Kirjoittaja Aihe: Työpaikkailmoituksen ABC | S | Parodia  (Luettu 290 kertaa)

Beatrix Bones

 • Viinihaukka
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 425
Työpaikkailmoituksen ABC | S | Parodia
« : 03.08.2021 20:31:27 »
Author: Beatrix Bones
Title: Työpaikkailmoituksen ABC
Rating: S
Genre: Parodia, huumori
Disclaimer: Olen vain mallintanut työpaikkailmoituksen yleisiä pohjia parodiaani.

A/N: Mulla on työnhaku käynnissä ja tässä tekstissä on muutamia ajatuksia työpaikkojen vaatimuksista. Tämä on hyvin nopeasti kirjoitettu ja suoran ajatusvirran tulosta hieman siloiteltuna.
Työpaikkailmoituksen ABC


Sales Experience Specialist

Etsimme nyt myyntitiimiimme uutta kollegaa kirjavaan joukkoomme!

Tehtävässä pääset räätälöimään yritysratkaisuja Elsan yritysasiakkaille laajasta tuoteportfoliostamme, joka sisältää laajasti tuotteita suorasta yhteydestä Elon Muskille aina Alkon viineihin asti. Näiden lisäksi tuotteisiimme kuuluvat muun muassa Louis Vuittonin laukut, Plantagenin kasvit sekä S-ryhmän myyjät. Kohderyhmäämme ovat yrittäjät, mutta myös kuluttajat, jotka eivät vielä tiedä haluavansa yrittäjiksi. Osaathan siis myös neuvoa kuluttajia yritystoiminnan aloittamisessa aina rahoituksesta verotusaioihin!

Koko työyhteisömme on olemassa sinua varten, mutta avun pyytäminen kollegoilta on ehdottomasti kielletty, sillä se häiritsee heidän työtään. Lähtökohtaisesti jokainen uusi työntekijä koulutetaan tehtävään, mutta onhan sinulla jo ennestään laaja osaaminen Elsa Oy Ab:n tuotteista.

Tehtävä sopii sekä vastavalmistuneelle että opiskelijalle, mutta toivomme sinulla olevan kymmenen vuoden kokemus johtavista myyntitehtävistä!

Edellytämme:
-   Osaamista JavaScript, Node.js, C++ sekä oman ohjelmointikielen kehittämiseen.
-   Kymmenen vuoden kokemusta yrityksen johtamisesta.
-   Kokemusta prosessien johtamisesta ja kehittämisestä.
-   Kokemusta Suomen lainsäädännön kiertämisestä.
-   Yhteyksiä valtionvarainministeriöön.
-   Menestyvän yrittäjän asennetta ja rohkeutta tarttua uuteen!
-   Kokemusta tuotteiden kehittämisestä ja palvelumuotoilusta.
-   Kykyä pystyä matkustamaan minuutin varoajalla asiakkaidemme luokse ulkomaille. Onhan sinulla lentolaukku aina pakattuna!
-   Englannin, suomen, ruotsin ja klingonin osaamista. Australian alkuperäiskielet ovat eduksi.
-   Ettei sinulla ole omaa elämää. Työ on koko elämäsi.

Tarjoamme säännöllisen työn, jossa kokoaikainen työaika on 80 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja kokonainen, palkkaus muodostuu provisioista ja pyhästä hengestä. Provisiomallimme on kannustava, sillä se kannustaa myymään asiakkaille tuotteita, vaikka he eivät niitä tarvitsisikaan!

Jotta menestyisit tehtävässä, se edellyttää kykyä tehdä nopeita itsenäisiä päätöksiä sekä kykyä muistaa Suomen lainsäädännön porsaanreiät ja jokaisen yrityskontaktin puhelinnumerot ulkoa. Odotamme myös kykyä suodattaa asiakkaan pyynnöt, sillä reklamaatiot ja asiakaspalvelu eivät kuulu yrityskulttuuriimme. Mikä tärkeintä, haluat olla osa tiivistä työyhteisöä, jossa kaikilla on hauskaa ja jotka mielellään kasvattavat osakkeenomistajien pankkitilejä!
Ava © flawless

Larjus

 • チェリーブロッサム
 • ***
 • Viestejä: 3 903
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Työpaikkailmoituksen ABC | S | Parodia
« Vastaus #1 : 03.08.2021 23:59:39 »
Jee, lisää sun "X:n ABC" -parodioita! \o/ Ne on ollut mahtavia, kuten tämäkin.

Lainaus
Näiden lisäksi tuotteisiimme kuuluvat muun muassa Louis Vuittonin laukut, Plantagenin kasvit sekä S-ryhmän myyjät.
😂😂😂

Pakko kyl todeta, et oon iloinen kun mun ei ole tarttenut pitkään aikaan perehtyä työpaikkailmoituksiinkaan sen kummemmin (varsinkaan yksityisellä/yrityspuolella). Ne on nimittäin jotain niin käsittämätöntä, kun yritetään siitä peruspaskasta työstä saada samaan aikaan niin houkutteleva, et kaikkien pitäis olla suunnilleen valmiita tappamaan sen pestin saadakseen, mutta sit kuitenkin myös niin vaativa, että välillä miettii uskaltaako kukaan niitä paikkoja edes hakea. Joskus kuulin, että jonkin paikan vaatimuksissa oli pidempi kokemus jostain ohjelmasta kuin mitä se koko ohjelma oli ollut edes käytössä 😂 Tiedä sit oliko pelkkää urbaanilegendaa, mutta välillä kyllä tuntuu, että ne vaatimukset on jonkin onnenpyörän ja hatusta vetämisen kautta kirjoitettu. Tai sitten niiden laatijat on jo niin vieraantuneet oikeista ihmisistä ja jopa siitä työstä, johon tekijöitä haetaan, etteivät edes tiedä niitä todellisia vaatimuksia, jotka sillä työllä on.

Mun pitäis kyllä tässä pikkuhiljaa palailla taas töihin, vaikka on myönnettävä, ettei paljoo houkuta :D No, on se kai vähän parempi että työskentelen julkisella puolella (on se ainakin tällä varhaiskasvatusalalla), vaikka kyllä mullekin on tullut vastaan välillä kaikkea niin käsittämätöntä, että miettii, oonko sittenkin eksynyt jonnekin firmojen rekrytointitapahtumaan tai vanhan oppilaitokseni innovointikurssille (joka oli ehkä yks hämmentävimpiä kokemuksiani).

Lainaus
-   Ettei sinulla ole omaa elämää. Työ on koko elämäsi.
Tää kyl tuntuu olevan se karmea totuus julkisella puolellakin, yh 😒

Sulle tsemppiä työnhakuun, toivottavasti sieltä jokin kiva paikka löytyy! Ja kiitokset hauskasta pätkästä jälleen 👍👍 Nyt mää painun pehkuihin ;D

でもな、俺たちはひとりぼっちじゃない

Beatrix Bones

 • Viinihaukka
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 425
Vs: Työpaikkailmoituksen ABC | S | Parodia
« Vastaus #2 : 04.08.2021 12:54:53 »
Larjus ihanaa, että kelpaa! Mulle tuli eilen sellanen 15 minuutin inspiraatioboosti ja kirjottelin tän niin kieli poskessa kuin olla ja voi. :D

Nykyisin siis ihan sellaisiinkin hommiin, joihin ei oikeasti tarvitsisi minkään alan koulutusta, etitään sitä tyyppi, joka on valmis myymään vaikka sielunsa et pääsee myymään mummoille sanomalehtiä tai puhelinliittymiä. Siis oikeasti. Aina etitään sitä tulevaisuuden myyntitykkiä ja staraa, vaikka työolot voivat olla mitä ovat. Onneksi mun elokuun loppuun voimassa oleva työpaikka on mahtava ja täällä on kiva olla töissä, mut yritän ettiä uudesta kotikaupungista (muutan syyskuun alussa) omaa osaamista vastaavia töitä, enemmän sellasia asiantuntijatöitä. :D

Kiitos paljon tsempeistä, niitä tarvitaan!!
Ava © flawless