Kirjoittaja Aihe: Ellen arttiputiikki, Uutta 1.6.: Ficciraileria peliin!  (Luettu 2738 kertaa)

Elfalas

 • Rouva Valas
 • ***
 • Viestejä: 557
 • Die mit dem Tod tanzt
Hei. Mää luulin ihan oikeasti että olin palauttanut tämän galleriani uuteen Finiin! O.o No jaa. Tervetuloa, lapsoset, sisäpiirin vitsejä vilisevään, omintakeiseen kuvagalleriaani. Maalaan päätoimisesti sekalaisilla vesiliukoisilla väreillä, joskus harvoin tusseilla tai akryyleilla. Lisäksi valokuvaan huonosti, mutta siitä puolesta syntyy näyttelykelpoista kamaa vain äärimmäisen harvoin. Gallerian päätoiminen tarkoitus on asettaa ihmisten ilmoille HP- ja ficcimaailmaan sijoittuvat työt, jotka eivät löydä yleisöä muualta, sekä mahdolliset piirustushaasteet.
Ja tämän ylevän aloituspuheen jälkeen menen asiaan. Kommentoikaa ihmeessä jos miellytti. Saa nähdä, miten selvää Photobucket on kuvaparoistani tehnyt...

Uusia

Nämä seuraavat olen julkaissut livessäni ja ajattelin nyt laittaa tänne, koska pääasiallinen yleisö on kumminkin täällä.

Carpe noctem - teaseri nro 1 S
Tämä on semmoinen satunnainen inspistöherrys, melko ruma mutta palvelee tarkoitustaan. Ensimmäinen teaseri tulevaan pitkään ficciin Carpe noctem. Tussilla piirsin ja gimppasin sitten tylsyyksissäni tuommoiseksi.

Carpe noctem - teaseri nro 2 S
Tässä on jo enemmän asennetta. Se ei edelleenkään varsinaisesti esitä mitään, mutta aiheeseen perehtynyt voi siitä jo ihan pikkuisen aavistella, mistä on kyse.

Carpe noctem - teaseri nro 3 S
Psykantunnilla töherretty, myöhemmin laveerasin punaisella vähän. Muuten jotain lyijy-grafiittikynäsekamelskaa. Miettikää itse kuka siinä poseeraa.

Carpe noctem - teaseri nro 4 S
Tusseja ja GIMPiä. Pisteet sille joka tunnistaa tytöt vanhemmista piirroksistani, jätkä jolla on ruma käsi on Sirius. Tämän pätkän mukana llmestyi myös ficin virallinen summary.

Joo, eli tällaista tänään. Virallinen kansikuva sekä banneri ilmestyy sitten yhtä aikaa ensimmäisen luvun mukana - pysykää kanavalla!Wanhoja

Henkien talo S
Köhköh. Line art pääasiallisesti piirretty oppitunneilla, minkä jälkeen kuva lojui viikkokausia pöytään teipattuna, kunnes sitten lopulta sain otettua itseäni niskasta kiinni ja tehtyä valmiiksi. Akvarellikynillä väritetty. Sen tarkoitus on toimia jonkinlaisena kantena FF100-projektilleni, jossa siis aiheena Cygnus ja Druella Musta perheineen ja jota en suinkaan ole unohtanut vaikka ulkomaanmatkailuni ansiosta olenkin taukoillut. Suunnittelu on koko ajan ankara. n___n Taustan hahmot vähemmän tunnettuja Mustan suvun jäseniä, joutsenet symboloivat Cygnusta tyttärineen. Saa arvata, kuka on kuka.

Mustan tyttäret S
Lol mikä otsikko. Anyway, tämä kuuluu samaan sarjaan kuin edellinen; Mustan nuoret sisarukset minun ficciuniversumini todellisuudessa. Bellatrix erakoitunut mutta ylväs, Andromeda epämääräinen luonnonlapsi, Narcissa nokkela noidanalku... Mnää. Vesivärikyniä joo. Inhoan Bellan hiuksia.

La cittá dei segreti S - Kasvottomien akatemian kansikuva
Kuvitan parhaillaan työn alla olevaa finificcitrilogiaani. Kulttuurishokki-trilogiassa tylypahkalaiset ja heidän kansainväliset ystävänsä seikkailevat kansainvälisen taikayhteistyön liiton nuorisokokouksen puitteissa ympäri Eurooppaa, ja joka puolella tuntuu olevan koiria haudattuna...
Tässä siis kansikuva ensimmäiseen osaan, Kasvottomien akatemiaan. Tapahtumapaikkana on legendaarinen Venetsia ja päähenkilönä ystävämme Azzurro, akatemian prinssi, johon tutustumme ficissä itsessään. Sekalaisilla vesiliukoisilla asioilla. Taustan kirkko on oikeasti olemassa, mutta yllätyn, jos joku sen tunnistaa, on nimittäin tuossa aika muodottomaksi pahoinpidelty.

Licht kann jedes Gefahr verbergen S - Valkoisen kuoleman maassa
Samaa kuin edellinen. Tämä on osa kaksi, Valkoisen kuoleman maassa, joka sijoittuu randomiin pikkukylään Sveitsin Alpeille. Kylä näkyy alhaalla, sen takana Hopeahammas-vuoren huippu ja edessä paikallinen sankarittaremme Kiisla sekä hänen karvalakkinsa.

