Kirjoittaja Aihe: Tähtien sota: Lujasti pehmeää (S • hienovaraista yhteyttä ja syvenevää ystävyyttä, Obi-Wan/Anakin • ficlet)  (Luettu 544 kertaa)

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 385
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
S ❍ Tähtien sota
Tähtien sota ei ole minun omaisuuttani. Tämä teksti on fanifiktiota, jota kirjoittelen vain omaksi (ja mahdollisesti muiden) iloksi.

FinFanFun1000 sanalla 996. seivästäjä
Olkoon voima kanssasi II
Sana/kuva/lause10 #3 sanalla suo
Teelusikan tunneskaala III vapaavalintaisella tunteella helpotus

Syntymäpäiväficcitopikin innoittamana ihanaa syntymäpäivää ihanalle Angielle! :-* Mikä olisikaan osuvampi hetki korkata tämä paritus kuin juuri sinun synttärisi. Olet aina niin iso ja ilahduttava inspiraatio, ja rakastan sitä, miten teet kaiken (myös fandomeihin ja parituksiin hurahtamisen ;D) niin täysillä ja tunteella ja innostat usein muitakin mukaasi. ♡ Toivottavasti tämä pieni hömppä ilahduttaa, vaikka paritus onkin aika hienovarainen.

Tarina perustuu löyhästi Obikin-uneen, jonka näin viime viikolla, ja jossa Obi-Wan hoiti Anakinin haavaa. Tässä tapauksessa haava ei sijaitse vatsassa eikä tapahtumapaikkana ole iltanuotio, mutta fiilistä ja teemoja koetin unesta tähän kuitenkin kanavoida. Hirveästi teki mieli hihkua itse synttärisankarille tuosta unesta heti silloin, kun sen näin, mutta päätin sitten säästää sen synttäriylläriksi, heh. Lämmin kiitos lukemisesta, ja kaikenlaiset kommentitkin ovat mitä lämpimimmin tervetulleita! ♡

// Tämä tarina sai jaettua hopeaa Finipikareiden 2022 Vuoden romanssi-/fluffyteksti-kategoriassa, kiitos paljon. ♡


”Näytähän sitä haavaasi.”

”Ei se ole paha, pelkkä pintanaarmu.”

”Näytä silti. Vilkaisen vain.”

”Äh, mennään jo, minä olen kyllästynyt rämpimään tällä kuumankostealla suolla –”

Anakin.

Se äänensävy ilmeisesti tepsi jälleen kerran, sillä Anakin seisahtui aluksen laskusillan juureen, huokaisi syvään ja tyrkkäsi kätensä suurieleisesti näytille. Obi-Wania hymyilytti. Hän oli jo pitkään tiennyt, että Anakin totteli sävyä vain, jottei joutuisi kuulemaan sitä heti uudestaan, sillä Anakin inhosi vetoavien vaatimusten kuuntelemista vielä enemmän kuin niiden tottelemista.

Obi-Wan tuki toisella kädellään Anakinin rannetta ja kohotti toisella tämän kaavun hihaa, kunnes kämmenselän ruhje paljastui. Iho oli ilkeästi vereslihalla rystysistä ranteeseen. Se näytti irvistävän Obi-Wanille niin kuin Anakinkin epäilemättä teki Obi-Wanin kumartuessa tutkimaan haavaa. Onneksi Anakin vaikutti olevan oikeassa siinä, että haava oli pinnallinen. Jos jokin sappiseiväkkään piikeistä olisi lävistänyt ihon syvemmälle tai peräti jäänyt kudoksiin, myrkytysriski olisi ollut suuri. Pintahaavan kanssa he selviäisivät säikähdyksellä – tai Obi-Wan selviäisi, siinä missä Anakin oli tuskin säikähtänyt edes saadessaan osuman viheliäisestä köynnöksestä. He olivat auttaneet suoyhteisöä haitallisen vieraslajin torjumisessa, ja kasvi oli osoittautunut melkoisen sisukkaaksi tapaukseksi yrittäessään seivästää kaikkea liikkuvaa. Anakin oli kuitenkin osoittautunut neuvokkaammaksi harhauttaessaan kasvia, jotta Obi-Wan oli päässyt käsiksi sen pääjuuristoon.

”Onneksesi se tosiaan vaikuttaa pinnalliselta”, Obi-Wan totesi ja suoristautui täyteen mittaansa, ja hetken he vain tuijottivat toisiaan.

”Ja siltikään sinä et suostu päästämään kädestäni irti?” Anakin hymähti. ”Pelkäätkö, että telon sen seuraavaksi johonkin toiseen suokasviin tai kenties ovenkarmiin?”

Obi-Wan laski yhtäkkisen hämillään irti Anakinin kädestä, jota hän tosiaankin oli unohtunut pitelemään omassaan. Häneen hyökynyt helpotus haavan vaarattomuudesta oli kai jotenkin sekoittanut hänen päänsä.

