Kirjoittaja Aihe: SK8 the Infinity: Kylpyseuraa, S, Reki/Langa, ficlet  (Luettu 318 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 648
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ficin nimi: Kylpyseuraa
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: SK8 the Infinity
Ikäraja: S
Paritus: Reki/Langa
Genre: Slice of life

Summary: Hän oli niin onnekas rakastuttuaan johonkuhun sellaiseen, joka arvosti hänen pöljää huumoriaan ja monesti tykitti takaisin samalla mitalla.

A/N: Toinen pienistä kirjoitusideoista sai tuulta siipiensä alle tuota pikaa, ja vaihteeksi tässä esiintyy Rengaa Matchablossomin sijaan. :D Totta puhuen olin miettinyt ensin vastaavaa skenaariota MB:lle, mutta Renga toimii aivan yhtä hyvin. Eikä sitä sovi myöskään näitä somia hahmoja unohtaa. Ja pienenä knoppina vielä että tekstissä mainittu 1000¥ on about 10€.***“Hooi, Langaaa!” Reki huhuili riisuttuaan kenkänsä eteisen nurkkaan. “Menitkö jo kylpyyn?”

“Täällä ollaan”, kuului vastaus raolleen jääneen oven takaa. Toisen kylpyhetken keskeyttäminen oli hieman hyvän maun ja taiteen sääntöjen vastaista, mutta heitä kumpaakaan sellainen ei haitannut – kunhan keskeyttäjä ei ollut kukaan toinen.

“Löysitkö jotain?” Langa kysäisi kuumassa vedessä köllötellessään. Reki nyökkäsi innoissaan ja nosti ostoskassista jotain keltaista samalla kun laski toisen kassin ammeen viereen.

“Katsopa tätä!”

Langa katsoi pienehköä kumiankkaa muutaman sekunnin ajan ilmeettömästi ja suli sitten hymyyn.

“Onpa se suloinen.”

“Jo vain on!” Reki hykersi ja laski ankan ammeeseen. Se lipui huojuen eteenpäin, kunnes päätyi nojaamaan vasten Langan käsivartta.

“Minulla oli lapsena kumiankka ja muutamia muita kylpyleluja”, Langa hymähti. “Olin jo melkein unohtanut, miten hauskoja ne ovat.”

“Maailman suurinta huijausta on omistaa kylpyamme ilman kumiankkoja”, Reki naurahti ja Langan selkeäksi yllätykseksi kaivoi kassista esiin toisen samanlaisen. “Etenkin kun sellaisia osuu vastaan liian hyvään tarjoushintaan.”

“Hankitko niitä kokonaisen legioonan?”

“Eihän näitä ole kuin kolme!” Reki nauroi päästettyään toisen ankan kellumaan kohti Langan polvea ja kohotteli kolmatta tämän nenän edessä. “Minkäs teit, näitä sai kolme tuhannella jenillä!”

“Ei huono tarjous”, Langa totesi ja nojasi paremmin taaksepäin laskien takaraivonsa rullatun pyyhkeen päälle. “Piristäväthän ne kylpyhetkeä...”

“Jep! Jätänkin ne polskimaan seuraksesi”, Reki virkkoi ja leikkisyyden puuskassa asetti kolmannen ankan Langan päälaelle. Kuten arvata saattoi, Langaa se ei häirinnyt vähääkään.

Hän oli niin onnekas rakastuttuaan johonkuhun sellaiseen, joka arvosti hänen pöljää huumoriaan ja monesti tykitti takaisin samalla mitalla.

Itsekseen hyräillen Reki laski ostoksensa keittiön pöydälle ja napsautti teeveden keittymään. Kiehumista odotellessaan hän nappasi suuhunsa muutaman pähkinän ja muisti ostaneensa niitä lisää. Samalla hän tajusi unohtaneensa toisen ostoskasseistaan kylpyhuoneeseen. Nuristen hän kääntyi kannoillaan ja koputti kohteliaasti kylpyhuoneen oveen ennen kuin astui peremmälle kosteaan ilmaan.

“Unohdin tämän tänne”, hän virkkoi ja nappasi kassin ammeen vierestä. Samalla hän tuli vilkaisseeksi Langan suuntaan ja päästi spontaanin naurunpyrskähdyksen. Langan pään päälle asetettu kumiankka oli yhä siinä mihin hän oli sen jättänytkin.

“En kokenut tarvetta siirtää sitä”, Langa totesi asiallisesti ja sulki raukeana silmänsä. "Ainakaan vielä."

“Olet jalomielinen”, Reki virnisti ja jätti tämän kylpemään rakastava virne kasvoillaan.

Hän todella oli onnekas.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2021 22:14:21 kirjoittanut Maissinaksu »
"Itse Zeus kyllä lähetti Akun tänne, mutta hän ei tiennyt, että sukulaispoikani on täysi tumpelo."
- Roope Ankka

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 4 774
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: SK8 the Infinity: Kylpyseuraa, S, Reki/Langa, ficlet
« Vastaus #1 : 18.08.2021 10:43:17 »
Jee, Rengaa sulta! 😊😊 Tää aihe tosiaan sopii heille erinomaisesti, et ei ees harmita että "uhrasit" MatchaBlossom-idean heille :D Kyl mä luotan siihen että sulta irtoo tulevaisuudessa heistäkin vaikka miten paljon ficejä :3 (Vaikka ne toisenlaiset kumiankat  ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Arvaa vaa onko mulla soinu ne se biisi päässä viimeset kaks päivää!)

Ja siis voi että, kylpyankkoja ♥ On se vaa niin rekimäistä innostua siitä, että ankkoja saa alennuksesta. Langa tietenkin on menossa ja tunnelmassa mukana omalla rauhallisemmalla tavallaan. Ja miksipäs häntä yksi kylpyankka pään päällä nököttämässä häiritsisi ;D Mä nään sieluni silmillä hänet pötköttämässä ammeessa kumiankka pään päällä haltioitunut ilme kasvoillaan (suunnilleen tää sama ku sillon ku se löys länsimaisen kunnon vessan :D)

Lainaus
Hän oli niin onnekas rakastuttuaan johonkuhun sellaiseen, joka arvosti hänen pöljää huumoriaan ja monesti tykitti takaisin samalla mitalla.
🥺🥺🥺🥺 Awwww, voi näitä mussukoita ♥ Reki ja Langa sopivat kyllä niin hyvin toisilleen, täydentävät toisiaan (ja jakavat saman aivosolun :D). Tulee väkisinkin hyvä mieli kun heistä lukee jotai tämmöstä kivaa ja söpöä. Arkifluffeilu ku on muutenkin mun heikkous nii iiih (/w\) Reki ei ole ainoa, jonka kasvoilla on virne.

Niitä muita mainitsemiasi ficlettejä odotellessa :3


// Ja ai niin: K-kirjaimella alkava otsikko :DDD
"Pois silmistäni niljakkeet! Täältä tulee nimittäin haihattelija!"

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 966
 • bannu by Ansa
Vs: SK8 the Infinity: Kylpyseuraa, S, Reki/Langa, ficlet
« Vastaus #2 : 24.08.2021 21:29:51 »
Awww, olipas tämä söpö! Luen ihan liian vähän Rengaa, joten kivaa, että heistäkin löytyy ficcejä ja vielä tällaisia, missä he ovat vaan söpöläisiä keskenään. Jo tottuneina yhdessä olemiseen ja toisen ideoihin ja niin kivaa, että he tukevat toisiaan kaikissa uusissakin ideoissa. Ankka oli Langalla varmaan mukana vielä nukkumaan mennessäkin. :D Niin näkisin, että se jätkä ottaa ne mukaan kaikkiin seuraaviin kylpyihin, kun Reki ne kerran osti, hän on sellainen vähän romanttinen höpsö.

Kiitos tästä tästä kivasta iltapalasta! ^^
Matkaa lehtikasaan!