Kirjoittaja Aihe: Hazbin Hotel: Pannu ja kattila, S, Husk/Angel, ficlet  (Luettu 460 kertaa)

Maissinaksu

  • Trubaduuri
  • ***
  • Viestejä: 3 187
  • Kurlun murlun
Ficin nimi: Pannu ja kattila
Kirjoittaja: Minä taas
Beta: Linne
Fandom: Hazbin Hotel
Ikäraja: S
Mukana: Husk/Angel (tai Husk & Angel)
Genre: Arkihömppä ja jotain somaa

Summary: “Taidan pistää teepannunkin porisemaan, jotta saat palatessasi muutakin lämmikettä kuin viinaa.”

A/N: Ai että tämän pätkän lopetus oli hankala saada kasaan, kun teksti oli koko ajan lipsumassa angstisempaan suuntaan erään nimeltämainitsemattoman hahmon ansiosta. 😅 Onneksi paino on silti enemmän huumorilla ja höntteilyllä!***“Mitäs sanot, Husky? Eikö olekin aika pirun tyrmäävä?” Angel intoili pyörähtäessään ympäri uudessa yönvioletissa leningissään.

“Hmm, pakko myöntää”, Husk kommentoi asiallisesti, vaikka tämän olemuksesta haiskahtikin hurmaantunut häkellys. Angel oli todistanut vastaavaa ilmettä lukemattomien miesten naamatauluilla, ja sen näkeminen hykerrytti joka kerran.

“Nooh, veikö kissa kielen, kun ei muuta heru?”

“Johan minä kehaisin! Mitä vielä olet vailla?”

“Tietysti lisäkommentteja siitä, miten saamarin seksikkäältä näytän!” Angel virkkoi tehdessään pari poseerausta ja vilautti reittään halkion välistä. “Antaa palaa, älä ujostele!”

“Näytät ihan saamarin seksikkäältä.”

“Oho, sehän tuli päin naamaa!” Angel hihkaisi ja istahti tiskin ääreen Huskin kehotuksen myötä.

“Mikäs keikka sinulla on, kun noin perusteellisesti pynttäydyit?”

Aivan, keikka. Angel joutui muistuttamaan itseään, että leningin pukemiseen oli ollut toinenkin syy kuin pelkkä halu näyttää nätiltä.

“Voxtuben vuosigaala, johon Val pakotti aveciksi”, hän puuskahti. “Ja hän on tavallistakin vittumaisemmalla päällä, koska hänen on statuksensa takia pakko näyttäytyä, mutta Vox pitää hänelle mykkäkoulua, ja... Pah, kuule, kaadatko minulle shotin, jotta pääkoppani kestää edes limusiiniin asti?”

“Vai limusiini”, Husk murahti nostaessaan esiin mustikkavodkan ja shottilasin. “Ne kemut vievät sitten myöhään?”

“Jep, tokkopa maksaisi vaivaa valvoa odottamassa pilkkuun asti... vaikka takuulla haluaisitkin”, Angel virkkoi silmäänsä vinkaten. Husk hymähti.

“No jaa, yö on hyvää aikaa vaikka lukemiselle kaikessa rauhassa. Taidan pistää teepannunkin porisemaan, jotta saat palatessasi muutakin lämmikettä kuin viinaa.”

Angelin sydän heitti voltin Huskin huomaavaisuudelle, mutta hänen levottomat aivonsa käskivät heittää vastaukseksi puujalkavitsiä hempeämmän ja kiitollisemman sananparren sijaan. Että hän olikin rasittava.

“Hah, niin, siihen liittyen: oletko sattumoisin pannu?” Angel livautti, ja Husk pyöräytti silmiään.

“Kyllä minä olen enemmän kattila.”

“Meinaatko?” Angel tyrskähti kuivalle äänensävylle. Huskin suupieli nytkähti.

“Eikö se ole ilmeistä? Kattila?”

“Kattila...”

Husk oli kai odottanut saavansa takaisin lyhyen naurahduksen, mutta sen sijaan Angel repesi kaikista liitoksistaan ja hekotti niin antaumuksella, että hänen taidokas silmämeikkinsä joutui valumisvaaran alle.

“Husk, helkkari, varoita ennen kuin murjaiset jotain tuon nerousluokan paskaa!”

“Pahoitteluni.”

“Ne ovat sitä paitsi pata ja kattila, joista yleensä puhutaan samassa lauseessa!”

“En koskaan väittänyt olevani kummoinen vitsiniekka!” Husk hörähti ja ojensi Angelille nenäliinan. “Varopa tuon naurunyyhkimisen kanssa, poju.”

“Ole sinä hiljaa siinä, kun tämän aiheutitkin!” Angel tirskahti ja poimi esiin taskupeilinsä tarkistaakseen mahdolliset meikkivauriot. “Aah, no niin – äh, paskat...”

“Valentino?” Husk murahti Angelin kännykän alkaessa soida.

Angel tarjosi vastaukseksi lyhyen nyökkäyksen ja hiljensi puhelimensa peukalonvedolla. “Täytyy mennä.”