Tai sitten sen oli tehnyt Anakinin ihon kutsuva lämpö, joka oli ollut tyystin erilaista kuin suoplaneetan luotaantyöntävä kuumuus; Anakinin ihon pehmeys, joka oli ollut niin inhimillisen haavoittuvaista ja kuitenkin elinvoimaisen kestävää.

Obi-Wan hymähti, ravisti hieman päätään ja viittasi Anakinin edellään alukseen.

”Se kannattaa joka tapauksessa sitoa”, Obi-Wan muistutti, kun Anakin näytti olevan aikeissa pyyhältää suoraan ohjaamoon. ”Takana siinä kaapissa, johon sinä et keksisi vilkaista edes pää kainalossa, on haavanhoitotarpeita.”

Obi-Wan pikemminkin tunsi kuin näki Anakinin irvistyksen, mutta vastaväitteitä ei sillä kertaa kuitenkaan kuulunut, vaan Anakin kääntyi kannoillaan ja lampsi Obi-Wanin ohi aluksen takaosaan.

Epämääräinen häkellys pysyi Obi-Wanin seuralaisena, kun hän alkoi herätellä alusta Anakinin sitoessa haavaansa. Hän sohaisi vahingossa autopilotin pääkytkimen pois päältä, vaikka se sijaitsi idioottivarmasti kojelaudan alapuolella, ja hän huomasi sen vasta hyperajoa valmistellessaan, kun aluksen automatiikka ei toiminutkaan odotetusti.

Anakin oli palannut juuri parahiksi todistamaan Obi-Wanin hajamielisyyttä. Hetken hän seisoi ääneti Obi-Wanin takana, mutta sitten hän istuutui ja hivutti kankaanrievulla sitaistun kätensä pitkin kojelautaa. Se pysähtyi Obi-Wanin käden viereen, hipaisi ensin kevyesti ja sulki sitten jykevämmän käden alleen. Kangas oli karkeaa, mutta ihon ja läsnäolon lämpö ja pehmeys humisivat sen läpi ja ohi. Obi-Wan vaistosi Anakinin hymyilevän avaruuteen, hymyilevän sitä ilkikurista hymyään – jossa kuitenkin oli vakavampikin varjo.

”Ehkä minunkin olisi syytä vähän vahtia sinua ja tekosiasi”, Anakin sanoi ja naurahti.

”Niin… Kenties sinun olisi.”

Pehmeä käsi puristi lujasti.
« Viimeksi muokattu: 30.01.2023 01:06:59 kirjoittanut Waulish »
[toistaiseksi epäaktiivinen]
don’t cry
I’ll try to say the right words at the right times
sing you lullabies


please don’t wake up

Angelina

 • Sith Lord
 • ***
 • Viestejä: 6 277
Lainaus
Mikä olisikaan osuvampi hetki korkata tämä paritus kuin juuri sinun synttärisi. Olet aina niin iso ja ilahduttava inspiraatio, ja rakastan sitä, miten teet kaiken (myös fandomeihin ja parituksiin hurahtamisen ;D) niin täysillä ja tunteella ja innostat usein muitakin mukaasi. ♡

Sniiif, makin' me cry heti alkuun ;__; Tämäkin obsessio on saanut jo ihan naurettavat sfäärit, mutta ihan parasta on kun muutkin innostuu :'D Fini kyllä kaipaa enemmän Star Warsia ♥ Ja siis, miksen mä näe Obikin-unia??? MIKSI??? Kysynpä vaan! Mutta ihan parasta, että sun näkemä uni on toiminut tän inspiraationa :'3

Ja voi että kuule, tämä ilahdutti ihan hirveästi ♥ Vaikka sanoitkin parituksen olevan hienovarainen, niin kyllä tällaisen hullun shipperin sydäntä lämmitti kovasti. Juurikin tällainen rauhallinen ja samalla kuitenkin viekas tunteiden herääminen tai epävarmailu ja ihmettely on välillä just niin täydellistä - ja mikä parasta, se oli tällä kertaa Obi-Wan joka joutui pysähtymään ja ihmettelemään Anakinista hehkuvaa lämpöä ja sitä, mitä se Obissa itsessään aiheuttaa :3 Ja muutenkin, kaikki tällainen taisteluiden ja missioiden jälkeinen hoivaaminen on ihanaa. Uijuijui, oon ihan sulaa vahaa täällä <3

Lainaus
Hän oli jo pitkään tiennyt, että Anakin totteli sävyä vain, jottei joutuisi kuulemaan sitä heti uudestaan, sillä Anakin inhosi vetoavien vaatimusten kuuntelemista vielä enemmän kuin niiden tottelemista.

Ah, my boy Anakin ;D Voin hyvin kuvitella hänet juuri tuollaisena - ensin yritetään vältellä ja sivuuttaa, mutta kun Obi-Wan käyttää äänensävyä, niin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin uskoa, niin paljon kun se ärsyttääkin. Propsit kyllä Anakinille, mulla olis mennyt polvet veteliksi 🥴

Lainaus
Hetken hän seisoi ääneti Obi-Wanin takana, mutta sitten hän istuutui ja hivutti kankaanrievulla sitaistun kätensä pitkin kojelautaa. Se pysähtyi Obi-Wanin käden viereen, hipaisi ensin kevyesti ja sulki sitten jykevämmän käden alleen.


