Kirjoittaja Aihe: Annette, a film by Leos Carax  (Luettu 7503 kertaa)

Ansa

  • runostaja
  • ***
  • Viestejä: 2 880
  • rakastettu
Annette, a film by Leos Carax
« : 26.07.2021 04:47:02 »
Annette
(Musikaali draama)

Annette on  Leos Caraxin ohjaama ja Sparksin veljesten kirjoittama ja säveltämä musikaali, mikä sai maailman ensi-iltansa vuoden 2021 Cannesin elokuvajuhlien avajaisfilminä, missä musikaali voitti myös kultaisen palmun parhaasta ohjauksesta.

Annette kertoo;

Koomikosta nimeltä Henry (Adam Driver), jonka ura on laskusuunnassa, hänen oopperalaulaja vaimostaan nimeltään Ann (Marion Cotillard), joka on uransa huipulla, sekä heidän elämänsä mullistavasta lapsestaan Annettesta, jolla on erityislaatuinen kyky...

Elokuvaa on kuvattu hulluksi. Intohimoisen pakkomielteiseksi. Koomiseksi, mutta ilottomaksi. Sinemaattisesti erittäin kauniiksi. Sellaiseksi, mitä joko vihaa tai rakastaa.

Onko täällä muita, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta? Mahdollisten juonikuvioiden puinnista?

Itse en ole nähnyt elokuvaa, kun sitä ei ole saatavilla vielä, mutta Soundtrackin ja spoilereiden vuoksi on jonkinlainen kuva juonesta. Tai siis niin hyvä, mitä nyt abstrakteista taideleffoista voi nyt olla.

Olisi ihanaa keskustella aiheesta.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2021 04:49:22 kirjoittanut Ansa »


kirjoittelen runoja ja tunnelmoin

Abarat

  • ***
  • Viestejä: 692
  • Musadiggari!!
Vs: Annette, a film by Leos Carax
« Vastaus #1 : 25.03.2023 19:50:26 »
Korona sotki pahasti elokuvateattereiden toimintaa. Prismassa tämä oli yhteen aikaan blu-ray elokuvana myynnissä. Ainakin Viddla tarjoaa kirjastokortin tunnuksilla kyseisen elokuvan katselukokemuksen. Katselin alkua, aina siihen asti kun Henry ja Ann on jossain lehtiotsikoissa naimisiinmenon johdosta ja katselin siitäkin vielä eteenpäin. Kun ei sytytä niin ei. Alku ei vetäissyt mukaan ollenkaan. Onko joku katsonut tän leffan ihan kokonaan?
 
« Viimeksi muokattu: 25.03.2023 19:53:30 kirjoittanut Abarat »