“Lykkyä tykö”, Husk toivotti. “Tiedät, mistä minut löytää, kun palaat.”

Angel taikoi kasvoilleen itsevarman virneen, joka ei ehkä ollut täysin vedenpitävä, mutta kelpasi siihen hetkeen. “Kiitti, Husky. Arvostan sitä... ihan oikeasti.”

Husk poimi hänen kätensä lyhyesti omaansa, minkä jälkeen Angelin oli pakko pakottaa jalkansa liikkeelle ja kohti hotellin ovea. Olisi ollut paljon hauskempaa jäädä baaritiskille jauhamaan pannuista ja kattiloista, mutta minkäs teki. Ehkä myöhemmin koittaisi uusi tilaisuus sellaisille kökköhurmaaville läpänheitoille, ja sitä ajatusta vaalien hän takuulla luovisi tiensä illan läpi mestarin elkein.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2024 18:14:12 kirjoittanut Maissinaksu »
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Larjus

  • ألف ليلة وليلة
  • ***
  • Viestejä: 6 797
  • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
    • twitter
Vs: Hazbin Hotel: Pannu ja kattila, S, Husk/Angel, ficlet
« Vastaus #1 : 25.06.2024 12:35:47 »
Lainaus
teksti oli koko ajan lipsumassa angstisempaan suuntaan erään nimeltämainitsemattoman hahmon ansiosta.
Joo ei kyllä yhtään yllätä! 😅 (Hemmetin Valentino...) Sarjan huomioon ottaen tosin ei sekään olisi paha asia, mutta ymmärrän sen että haluaa pitää tekstin sävyn tietynlaisena. Hyvin kuitenkin mielestäni onnistuit, ja tää oli ficcinä toimiva myös autenttinen sarjan ja sen sävyn suhteen.

Tarina rullasi mun silmien edessä kuin täysin animoitu jakso ääninäyttelyineen kaikkineen, kun tätä luin, ja se oli kyllä tosi mukava kokemus! Varsinkin Angelin pystyin kuulemaan mielessäni niin hyvin...

Lainaus
“Tietysti lisäkommentteja siitä, miten saamarin seksikkäältä näytän!” Angel virkkoi tehdessään pari poseerausta ja vilautti reittään halkion välistä. “Antaa palaa, älä ujostele!”
“Näytät ihan saamarin seksikkäältä.”
Varsinki toi Angelin "Antaa palaa"-laini soi mun päässä just sillä samalla äänensävyllä kuin sen sarjasta "Kinky~ Come on, keep talking dirty!" XD (Ah, toi pätkä on musta niin hyvä! ♥ Sekä Angelin ilme/animointi että ääninäyttely!)
Ja siis söpöö että Husk lopulta sanoi just sen mitä Angel pyysi! Tosin varmasti aiiiiivan erilaisella äänensävyllä :D Mun mielessä hän sanoo sen just niin latteasti kuin ison osan kaikista vuorosanoistaan sarjassa.

Jotenki eka vois ihmetellä, että miks Valentino ottaisi Angelin avecikseen, mutta toisaalta, Angel on Helvetissä iso tähti (hänestähän on sanottu, että hän on siellä about samaa luokkaa kuin meidän maailmassa Kardashianit), kyllä varmaan monikin mielellään ottaisi avecikseen julkkiksen, ja jos on taas off-vaihe suhteessa Voxin kanssa niin... Angel on siinä mielessä hyvä valinta. Tai no ei varmaan Angelin itsensä mielestä, mutta ihan kuin hänellä olisi varaa kieltäytyä 😅

Lainaus
Taidan pistää teepannunkin porisemaan, jotta saat palatessasi muutakin lämmikettä kuin viinaa.
Awww ♥ Ihanaa huomaavaisuutta Huskilta :3

Pannu ja kattila -vitsi oli kaikessa pöljyydessään hauska, ja pakko myöntää etten mä edes ihan heti hiffannut kattilan sanaleikkiä 😅 Kiitos Husk kun valaisit asiaa sekä Angelille että minullekin. Pata-kattila-sanonta kävi minullakin mielessä jo heti otsikon nähdessäni, mutta tämä kaksikko on kyllä enemmänkin juuurikin pannu ja kattila. Angel taitaa vielä tarkemmin olla sellainen jalallinen paistinpannu, joita ainakin enkuksi kutsutaan nimellä spider (skillet/frying pan) :D

Lainaus
“Kiitti, Husky. Arvostan sitä... ihan oikeasti.”
:3 ♥

Toivottavasti Angel selviää gaalasta ja Valin seurasta kunnialla ja vahingotta, niin voi sitten siemailla teetä Huskin seurassa sen jälkeen. Ja jatkaa kökköhurmaavan huumorin parissa! (Ja sinut tuntien voivat hyvinkin jatkaa sen jälkeen vielä muidenkin hommien parissa XD Mutta se heille - ja sinulle! - suotakoon.) Kiitokset taas mainiosta ficistä! ♥

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を