Kirjoittaja Aihe: The Last of Us 2: Jaettu kärsimys | K-11  (Luettu 1331 kertaa)

Neptunus

  • Vieras
The Last of Us 2: Jaettu kärsimys | K-11
« : 14.07.2021 19:20:07 »
Nimi: Jaettu kärsimys
Fandom: The Last of Us 2
Ikäraja: K-11
Tyylilaji: draama, tuplaraapale
Haasteet: 5 x jotain uutta (uusi fandom: The Last of Us), Valloita fandom III (The Last of Us)

A/N: Mun piti kirjotitaa Originaalikiipeilyn sanaan vihollinen, mutta öh, tämä tulikin sitten näppiksestä ulos.

Kaikenlainen palaute on tervetullutta!Jaettu kärsimysPuutaloalue on varmasti joskus ollut kaunis. Nyt se on ylikasvanut ja vihollisten saastuttama. Verta on roiskunut haalistuneille maalipinnoille, se on kuivunut ruskeiksi pisaroiksi. Muratti on vallannut lähimmän talon seinät ja katon lähes kokonaan, kuin kahmaisten sen omakseen. Ellie ei osaa kuvitella, millaista täällä on ollut ennen, eikä hän välitäkään. Aistit ovat terävöityneet havainnoimaan ja kulkemaan hiljaa pitkäksi kasvaneessa ruohikossa.

Ellie on hyvillään, ettei aisti tartutettuja lähistöllä. Voisi niistä olla hyötyäkin, onhan hän ennenkin usuttanut niitä ihmisvihollistensa kimppuun ja seurannut etäältä, kuinka naksuttelijat upottavat suunsa tuoreeseen lihaan. Kuunnellut tuskan kirkuvia huutoja. Ellie myöntää siinä olevan jotain tyydyttävää, kun näkee vastapuolen kärsivän. Kärsikööt paskiaiset niin kuin ovat hänetkin pistäneet kärsimään. Miksi hänen tulisi yksin tuntea rintaa repivää kipua ja kysymysten paino harteillaan?

Harha askel, oksa räsähtää. Ellie kiroaa hiljaa mokaansa ja tarkkailee ympäristöään. Nainen saksanpaimenkoiran kanssa katselee ympärilleen valppaana. Eläin nuuhkii maata. Ellie tarttuu jouseensa ja mittailee matkaa. Koirien tappamiseen hän on jo tottunut, vaikka aluksi se vihlaisikin vatsassa. Nekin ovat vihollisia, verenhimoisina hänen perässään.

Ellie jännittää jousen puun takaa, tähdäten naisen päähän. Nuoli suhahtaa vauhdilla ja osuu kohteeseensa. Nainen putoaa välittömästi maahan, kunnolla tömähtäen, koiransa viereen uikuttamaan jääden. Ellie virittää jousensa uudestaan ja tähtää.

Surkea ulina hiljenee toisenkin nuolen osuessa maaliinsa.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2021 19:23:41 kirjoittanut Neptunus »