Unu cxielo lazura S - Labyrintin kansikuva
Ei jaksa laittaa tuota erikoismerkinkirjoitusohjelmaa päälle. Kärsikää x-koodista. Kansikuva Kulttuurishokki-trilogian viimeiseen osaan, Labyrinttiin, joka on siis tällä hetkellä kirjoitustyön kohteena. Taustalla kauniin Knossoksen palatsin kauniit rauniot, edessä johtajatyttö Dimitrakopoulou sekä Minotauroksen irtileikattu pää. Jipii.Tällaista tänään. Sekä FF100- että kulttuurishokkikuvituksia on vielä lisääkin, kunhan jaksan taas taistella kuvankäsittelyohjelman kanssa sen verta että näitä kehtaa laittaa näytille. Terve!


// Illusia lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 30.05.2012 03:02:30 kirjoittanut Illusia »

Anhaedra

 • Trickster
 • ***
 • Viestejä: 693
 • Teini-ikäinen mutanttininjaenkeli
  • Overflow
Vs: Ellen arttiputiikki
« Vastaus #1 : 31.07.2008 13:17:31 »
Osaat maalata ihan älyttömän hyvin!  :) Erityisesti pidin Henkien talosta. Sehän on aivan loistava. Todella hienosti suunniteltu ja toteutettu.
Muistakin tykkäsin, muttakun olen nyt liian laiska kommentoimaan kaikkia erikseen.  ;)

Sue

 • ***
 • Viestejä: 56
Vs: Ellen arttiputiikki
« Vastaus #2 : 31.07.2008 22:55:29 »
Upeita.
En osaa oikein muuta sanoa.

Itse aina suunnittelen piirtäväni tai maalavani jotain niin upeaa ja yksityiskohtaista, mutta olen vähän liian kärsimätön saamaan mitään niistä ikinä toteutettua kuten ajattelin :''D Ja siksi arvostan _todella_ kun joku oikeasti saa aikaan tällaista jälkeä. Kaikki värit ja yksityiskohdat... Vau. 
And I'm singing "oh oh" on a Friday night
And I hope everything's gonna be alright

Eeyore

 • Radamsa
 • ***
 • Viestejä: 1 875
 • Karo-muoks || Ei Eyeore, ikinä.
  • Loista Tähti, loista.
Vs: Ellen arttiputiikki
« Vastaus #3 : 31.01.2009 15:59:44 »
Mie aina arvostan niitä, jotka on pensselin ja kynien kanssa kauheen kärsivällisiä ja osaavat vielä piirtää... Kokonaisuudessaan upeita kuvia ja tarkkoja kohtia, selvästi oot miettiny ja tienny, mitä teet  ;) Älä ihmeessä lopeta, tää on siun alaas!
Henkien talo
Mukavan piirrettymäinen ja hyvin maalattu, tykkäsin taustan pienestä epäselväisyydestä ^^ Ja tuollaisesta pimeemmästä olemuksesta kuin maalauksen edessä. Tykkäsin hirveesti noista tipuista tuossa eessä aaw...

Mustat tyttäret
Tassunjälki kulmassa tosi hieno ja teksti myös, muuten jätti hieman kylmäksi, vaikka hyvin olikin tehty.

La cittá dei segreti
Upea! Kuvan sinisyys toi ihanan levollisen olon ja tuo maalausjälki (ei kynämäinen, sellainen pensselimäinen ja hyvällä tavalla epäselvä) oli ihana. Tuo vasen alakulma kun oli tarkka, niin se tasapainoitti todella hyvin kuvaa ja sai sellaisen OOHH- henkäyksen ilmoille :D

Licht kann jedes Gefahr verbergen
Nimi sopi tosi hyvin itse työhön ja eniten pidin tuosta maisemasta; mökit alhaalla ja vuori uljaasti kohoamassa takana ^^ Taloista tuli ihan piparit mieleen :D

Unu cxielo lazura
Ehdottomasti minun mielestä näistä kaikista paras! "Labyrintti" oli kirjoitettu teeman mukaisesti ja kaikki vedot ja rajat ym. oli tehty juuri niin kuin kuvaan kuuluikin. Äh, tämä jätti jotenkin sanattomaksi, pidän ihan hirveästi siis! :D


"Sie oot vähän niinku vähä-älynen pikkusisko, jota miulla ei oo koskaan ollu."
Naakkapuiston istuva päällikkö Märkäpuuma
Lucius/Narcissa | 67/100

Elfalas

 • Rouva Valas
 • ***
 • Viestejä: 557
 • Die mit dem Tod tanzt
Vs: Ellen arttiputiikki
« Vastaus #4 : 01.06.2009 23:44:08 »
OO kommenttia.

Stargazer; Kiitos. Andromeda on peilaaja ja Cissy nysvää siellä Cygnuksen suojissa. x)
Anhaedra; kiitti paljon. Henkien taloon näin kanssa aika paljon vaivaa.
Sue; Siihen on kaksi vaihtoehtoa: sitä joko vain istuu ja tekee, tai sitten on niin tylsää että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin istua ja tehdä. En ole varma kumpi mua näissä on innoittanut.
TD; Kiitos ^^
Eeyore; Voi elämä tuota kärsivällisyyttä, kun mää olen oikeasti hirveän kärsimätön... Se sama kävi Kasvottomien kansikuvalle, se kirkko on ihan vino kun en jaksanut piirtää sitä kunnolla. Mutta kiitti.

Niin. Pitkästä aikaa. Laitoin uutta siinä toivossa että se herättää potentiaalisten lukijoiden mielenkiinnon.