Kirjoittaja Aihe: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä  (Luettu 37622 kertaa)

sienna

 • ***
 • Viestejä: 34
Mutta hienoa että ihmiset alkaa löytää herra Milleriä, Ezra ansaitsee kuuluvuutta!

Agreed! Yllätyin ihan hippasen, kun kuulin Ezran oikean iän. Eihän ikä tietenkään oo mikään taitojen mitta, mutta herran roolit on olleet jotenkin niin vaativia ja suoritukset loppuunvietyjä, että oisin odottanut niiden takana olevan paljon enemmän kokemusta. Samoin kaikista haastatteluista ja artikkeleista Ezrasta välittyy jotenkin tosi henkisesti kypsä kuva verrattuna moniin muihin, jopa paljon vanhempiin näyttelijöihin. Naurahdin tolle sun ilmaukselle "taiteellinen sekoilu", niin osuvaa, enkä ite ois osannu sanoa yhtään paremmin. ;D

Ja tosiaan JGL on kyllä ehdoton suosikkinäyttelijä. Oon jo pitkään miettinyt, että kuka oikeasti ansaitsee sen ykköspaikan ja Joe on jotain uskomatonta. Se sen tapa eläytyä jokaiseen eri rooliinsa on ammattitaitoista ja mm. Mysterious Skin on yksi lemppareitani nimenomaan sen katsojaa koskettavan tyylin takia. Plus oon huomannut, että hyllyyn on kerääntynyt jo pitkä lista miehen elokuvia. En tiedä miten JGL ne leffansa valitsee, mutta tähän mennessä ei ole tultu törmättyä kuin yhteen sellaiseen vähemmän kiinnostavaan (Premium Rush taisi olla nimeltään?)

Niin ja naisnäyttelijöistä vielä Jennifer flawless Lawrence. Tästä tuskin tarvitsee sanoa enempää kuin esim. Winter's Bone.

Mullakin tää JGL (kiitos, kun näytit mulle tuon lempinimen, nopeuttaa tätä miehen taitojen hehkuttamista tulevaisuudessa!)-fanius valkeni pikkuhiljaa. Oon jo kauan ihaillu miekkosen monia roolisuorituksia, mutta vasta vähän aikaa sitten oikeasti tajusin, että hei, tämähän on sitä mahtavinta. Ootan vaan, että Lincoln tulisi jo Suomessakin elokuvateattereihin, että sen pääsisi katsomaan. Aihe kiinnostaa mua näin historianörttinä muutenkin, mutta että vielä noilla näyttelijöillä!

Lisättäköön vielä lopuksi, että Jennifer Lawrence on kyllä varmaan yks niitä most-down-to-earth julkkiksia. Alunperin kiinnitinkin huomiota neitokaiseen nimenomaan tumblrin gifsettien takia, joissa aina tuntui näkyvän jotain suloisia toilailuja. :-D Jenniderp. Niin paljoa en oo kuitenkaan hänen suorituksiaan nähnyt, että pystyisin kauheasti mitään sanomaan, mutta ehkä tuosta Winter's Bonesta on ainakin hyvä aloittaa!

Zacharias

 • les amis de l'abc
 • ***
 • Viestejä: 2 600
 • korkokenkäpoika
  • tumblr
Lainaus
Ootan vaan, että Lincoln tulisi jo Suomessakin elokuvateattereihin, että sen pääsisi katsomaan. Aihe kiinnostaa mua näin historianörttinä muutenkin, mutta että vielä noilla näyttelijöillä!

Ehdottomasti! Vielä, kun siihen lisätään että mukana on myös Lee Pace, jonka the Fall on ehkä yksi nerokkaimpia roolisuorituksia ikinä, niin odotan tuota jo kovasti.

Lainaus
Agreed! Yllätyin ihan hippasen, kun kuulin Ezran oikean iän. Eihän ikä tietenkään oo mikään taitojen mitta, mutta herran roolit on olleet jotenkin niin vaativia ja suoritukset loppuunvietyjä, että oisin odottanut niiden takana olevan paljon enemmän kokemusta.

Joo, ja Ezran nykyinen ulkomuoto on myös vähän harhaanjohtavaa, haha. Ja olen aivan samaa mieltä siinä, että Ezran taidokkuus ja panostus rooleihinsa on hyvin kokenutta ja suuhteellisen pitkähän tuo työlista on jos imdb:tä selaa. Oon kans huomannut, että Ezran haastatteluissa on tiettyä pikkuvanhuutta ja hemmetin paljon sivistyssanoja. Toisaalta Ezzu on kyl aika kova poltteleen pilveä, että tiedä sitten juontaako sieltä juurensa (; tykkään kuitenkin Ezran asenteesta ja mielipiteistä. Välillä täysin sekoa settiä, mutta siellä joukossa on oikeasti niin fiksuja lausahduksia, että sitä hämmästyy aina uudelleen ja uudelleen.
the charge of the love brigade.

