owe you now, I miss your heart I miss your lonely eyes
want to come back for more, I want to take care of my memories, welcome me tonight
There´s been tragedies and hard times, there´s been luck and real good times, the magic spellbind


   Harryn ilme synkistyi. Ginny kuoli jo kauan sitten…vanhuuteen. Eräänä  aamuna hän vain oli maannut sängyssään liikkumattomana, ja vaikka Harry  oli kuinka yrittänyt saada Ginnyn heräämään, tämä ei ollut noussut ja hymyillyt Harrylle, niin kuin hänellä oli ollut tapana. Ginnyn kuolema oli saanut Harryn tolaltaan. Hautajaiset olivat olleet kauniit, heidän lapsensa olivat olleet siellä totta kai, ja Rose, Hugo ja Hermione. Ron oli kuollut jo viisi  vuotta aiemmin käärmerokkotautiin. Se oli ollut raskasta aikaa, mutta Ginnyn lähellä olo helpotti silloin asioita. Myöhemmin hautajaisten jälkeen Hermione oli tullut juttelemaan ja sanonut, että heidän pitäisi tavata. Harry oli luvannut, mutta se oli jotenkin jäänyt taka-alalle. Pari kuukautta myöhemmin hän sai kuulla, että Hermione oli kuollut auto-onnettomuudessa. Rekka oli tullut vasemmalta kolmion takaa, mutta ei ollut väistänyt Hermionea.
          Harry palasi muisteloistaan ja siirsi lehden sivuun. Hän katseli ympärilleen vähän aikaa, ja lähti sitten kävelemään kirkolle päin.

The store is not open, trees has fallen but you still giving light to me
The pride is not broken, it still lingers on, the fight´s already won, you´ll see
Without any doubt


   Molly ja Arthur olivat kuolleet kaksikymmentä vuotta Voldemortin kukistumisen jälkeen. Talven ensipäivinä Molly oli ollut syöttämässä kanoja, ja lähtiessään kaatunut ja lyönyt päänsä ja kuollut. Arthur oli ollut Mollyn kuoleman jälkeen surun murtama, mutta jaksanut jotenkuten. Vuodenvaihteessa hän oli ollut selvittämässä nuorison mekkalointia Koivusalossa. Nuorilta oli jo otettu sauvat pois, mutta silti joku nuorista oli onnistunut etsimään käteensä tiilen ja lyönyt sillä Arthuria. Arthur oli ollut 68. Percy taas upotti itsensä töihin ja teki liian pitkiä työpäiviä. Hänen sydämensä petti lähellä King’s Crossin asemaa. George, joka oli hoitanut Weasleyden WelhoWitsit yhtiöitä, ei koskaan oikein toipunut kaksoisveljensä kuolemasta. Hänet löydettiin takahuoneesta tyhjä viskipullo kädessään. Angelina jatkoi huipaajana koulun jälkeen ja jäätyään eläkkeelle, hän toimi huispausvalmentajana. Georgen kuoleman jälkeen hän muuttui hiljaisemmaksi ja surullisemmaksi. Hän kuoli myöhemmin vanhuuteen. Bill eli onnellisena vaimonsa Fleurin ja lastensa kanssa, ja hän jatkoi töitään Irvetassa. Eräänä päivänä jotkut velhot yrittivät ryöstää Irvetan ja Bill oli maahisten rinnalla puolustamassa. Bill ei ollut enää nuori ja häneen osui liian monta loitsua. Hän kuoli Pyhässä Mungossa parin viikon kuluttua. Fleur taas eli pitkän elämän huolehtien lapsistaan. Hän kuoli vanhuuteen 84 – vuotiaana. Charlie Weasley ei koskaan löytänyt kumppania itselleen ja kuoli 57 – vuotiaana, lohikäärmeen pillastuttua.
   Tylypahkan taistelujen jälkeen Malfoyt armahdettiin ja he saivat osan varallisuudestaan takaisin. Lucius Malfoy kuoli lohikäärmerokkoon 74 – vuotiaana ja Narcissa Malfoy kuoli vanhuuteen pian Luciuksen poismenon jälkeen. Draco Malfoy taas meni naimisiin, sai pojan ja pääsi Taikaministeriöön töihin, joskin valvottuna. Eräänä iltana kävellessään kohti kotia, mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Draco löydettiin kuolleena Lontoon syrjäkujalta seuraava aamuna. Tappajaa ei koskaan saatu kiinni.
   Alice ja Frank Longbottom eivät koskaan tervehtyneet kidutuksestaan. He kuolivat rauhallisina Pyhässä Mungossa. Neville Longbottom työskenteli opettajana Tylypahkassa, ja kuoli vanhuuteen. Luna Lovekiva päättyi naimisiin Rolf Scamanderin kanssa ja pääsi ministeriöön töihin ja kuului kokeellisten loitsujentoimikuntaan. Eräänä päivänä Luna luuli löytäneensä Nöyhtötukkaisen Nökön, mutta otus olikin vaarallinen Piikkisiili. Luna oli kuollessaan 61.
   McGarmiwa jatkoi työssään muodonmuutosten opettajana kuolemaansa saakka.  Kuhnusarvio jatkoi myös työssään Liemien opettajan. Kuoli syötyään pilaantunutta ananasta matkallaan Tunisiassa. Toffee jatkoi Tylypahkan sodan jälkeen töitään Ministeriössä. Hän kuoli vanhuuteen 101-vuotiaana.
   Harry katsoi edessään oleva suurta kivikirkkoa, jonka ikkunoita peittivät lasimaalaukset. Takaviistoon kirkon takana oli hautausmaa. Harry käveli sitä kohti, yrittäen peittää mielessään leijuvat valokuvat rakkaistaan. Hän käveli pääkäytävää pitkin, ja kääntyi pian oikealle, ja jatkoi taas suoraan. Hän jatkoi matkaansa jonkun matkaa, kunnes näki parinkymmenen metrin päässä tuoreen haudan, jonka päällä oli havuja ja kukkaseppeleitä. Hän laski ostamansa kukkakimpun haudan päälle ja kyyneleet tulivat tahtomattaan. Hän mietti mielessään, miksi? Ei hän tätä ollut halunnut, ei hän halunnut elää ikuisesti. Tai siltä tämä ainakin tuntui. Mieluummin hän olisi elänyt ihmisiän Ginnyn ja ystäviensä kanssa, kuin katsoen kuinka hänen kaikki läheisensä kuolevat hänen ympärillään. Hän katsoi silmät kyyneliä täynnä hautakilpeä, jossa luki:

         
Lily Hodgson (os. Potter)
         13 April, 2008- 5 November, 2112
         Rakastettu tytär, äiti ja isoäiti.
               Kun loistat tähtenä iltataivaan,
                                 niin näethän meidät päällä maan                         
  Harry Potter
                                   July 31, 1980- ?


                            Ginny Potter (os. Weasley)
                          August 11, 1981- 25 June, 2056

                          Hermione Weasley (os. Granger)
                     September 19, 1979- 2 October, 2056


                                  Ron Weasley
                         March 1, 1980- 15 April, 2051


                                Arthur Weasley
                    February 6, 1950- 1.January, 2019


                                   Molly Weasley
                  October 30, 1949- 25 November, 2018


                              Percy Weasley
                     August 22, 1976- 2 June, 2031


                              George Weasley
                 April 1, 1978- 31 March, 2026

                             Bill Weasley
                 November 29, 1970- February 14, 2024


                    Fleur Weasley (os. Delacour)
                     1977- December 13, 2061


                           Charlie Weasley
             December 12, 1972- 5 April, 2029


                              Lucius Malfoy
                 1954- 31 November, 2028


                     Narcissa Malfoy (os. Musta)
                 1955- 24 February, 2029


                               Draco Malfoy
               June 5, 1980- July 28, 2031


                       Neville Longbottom
            July 30, 1980- September 31, 2084


                             Luna Lovekiva
                          1981- July 15, 2042

                 Angelina Weasley (os. Jonhson)
                24 October, 1977- 13 March, 2073


                              Prof. MInerva McGarmiwa
             October 4, 1925- November 15, 2026


                             Prof. Kunhnusarvio
                             ?- June 21, 2020.


                              Cornelius Toffee
                              ?- May 26, 2025


Nature's splendor still there, the water runs with a hope of new life, the children begins to laugh
My mother taught me to cry, my family gave me a better side, the soil bound us together
Looking at a photograph, the hands starts shaking, tears are falling so fast
I will not get over that, the mainstay has fallen, she passed awayA/N2: sori, et kuukaudet on englanniksi, mutta uskon, että selviätte. Kommenttia saa laittaa tulemaan :)
« Viimeksi muokattu: 16.11.2014 22:40:34 kirjoittanut Renneto »
Ficit

*~ Viva Espana ~* Xavi, Iniesta,  Ramos y Torres <3