Kirjoittaja Aihe: Annette, a film by Leos Carax  (Luettu 1620 kertaa)

Ansa

  • Anni
  • ***
  • Viestejä: 2 816
  • Fruu
Annette, a film by Leos Carax
« : 26.07.2021 04:47:02 »
Annette
(Musikaali draama)

Annette on  Leos Caraxin ohjaama ja Sparksin veljesten kirjoittama ja säveltämä musikaali, mikä sai maailman ensi-iltansa vuoden 2021 Cannesin elokuvajuhlien avajaisfilminä, missä musikaali voitti myös kultaisen palmun parhaasta ohjauksesta.

Annette kertoo;

Koomikosta nimeltä Henry (Adam Driver), jonka ura on laskusuunnassa, hänen oopperalaulaja vaimostaan nimeltään Ann (Marion Cotillard), joka on uransa huipulla, sekä heidän elämänsä mullistavasta lapsestaan Annettesta, jolla on erityislaatuinen kyky...

Elokuvaa on kuvattu hulluksi. Intohimoisen pakkomielteiseksi. Koomiseksi, mutta ilottomaksi. Sinemaattisesti erittäin kauniiksi. Sellaiseksi, mitä joko vihaa tai rakastaa.

Onko täällä muita, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta? Mahdollisten juonikuvioiden puinnista?

Itse en ole nähnyt elokuvaa, kun sitä ei ole saatavilla vielä, mutta Soundtrackin ja spoilereiden vuoksi on jonkinlainen kuva juonesta. Tai siis niin hyvä, mitä nyt abstrakteista taideleffoista voi nyt olla.

Olisi ihanaa keskustella aiheesta.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2021 04:49:22 kirjoittanut Ansa »


If your dear heart is wounded, my wild heart bleeds with yours.

Abarat

  • ***
  • Viestejä: 604
Vs: Annette, a film by Leos Carax
« Vastaus #1 : 02.11.2021 05:11:51 »
Annette tulee näköjään Suomen elokuvateattereihin siinä joulukuun lopussa. Elokuva on herättäny mielenkiintoni. Ansa, tosi kiva kun herättelet keskustelua ja kirjoitit noin hienon aloitusviestin! Ehkä meen katsomaan kyseisen elokuvan sitten kun se on ajankohtaista ja mahdollista...
Smiling as she walked, she headed on past the hotel and on down Lincoln Street toward the cloud. The wavy lines in her head began to fade now, as though they had done their job by getting her out wondering until she came in sight of this blossom-cloud. She'd seen it; she had her destination.

Clive Barker-ABARAT