Kirjoittaja Aihe: Saalistus [Vereva] K11 FF10  (Luettu 1189 kertaa)

Puhpallura

  • Vieras
Saalistus [Vereva] K11 FF10
« : 01.08.2008 21:58:54 »
Title: Saalistus
Author: Puhpallura
Beta: Nici
Pairing: Ei ole, vain Vereva
Rating: K11
Genre: Horror, tuplaraapale
Disclaimer: Rowling omistaa hahmot ja paikat, minä vain lainaan niitä
A/N: Osallistuu FF10:iin sanalla varjo.
Ikärajasta en ole laisinkaan varma, mutta mainitkaa, jos on liian matala.Vain kuun kajo antaa valoa pimeälle kadulle ja varjoissa hahmo hiipii välttäen sitä. Äänettömästi hän puikkelehtii pienessä tuulenvireessä kahisevien puiden seassa. Mies sulautuu täysin ympäristöön, joka on hänelle tuttuakin tutumpi.

Nälkä saa Verevan vaistot äärimmilleen, eikä sitä nälkää sammuta kuin yksi ainut asia. Tarkkaavaisesti hän tutkii ympäristöään ja havaitsee kauempana kävelevän nuoren tytön. Hän naksauttaa kielellään innostuneena, sillä pian hän saisi sitä, mitä haluaa.

Nopeasti Vereva piiloutuu puiden taakse odottamaan hetkeä, jolloin tyttö osuu kohdalle. Nälkä kaivertaa aina vain enemmän ja enemmän miehen vatsaa, mutta tieto siitä, että pian hän saa ruokansa, saa Verevan vieläkin kärsimättömämmäksi.

Kun tyttö on hänen kohdallaan, mies syöksyy nopeasti uhrinsa eteen, sulkien hänen pakotiensä. Vereva paljastaa terävät kulmahampaansa ja ennen kuin tyttö ehtii säikähdykseltään reagoida mitenkään, on mies jo ehtinyt painaa ne hänen kaulaansa. Tytön suusta purkautuu vaimea voihkaisu, joka hiljenee, kun hän valahtaa veltoksi.

Vereva tyydyttää nälkänsä toisen elämällä, imien sitä pois hiljalleen. Punainen neste valuu miehen suupielestä kohti leukaa ja kiilto hänen silmissään lisääntyy hänen maistaessaan veren rautaisen maun.
Se saa Verevan voimat palaamaan, jotta hän jaksaisi jälleen kulkea yössä, vaanien ja metsästäen lisää.

Kun aamu viimein alkaa sarastaa, mies häipyy kadoksiin, odottaen vain seuraavaa yötä, jolloin hän saa jälleen tyydyttää loppumattoman nälkänsä.
« Viimeksi muokattu: 16.11.2014 15:00:55 kirjoittanut Renneto »