TÄMÄ ♥___♥ Siis voi apua miten söpöä <3 En tiedä miten olit tämän ajatellut, mutta mulle tuli tässä kohtaa vähän sellanen fiilis, että ehkä Anakin oli tunteissaan (tai ainakin niiden hyväksymisessä) jo hieman pidemmällä. Oli jotenkin ihana ajatella, miten Anakin ehkä tästä eteenpäin alkaa huomata Obissa hitaan, mutta varman muutoksen - ja mihin kaikkeen se voi vielä johtaakaan! No okei joo, sisäinen pieni romantikkoni heräsi ;D

Nautin tästä todella, enkä voi kuin kiittää ihanasta tekstilahjasta <3


This witch likes wine

©Inkku ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 6 691
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta :D

Listauksessasi olisi vaikka minkä verran kaikkea mitä haluaisin lukea! Valitsin nyt kuitenkin tämän, koska tämä on uusin tekstisi ja koska tämä oli synttärilahja Angielle joka on yrittänyt minuakin käännyttää tähän paritukseen ;D En ole oikein vielä hurahtanut siinä samassa mittakaavassa kuin hän, mutta pakkohan se on tutustua tähän paritukseen kun kerran suomeksi on tätä tarjolla :D

Ai että kun tämä oli ihanan pehmeä ja suloinen. Molemmat vähän pöhköjä ja hömelöitä kun eivät oikein osaa ääneen sanoa tunteitaan mutta ovat kuitenkin niin toistensa lumoissa. Tämmöinen on aivan parasta ja ihanaa ♥ Lisäksi tuo molemmin puolinen toisesta huolehtiminen oli söpöä ja sai minut huokailemaan :)

Lainaus
”Ehkä minunkin olisi syytä vähän vahtia sinua ja tekosiasi”, Anakin sanoi ja naurahti.

”Niin… Kenties sinun olisi.”

Pehmeä käsi puristi lujasti.
Ooh tämä loppu oli ihana ja antoi lupauksen tulevasta, missä nämä ehkä viimeinkin tunnustavat tunteensa toisilleen :D

Tämä oli ihana ja pörröinen :) ja Angielle onnet vielä tätäkin kautta ♥

Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 061
Käyn tässä läpi Finin Star Wars -ficcitarjontaa ja oikein hyvin korkattu paritus. ^^ Rakastan aina ja ikuisesti Obi-Wanin ja Anakinin suhdetta, miten se yrittää olla opettaja ja oppilas, mutta miten siinä on paljon enemmän hellyyttä ja syvyyttä, mutta kuitenkin se on hempeämpää kuin isän ja pojan. Tuo alun väittely haavasta oli ihanan klassista. <3 Haavan peittely on juuri Anakinmaista tarvetta näyttää pärjäävänsä ja vasta, kun hän tietää, ettei pääse Obi-Wanin syynistä, hän suostuu näyttämään haavansa. :) Minusta tuntui myös, että Anakin kyllä halusi näyttää, että haava on vain pintanaarmu, ettei Obi-Wan turhaan huolestu, mutta piti näyttää kovista ja saada Obi-Wanista irti se tietty sävy, että saattoi luovuttaa. :3 Obi-Wanin huolenpito oli söpöä, varsinkin kun hän oli enemmän huolissaan kuin huomasikaan, kun unohti päästää irti Anakinin kädestä. ^^

Lainaus
”Takana siinä kaapissa, johon sinä et keksisi vilkaista edes pää kainalossa, on haavanhoitotarpeita.”

Ihhih, kuulen niin Obi-Wanin äänensävyn tässä, sellainen tasaisen sarkastinen, jota ihan jokainen ei erottaisi, mutta Anakin varmasti erottaa. ;D Awww lopetus oli söpö, kosketus tuntui intiimiltä ja kertoi aivan riittävästi molemmille, mitä kosketuksilla tarkoitettiin. ^^ Kiitos tästä! :)
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

kaaos

 • huitulapää
 • ***
 • Viestejä: 1 092
Moikku! En olekaan starwars fikkejä juurikaan lukenut ikinä, mutta Anakin on ollut suosikkihahmoni lapsesta saakka, <3. Kekseliäitä juttuja fikki täynnä, hymähdin ilahtuneesti "haitalliselle vieraslajille" avaruuden tuntemattomalla planeetalla, vieraslajit kun ovat olleet paljon mielessä ihan täällä kotiplaneetallani viimeaikoina :')

Otsikko kuvasi hyvin tekstiä. Juuri tuollainen vuorotteleva toisistaan huolehtiminen (sarkastisten kommenttien väleissä) on aina kyllä ihanaa luettavaa <3 ja loppu toki yks suloisuus! Tavallaan myös tuli hieman yllätyksenä, noinkin uskalias kosketus ;)

Kiitos kivasta pätkästä!
words make worlds

tuorein jatkis: Hämäränsäteet, K15, H/D

ava: sokerisiipi, bannu: Ingrid