Kirjoittaja Aihe: Lentävä sydän, Harry/Draco-raapaleet, toimistofluffy (S)  (Luettu 3574 kertaa)

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Ficin nimi: Lentävä sydän
Kirjoittaja: Thelina
Tyylilaji: toimistofluffy
Ikäraja: S
Paritus: Harry/Draco
Yhteenveto: Harry ja Draco ovat huonetovereita pikkuisessa toimistossa luutasäännösten valvomossa.
Vastuunvapautus: Kunnia kaikesta J.K. Rowlingin luomasta kuuluu hänelle.

A/N: Osallistuu haasteisiin Spurttiraapale VI, FFF1000 sanalla 406. Fetasalaatti sekä Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus! #3.Lentävä sydän

1.
Silkkinauha - 200 sanaa

Harry on taas vähän myöhässä töistä. Maanantaisin hänen on aina vaikea herätä, sillä viikonloppuisin tulee valvottua myöhään, jolloin herätyskellon torkkuloitsua on entistäkin vaikeampi vastustaa. Noustessaan lopulta puoli tuntia suunniteltua myöhemmin hän ehtii vain vaihtaa vaatteet ja ruokkia pikaisesti Hedwiinan. Oma aamiainen jäisi tälläkin kertaa väliin.

Kun hän astuu sisään pieneen toimistohuoneeseen ministeriön kuudennessa kerroksessa, Draco on tietenkin jo paikalla. Hän saapuu aina täsmällisesti tasan kahdeksalta ja on juuri saanut kahvin keitettyä, kun Harry vihdoin ehtii paikalle kymmentä yli. Harry kaataa itselleen kupillisen ja istuu alas.

Harry on melkein jo tottunut siihen, että Draco Malfoy on hänen huonetoverinsa. Heidän työpöytänsä ovat vastakkain keskellä huonetta, niin että kummankin taakse jää tilaa mappeja pursuilevalle hyllylle ja pienelle vaatekaapille, johon päällysviitan voi ripustaa. Kahvinkeitin porisee oven vieressä pikkuruisella pöydällä, jonka jalka on korjattu taikateipillä. Luutasäännösten valvomo on hiukan nuhjuinen, mutta Harrya se ei haittaa. Draco sen sijaan kai toivoo siirtoa taikalakiosastolle, hienompiin puitteisiin.

Vaikka ei Draco taida enää olla samanlainen hienostelija kuin aikoinaan. Hän on kasvattanut hiuksensa hartiamittaisiksi, muttei sido niitä isänsä tyyliin mustalla silkkinauhalla, vaan ohuella hiuslenkillä. Käytännölliset metallikehyksiset lukulasit eksyvät usein nenälle ja vaatteet ovat yksinkertaiset. Silti Draco on edelleen tyylikäs.

Kahvi on jäähtynyt sopivaksi. Harry avaa ensimmäisen mapin ja alkaa hommiin.


2.
Kellonaika - 100 sanaa

Kun kellonaika lähestyy lounasta, Harryn maha on kurissut äänekkäästi jo monta tuntia. Draco vilkuilee häntä paperipinojensa yli, kunnes viimein ehdottaa, että he pitäisivät tauon hieman tavallista aikaisemmin. Harrylle se sopii — hänen on jostain syystä ollut vaikea keskittyä Puhtolakaisun kymmennennen sukupolven uutuusluutien patenttirekisteröinteihin, vaikka lento-ominaisuuksissa onkin ollut monta kiinnostavaa uutta yksityiskohtaa.

Harrylle työ luutasäännösten valvomossa sopii tällä hetkellä hyvin, sillä siinä yhdistyy paitsi hänen kiinnostuksensa huispaukseen, myös sopivan rauhallinen työtahti. Aurorina työskentely oli muutaman vuoden jälkeen alkanut uuvuttaa ja Hermionen rohkaistua häntä hakemaan siirtoa, oli Harry lopulta päässyt vaihtamaan työtehtävää.

Yllätys oli ollut suuri, kun Draco aloitti osastolla viikkoa myöhemmin lakiharjoittelijana.


3.
Juosta - 150 sanaa

Harry on huomannut, että Draco syö usein terveellisen ja monipuolisen lounaan jaksaakseen juosta töiden jälkeen kotiin. Draco pitää lenkkeilystä ja sanoo sen tuulettavan hyvin päätä pitkän päivän jälkeen. Harry itse ei ole kovin kiinnostunut urheilusta huispausta lukuun ottamatta. Silti hän on miettinyt, pitäisikö hänenkin ostaa mustat juoksutrikoot. Ainakin Dracon päällä ne näyttävät hyvältä.

He tilaavat ministeriön ruokalasta kasviskeitot ja fetasalaatit, jotka pian leijuvat keittiöstä pöytään väistellen muiden tilaamia pasta- ja voileipäannoksia. Vaikka useimmat työntekijät jäävät ruoan jälkeen vielä kahvillekin, on Harrylle tullut tavaksi keittää lounaskahvit tai teet vasta työhuoneella. Viime aikoina myös Draco on liittynyt seuraan yhä useammin, eikä Harry olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että he tulisivat toimeen näin hyvin.

Joskus Harry huomaa ajatustensa harhailevan tulevaan kesään. Silloin Dracon harjoittelu luutasäännösten osastolla päättyy ja hänellä on jäljellä vielä vuosi lakiopintoja Lontoon taikayliopistossa. Sen jälkeen Draco todennäköisesti hakee oikeusavustajan paikkaa lakiosastolta.

Ajatus yksinäisestä toimistohuoneesta tekee Harryn haikeaksi jo nyt.


4.
Se - 100 sanaa

Draco ei ole puhunut paljoakaan siitä, millaista oli olla Voldemortin vallan alla omassa kodissaan. Eihän se Harrylle kuulu, mutta hän ei voi olla miettimättä, miten Draco on selvinnyt kaikesta henkisesti. Hänelle itselleen se ei aina ole ollut helppoa.

Luciuksesta he eivät ainakaan puhu. Hän on edelleen vankilassa, mutta odottaa pääsyä koevapauteen. Narcissa Malfoy on kuulemma hakenut avioeroa.

Draco asuu nykyisin kaupungissa kartanon sijaan ja Harrysta on tullut se, joka asuttaa hienoa, joskin ränsistynyttä taloa. Remonttien ansiosta sen kunto kuitenkin kohenee pikkuhiljaa, eikä sisustus enää muistuta Harrya synkistä ajoista. Draco lupaa joskus tulla katsomaan paikkoja ja Harry tuntee hymyn vatsanpohjassaan saakka. 


5.
Vihreä - 100 sanaa

Harry merkitsee paperit vihreällä leimasimella. Draco on tarkastanut uuden kilpaluutamallin lainmukaisuuden ja kopio hyväksytystä hakemuksesta täytyy vielä lähettää eri vastaanottajille: luutavalmistalle, kansainväliseen huispausvirastoon sekä ministeriön arkistoon. Pöllö odottaa jo valmiina Harryn pöydän reunalla ja ojentelee kärsimättömänä jalkaansa.

Tarkastettu luuta nojaa huolettomasti ovenpieleen. Sen varsi ja kahva ovat uutuuttaan kiiltävät, eikä varvuista löydy yhtäkään kiellettyä nopeusloitsua. Luudan muotoilu takaa sulavan liidon ilman niitäkin. Harryn mielessä välkähtää kuva eilisestä testilennosta, vaaleista tuulen kaappaamista hiussuortuvista ja Dracosta laskeutumassa alas kentälle. Lento oli näyttänyt kaikin puolin upealta.

Harry postittaa kirjeet ja yrittää keskittyä keskeneräiseen raporttiin. Ajatus lentävästä Dracosta häilyy taustalla vielä pitkään työpäivän jälkeenkin.


6.
Aina - 100 sanaa

Joskus raportteja kirjoittaessaan Harry miettii, miten hän ja Ron turvautuivat kouluaikoina Hermionen apuun saadakseen esseensä valmiiksi. Luutasäännösten valvomossa kuitenkin arvostetaan lyhyitä ja tiiviitä muistioita, mikä sopii Harrylle hyvin. Se on yksi työn parhaita puolia käytännön lentotestien ja kaiken huispaukseen liittyvän lisäksi.

Viime aikoina Harry on alkanut arvostaa uudella tavalla myös kollegoitaan. Pikkuruisella osastolla kaikki auttavat toisiaan ja kaikkein läheisimmäksi hän on tietenkin tullut Dracon kanssa. Aina kun Harry sattuu päivän mittaan vilkaisemaan Dracoa, hänen sydämensä hypähtää lentoon ja toimistohuoneen lumotusta ikkunasta paistava aurinko tuntuu kuumentavan huonetta oikeasti.

Lentävä sydän saa Harryn höpöttämään hermostuneena, ja yhtäkkiä hän huomaa pyytäneensä Dracoa treffeille.


7.
Kiireinen - 100 sanaa

Keväästä tulee hyvällä tavalla kiireinen. Työpäivät Dracon seurassa kuluvat kuin siivillä, eikä iltojakaan enää tarvitse viettää yksin. Harry suostuu jopa lähtemään Dracon kanssa juoksulenkille sillä ehdolla, että he myöhemmin katsovat Kalmanhanaukiolla elokuvia. Välillä he lainaavat testaamiaan luutia ja käyvät töiden jälkeen lentämässä.

Enää Harrya ei harmita se, ettei Draco kesän jälkeen palaa luutasäännösten valvomoon. Oliver Wood aloittaa hänen tilallaan osa-aikaisena huispausuransa ohella ja Draco palaa opiskelemaan lakitiedettä aivan ministeriön lähellä sijaitsevalle yliopistokampukselle. Heidän olisi edelleen helppo käydä yhdessä lounaalla. Hedwiina-pöllö saisi tulla Harryn mukaan töihin ja toimia viestinviejänä.

Harry hymyilee heidän suunnitelmilleen ja lähettää viimeisen raportin, ennen kuin kesäloma alkaa.
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

valokki

 • ***
 • Viestejä: 1 337
Olipas tämä ihanan piristävä raapalesarja! Lueskelin tämän rankahkon työpäivän jälkeen, ja tämä sattui juuri oikeaan saumaan, kun Harry ja Draco vaikuttivat niin rennoilta ja seesteisiltä, että itsekin huomasi rauhoittuvansa. :D Tykkään lukea fikkejä näistä Harryn ja Dracon tulevaisuuden alavalinnoista, ja tämä olikin virkistävää vaihtelua, sillä en muista lukeneeni kummastakaan koskaan luutasäännösten valvojina. Sopii kyllä tavallaan molemmille, ja etenkin Harryn suhteen olen iloinen, että hän on päässyt tekemään sodan jälkeen jotain rauhallista, ja hyvin hän vaikuttaa työssään viihtyvänkin, kun on mieluisa toimistokaveri ja pääsee välillä vieläpä testailemaan luutia.

Lainaus
Lentävä sydän saa Harryn höpöttämään hermostuneena, ja yhtäkkiä hän huomaa pyytäneensä Dracoa treffeille.
Tämä kohta kiteytti niin hyvin Harryn tunnemyllerryksen. Hän tuntui huomaavan Dracon jatkuvasti hyvin kasuaalisti ja arkisesti, minkä lisäksi hän oli hyvin tietoinen tämän läsnäolosta ja jotenkin automaattisesti hakeutui Dracon seuraan (ja Dracokin hänen). Ja sitten hyvin harrymaisesti hän meneekin ja pyytää Dracoa spontaanisti kanssaan treffeille. ;D Ilmeisesti myös Dracolla oli jo selvästi tunteita Harrya kohtaan, sillä asiat etenivätkin heidän välillään hyvin omalla painollaan, ja yllättäen he olivatkin jo osa toistensa arkea muutenkin kuin töissä.

Kiitos, tämä oli todella ihana hyvän mielen tarina! :)
(ava @Claire ja bannu @Ingrid)

Linne

 • ***
 • Viestejä: 772
 • Hämmentynyt pesukarhu
Terveisiä Kommenttikampanjasta!

