Kirjoittaja Aihe: I'm a fucking work of art, Uutta roskaa 5.1.2010! Jee!  (Luettu 11219 kertaa)

Alera

  • Vieras
Vs: I'm a fucking work of art
« Vastaus #20 : 20.09.2008 23:22:52 »
jossujb, kiitos paljon. Enköhän lähiaikoina saa päivitettyä tänne jotakin :D.

// 19.10.2008 - Kiitos paljon TylerDurden :D.

Uusi työ lisätty. Jaksoin pitkästä aikaa keskittyä piirtämiseen.

/Kiitän jälleen :D. Mukava kuulla, että miellyttää silmää.


// Illusia yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 29.04.2012 15:46:14 kirjoittanut Illusia »

Arte

  • Puuskupuh
  • ***
  • Viestejä: 5 457
Vs: I'm a fucking work of art
« Vastaus #21 : 09.12.2009 16:31:01 »
Törmäsin tänne ihan sattumalta ja nyt harmittelen, etten ole aiemmin huomannut. Nyt sinulla on vain Bella näytillä, vaikka näemmä aiemmin sinulta on löytynyt vaikka ja mitä...

Eli minä tykkään tuosta Bellasta. Kiinnitin ensimmäisenä huomiota hiuksiin ja ne on kivan tarkasti piirretty. Tykkään erityisesti noista yksinään sojottavista suortuvista. Nuo valkoiset kiiltoläikät eivät kylläkään ihan täydellisesti ole onnistuneet: ensimmäisellä katsomalla ne näyttävät hyviltä, mutta kun katsoo tarkemmin, alkaa vain nähdä oudosti hiusten läpi ja tukkaan tulee reikiä. Nuo tuovat kyllä hyvän sympioosin tuohon pukuun, mutta minusta tuossa nyt nyt hieman liikaa valkoista.

Bellan ylävartalo näyttää kapeine käsineen melko hontelolta enkä oikein tiedä, onko tuo valkoinen läikkä vasemman kainalon alla vain valkeaa taustaa vai käsi. Se vähän hämmentää. Lantion kaaresta taas tykkään, kivan naisellinen. Muutenkin tuo kaapumekkoasu sopii Bellan tyyliin hyvin, tykkään tuosta halkion reunan ristikuviosta ja myöskin pienestä värinpilkahduksesta, vaikkakin mustassa pysytellään.

Sitten pääsen ehdottomasti lempikohtaani tässä piirustuksessa: kasvot. Ah, nuo silmät! Ja tuo kulmakarvan hienoinen kohotus. Minusta nuo on erittäin hyvin onnistuneet, tulee mieleen hieman hullu ilme ja kiihko silmissä, sellainen, mitä murhaajalle voi kuvitella. Suu näyttäisi olevan hieman supussa, mikä lisää koko ilmeen tehokkuutta tosi tosi hyvin. En ole koskaan ollut kovin Bella-fani, mutta tämän ilmestyksen myötä alkaa heti haluttaa kirjoittaa naisesta jotain kamaa. Tuo katse on yksinkertaisesti täydellinen.

Kiitos. Ehkä tämä inspiroisi sinua pistämään jotain uuttakin tänne? (:


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

öoliver

  • Vieras
Vs: I'm a fucking work of art
« Vastaus #22 : 09.12.2009 17:56:29 »
Arte, kiitos paljon perusteellisesta kommentista! Nyt olen oikeastaan vihdoin saanut piirustusintoni takaisin, joten eiköhän galleria pian täyty uusilla töillä.

Arte

  • Puuskupuh
  • ***
  • Viestejä: 5 457
Vs: I'm a fucking work of art
« Vastaus #23 : 05.01.2010 01:13:18 »
Whee kivaa, hienoa, että olet saanut lisää töitä tänne.

Tia Dalma
PotC'sta on ihana nähdä fanarttia, en harrasta alaa niin ei tule edes etsittyä. Tämä oli siis kiva yllätys. Harmi noita hiuksia, mutta muuten näyttää erittäin hyvältä. Erityisesti pistää silmään tuo mekon korsettiosuus sekä nilkkakoru, ihanan naisellisia. Tykkään myös tuosta tyypillisestä hiuksen näpläämisestä, mitä hahmo leffoissa tekee. Kaipaisin ehkä itse vielä niitä tyypillisiä koruja, mitä hällä aina kaulassa roikkuu, mutta tää on kyllä kivan nuorekas ja eläväinen. Jalkojen ja käsien sympioosi ei tosin ehkä niin kauhean hyvin toimi, jalat näyttää liikkuvan, mutta kädet taas antavat sen vaikutelman, kun hahmo seisoisi tasajalkaa paikallaan

Tonks
Aaah ihanat hiukset! : D Tonksille pystyy niin kovin hyvin kuvittelemaan tuollaisen rokkimaisen pystytukan, ja tottakai purukumin pinkkinä. Tykkään myös, että olet valinnut hänen vaatevärikseen lilan, en muista, onko sitä kirjoissa sanottu, mutta yhdistän vahvasti violetin ja Tonksin toisiinsa - ei nyt kyllä muista, tykkääkö hahmo siitä oikeasti. No, tulee hiusten mukana. Aika kaponen lantio, mutta tykkään tosta valppaasta asennosta, tulee mieleen että nainen on hypännyt sängystä ylös ja valmiina taikomaan.

Lily Evans portrait
Oi tuo hame... rakastan ko. hameita ja näyttää todella hyvältä. Harmi tosiaan, että tämä on näin pieni, nyt silmät näyttää vain sumuisilta, kun niitä ei kunnolla näkemään pääse. Hiukset olet kyllä saanut räväkänpunaisiksi, onnittelut scannerin avustuksellekin! Ehkä joo tässäkin vähän toi lantio kapenee, tulee rintamus esiin. : D Tykkään noista käärityistä hihoista, saa sellasen olon, että tyttö on just ollut jotain tekemässä ja sitten jähmettynyt kuvaan.

Narcissa Black portrait
Piti ekaksi vähän katsoa, että miten päin tämä kulma nyt onkaan... Vähän hämää toi pään asento, kun hiukset ovat sitten aivan tikkusuorina rintapuolella. Hame on kyllä hyvin onnistunut (taas), näyttää kivan eläväiseltä. Kivoja nuo vihreät lisäykset, luihusmeininkiä. Reisilihaksia tytöllä ei kai oikein löydy, heh. Hyvä itsetietoinen ilme.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman