Kirjoittaja Aihe: Goodbye My Lover [S, ensimmäiseni...]  (Luettu 1688 kertaa)

Invisible^^

  • *
  • Viestejä: 2
  • Welcome to my life
Goodbye My Lover [S, ensimmäiseni...]
« : 05.09.2008 16:21:58 »
A/N: Tuli vaan tämmönen päähän pisto ku kuuntelin James Bluntin musaa... Kommentointi olisi suotavaa.. Ja painakaa toi musa soimaa...

Goodbye My Lover

¤~¤ James Blunt - Goodbye My Lover
Lähenimme siltaa jonka olimme edellisenä päivänä jo ylittänyt. En pelännyt sitä ollenkaan. Hän lähti ensin ylittämään siltaa. Lähdin hänen peräänsä kun hän oli päässyt sillan puoli väliin. Kuulin kun lankku narisi hänen allaan. Tuntui kuin olisin ollut hidastetussa filmissä. En osannut odottaa mitään niin kamalaa. Kun huomasin mitä oli tapahtumassa juoksin hänen luokseen ja sain otteen vain hänen toisesta kädestään. Hän sanoi että minun pitäisi jatkaa elämääni kun hän lopulta tippuisi. Huusin hänelle ettei hän tippuisi, mutta hän ei uskonut. Hän lausui nuo kolme sanaa joita en ollut koskaan ennen kuullut itselleni lausuttavan. Sanoin hänelle myös että rakastan häntä.
En olisi halunnut päästää hänestä irti, mutta minun oli pakko. Otteeni alkoi lipsumaan. En voinut mitenkään enää pelastaa häntä. Ei tässä näin voi käydä. Kyyneleet vierivät poskiani myöten ja tippuivat allamme kuohuvaan koskeen. Katsoimme toisiamme silmiin ja sanoimme hyvästit. Otteemme lipesi. Olisin halunnut tippua hänen mukaansa. En pystyisi elämään ilman häntä. Sydämeeni koski niin että olisin halunnut repiä sen irti rinnastani ja heittää pois. Minulla ei olisi tarvetta enää sille.
Kaikki mitä minulla oli vuosi kyyneleinä poskiani pitkin pois. Sieluni oli tyhjä, minulla ei ollut enää mitään. Hän oli kaikki mitä olin koskaan saanut. Enkä saisi sitä enää takaisin.
Lyhistyin sillalle jota pitkin olimme vasta äsken kulkenut onnellisina. Ja nyt siitä ei ollut kuin enää pieni muistikuva jäljellä.
Juoksin metsään en tiennyt minne menin, en edes välittänyt siitä. Halusin vain juosta suruni pois.
Itkin, itkin vain.
¤~¤
« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 16:19:34 kirjoittanut Scarlett »

vellluki

  • Vieras
Vs: Goodbye My Lover [S]
« Vastaus #1 : 06.09.2008 10:31:43 »
Tämä oli sellainen normaali, välillä aika paljonkin kliseinen, pieni novelli. Ihan mielenkiinnolla kuitenkin luin, vaikka olikin ns. tavallinen.  Jos tämä oli ensimmäisesi, niin kyllä sinä osaat kirjoittaa ihan hyvin, kannattaa vaan lukea ajatuksella teksti läpi ennen kuin julkaisee, tai sitten betauttaa ne. Novellin alussa tapahtumat etenevät liian lujaa. Vai tajusinko väärin? Että ei se mies tahallaan pudonnut? (vai oliko se edes mies?) No kuitenkin, mielestäni olisit voinut kuvailla enemmän, miten se tapahtui, kun se toinen tipahti. Sillä nehän olivat vain kävelemässä siitä yli tai tälleen näin? Hienot selittäjän taitoni ovat jälleen vauhdissa Biisi sopi tähän ihan kivasti, hyvä valinta oli. Tykkäsin kovasti siitä. Joitain kirjoitusvirheitä huomasin, en nyt enää vain niitä löydä, joten aika pieniä taisivat olla..
Lainaus
Sydämeeni koski niin että olisin halunnut repiä sen irti rinnastani ja heittää pois. Minulla ei olisi tarvetta enää sille.
Vaikka joitain muita kohtia olisi voinut parantaa, niin tämä oli tosi hyvä kohta. Siis aivan paras. Sellainen kiva angst-kohta. Tuollaisia fiiliksiää minullakin on välillä. Eli tuo oli paras kohta.
Joo, mutta kiitoksia kivasta novellista.
-vellluki

Invisible^^

  • *
  • Viestejä: 2
  • Welcome to my life
Vs: Goodbye My Lover [S]
« Vastaus #2 : 06.09.2008 16:50:58 »
Kiitos kommentista Vellluki.. Kirjotinki tuon "novellin" kun kuuntelin samaa biisiä.. En tiiä kyllä itekää kumpi sielt putos ja tarkotuski oli jättää tuo alku vähä sekavaks.. Tai jotai.. En oo oikei kokenu kirjottaja ja kokeilin mitä tyypit tääl pitäis siitä.. Kokeilin ainaki pitää kirjotus virheet kurissa mutten oo mikään paras äikässä..
« Viimeksi muokattu: 07.09.2008 12:34:34 kirjoittanut Invisible^^ »