Räntsäke

 • Vieras
Mulla ei ole ikinä ollut suosikkinäyttelijää, en jotenki osaa kiintyä niihin sillä tavalla. Toki on sellaisa, joista pidän ja joista en pidä. Mut on kyllä pakko nostaa erikseen esille Orlando Bloom. Miksi hän? Okei, nyt kuulostan tosi pinnalliselta ja tyhjäpäiseltä, mut iha sama: Se. On. Vaan. Niin. Syötävän. Hyvännäkönen.
(Joo sanokaa vaan tyhjäpääski...)
Mie (M) ja kaverini (K) keskustelimme hänestä kerran...
M: Orlando Bloom on ihan järkyttävän hyvännäkönen!!!
K: Nii on! Vitsi ne sen vatsalihakset.... <3
M: Ai onko sillä sellasetki? Mä en oo saanu silmiäni irti sen kasvoista.... Ja silmistä.... ö.ö

Mut hän ei ole "suosikkinäyttelijäni" nimenomaan siksi, että tykkään siitä tasan sen ulkokuoren takia.
Ja nyt, jotta en kuulostaisi liian pinnalliselta ja tyhjäpäiseltä hölmöltä, listaan niitä muita näyttelijöitä, joita ihailen.
Alan Rickman pitää nostaa esille... Tom Felton, Johnny Depp, Meryl Streep... Ja suomalaisia unohtamatta mainitsen pitäväni Jasper Pääkkösestä. Siinäpä muutamia maininnan arvoisia, jotka eivät ole listalla ulkonäkösyistä.

Natura Morta

 • Iha Namo vaa
 • ***
 • Viestejä: 71
Yks mun suosikkinäyttelijä on Jamie Bell. Oonki yrittänyt kattoo kaikki leffat missä hän näyttelee, harmikseni en oo vaan löytänyt kaikkii mistään.
Eka leffa, jossa tutustuin häneen (ja myöskin rakastuin) tais olla Jumper, sillon tykästyin myös tuohon leffaan. Nykyään pidän kyseistä leffaa semi huonona, mutta katon sen silti aina kun tulee, koska Jamie. Nyt silti, tänä- tai ensi vuonna on ilmeisesti tulossa Jumperiin kakkos osa ja se on pakko nähdä, vaikkei eka olekaan kaksinen.
Leffoja, joista tykkään ja joissa Jamie näyttelee on esimerkiksi Billy Elliot, Jamien eka leffa, ja King Kong (2005).

Muita näyttelijöitä en osaa nyt ainakaan määritellä suosikeiksi, vaikka monista pidänkin.
« Viimeksi muokattu: 08.03.2016 22:36:50 kirjoittanut Natura Morta »
"Maybe if we started looking what's the SAME instead always looking what's DIFFERENT"

Clearwater

 • ***
 • Viestejä: 271
 • Who's pretty now?
Mulla tulee näitä kausia, kun joku näyttelijä on ylitse muiden ja tämä kyseinen vaihtuu sitten ajan mittaan. Nyt on kuitenkin jollain ihmeen ilveellä käynyt niin, että koko lähes armeijan mittoihin kasvaneen suosikkinäyttelijälistani jyräsi kokonaan ja kärkeen nousi viime keväänä Chris Evans. Jotain vain tapahtui. Olin aikaisemmin nähnyt esimerkiksi Avengersin, mutta jotenkin sen jatko-osa Age of Ultron, siitä huolimatta että elokuvaa on haukuttu, sai jotain aikaan. Pidin Chrisin näyttelemisestä elokuvassa, voisi kai sanoa sen pistäneen silmään enemmän kuin ensimmäisessä. Tai sitten olin vain myynyt sydämeni Marvelille syvemmin kuin ensimmäisen kerran Avengersin katsottuani. Sen jälkeen en edes muista minkä Chrisin elokuvista katsoin, saattoi hyvinkin olla Push. Mutta nyt, kun kyseisen herran lähes koko filmografia on tullut kahlattua läpi, voin sanoa, että kyseessä on hyvin lahjakas näyttelijä ja ulkonäköhän se aina plussaa on. Sen lisäksi Chrisin ajatusmaailma vastaa tosi paljon omaani. Evans on pitkälti siitä asti, kun hänet ns. "huomasin" ollut suurin inspiraationi, sankarini ja esikuvani. Kunnioitan häntä ihan hirveästi ihmisenä ja näyttelijänä.
Naisnäyttelijöitä listalleni ei kauheasti ole päätynyt, mutta Scarlett Johansson ja Cate Blanchett ovat tulleet jäädäkseen. Muistan, kun joskus kirjoitin tähän topiciin ja pitkälti nyt ovat suosikkinäyttelijäni muuttuneet. Tom Cruise on ollut suosikkejani ihan pikkutytöstä asti ja tuntuu välillä jopa vähän hölmöltä ajatella, että olen noin puolet elämästäni fanittanut häntä. Liam Neeson, Jeremy Renner, Henry Cavill, Thomas Brodie-Sangster, Norman Reedus, Sebastian Stan ja Aidan Turner myös näin muutaman mainitakseni. Kannan heitä eräällä lailla mukanani ja he ovat sellaisia, joiden elokuviin ja muihin roolisuorituksiin olen tutustunut enemmän. Maailma on pullollaan hyviä näyttelijöitä ja on vaikea valita omaa suosikkia ilman, että lista venyisi liikaa. Tosin voiko se ikinä venyäkään liikaa?
The trick is not minding that it hurts