Kirjoittaja Aihe: Annette, a film by Leos Carax  (Luettu 1146 kertaa)

Ansa

  • runotar
  • ***
  • Viestejä: 2 782
Annette, a film by Leos Carax
« : 26.07.2021 04:47:02 »
Annette
(Musikaali draama)

Annette on  Leos Caraxin ohjaama ja Sparksin veljesten kirjoittama ja säveltämä musikaali, mikä sai maailman ensi-iltansa vuoden 2021 Cannesin elokuvajuhlien avajaisfilminä, missä musikaali voitti myös kultaisen palmun parhaasta ohjauksesta.

Annette kertoo;

Koomikosta nimeltä Henry (Adam Driver), jonka ura on laskusuunnassa, hänen oopperalaulaja vaimostaan nimeltään Ann (Marion Cotillard), joka on uransa huipulla, sekä heidän elämänsä mullistavasta lapsestaan Annettesta, jolla on erityislaatuinen kyky...

Elokuvaa on kuvattu hulluksi. Intohimoisen pakkomielteiseksi. Koomiseksi, mutta ilottomaksi. Sinemaattisesti erittäin kauniiksi. Sellaiseksi, mitä joko vihaa tai rakastaa.

Onko täällä muita, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta? Mahdollisten juonikuvioiden puinnista?

Itse en ole nähnyt elokuvaa, kun sitä ei ole saatavilla vielä, mutta Soundtrackin ja spoilereiden vuoksi on jonkinlainen kuva juonesta. Tai siis niin hyvä, mitä nyt abstrakteista taideleffoista voi nyt olla.

Olisi ihanaa keskustella aiheesta.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2021 04:49:22 kirjoittanut Ansa »
Listaus

Pachamama Padre sol
Gracias a la vida gracias al amor

Abarat

  • ***
  • Viestejä: 576
Vs: Annette, a film by Leos Carax
« Vastaus #1 : 02.11.2021 05:11:51 »
Annette tulee näköjään Suomen elokuvateattereihin siinä joulukuun lopussa. Elokuva on herättäny mielenkiintoni. Ansa, tosi kiva kun herättelet keskustelua ja kirjoitit noin hienon aloitusviestin! Ehkä meen katsomaan kyseisen elokuvan sitten kun se on ajankohtaista ja mahdollista...
"I'd tell you the whole bitter story, but you don't have the time to listen, and I don't have the patience to explain".
IMAJICA