Kirjoittaja Aihe: Star Wars: Soothe My Mind | S | Anakin/Obi-Wan | In English  (Luettu 1686 kertaa)

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 598
Title: Soothe My Mind
Author: Angelina
Fandom: Star Wars
Rating: S
Paring: Anakin Skywalker/Obi-Wan Kenobi (if you squint)
Summary: When he got like this, his emotions too loud and too raw, there was only one thing that could help him find temporary peace

A/N: Tämä ensikosketukseni kyseiseen paritukseen on juhannustaika Violle, joka huutaa mun kanssa näistä kahdesta idiootista ♥ Olen 17 vuotta myöhässä shippaukseni kanssa, mutta better late than never? Obi-Wan Kenobi -sarja herätti mussa tunteita, joita en tiennyt olevankaan ja nämä kaksi ovat vieneet mun sydämeni täysin. OTP:n aineksia on siis vahvasti havaittavissa :'3 Teksti on inspiroitunut Vion juhannustaikatoiveesta, mutta myös tästä ihanasta fanartista (S). Wallelle suuren suuri kiitos, en olisi taas päässyt epävarmailustani yli ilman apua ♥ Ajallisesti tämä sijoittuu johonkin Revenge of the Sithin alkuun ja Anakin/Padmé didn't happen.

Haasteet: Olkoon Voima kanssasi II ja TROPES - hurt/comfort
SOOTHE MY MIND

The Starfighter’s quiet, soothing rumble usually helped Anakin to relax and eventually fall asleep, but this time he was too restless, still on edge after the battle on Vanqor.

The battle, where he once again came too close to losing Obi-Wan.

They were on their way back to Coruscant, to the Council, for a mission debrief before, undoubtedly receiving another one. The war was getting closer, more brutal, and it was already starting to wear Anakin down.

He took a deep breath and once again tried to release his emotions into the Force. He closed his eyes, trying to quiet his mind so he could finally fall into a much-needed sleep, but nothing helped. The engine’s soft hum was annoying instead of calming, and his always agitated mind was even worse than usual. When he got like this, his emotions too loud and too raw, there was only one thing that could help him find temporary peace.

Anakin knew that seeking comfort from their old master wasn’t something that the Jedi usually did, but he needed it.

He ached for it.

“I thought we agreed that you should get some sleep,” Obi-Wan said with a deep sigh when Anakin returned to the cockpit.

The Starfighter was flying on autopilot, but Obi-Wan had insisted on taking the first watch. Anakin knew that his former master worried for him, but he also knew that after missions like this, Obi-Wan himself couldn’t sleep. There were dark circles under his eyes, his usually immaculate robes were torn and dirty, and Anakin could feel his exhaustion through their bond. His own body was sore and aching, and after the few nasty blows Obi-Wan got during the battle, he had to feel even worse.

But he didn’t show it. Obi-Wan always took care of others - especially Anakin - first.

When Anakin didn’t answer, Obi-Wan turned to look at him with tired, worried eyes.

“Anakin?”

“Couldn’t sleep,” Anakin muttered while motioning towards his head, “too… loud.”

Obi-Wan’s gaze turned soft, and he spread his arms leaning back in his chair.

“Come here.”

And Anakin went without hesitation. He lay down partly on top of Obi-Wan, sighing softly when Obi-Wan’s fingers found their way into his hair. Being close to him has always calmed Anakin's emotions a lot better than any meditation.

“Do you want to talk about it?” Obi-Wan finally asked softly.

“I just… I don’t like this. Any of this. Something is wrong, I can feel it in the Force.”

Obi-Wan hummed in agreement, and Anakin tightened his hold on him.

“And I can’t protect you if you don’t listen to me on the battlefield. I told you to retreat. You could’ve died.”

“Protect me?” Obi-Wan asked, sounding surprised. “I can assure you Anakin, I can take care of myself. It is not your job to -”

“But it is. I have to keep you safe. I… I can’t lose you.”

The silence between them grew hot and heavy, and suddenly Anakin felt embarrassed. He moved a bit, ready to get up, but Obi-Wan’s soft voice stopped him.

“Don’t,” he said quietly. “Please.”

This time a little more hesitant, Anakin lay back down. But Obi-Wan just ran his fingers through Anakin’s messy curls again, before pressing a soft kiss on top of his head, and Anakin leaned towards the touch, relaxing.

They lay there for a long time, just looking at the stars around them, enjoying the closeness.

Eventually, Anakin’s exhaustion started to catch him. He thought about fighting it, not wanting to miss a second of peace and quiet with his former master, but Obi-Wan kept petting his hair, whispering “Sleep, dear one,” and at that moment Anakin didn’t have any fight left in him to resist.