Myönnän että silmäilin tätä jo aikaisemmin ja heti kun näin tämän Kommenttikampanjassa, tartuin tähän riemusta hihkuen!
Tässä oli tällaista mukavaa arkista ihastumista ja romantiikkaa. Tuntui jotenkin hyvältä Harryn puolesta että kun hän on joutunut selviämään vaikeista tilanteista lähes koko elämänsä, on hänellä nyt vihdoin elämässään tällainen seesteisempi ajanjakso. Tuollainen leppoisa työ on varmasti hänelle hyväksi, etenkin kun silloin tällöin pääsee testailemaan luutiakin! Kuvailet myös työtä luutasäännösten osastolla hyvin mielenkiintoisesti, musta tällaiset yksityiskohdat taikamaailmassa on aina olleet tosi kiehtovia.

Tykkäsin myös siitä, että sekä Draco että Harry tuntuivat aikuistuneen. Kouluaikaiset kaunat ovat jääneet taakse, mutta hahmot ovat silti täysin tunnistettavissa omaksi itsekseen: kunnianhimoinen Draco ja vielä hiukan hömelö Harry joka tuskin edes tajuaa ihastuneensa. Olet onnistunut sovittamaan lyhyeen tekstiin myös mielenkiintoisia viittauksia Dracon menneisyyteen, joka itse asiassa kiehtoo minua kovasti!

Lainaus
Oliver Wood aloittaa hänen tilallaan osa-aikaisena huispausuransa ohella

Erityismaininnan ansaitsee tietysti Oliverin lisääminen tekstiin koska Oliver <3 Ja toisen erityismaininnan ansaitsee Hedwiina-pöllö, mikä ihana nimi!

Kiitos tästä, tätä oli tosi mukava lukea!
Kaikki perinteet ovat typeriä. Siksi ne ovat perinteitä

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Iltaa kommenttikampanjasta!:D

Olipas ihanaa lukea pitkästä aikaa Drarry-fluffia! Spurttiraapaleen sanat sujahtivat sekaan oikein luontevasti! Lisäksi tykkäsin kovasti muutenkin näiden raapaleiden sisältämistä sanoista, torkkuloitsuista, Hedwiinasta ym:) Dracosta oli rakennettu tässä jotenkin hyvin helposti lähestyttävä hahmo. Hän piti hiuksensa tavallisella ponnarilla ja harrasti juoksua. Voisin hyvin kuvitella, että tällainen tietynlainen tavallisuus iskee Harryyn:)

Poikien välejä ja niiden lämpenemistä myös rakennettiin hitaasti ja luontevasti. Hauskaa, miten tällaisilla lyhyillä raapaleilla ehtii kuitenkin oikeasti kertoa oikean tarinan! Tykkäsin siitä, että ensin päädytään samaan toimistohuoneeseen töihin, sitten ryhdytään juomaan lounaskahvit yhdessä, piilossa toisilta, ja sitten Harry saakin pyydettyä Dracoa jo treffeille!:3

Ja vielä ihanan toiveikas loppu poikien tarinalle:3 Tiedostan kyllä, että he ovat miehiä jo tässä vaiheessa, mutta en tiedä, olen vissiin tottunut puhumaan Harrysta ja Dracosta poikina:D Kiitos ihanista raapaleista, nämä oli ilo lukea:)
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 661
Tämä oli aivan ihana, toimistoromanssit ovat niin kivoja. ^^ Tässä oli myös kivan leppoinen tunnelma, kun Harry ei ollutkaan aurori ja työ ei ollut aina menoa ja meininkiä. :) Oli tosi kiva, että vaikka toimisto olikin nuhjuinen niin silti työ oli mielekästä, siinä tuli itsellekin olo, että ei ne puitteet niin merkitse, jos työ vain on hauskaa. En tiedä oliko Dracollakaan se toive siirrosta niin tiloista johtuvaa vaan työn sisällöstä. Minulle tulee pitkätukkaisesta Dracosta juuri Lucius aina mieleen, mutta kiva tvisti oli tuo ponnarin käyttäminen, se tuntui tosi jästimäiseltä ja että Dracon ei tarvitse olla ihan niin siloiteltu. Oih, Draco laseissa oli kyllä mielikuva, jota en koskaan ollut miettinyt, mutta oikein herkullinen. ^^

