Kirjoittaja Aihe: The Witcher: Tunnelmointia ja tissipalvontaa, K-11 (Valvatti/Geralt)  (Luettu 284 kertaa)

Violetu

 • Winter Soldier
 • ***
 • Viestejä: 5 738
Otsikko: Tunnelmointia ja tissipalvontaa
Kirjoittaja: Violetu
Ikäraja: K-11
Fandom: The Witcher (Noituri)
Genre: Hygge, slice of life
Summary: Valvatti ja Geralt ovat päässeet vaatimattomaan maalaistaloon suojaan syysmyräkältä.

A/N: Tämä löytyi tiedostoista otsikolla Sadonkorjuuetydi. Se haaste lienee mennyt aikapäiviä sitten, mutta iskenpä tämän tänne finiläisten iloksi, koska siis kaikki tarvitsevat elämäänsä Geraltin tissejä eiku whut. Tämä menee ehkä enemmän kirjojen henkeen kerronnallisesti.
Palaute ilahduttaisi. Enjoy!

***

Tunnelmointia ja tissipalvontaa


Syysmyräkkä oli yllättänyt Geraltin ja Valvatin kesken matkanteon, ja he olivat usean epäonnistuneen suojansaantiyrityksen jälkeen vihdoin saaneet kutsun vaatimattoman maalaistalon sisätiloihin.

Talo oli niin pieni, että kaikki sen asukkaat yöpyivät samassa huoneessa, eikä talliin sopinut kuin kaksi hevosta.
Heidän onnekseen suurin osa väestä sattui olemaan parhaillaan naapuripitäjässä työnteossa, paikalla oli vain talon vanha emäntä ja tämän kissa.
Särki oli sopinut talliin, sillä toinen perheen hevosista oli poissa, ja noin ylipäätään Valvattia ja Geraltia oli potkaissut koko tilanteessa uskomaton onni.

Sade hakkasi ikkunoihin ja tuuli ulvoi nurkissa, mutta tupaa hallitsevassa takassa rätisi valkia, ja padassa porisi jotain, mikä tuoksui kerrassaan herkulliselta.
Valvatti hengitti syvään nenänsä kautta ja kuivasi myrskyssä kastunutta tukkaansa pellavapyyhkeeseen, jollainen talon emännältä oli liiennyt lainaan.

Siinäkin heillä oli käynyt onni, ettei Geralt ollut minkään pedon sisälmysten peitossa, yösijan saaminen oli ollut jo itsessään haastavaa, eikä siihen todellakaan kaivattu mitään lisähaastetta.
Toisaalta talon emäntä siristeli silmiään siihen malliin, että Valvatti epäili vahvasti eukon olevan vähintään puolisokea.

Ei varmaan olisi silti haitaksi pitää Geraltia hiukan loitommalla tulesta siltä varalta, ettei nainen ollut huomannut majoittaneensa likomärän, mutta komean bardin lisäksi noiturin.
Valvatti vilkaisi ikkunasta myräkkää ja häntä hytisytti ajatuskin, että he voisivat joutua takaisin jäätävään kaatosateeseen.

Tuli heijastui Geraltin kellertävistä silmistä hyvin samaan tapaan kuin takan edessä makoilevan kissan viirusilmistä.
Ihan varmuuden vuoksi Valvatti hankkiutui istumaan aivan Geraltin eteen ja nojasi tämän rintaa vasten ensin varmistettuaan, että Geralt oli saanut kuivat vaatteet päälleen.
Sillä lailla emännän katse pysyisi todennäköisesti Valvatissa eikä lipsahtaisi Geraltiin.
Eikä lainkaan haitannut, että Geraltin ruumiinlämpö tuntui oikein mukavalta.

Valvatti soitti luutullaan pari kappaletta, joista arveli talon emännän pitävän, ja sai palkakseen leveän, hampaattoman hymyn.

Sänkyjä emäntä ei heille tarjonnut, mutta Valvatti julisteli vuolaiden kiitostensa lomassa, että heille riittäisi vallan mainiosti muutama talja, jos he saisivat niiden kanssa käpertyä leivinuunin kylkeen (ja toistensa kylkeen, mutta sitä hän ei sanonut ääneen).

Yön pimetessä vanha emäntä vaappui omaan nurkkaansa leivinuunin toiselle puolelle jättäen Geraltille ja Valvatille karhuntaljan ja kaksi sudentaljaa jaettavaksi.

“Olipa kerrassaan onnekasta, että satuimme pyytämään yösijaa juuri täältä, sinulla on varmaan kotoisa olo käpertyä nukkumaan juuri tällaisiin taljoihin, vai mitä, valkoinen susi?” Valvatti supatti ja Geralt painoi silmiään pyöritellen kämmenensä bardin suun peitoksi.