« Viimeksi muokattu: 15.08.2022 15:30:15 kirjoittanut Angelina »


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 072
Vs: Star Wars: Soothe My Mind | S | Anakin/Obi-Wan
« Vastaus #1 : 01.07.2022 18:45:00 »
Oh my godness😭 Kiitos❤️

Ehkä mun ois pitäny säästää tää stranger thingsin jälkihoidoksi, mutta en malttanut.
So sweet, so soft, asdasdfhkjgl.
Sun pitää pistää tää myös lohtuficcihaasteeseen, koska tää on just sitä genreä🥰 Eikä tarvi ihan hirveesti siristellä, että näkee shipin🤭😘

Obi-Wan varsinkin on tässä niin soft, huolehtivainen Daddy eiku oma itsensä, että ihan pakahduttaa.
Eikä Anakin jää  paljoa kakkoseksi, ihanaa, että se tässä antaa itselleen luvan tarvia Obi-Wania ja ottaa vastaan sitä, mitä tarvii🥰...
ei, tää ajatuskulku ei juuri synnyttänyt ficci-ideaa vähän toisenlaisista tarpeista xD iiks!!

Kiitos tuhannesti <3<3<3

~Violet

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 927
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Star Wars: Soothe My Mind | S | Anakin/Obi-Wan
« Vastaus #2 : 03.07.2022 00:58:33 »
Ah, tässä on kyllä niin ihastuttavan täyteläinen tunnelma. ♥ Nautin tosi paljon siitä, miten Anakinin mielensisäistä hälyä ja kasvavaa levottomuutta kuvaillaan tekstin alussa - tulee ihan sellainen fiilis, että horisontissa ja vähän lähempänäkin vaanii vaaroja, ja tällainen on edge -tyylinen kierroksilla käyminen on jotenkin niin Anakinia, että heti tulee selvä tuntuma siitä, kenestä on kyse. Mielestäni olet tavoittanut Anakinin hahmon superhyvin paitsi siinä, miten hän käy kierroksilla oman päänsä sisässä, myös siinä, millaisella tunteen palolla hän suhtautuu läheisiinsä ja tärkeimpiinsä. Elokuvissa Padméen kohdistunut suojelunhalu suuntautuukin tässä koskettavasti Obi-Waniin, ja sen purkautuminen sanoiksi valaa tässä luontevan pohjustuksen paritukselle ja herkälle hetkelle, jonka miehet jakavat. :-*

When he got like this, his emotions too loud and too raw, there was only one thing that could help him find temporary peace.
Voin lukea tämän kohdan uudestaan ja uudestaan niin, että se aina vain tekee minuun vaikutuksen ja saa aikaan sellaisia ihania väristyksiä. Tämä sanoittaa niin täydellisesti Anakinin tunne-elämää, motiiveja ja selviytymismekanismeja!

“Couldn’t sleep,” Anakin muttered while motioning towards his head, “too… loud.”
Ja tämä, ah. Niin kovin paljon ilmaistu vähin sanoin ja elein!

Sydämeni sulaa Obi-Wanin lempeydelle ja hänen puheilleen, jotka muuten kuulostavat minusta kautta linjan niin Obi-Wanilta, että kuulen ne välittömästi Ewan McGregorin äänellä päässäni. On helppo uskoa, ettei Obi-Wankaan nuku raskaiden taisteluiden jälkeen, ja samoin tuntuu tosi luontevalta, miten hän vaistoaa Anakinin ahdingon ja tarjoaa läheisyyttään sen lievittämiseksi (ja samalla oman itsensäkin tyynnyttämiseksi, niin uskon). Kaikki kosketukset ja kuiskaukset ja lopulta Anakinin tyyntyminen lepoon - miten täydellistä pientä hurt/comfortia! Tämä on jotenkin tosi tyynnyttävä ja lohdullinenkin lukukokemus, kun väijyvän sodan ja kaiken kamalan keskellä miehillä on toisensa, ja se on ihanaa. Tekstin nimeenkin se heijastuu kauniisti!

Niin herkkä ja kaunis teksti, ja samalla mitä upein parituskorkkaus! Kiitos kovasti lukukokemuksesta, fanitan. :-* -Walle


lately I’ve been looking hard
where is my love, where is my luck, where is my faith


my reason to die another day

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 759
Oi oi, oli pakko napata tämä Kommenttikampanjasta, kun Waulish sitä siellä avuliaasti tarjosi - edellinen SW-ficcisi oli niin hyvä ja nyt vielä tällä parituksella... sign me up! Täällä ollaan :D Sopivasti kuuntelin eilen nostalgiahuminoissa Moulin Rougen soundtrackia, joten Ewan McGregorin ihana ääni oli kirkkaana mielessä ja kuten Wallekin kommentoi, McGregorin äänen todella kuulee tässä dialogissa (etenkin tuo “Protect me?” Obi-Wan asked, sounding surprised. “I can assure you Anakin, I can take care of myself. It is not your job to -”). Eli kiitos siitä, McGregorin ääntä jaksaa kuunnella vaikka kuinka ♥

