Kirjoittaja Aihe: Yhdessä, S, oneshot  (Luettu 1712 kertaa)

Kineza7

 • ***
 • Viestejä: 248
Yhdessä, S, oneshot
« : 29.04.2018 23:56:45 »
Kirjoittaja: Minä
Ikäraja: Sallittu
Genre: Romanttinen kohtaus puistossa. Lukemalla selviää enemmän.

Yhdessä

Puiden lehtien humina ei jäänyt täysin autojen moottoreiden alle. Ihmisten askeleet osuivat soraan ja sora rahisi askelten alla. Puiston keskellä oli suihkulähde, jonne onnea tavoittelevat pudottivat kolikoitaan.
Suihkulähteen vierellä, puiden kätköissä istui pariskunta. Punatakkinen nainen laski kätensä lemmittynsä syliin. Naisen käden vieressä oli toisen vihreä takki. Hän ei voinut uskoa, että oli saanut itselleen niin kauniin morsiamen. Häistä oli aikaa vasta pari viikkoa, ja osittain myös siksi Georgina ei ollut uskoa, että oli saanut itselleen jotakin niin kaunista. Georgina hiveli naisystävänsä poskea kädellään ja Kalien suupieliin ilmestyi hymynpoikanen.
Georgina kuitenkin huomasi, kuinka Kalie tärisi. Georgina riisui takkinsa ja laski sen vaimonsa ympärille. Kalie yritti ottaa punaista takkia pois sanomatta kuitenkaan sanaakaan. He ymmärsivät toisiaan niin hyvin, että edes sanoja ei aina tarvittu. Teot puhuivat puolestaan. Kalieta ärsytti, sillä hän ei halunnut, että Gerginalla olisi tullut kylmä. Osittain myös siitä syystä Georgina halusi, että Kaliella olisi lämmin.
Georgina tunsi kylmän tuulenviren ihollaan, mutta se ei haitannut häntä. Oli oikein tuntea kylmyyttä jonkun tärkeän vuoksi. Sitä paitsi, hän tunsi sisällään jotakin lämmintä hyvästä teostaan.
Kalie tuntui aavistavan Georginan ajatukset, joten hän pörrötti Georginan tummanruskeita hiuksia ilkikurisesti. Hän aivan kuin ilkkui siitä, että toinen oli tehnyt hänen vuokseen jotakin hyvää. Georgina kuitenkin tiesi, että se oli Kaelien tapa kiittää.
Georgina ei jaksanut edes nähdä vaivaa parantaakseen hiuksiaan siihen, mitä ne olivat olleet. Muutenkin tuuli sai ne sekaisin. Georgina myös tiesi, että Kalie ei välittänyt siitä, miltä hän näytti, vaan siitä mitä hän oli sisältäpäin.
Useimmat ihmiset hätkähtivät nähdessään Georginan, koska hänen kasvoissaan oli iso arpi, muisto menneisyydestä, mikä keräsi katseita. Jotkut jopa kavahtivat hänet nähdessään. Jotkut eivät kehdanneet edes puhua hänelle, sillä pelkäsivät, että katsoisivat häntä jotenkin väärin.
Kalieta se useimmiten ärsytti ja tämä joskus sanoikin suoraan, että kyllä hänen naistaan (vaimoaan) kehtaa katsoa ja ettei hänessä ole mitään vikaa.
Georgina tiesi, ettei Kalie suuttuisi koskaan mistään pienestä, mutta jos joku tai jokin satutti häntä pahasti, niin hän tiesi, ettei ollut ongelmiensa kanssa yksin. Georgina sulki silmänsä hetkeksi mietteissään, mutta hän näki silti sielunsa silmin Kalien siinä, missä tämä olikin. Hän osasi kuvitella Kalien siniset silmät ja vaaleat hiukset kasvojen ympärillä.
Kiitos, Georgina kuiskasi mielessään. Se oli tavallaan aika hullunkurista, sillä Georginahan se oli auttanut Kalieta. Kalie oli kuitenkin auttanut Georginaa enemmän kuin vain tarpeeksi.
Suihkulähde pulppusi vettä ilmaan ja se laskeutui heidän edessään kauniisti. Aika kului, vaikka se tuntuikin pysähtyneeltä. Aivan kuten tuulikin jonain päivänä laantuisi ja saisi puiston seesteisemmäksi. Georgina tiesi, että kestäisi Kalien kanssa niin hyvät kuin huonotkin päivät.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 11:35:43 kirjoittanut Kineza7 »

Saappaaton

 • Pretentious /af/
 • ***
 • Viestejä: 2 015
 • Sateenvarjounelmia
Vs: Yhdessä, S, oneshot
« Vastaus #1 : 22.05.2018 11:25:37 »
Kommenttikampanjasta töttöröö!

Tämä oli söpö pieni kohtaus, joskin mulle tuli vähän sellainen olo, että paljon asiaa yritettiin mahduttaa pieneen sanamäärään. Georgina ja Kalie vaikuttavat molemmat hahmoilta, joille olet jo kehitellyt joksenkin rikkaan taustatarinan. Viitteitä tekstistä löytyi, suurimpana Georginan arpi, joka väkisinkin herättä kysymyksiä - siihen olet varmasti pyrkinytkin. Olisi mielenkiintoista lukea pidempää pätkää siitä, mitä näiden hahmojen menneisyydessä on tapahtunut ja miten he lopulta päätyivät yhteen.

Nappasin tämän tosiaan osin, koska tämä oli näpsäkän pituinen, olen viime aikoina ollut huono lukemaan pidempiä pätkiä, joten tekstin lyhyys vetosi minuun paljon. Sinulla on tässä kuitenkin niin hyvät hahmot, että jäin kaipaamaan pidempää, maltillisempaa pätkää, jossa avattaisiin paljon enemmän. Tämä toki kohtauksena toimi näinkin, eikä kaikkea todellakaan aina tarvitse selittää auki, mutta ihmismieli on hassu ja kyltymätön kapistus. :D Toivottavasti siis kirjoitat daameista enemmänkin, yksin ja/tai yhdessä!

Kiitos tästä pienestä sokeripalasta. :)


I push my fingers into my eyes
it's the only thing that slowly stops the ache

Kineza7

 • ***
 • Viestejä: 248
Vs: Yhdessä, S, oneshot
« Vastaus #2 : 31.05.2018 00:51:17 »
Kiitos paljon Saappaaton/b]
Kuinka onnistuitkin jo sanomaan heti alussa kaiken oleellisen? Olet oikeassa siinä, että tämä on hyvin lyhyt ja suppea. Kirjoitin tämän siitä syystä, että yksi pidempi teksti (melkein 50 sivua) alkoi tuntumaan hieman puulta suussani ja halusin jotain helppoa ja missä minun ei tarvitsisi miettiä sen koommin.
Siinä tehtävässä onnistuin!
Saa nähdä tuleeko heistä tämän enempää ja jos tulee niin hahmot saattavat muuttua hieman syvällisemmiksi. Tai siis, että heidän ajatuksiinsa pääsisi helpommin käsiksi. Sain kylläkin nyt liiallisia inspiksiä heistä. Haluan kirjoittaa heidän häistään... Ainakin sain tuon pidemmän tekstin valmiiksi ja eiköhän sitä ilmesty tänne finin puolelle piakkoin.
Mun vastaus ei tunnu seuraavan minkäänlaista punaista lankaa. Kuitenkin. Itse tykkään jättää asioita, niin, että lukija joutuu itsekin miettimään mahdollisia syitä. En halua pitåä lukijaa tyhmänä, sillä sellaiset tekstit ärsyttävät joskus minua. Toki vaihtelu voisi virkistää, jos kokeilisi kirjoittaa jotakin hyvin erilaista. Saapi nähdä, mitä tuleman pitää. Kesälläkin pitäisi olla aikaa kirjoitella. Fini varmaan täyttyy kaikesta kesäisestä.
Palataan pääpointtiin: Kiitos kommentistasi ja lopetan yölliset höpinäni tähän.

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 7 855
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Yhdessä, S, oneshot
« Vastaus #3 : 23.05.2022 20:15:43 »
Tervehdys toistamiseen Kommenttikampanjasta! :) Halusin napata tämänkin tekstin femmefiiliksissäni, kun se osui silmään listauksestasi.

Onpa näillä naisilla upeat nimet, oi että! Nimet ja suihkulähdepuisto miljöönä tuovat tarinaan aavistuksen kiehtovaa eksotiikkaa. Vaikka tokihan suihkulähteitä on maassa kuin maassa, mutta mielessäni sijoitin tämän tarinan silti jonnekin Keski-Eurooppaan. :D Saappaattoman kanssa olen samaa mieltä siitä, että hahmojen taustalla tuntuu olevan paljonkin tarinaa, ja teksti herättää kysymyksiä esimerkiksi Georginan arvesta ja naisten suhteen vaiheista ennen avioitumista. Tavallaan tässä on aika tajunnanvirtamainen tyyli, jossa tietoa tulee tosi runsaasti, ja tämä tarina sopisikin varmasti hyvin myös osaksi isompaa kokonaisuutta, täydentämään hahmojen tarinaa!

Hahmojen välisen suhteen molemminpuolisuus tulee minusta kivasti ilmi, kun he tekevät toistensa hyväksi ja puolesta asioita eivätkä kuitenkaan koe sitä mitenkään pakottavaksi tai rasittavaksi, vaan kaikki lähtee kiintymyksestä ja rakkaudesta. :) Suloista on lukea myös siitä, miten tuore aviopari ei vieläkään ihan kunnolla käsitä, että rinnalla on nyt pysyvästi jotain niin hyvää ja kaunista. Siinä on sellaista tuoretta, hellyttävääkin avio-onnea ja -hekumaa. Tulee hyvä mieli siitä, että naiset ovat saaneet toisensa, sillä kaikesta päätellen he sopivat toisilleen hyvin ja nauttivat yhteisestä elämästä.

Kiitos tästä kauniista tuokiokuvasta! :) -Walle
« Viimeksi muokattu: 23.05.2022 20:18:14 kirjoittanut Waulish »
deep inside I think I might deserve it

Make_setä

 • ***
 • Viestejä: 7
Vs: Yhdessä, S, oneshot
« Vastaus #4 : 24.05.2022 15:17:53 »
Kaunis tunnelmakuva. Niin kaunis ja harmoninen, että olisin kaivannut tähän vähän enemmän särmää. Olisiko jommalla kummalla vaikka vakava sairaus? Tai olisiko Georgina saanut arpensa sodassa?
Antamaani palautetta ei pidä ottaa vakavasti, eikä siitä missään tapauksessa pidä loukkaantua.

Kineza7

 • ***
 • Viestejä: 248
Vs: Yhdessä, S, oneshot
« Vastaus #5 : 14.06.2022 01:50:02 »
Kiitos sun kommentista taas Walle

Ihanaa, että luit tämän ja mietit, mihin päin maailmaa tämä oikein sijoittui. Itse asiassa mulla itselläni ei ole muistikuvaa. Olisipa! Tosin en varmasti miettinyt mitään kovin tarkasti. Mutta nyt kun mietin niin Georginastakin voi miettiä kyllä jotain että mistä päin hahmo vois olla ja ei Kaliekaan kyllä mikään ihan suomalainen nimi ainakaan ole...Toki sitten sekin, että missä maissa naisparit saa mennä naimisiin ja että mihin vuoteen tää sijoittuu. Eli ihan hyviä kysymyksiä kaiken kaikkiaan. Jos joskus jatkan näistä, niin ehdottomasti olisi hyvä miettiä näihin vastaukset etukäteen.

Mutta siis, kiitos, että kommentoit 💜

Kineza7

 • ***
 • Viestejä: 248
Vs: Yhdessä, S, oneshot
« Vastaus #6 : 14.06.2022 01:52:16 »
Kiitos, Make_setä

En kyllä yhtään muista, mikä tuon Georginan arven taustalla oli, muistaisinpa. Sotilasura kuulostaisi kyllä mielenkiintoiselta lisäykseltä tähän. Täytyy katsoa, jos joskus saisin kirjoitettua näistä hahmoista lisää. Vähän kyllä sain inspiraatiota!