“Nuku, äläkä ajattele niin paljon. Tai ajattele kaikin mokomin, mutta onko pakko puhua?”

Geralt huokasi ja veti Valvatin rintaansa vasten niin lähelle, ettei Valvatti itse asiassa pystynyt enää puhumaan, sillä Geraltin massiivinen rinta tukki hänen suunsa. Ja niin oli tarkemmin ajatellen oikein hyvä.

Valvatti ei voinut olla hiukan päristämättä huulillaan, hän oli aina miettinyt, miltä tuntuisi tehdä Geraltille niin, ja pistäisikö Geralt pahakseen.
Siitä päätellen, ettei toinen työntänyt häntä pois yhteiseltä taljalta, noituria eivät Valvatin kummalliset mielihalut haitanneet tippaakaan.

Valvatti pudisti päätään ja hipoi nenällään Geraltin rintalihaksia. Niinkin hän oli halunnut tehdä jo vaikka kuinka kauan.
Geralt ei reagoinut sen kummemmin, vaikka Valvatti oli tuntevinaan, että toisen käsivarsien ote hänen ympärillään tiukkeni aavistuksen. Se tuntui aika pirun hyvältä.

“Geralt?” Valvatti kuiskasi, mutta sai vastaukseksi vain epämääräistä murinaa. Oi.
Hän ei ollutkaan pitkään aikaan kuullut Geraltin päästävän moisia ääniä.
Muuta kuin hirviömetsällä siis. Mutta se, että noituri murahteli tuohon sävyyn Valvatille, kun he jakoivat vuoteen - tai no, taljan - se oli harvinaista herkkua.

Myrsky jatkoi ulvomistaan ulkona, ja kotoisan leivinuunin kyljessä Valvatti lopulta nukahti Geraltin noiturintuhina unilaulunaan. Se ei ollut ollenkaan hullumpi ääni, kun pakettiin kuului vielä noiturin massiiviset rintalihakset bardin kasvoja lämmittämässä.


***
« Viimeksi muokattu: 07.11.2023 20:51:55 kirjoittanut Violetu »

The greatest songs are made up of unspoken words of love
.

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 199
En tiedä mitä odotin ficiltä otsikon takia, joka kiinnitti huomioni nerokkuudellaan, mutta aivan ihana tämä ainakin oli. :D Olen ihan samaa mieltä Valvatin kanssa, Geraltin tissit ovat kovin viehättävät. ;D Kauhean söpö ajatus, että Geralt ja Valvatti pakenevat syysmyräkkää ja pääsevät sisälle piskuiseen taloon, jossa ainoa nukkumapaikka on lattia taljojen välissä. ^^ Onpahan ainakin lämmintä ja tykkäsin, miten tahdikas Valvatti oli kiitellessään vähäisestä suojasta, ettei heitä vain heitettäisi takaisin sateeseen.

Lainaus
Valvatti ei voinut olla hiukan päristämättä huulillaan, hän oli aina miettinyt, miltä tuntuisi tehdä Geraltille niin, ja pistäisikö Geralt pahakseen.

;D ;D Voi Valvatti. Mutta mikäs siinä, kun Geraltkin näytti nauttivan, oliko se melkein kehräämistä, mitä Geralt päästeli. <3 Ihanan lämpöinen ja kotoinen olo tuli kaiken kaikkiaan tätä lukiessa, kun nytkin ulkona on kamalan kylmä, vaikka ei myrskyäkään. Lämmitti kovasti ajatus Valvatista ja Geraltista nukkumassa taljojen alla uunin vieressä. ^^ Kiitos tästä lämpöpatterista!
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 6 894
Olipas otsikko ja siksi tämä piti ehdottomasti tulla lukemaan ;D Ja siis niin, kyllähän kaikki tarvitsevat päivittäisen annoksensa Geraltin tissejä - eikun...

