Kirjoittaja Aihe: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa || kertokaa, vertailkaa ja keskustelkaa!  (Luettu 99317 kertaa)

Ansqu

 • ***
 • Viestejä: 261
  • Fort
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #40 : 10.09.2008 20:42:22 »
Lainaus
Ainiin ja Maggie Smith (McGarmiva) on ollut komediassa Mami hoitaa Hymyilee leveästi
Oivoi. Tämän muistan _niin_ pitkälle. Joskus pari vuotta sitten meillä oli perheen kanssa elokuvanvalintaongelmia. Aina tuntui löytyvän ne kaikkein räkäisimmät ja typerimmät. Kaiken maailman komediaa ja kauhua ja vaikka mitä rohmuttiin pari päivää peräkkäin ja katsottiin, mutta kaikki olivat jotain ihmeparodioita. Tämä oli mukana. Parissa kohtaa teki mieli sulkea silmtä kauhusta ja lähteä äkkiä jonnekin mahdollisimman kauas palautumaan järkytyksestä. Jotenkin onnistuin katsomaan loppuun, ja ihan viimeisillä kohdilla siinä järvenpohajutussa koko perhe vaan repsahti. Äiti kihersi vedet silmissä ja näin.

En edes muista, mikä siinä oli niin hulvatonta tai järkyttävää, mutta jokin siinä oli. :P Vai oliko kyse siitä tajuttomasti turhautuneesta ja itsensämanaamisesta vai mistä, mutta.. agh. Tämän muistan kyllä ikuisesti.
Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.

Snapu on Pyörylä

 • Sulttaani
 • ***
 • Viestejä: 1 212
 • Yksäröikää yksinäistä.
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #41 : 10.09.2008 23:23:57 »
Eikös tää Hagrid oo näytelly jossain Bondissa?  :D

Aivan ja näyttelijän nimihän oli Robbie Coltrane... ;D

Öm, katsoin juuri Wikipediasta, että elokuva oli Kultainen silmä ja Robbie näytteli kyseisessä elokuvassa tosiaankin jotain gangstaa nimeltä Valentin Dmitrovich Zukovsky.
Robbie on ihana tossa Bond-leffassa ja itse asiassa, ku eka kerran näin tuon Potterin ja Hagridin nii tajusin salamana että hei, tuohan on se yks venäläinen kaviaari-mies Bondista :'D Ja Bondina Pierce Brosnan, nam. (Haha, näissä miun kahessa viimesessä viestissä tässä topikissa mainitaan molemmissa joku Bond :'D )

Sweeney Todd oli tosiaan hyvin hyvin viihdyttävä elokuva! Rakastuin Helena Bonham Carteriin ihan oikeesti, ihana nainen ^^ Paras laulu/kohtaus on minusta ehkä se kun Todd ja Lovett suunnittelevat sitä piiraspuotia ja niitä ihmistäytteitä, irrotti makoisimmat naurut ^^ Samoin se 'Pretty Women', jossa Alan laulaa, on niin repeilyttävä, kun se Alanin ääni on nii pro :'D  ..tämä on ehkä outoa, mutta aina kun katson Sweeney Toddin niin minulle tulee joku hirmuinen hinku parittaa Matohäntä ja Kalkaros! Siis Sweeneyssähän ne ovat sellainen parivaljakko ja en vaan saa pois päästäni, että ne ovat Matis ja Snape.. Toinen, mistä aina tulee Potterit mieleen, on se kohta, kun judge Turpin (Rickman) kutsuu sen nuoren pojan luokseen ja kertoo niistä nais-piirroksista, mitä sillä on, ja varoittaa sitä poikaa hyvin uhkaavasti > Siitä tulee aina _ihan_ Kalkaros mieleen, hyväilemässä liemipurkkejaan ja läksyttämässä Harrya. Ei voi muuta sanoa, kuin että baba!


"I don't think you can take it seriously unless you joke about it." -Robert Downey Jr.
Ficit | avatar by princessbloomy @ lj.com

Amy Malfoy

 • ***
 • Viestejä: 1 121
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #42 : 10.09.2008 23:35:11 »
tämä on ehkä outoa, mutta aina kun katson Sweeney Toddin niin minulle tulee joku hirmuinen hinku parittaa Matohäntä ja Kalkaros! Siis Sweeneyssähän ne ovat sellainen parivaljakko ja en vaan saa pois päästäni, että ne ovat Matis ja Snape..

äääh..yhhhyyyhhh.... Se Matohännän näyttelijä on jotenkin niiiiiiiin sietämätön... Limanen ja kaikkea... ja ne sen ilmeet...yhh... (anteeksi kun nyt pilaan jonkun ihanan matis/kalkkis-fanin fantasian) Mutta kun...

Ah ja tuo Robbie Coltrane (Hagrid) näyttelee myös jossain semmosessa Alex Thunderstom leffassa..(kohta käyn imdb kautta kattomassa sen leffan nimen..)
Jossa se näytteli pormestaria jonka piti painaa nappulaa, joka tulisi varmaan tuhoamaan koko internet järjestelmän (tosin poremestari ei tiennyt tästä) Sekin sellanen leffa jonka kattoo jos ei tuu telkasta mitään muuta (ja uskokaa, vaikka on melkein parisenkymmentä leffakanavaa niin silti harvoin tulee mitään hyvää)

~Amy

!!!! ah, muuten pakko kysyä: Tietääkö kukaan onko tuo Emma Watsonin Ballet Shoes tulossa kauppoihin DVD:lle vai onko tullut jo?? Ja kun en ole myöskään Filmareissa tai Makuuneissa sitä nähnyt? Jos joku antaa lisä infoa niin kiva ois, kun haluisin mielelläni leffan nähdä :) !!!!!!!!!!!!!

Ginin banneri<3
~The End is here: Deathly Hallows Part II~
~Dramione~
”Goalies don't think." - Chris Osgood
                                                                       Kiitos Leijonat <3

Dignity

 • Kahvikuppi
 • ***
 • Viestejä: 218
 • tillsammans
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #43 : 10.09.2008 23:45:32 »
Minulle välähti tänää yhtäkkiä, että Alan Rickmanhan on näytellyt Rasputinia jossain elokuvassa, jonka nimeä en nyt itse asiassa muista. Oliskikohan se ollut ihan vain Rasputin. Tulin tänne ketjuun ihan täpinöissäni, kunnes tajusin, että se on jo mainittu. Angst.

Mutta tuosta elokuvasta. Me katsottiin se joskus keväällä venäjäntunnilla koulussa. Olin ihan "mitääh?!", kun tajusin, että alkuteksteissä lukee Alan Rickman. Se teki kyllä koko elokuvasta paljon mielenkiintoisemman. Eräs kaverinikin kysyi "Eiks toi oo Kalkaros?" :D Mielestäni se elokuva oli ihan älyttömän hyvä! Alan todellakin veti Rasputinin roolin loistavasti. Pitäisi todellakin lainata se elokuva kirjastosta tai ostaa omaksi. Mielelläni uudestaan katsoisin :)

Tunnen itseni erittäin epäsivistyneeksi, koska en ole oikeastaan nähnyt mitään muita elokuvia kuin tuon Rasputinin, missä on ollut Potter-näyttelijöitä. Tai no, on minulla itselläni Parfyymi-elokuva, mutten pystynyt katsomaan sitä edes siihen asti, että olisi Alan näkynyt. Ehkä voisin yrittää uudestaan :) Mutta siis joo, tuo Sweeney Todd ainakin kiinnostaa minua kovasti. Sponssaisikohan äiti hieman?  ::)

Täällä ei muuten ole mielestäni mainittu The Disappeared nimistä elokuvaa, jossa näyttelee Tom Felton. Elokuva on siis brittiläinen kauhufilmi, ja minua ainakin kiinnostaisi kovasti nähdä. Muutenkin kun olen kova kauhun fani. En kuitenkaan tiedä, saako tätä leffaa mistään Suomessa. 
It starts in my soul, and I lose all control

Ava by Rebecca Lupin

Fanpire

 • Vieras
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #44 : 11.09.2008 16:23:40 »
Itseänikin kiinnostaa hirveästi Sweeney Todd! Olisin ihan kuollakseni halunnut mennä katsomaan sen (Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman!!), mutta ikä ei riittänyt eikä riittäisi edelleenkään. Siispä riudun täällä edelleen ikävässä:D Kävin kuuntelemassa tuon Helenan laulun, kun kehuitte sitä, ja entistä enemmän haluan nähdä koko elokuvan! Täytyy hommata se jostain.

Vaaad? Robbie Coltrane Bondissa? Eikä:D Tiedän, ettei ole samanlainen kuin Hagrid, mutten vaan pääse mielikuvasta, jossa Robbie on tyyliin jonkun henkivartijan näköinen:D Mustat aurinkolasit ja puku... Vaikka, että jos hän kerran näytteli pahista niin ei varmaan tuollaista kostyymiä? Hitsi.

Lainaus
Minulle välähti tänää yhtäkkiä, että Alan Rickmanhan on näytellyt Rasputinia jossain elokuvassa
Oho. Me katsottiin joskus hissan tunnilla joku Rasputin-leffa! Se ei kyllä voinut olla tämä sama, kyllä minä nyt sentään Kalkaros-kullan tunnistan... Tunnistanhan? :DD

Snapu on Pyörylä

 • Sulttaani
 • ***
 • Viestejä: 1 212
 • Yksäröikää yksinäistä.
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #45 : 11.09.2008 16:43:04 »
Vaaad? Robbie Coltrane Bondissa? Eikä:D Tiedän, ettei ole samanlainen kuin Hagrid, mutten vaan pääse mielikuvasta, jossa Robbie on tyyliin jonkun henkivartijan näköinen:D Mustat aurinkolasit ja puku... Vaikka, että jos hän kerran näytteli pahista niin ei varmaan tuollaista kostyymiä? Hitsi.

Bondissa se ei ihan bodygardilta näytä, mutta nauru ja ääni on sama ku Hagridilla, ehkä tämä on sen kadoksissa ollut venäläinen kaksoisveli, aksentista päätellen ;D Näyte Goldeneyesta.

Lainaus
Minulle välähti tänää yhtäkkiä, että Alan Rickmanhan on näytellyt Rasputinia jossain elokuvassa
Mie haluisin nähä sen, mutta oikein mistään ei sitä DVD:tä löydy! Pitäis ulkomailta tilata melkein ja se on miusta aina arveluttavaa :o Vaikkei kriitikot siitä leffasta oo pitäneetkään, niin onhan siinä Alan<3 Kriitikot, kriitikot, kriitikot.. Kattokaa Robin Hood - Varkaiden ruhtinas niin näette Alanilta roolityön, jota kriitikot ovat hehkuttaneet tyyliin 'elokuvan kantavaksi voimaksi'  ^^


"I don't think you can take it seriously unless you joke about it." -Robert Downey Jr.
Ficit | avatar by princessbloomy @ lj.com

Voldemort

 • Vieras
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #46 : 11.09.2008 22:54:00 »
Mit vit??? Ei voi olla totta! Siis ei voi olla!  ;D Olen nähnyt Viimeisen lohikäärmeen ja muistan siitä ainoastaan Sean Conneryn lohikäärmeen äänenä.  :o Tää on näköjään taas näitä...  :D

Penber

 • Vieras
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #47 : 20.09.2008 10:38:23 »
Tulipas muuten mieleen, että Miranda Richardson (Rita Luodiko) on myös Blackadder-sarjoissa. Ainaki kakkosessa esitti Elisabet ensimmäistä n__n. Stephen Fry (Potter äänikirjat/pelit) löytyy yllättäen myös tästäkin.

Toi Sweeney Todd oli kyl hyvä. Oltii kaverin kaa vähä et "No pomppaakoha tuolta lisää pottereita nurkan takaa?"..

