Kirjoittaja Aihe: Miesten kesken | K-11 | Crabbe/Warrington  (Luettu 2078 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 705
 • Corpse Bride
Miesten kesken | K-11 | Crabbe/Warrington
« : 14.12.2015 21:15:26 »
Ficin nimi: Miesten kesken
Kirjoittaja: Odo
Genre: slash, huumori?
Paritus: Vincent Crabbe/Cassius Warrington
Ikäraja: K-11
Vastuunvapaus: Row omistaa Potterversumin ja minä vain leikin hahmoilla, enkä saa rahaa.
A/N: Paritusgeneraattori tarjosi jälleen inspiraation! Ihanan rarea. Osallistuu myös FF50 aiheella luihuiset (025.Tunto.), Ficlet300 (35.Kova) ja Kerää kaikki hahmot (Vincent Crabbe). Pientä huijausta Ficlet300, kun tässä on 526 sanaa, mutta menkööt.Miesten kesken

Vincent Crabbe oli epävarma itsestään, eikä oikein tiennyt kenen puoleen kääntyä. Draco ei ainakaan tullut kysymykseen eikä Theodore tai Blaise. Ensin hän oli miettinyt Marcusta, mutta päätynyt lopulta siihen tulokseen ettei sittenkään. Marcusilla oli hieman… omalaatuisia mieltymyksiä. Lopulta Crabbe päätyi Cassius Warringtotin puoleen, joka tunnettiin paremmin sukunimellään.

”Hei, Warrington. Voitaisiinko jutella – ihan vain miesten kesken”, Crabbe aloitti hieman epäröiden. Ulkonäköpaineet olivat viimeaikoina vaivanneet häntä, kun rohkelikot olivat useampaan otteeseen huomauttaneet hänen muistuttavan gorillaa. Crabbe oli jykevä, mutta ei suinkaan lihava tai tyhmä – tai ehkä vähän, mutta kyllä hänkin tajusi asioita aina toisinaan.

”Mitä, Crabbe? Kai me voidaan”, Warrington vastasi hieman yllättyneenä siitä, että nuorempi oli tullut hänen puheilleen.

”Öö… Mennäänkö vaikka tuonne?” Crabbe kysyi osoittaen yhden tyhjän luokkahuoneen suuntaan. Warrington kohotti kulmiaan, mutta suostui.

He astuivat luokkahuoneeseen.

”No, mitä? Ei minulla ole  koko päivää aikaa”, Warrington sanoi hieman ärsyyntyneenä. Ei hän oikeastaan mitään ollut tekemässä, mutta Crabbe oli keskeyttänyt hänet joka tapauksessa – jostakin, oliko sillä oikeastaan väliä.

”Öö… No minä pidän eräästä tytöstä”, Crabbe aloitti ja hänellä oli vaikeuksia saada sanoja suustaan. Warrington ajatteli, että Crabbe kävi normaaliakin hitaammalla.

”Yllättävää”, Warrington piikitteli.

”Tarkoitan, että on eräs tyttö…” Crabbe yritti aloittaa alusta, mutta Warringtonin kärsivällisyys alkoi pettää.

”Mene jo asiaan, Crabbe! Olet iskenyt silmäsi johonkin tyttöön, mutta mitä sitten? Kai sinä nyt osaat sen asian itsekin hoitaa”, Warringon murahti ja siinä vaiheessa puna kohosi Crabben kasvoille.

”Minulla ei oikeastaan ole kokemusta”, Crabbe sai suustaan vaivoin. Warrington ei voinut ymmärtää, miten 15-vuotiaalla ei ollut kokemusta. Siinä iässä Warringtonilla oli ollut jo useita tyttöjä, eikä kokemuksesta ollut puutetta.

”Haluatko minulta vinkkejä?” Warrington kysyi mennen aiheeseen. Crabbe nyökkäsi.

”Miten voin… öh… koskettaa tyttöä niin, että hän ymmärtää, että minä haluaisin – tiedäthän, viettää hänen kanssaan yön”, Crabbe takelteli ja Warrington  naurahti. Tilanne oli oikeastaan aika huvittava, eikä hänellä oikeasti edes ollut mitään tähdellistä tekemistä. Kai hän voisi tupatoveria auttaa hädässä. Miesten kesken.

”No, sinä voit tehdä vaikka näin”, Warrington sanoi ja siveli sormellaan Crabben poskea ja sitten huulia. Crabbe seisoi paikallaan kuin patsas jännittyneenä.

”Ja sitten voit hivuttaa kätesi hänen rinnoilleen”, Warrington sanoi, ”kun  katsot häntä silmiin.” Warrington katsoi tiiviisti Crabbea ja hivutti samaan aikaan kättään kaulan kautta rinnalle, jota kosketteli jo rohkeammin. Crabbe ynähti ja luuli, että oli menettänyt äänensä.

”Jos tyttö on suostuvainen, voit vetää hänet lähellesi näin –” Warringon veti Crabben kiinni itseensä ja kietoi kätensä tämän ympärille pitäen edelleen katsekontaktin. Kädet valuivat alaselälle ja takamukselle, jota ne puristivat rohkeasti.

”Kai sinä suudella osaat?” Warrington kysyi, mutta näki samantien Crabben kasvoilta, että vastaus olisi kieltävä.

”Et voi olla tosissasi! Minäpä näytän, mutta vain miesten kesken – ja parempi sitten suudella tyttö tainnoksiin ja olla puhumatta tästä kenellekään”, Warringon painotti viimeisiä sanojaan ennen kuin painoi huulensa Crabben huulille ja veti toisen lantiota lähemmäs itseään. Crabbe haparoi suudellessaan, kun Warrington selkeästi oli tilanteen herra ujuttaessaan kielensä toisen suuhun. Tuntiessaan Crabben lantion vasten omaansa Warrington tajusi jotakin…

”Sinulla seisoo!” Warrington älähti ja vetäytyi kauemmaksi pyyhkäisten kädellä huuliaan.

”Anteeksi. Öh…  Kiitos opetuksesta, minun pitää mennä”, Crabbe sanoi niin nopeasti, että siitä tuskin sai selvää. Crabben juostessa ulos luokkahuoneesta Warrington jäi seisomaan hölmistyneenä yksin paikalleen. Koottuaan omat ajatuksensa Warrington virnisti.

”Voinpahan sanoa, että taitoni tehoavat kaikkiin.” Kukaan ei tosin ollut kuulemassa, mutta Warrington lähti omahyväinen ilme huulillaan takaisin askareidensa pariin.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2015 21:56:12 kirjoittanut Odo »


»Isn't the view beautiful? It takes my breath away. Well, it would if I had any.»

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 7 712
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Miesten kesken | K-11 | Crabbe/Warrington
« Vastaus #1 : 19.06.2019 16:49:04 »
Siis tämä on aivan loistava! Aivan hillittömän loistava! En oikein tiennyt, mitä odottaa näinkin rarelta paritukselta, jonka toinen osapuoli ei aluksi soittanut päässäni mitään kelloja, mutta onneksi tartuin tähän kuitenkin nimen houkuttelemana. Kaikki miesten kesken tapahtuva on aina kiintoisaa. ;)

Koko tilanne on niin mainio ja jotenkin hassusti myös niin uskottava! Minun on helppo kuvitella nämä hahmot jonnekin tyhjään luokkahuoneeseen juttelemaan Crabben tyttöhuolista. Minun on myös helppo uskoa, että ilmeisen suoraviivainen ja rento Warrington päätyy lopulta näyttämään epävarmalle ja kokemattomalle Crabbelle, miten hommat hoidetaan. Jotenkin ihastuttavan miehinen lähestymistapa kaikessa suoruudessaan! ;D Miesten kesken tosiaankin.

Crabben erektio kruunaa kaiken. Ei mikään ihme, että Warringtonin käsittelyssä tiettyjä fyysisiä merkkejä ilmaantuu, olipa seksuaalinen suuntautuminen sitten mikä hyvänsä. ;D

Kiitos tästä mainiosta fikistä, nautin tästä todella! :) -Walle
deep inside I think I might deserve it

Nyyhti

 • ***
 • Viestejä: 3 938
Vs: Miesten kesken | K-11 | Crabbe/Warrington
« Vastaus #2 : 30.01.2021 18:55:44 »
Seikkailin tänne hormipulverin kautta vailla mitään ennakko-odotuksia. Olipas hykerryttävä! ;D ;D Siis aivan ihana, hihityttää vieläkin. Crabben lopulliset motiivit jäivät hauskasti hieman epäselviksi. Pidin lopussa myös tuosta Warringtonin ääneen höpinästä. Viimeistään sen ansiosta tämä oli kuin suoraan sitcomista!
Never regret something that once made you smile.

Vuorna

 • tahdonalainen
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 882
Vs: Miesten kesken | K-11 | Crabbe/Warrington
« Vastaus #3 : 18.03.2021 22:50:00 »
Iltaa! Tämän bongasin puolisentoista kuukautta sitten kiitos Nyyhtin, ja paritus oli sen verran uniikki että pakkohan tämä oli nostaa omalle lukulistalle. Oon varsin tyytyväinen että näin kävi, tämä oli nimittäin varsin hulvaton lukukokemus! Crabbe ja Warrington ovat molemmat semmoisia hahmoja, joista ei tosiaankaan pääse kovin usein lukemaan, mutta mun mielestä he sopivat tähän erinomaisesti. Oli helppo kuvitella tämän pienen hetken tapahtuvan oikeasti jossain Tylypahkan uumenissa.

Mä pidin jo siitä, miten suoraviivaisesti tämä alkoi: Crabbella on tyttöhuolia ja pohtii kenen kanssa niitä ratkaisisi. Täytyy häneltä tosiaan jotain aivotoimintaa löytyä kun kerran tajuaa että Dracolta ei välttämättä kannata ryhtyä kyselemään ;D  Warringtonin reaktio Crabben huoliin oli ihastuttavan aito, jotenkin tuommoisen teinipoikanaistenmiehen mielestä voisikin olla outoa jos toisella, vähän vähemmän naisten perässä juosseella teinipojalla on perusteet hukassa. Suoraviivainen oli kyllä myös Warringtonin tapa demonstroida Crabbelle miten hommat hoidetaan. Tästä tuli kyllä vahvasti semmoinen "no homo"-fiilis, mutta ihan hyvällä tavalla. Crabbe-parkahan kävi ihan ylikierroksilla kun joku kerrankin koski. Warringtonin reaktio oli mainio, rehvasteleva omahyväisyys sopi hänelle hyvin.

Tää oli oikein hauska ja kiva teksti, tykkään lukea rareparituksista myös tämmöisiä lyhyempiä tekstejä. Näiden kahden tapauksessa tää skenaario oli oikeinkin uskottava, teinipoikien välinen hetki tuntui todella aidolta. Kiitos tosi paljon tämän kirjoittamisesta, tää ilahdutti mua kovasti.
it's tough to have to tell you like this, but i'm in a sexual relationship with your mother.
she talks in her sleep.

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 5 026
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Miesten kesken | K-11 | Crabbe/Warrington
« Vastaus #4 : 31.07.2022 15:37:48 »
Enpä eka edes muistanut, kuka Warrington oli, että piti käydä ihan tarkistamassa :D (veikkasin kyllä jotain huispausheppua, ja sellainenhan hän.)

Tää oli hauska lukukokemus. Aihe on niin klassinen, ja ihan paras ficeihin ;D Vuornan tavoin mullekin tuli tästä just semmonen "no homo" -fiilis, ja ehdottomasti hyvällä tavalla! Ihan vain miesten kesken tuossa neuvotaan ja näytetään mallia, ei mitään sen kummempaa... ;D Warringtonin loppureaktiokin oli ihana, että oli vain omahyväisen tyytyväinen siitä, kun hänen taitonsa tepsivät myös toisiin jätkiin. Häntä ei selvästikään ole jäämässä asia vaivaamaan, toivottavasti ei Crabbeakaan. No, oli niin suoraviivaista neuvontaa Warringtonilla, että varmasti meni oppi perille! :D Mieleenpainuva kokemus ainakin jos ei muuta.
"Pois silmistäni niljakkeet! Täältä tulee nimittäin haihattelija!"