Sen lisäksi tavoitat Anakinin sisäisen taistelun todella hyvin. En tiedä, otatko ficeissäsi huomioon hänen kohtalonsa, mutta tässä tuo sisäinen myrsky tulee hyvin esiin ja enteilee vaaraa. Onneksi tässä vaiheessa ollaan vielä vähän enemmän kakkoselokuvan tunnelmissa (se on yksi SW-suosikeistani) ja meno on vielä levollisen ja vaarallisen välimaastossa. Siksi tuo mielen sisäinen levottomuus toimii hyvin hurt-elementtinä ja Obi-wanin sormet Anakinin hiuksissa oli täydellistä comfortia :-* Tässä on periaatteessa hurt/comfortia puolin ja toisin, sillä Anakinin analyysi Obi-wanin olosta taistelun jälkeen ja hänen läsnäolonsa ohjaamossa toi varmasti myös Obi-wanille lohtua. Se korostaa sitä, että kaksikosta on moneen enkä yhtään ihmettele, jos tästä on muodostumassa OTP-parisi :P

Pidin kovasti tämän tekstin tunnelmasta. Vaikka molemmat ovat taistelun riepottamia, väsyneitä ja ruhjeilla, tässä ficissä on hengähdystauon selkeä rauha ja tapahtumien jälkikäsittelyn mahdollisuus. Ne kohtaukset ovat aina kovasti mieleeni ja tässä tuo näiden kahden välinen yhteys ja jonkinlainen riippuvuuskin toivat ihanan hymyilyttävän ja kutkuttavan lisän. Etenkin tosiaan tuo, Obi-Wan’s fingers found their way into his hair loi mielikuvan tuosta hetkestä ja Anakinin tunnustus oli niin häntä itseään, että hetken hengähdystauosta tuli samaan aikaan levollinen ja jännityksentäyteinen. Tätä oli ihana lukea, kiitos! ♥

between the sea
and the dream of the sea

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 351
Täällä viimeinkin lukemassa tätä :D Anteeksi kun olen näin myöhässä.

Tämä oli juuri täydellinen yöpala tähän hetkeen kun pitäisi laittaa kone jo kiinni, mutta vielä yksi teksti. Se, että valitsin tämän oli puhdasta sattumaa mutta tämä oli kyllä täydellinen valinta! Toki vielä täydellisempää olisi ehkä ollut, jos olisin voinut kuunnella tämän podficcinä sun lukemana ja nukahtaa itse siihen ♥ Ehkä sä tän vielä joskus luet ääneen?

Tässä oli juuri sellaista pehmeyttä ja jopa lempeyttä mitä itse kaipaan ficceihin. Ihanaa lukea tämmöistä ja nauttia hahmojen kanssa hetkestä. Ehkä tuli jopa pikkuisen semmoinen olo, että pitäisikö se Obi-Wan Kenobi-sarja katsoa ;) Toki tiedän mikä sun mielipide asiaan on, joten tämä on nyt vain tämmöistä ääneen pohdiskelua ;D

Mutta siis kiitos tästä ♥ Tykkäsin ja nautin! Voisitko kirjoittaa lisää, ihan mitä vaan, jooko! Lupaan lukea kaiken :D

Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 598
Vio: Hihiii ole hyvä <3 Obi-Daddy hoitaa mitä vaan Anakin tarviikaan, eikö se niin mee :') Oli kyllä kiva kirjottaa näistä vaan tällästä softia tunnelmointia, eikä ottaa (vielä) paineita mistään juonellisesta. Kiva että tykkäsit ♥♥

Walle: Uuteen fandomiin hypätessä on aina vähän pelko siitä, että onnistuuko kirjoittamaan hahmot uskottavasti - mahtava siis kuulla, että Anakin tuntuu heti omalta itseltään! Mä etukäteen vähän ennustelin, että hänen kirjoittamisensa voi tulla multa luontevammin kuin vaikkapa Obi-Wanin, mutta jos hänestäkin kuuluu Ewanin ääni, niin sit oon onnistunut jo tosi hyvin :'3 Kiitos ihanasta kommentista ♥ Tää oli todellakin vaan ensikosketus, epäilemättä lisää on tulossa...

hiddenben: Tää paritus on vienyt mut ihan mennessään, enkä nyt oo muutamaan kuukauteen pystynyt mitään muuta edes ajatteleen :''D Obikin on todellakin uus OTP ja tästä nimenomaan on vaikka ja mihin ♥ Ihana kuulla, että sullekin välittyi Obin kautta Ewanin ääni <3 Luulen että jatkossa otan canontapahtumat mieleen joskus ja jouluna, mutta useammin taidan kyllä yrittää unohtaa ne - hyvä silti, että tää tuntui istuvan canoniin ja enteilevän tulevaa vaaraa, se oli kuitenkin tarkoituksena! Kiitos tuhannesti ♥

Vendela: Hah, ei näiden kanssa mikään kiire ole, kyllähän tää täällä pysyy ;) Enkkuficcien ääneen lukemiseen on vielä matkaa, että varmaan pitäis ensin kirjoittaa suomeksi että vois lukea ääneen :''D Mun ei tartte enää sanoa että totta hitossa pitää katsoa Kenobi, koska ymmärsit sivistää itseäsi! Kiitos kommentista <3


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku