Kirjoittaja Aihe: The Witcher: Noiturin tehtävä, S, Geralt, raapale  (Luettu 52 kertaa)

Maissinaksu

  • Trubaduuri
  • ***
  • Viestejä: 2 631
  • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ficin nimi: Noiturin tehtävä
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: The Witcher (Netflix)
Ikäraja: S
Pääosassa: Geralt
Genre: Apea hahmoavautumistöräys

A/N: Olin jokunen kuukausi sitten aloitellut tätä pätkää, ja nyt sain hyvän inspiraation vääntää muutama lause raapaleeksi (meinasin kirjoittaa raamatuksi, syytän kellonaikaa). :D Eipä tämä mitaltaan tai sisällöltään mikään megakummoinen ole, mutta siksipä juuri määrittelin tämän töräykseksi. Osallistuu Teelusikan tunneskaalaan välinpitämättömyydellä.***Toisinaan kuuli sanottavan, etteivät noiturit tunteneet surua tai muita inhimillisiä tunteita. Geralt ei ollut monesti välittänyt oikaista väitettä, sillä oli yksinkertaisempaa myötäillä huhupuheita kuin pysähtyä ajattelemaan.

Hänen tehtävänsä ei ollut ajatella liikoja.

Pakahduttavat tunteet laskettiin lähes ylellisyydeksi, ja noiturin osa oli vaativa. Tunteettomuus toi turvaa ja suojaa, sen Geralt oli ymmärtänyt jo ihmisikä sitten. Sielu oli taottava hallan- ja roihunkestäväksi, jotta kykeni askeltamaan kohtalon osoittamalla polulla.

Oli opittava olemaan välittämättä liikaa. Moni rakas ihmiselämä oli hiipunut ennen häntä, hiipuisi vastedeskin. Menetykset jättivät sisimpään huomaamattomia arpia, eikä suru virrannut määräänsä enempää.

Geralt oli tyytynyt osaansa valittamatta, tietenkin. Noiturin tehtävänä oli tyytyä.

"Montako kuppia sokeria tarvitaan, että pääsee kuuhun?"
- Hessu Hopo