Mutta siis. Olipas oivallinen tapa Valvatilla hivuttautua tuolla tavalla vaivihkaa Geraltin iholle. Varsin onnekas sattuma sentään ;) Sitä voin ihan vain muina bardeina nojailla vähän noituriinsa ja yrittää uskotella itselleen, että tekee sen vain että kaveria ei tunnistettaisi. Juu juu ja Särkikin osaa lentää ;D

Hyvä, että hampaaton eukko älysi painua omalle puoelleen uunia ja enemmän kuin hyvä, ettei antanut liikaa taljoja tälle kaksikolle! Kyllä minullekin kelpaisi noiturin murahtelut ja tuhina unilauluksi *haaveilee*

Kiitos, nautin oikein kovasti! Kivaa, että löysit tämän koneesi syövereistä ja laitoit meidänkin nautittavaksi :D

Vendela

Ava©flawless Bannu©Ingrid

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 785
Onpas tässä mukava lämpöinen tunnelma. Kun löytyi särvintä ja suojaa, niin ehtiipä Valvatti nauttia siinä ohessa sitten myös noiturinsa läsnäolosta ja läheisyydestä. Vaikka en voinutkaan olla miettimättä oliko eukko sittenkin vähän tarkkanäköisempi kuin antoi ymmärtää. Niin tai näin, nyt on katto päänpäällä ja lämmin yö tarjolla. Riittää seuraavalle päivälle omat murheensa. Kiitos tästä.  :)

Angelina

 • Sith Lord
 • ***
 • Viestejä: 6 371
No niiiin, vihdoin minäkin täällä lukemassa tissienpalvonnasta, vaikkei nyt Obin boobseja ollukaan tarjolla 😂 Geralt on ihan hyvä varavaihtoehto kuitenkin!

Lainaus
Valvatti ei voinut olla hiukan päristämättä huulillaan, hän oli aina miettinyt, miltä tuntuisi tehdä Geraltille niin, ja pistäisikö Geralt pahakseen.
Siitä päätellen, ettei toinen työntänyt häntä pois yhteiseltä taljalta, noituria eivät Valvatin kummalliset mielihalut haitanneet tippaakaan.

Hahha, miten ihanan random! Voe Valvatti ja Valvatin mielihalut 😂 Toisaalta no, kyllä mä... itekin... tekisin noin... jollekin... nimeltämainitsemattomalle Kenobille :''DD

Tässä oli ihanan huoleton ja pysähtynyt tunnelma - oispa mullakin lämmin takkatuli, jonkun toisen tekemä iltapala ja boobsit johon painaa pää eiku mit XDD


Baby, it's cold outside

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 242
Asdfghjkl
Tässä oli niin ihanan kodikas tunnelma että ehdin jo unohtaa otsikon alkua lukiessani. Yllätykseni (ja huvitukseni) oli valtava, kun Valvatti yhtäkkiä päätti hieman päristellä huuliaan Geraltin uhkeaa povea vasten xD
Lainaus
Geraltin noiturintuhina unilaulunaan
Ja tämä kohta oli ihan liian söpö, en kestä ;;
Kiitos, tätä oli hauska lukea!

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Larjus

 • Foorumiyandere
 • ***
 • Viestejä: 6 289
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Olin kattellut tämän otsikkoa jo aiemminkin, koska tottahan toki tissipalvonta kiinnittää huomion, ja nyt sitten viimein oli sopiva hetki tämä lukea. Geraltin miestissejä tässä riittikin varsin mukavasti, ja oli tosi kiva miten läheltä Valvattikin pääsi niitä ihailemaan 8) Sai oikein huulensakin niitä vasten. Aijai, kyllä hänen kelpaa!

Otsikossakin ollutta tunnelmointia tässä oli myös ihanasti, tuli sellainen mukavan kiireetön ja kotoisa olo itsellekin. Hyvä että Geralt ja Valvatti pääsivät myräkältä suojaan ja löysivät vielä paikkansa toistensa syleilystä. Vaikka erillinen oma huone olisi varmaan ollutkin kiva, onhan taljojen välissä leivinuunin vieressä nukkumisessa se ihan omanlainen tunnelmansa. Geraltin tuhinat ja murahtelut siihen päälle vielä kruunaamaan koko tilanne! :D Väkisinkin hymyilytti se, ettei hän pannut pahakseen Valvatin huultenpäristelyjä tai mitään muutakaan vaan päinvastoin veti tätä lähemmäs itseään ♥ Hienovaraista ja vähäeleistä mutta samaan aikaan niin selkeää. Tykkään ♥ Siitä ja koko tästä ficistä muutenkin.
Come to where the magic is,
where the rainbow endsYgritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 253
Luin tämän heti, kun julkaisit, mutta en saanut silloin kommentoitua mitään ::)

Rakastan fikkejä, joissa Valvatti ja Geralt seikkailevat yhdessä, ja löytävät toisistaan sen rakkauden ja lämmön jonka molemmat ansaitsevat:') Ja siis, kröhöm, kaikki me olemme nähneet Geraltin rintalihakset ja jos joitain rintalihaksia pitäisi palvoa, niin ne olisivat juuri nämä ;D