Minusta oli ihanaa, millaisia huomioita Harry oli tehnyt Dracosta heidän työskennellessä samalla osastolla, juoksutrikoot, iltapäivätee ynnä muuta. Ja että hän myös muistaa monenlaisia asioita, että Draco tykkää lenkkeilystä, kun se tyhjentää pään tai että minne Draco aikoo jatkaa, kun hänen harjoittelunsa loppuu. Erittäin kertovaa oli, että Harry tiesi Narcissan hakeneen eroa, koska kuulosti siltä, että Draco ei ollut kertonut siitä itse vaan Harry oli stalkannut asian ehkä lehdestä. ::) Kaikki vähänkin Dracoon liittyvä pitää selvittää. Testilennot kuulostivat ihanalta työtehtävältäkin pelkästään, mutta siinä saa taas tekosyyn huomioida Dracoa. ^^

Lainaus
Lentävä sydän saa Harryn höpöttämään hermostuneena, ja yhtäkkiä hän huomaa pyytäneensä Dracoa treffeille.

Äää en kestä, miten söpöä. <3 Tulee mieleen se tapa, miten Harry pyysi Chota joulutanssiaisiin ja kuulen niin hyvin, miten yhtä lailla Harry sönköttää kaikki sanat yhteen. ;D Lopetus oli ihanan odottava, vähän sama tunnelma kuin keväässäkin on, lupaus lämmöstä ja valosta vihdoin ja viimein. ^^ Kiitos tästä ihanuudesta tosi paljon!
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
valokki, minä taas kaipasin rankan työviikon ohessa jotain hömppää kirjoitettavaa, joten kiva että tämä toimi myös lukupalana työpäivän jälkeen! Minä en muista lukeneeni yhtään kenestäkään luutasäännösten valvomon työntekijänä, mutta kun mietin, millä osastolla kaksikko voisi työskennellä, sattui tämä PotterWikissä tai jossain silmään. Ja oli kyllä hauska keksiä, mitä tuohon työhön voisi kuulua! Ihanaa, että tykkäsit tästä, kiitos kommentista!

Linne, Harrylle todellakin toivoisi vähän seesteisempää ajanjaksoa sen canonin version sijaan, jossa hänestä heti tulee aurori. Kivaa, että tykkäsit työhön liittyvistä yksityiskohdista ja arkiromanssista. Ja tietenkin Oliver pääsi myös mukaan, kun luuta-asioista on kyse <3 Hedwiinaa ajattelin tietysti Hedwigin seuraajaksi ja aion kyllä käyttää jatkossakin, tykästyin tuohon nimeen! Kiitos kommentista!

Ygritte, voisi tosiaan kuvitella, että kun Dracosta on hiukan karissut se luihuismainen ylimielisyys ja hän on aikuistunut, onkin hän yhtäkkiä Harryn silmissä ihan toisenlainen kuin ennen. Minustakin tuntuu välillä vaikealta puhua näistä miehinä, mutta aika nuoriksi asiantuntijoiksi heidät kyllä kuvittelin, että sikäli aika poikia ovat vielä :D kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit eri yksityiskohdista ja Hedwiinasta<3 kiitos kommentista!

Meldis, en muista kuka, mutta joku on kyllä kirjoittanut silmälasipäisestä Dracosta, joten se ui tähänkin mukaan<3 haha, en ollut miettinytkään, että Harry olisi stalkannut Malfoyden elämää juorulehdistä, mutta ei hän varmaan otsikoilta täysin voi välttyäkään. Tai sitten Draco on jutellut Harryn kanssa syvällisempiä ja kipeitäkin aiheita<3 Hermostuneena höpöttävä Harry on kyllä minunkin mielessäni juuri tuo joulutanssiaiskohdan tyylinen! Kivaa, että tykkäsit tästä, kiitos kommentista!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