Daala

 • shapeshifter
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • always find my place among the ashes
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #48 : 01.11.2008 02:25:07 »
Enpä ole varma, onko tätä täällä jo mainittu (ei ainakaan silmiin näin äkkiseltään osunut), mutta jos joku tykkää nähdä Jason Isaacsin (Lucius siis) naisena, niin suosittelen katsomaan leffan nimeltä Sweet November, eli Suloinen Marraskuu...
Itse en ole koko leffaa nähnyt, enkä ole edes varma haluanko sitä nähdä, mutta lyhyen pätkän kyllä ja... no joo... ei siitä sitten enempää kuin... :o.

Ja pitäähän minun nyt mainita, että Helena Bonham Carter a.k.a. Bellatrix Lestrange, näytteli Marla Singeriä miun lempileffassa... Fight Club! ;D
Jei, Helenan voi bongata myöskin leffoista Big Fish, Corpse Bride (äänirooli siis vain), Wallace & Gromit: Kanin kirous, Vaarallinen potilas jne.

Sitten oli vissiin sellainen elokuva kuin Stardust (suomeksi joku tähtisumua tai jotain sinne päin...?) ja siinä oli Arthur Weasleyn näyttelijä - jonka nimeä en yllättäen muista - ja herra taisi esittää ihmiseksi muuttunutta pässiä. ;D 
No mutta... sehän onkin vähän sama rooli kuin Arthuria esittäisi! Eikös sekin muistuta yllättävän paljon ihmiseksi muutettua pässiä?! ;D
Ja joo, leffa oli Stardust, eli Tähtisumua.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

illusioni

 • ***
 • Viestejä: 87
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #49 : 06.11.2008 17:21:19 »
hee hee, SubLeffalta tuli yönä eräänä Lake Placid-niminen lehva, siinä oli Brendan Gleeson suht Moodymaisena sheriffinä ;D
LV: Keep your shirt on, for fuck's sake! We're not playing Strip Poker here!
HP: We could, you know.
LV: Yes, I think I read a PWP like that once.
(Waiting for Book Seven by Fourth Rose)

emptiness

 • ***
 • Viestejä: 141
  • IRC - galleria
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #50 : 13.11.2008 19:20:59 »
Mulle kävi niin, että kun näin uuden Batman - leffan mainoksen, sen Yön Ritarin siis, niin ajattelin, että en kyllä rahojani tuohon tuhlaa. Sitten huomattiin kaverin kanssa, että oh no, siinähän näyttelee Gary Oldman! Pakko siis mennäkin katsomaan kyseinen filmi (vaikka edelliseen, Batman Begins, leffaan nukahdinkin  ;D ).

Ja Sweeney Todd olisi kanssa nyt yksi sillä "pakko nähdä" - listalla :) Sweet November kuulosti hyvältä, pitää sekin siis jostain saalistaa  ;)
I've got friends to cut your toes of just to show you how much they care.

Penber

 • Vieras
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #51 : 13.11.2008 22:31:53 »
Käväsin tänää prismassa ja näin siellä sellasen leffan ku Eichmann. Siinä oli kannessa näyttelijöiden nimiä, ja nimen alapuolella luki missä heitä on aikaisemmin nähty. Stephen Fry oli yks näistä tämän leffan tähdistä ja hänen nimensä alla luki Harry Potter ja V for Vendetta. Ok, ton jälkimmäisen ymmärrän, onhan hän nyt siinä edes jossain roolissa, mut miks toi Potter mainittiin? Ei Fry niissä leffoissa ole! Luulis, että siihen nyt jonku toisen ois keksitty, ku ei välttämättä kaikki osaa yhdistää tota, et herra on just äänikirjoissa ja peleissä.
« Viimeksi muokattu: 14.11.2008 21:55:54 kirjoittanut Penber »

Makisuke

 • Killan ex-Ylinoita
 • ***
 • Viestejä: 486
 • Mäksä
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #52 : 14.11.2008 21:49:29 »
Penber, Stephen on kertojana muutamassa HP-tietokonepelissä ja taustaäänenä joissakin Jo Rowling -dokkareissa. Hän myös lukenut kaikki britti versiot Pottereista äänikirjoiksi.  :) Hän on tosi taitava tekemään eri hahmojen ääniä!
If you do not believe in any kind of magic, you might as well be dead. - Albert Einstein

Penber

 • Vieras
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #53 : 14.11.2008 21:56:19 »
Makisuke, niinhän mä tossa sanoinkin ^.. Mut äänikirjat/pelit ei oo sama ku leffa. Jos en tietäis, niin ite ainaki eka yhdistäisin leffaan.

Makisuke

 • Killan ex-Ylinoita
 • ***
 • Viestejä: 486
 • Mäksä
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #54 : 14.11.2008 22:07:13 »
 Hups, niinpäs sanoitkin! x) juupajuu, mutta minusta hänen suorituksensa äänikirjoissa oli ihan mainittavan arvoinen. Ja Harry Potter kun on niin tunnettu tavaramerkki, että siihen on helppo vedota jos mainostaa suht tuntematonta näyttelijää.
If you do not believe in any kind of magic, you might as well be dead. - Albert Einstein

Reptile

 • ***
 • Viestejä: 67
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #55 : 14.11.2008 22:37:51 »
Silmiini ei ainakaan ole osunut kahta elokuvaa, joista löydän Potter-näyttelijöitä. :D Alan Rickman näyttelee enkeliä elokuvassa Dogma, joka on aivan järjettömän hauska elokuva (ainakin minusta, mutta minulla nyt onkin outo huumorintaju...;)) Toinen olisi True Romance, jossa näyttelee Gary Oldman. Leffa ei ole hyvä, mutta Gary mahtava! ;D

~Reptile
you have to die a few times before you can really live

Ansqu

 • ***
 • Viestejä: 261
  • Fort
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #56 : 18.11.2008 23:08:32 »
Gary oldmanhan on yhdessä Frendien jaksossa. Monican ja Chandlerin hääjuttuja. Se on joku sylkevä Joeyn vastanäyttelijä tämän sotaelokuvaroolissa.

(Picture, what picture ?! *phytyi*)
Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.

Lokitar

 • Senpai
 • ***
 • Viestejä: 1 680
 • Siriuksen tytär
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #57 : 18.11.2008 23:14:06 »
Ansqu, hoo, niinpäs olikin! kas ku en joskus aikanaa frendei kattellessa tajunnu.
Parhaat potterien ulkoiset roolit mitä tuolla näyttelijäkaartilla on, ovat Alan Rickman Sweeney Toddissa ja Parfyymissa, sekä Gary Oldman Draculassa. Mm m mm, miehet minun makuuni <3

illusioni

 • ***
 • Viestejä: 87
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #58 : 19.11.2008 15:52:46 »
Gary Oldman Draculassa.

Miuta alkaa aina vaan kikatuttamaan, kun se ulvoo kynttilöiden keskellä "Winds! Wiiiiiinds!!" ;D Muuten sopii kuin nyrkki silmään.
LV: Keep your shirt on, for fuck's sake! We're not playing Strip Poker here!
HP: We could, you know.
LV: Yes, I think I read a PWP like that once.
(Waiting for Book Seven by Fourth Rose)

Ansqu

 • ***
 • Viestejä: 261
  • Fort
Vs: Potter-näyttelijät muissa elokuvissa
« Vastaus #59 : 25.12.2008 22:01:16 »
Gary Oldman Draculassa.

Miuta alkaa aina vaan kikatuttamaan, kun se ulvoo kynttilöiden keskellä "Winds! Wiiiiiinds!!" ;D Muuten sopii kuin nyrkki silmään.

Wuhuhyhy! Palkittiin juuri Voicen leffajutussa parhaimmasta naurusta. Toinen sija ;D Kuulin puolella korvella "Ja tuossahan komeilee siis Gary Oldman.." Ja heti korvat hörölleen. Tossa minuutti sitten ehkä :D
Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.