Kirjoittaja Aihe: SK8 the Infinity: Kuppi kylmää, S, Joe/Cherry, ficlet  (Luettu 57 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 274
 • Olla möllöm
Ficin nimi: Kuppi kylmää
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: SK8 the Infinity
Ikäraja: S
Paritus: Joe/Cherry
Genre: Arkitöhöily, normaali MatchaBlossom-kettuilu

Summary: "Ei hätää, olen kunnossa!" Kojiro julisti päästyään ylös, karisti peiton jaloistaan ja lampsi kohti keittiötä.

A/N: Kirjoitin tämän skenaarion alun perin originaalihahmoilla ja päätin poimia kohtauksen ficcimuotoon, kun se tuli taas tiedostoissa vastaan. Jonkin verran piti muokkailla hahmojen reaktiota ja muuta, mutta tuota pikaa tästä sulkeutui Matchablossomiin sopiva pätkä. :D***Kaoru hapuili tyynyn kätensä ulottuville ja hivutti sen vaivalloisin liikkein päänsä alle. Hänen vieressään Kojiro pyyhki hikeä molemmin käsin kasvoiltaan ja kampeutui kyljelleen kasvot häntä kohti.

"Tiesitkö, että tänne paistuu elävältä?"

"Älä muuta sano."

Lakanoissa peuhaaminen oli ollut lämpimässä kesäyössä jokseenkin huono idea, sen he saattoivat molemmat myöntää. Ilmastointi olisi ollut syytä kääntää päälle jo ajat sitten, mutta hetken huumassa syntyneet rakasteluaikeet eivät valitettavasti olleet kuunnelleet järkipuhetta.

"Pakko hörpätä jotain, ennen kuin ihan kuukahtaa." Kojiro taisteli itsensä istualleen ja veti samalla peiton mukanaan. Tavallisesti Kaoru olisi purnannut asiasta, mutta nyt hän oli vain kiitollinen. Rento makoilu katkesi kuitenkin, kun hänet säikäytti niin omituinen kahahdus, Kojiron mylväisy kuin niitä seurannut maanjäristysmäinen tömähdys. Kaoru kohottautui kyynärpäänsä varaan nähdäkseen paremmin.

"Mitä helvettiä oikein..."

Näky huoneen keskellä puhui puolestaan. Kojiro retkotti pitkin pituuttaan lattialla peitto jalkoihinsa sotkeutuneena ja mutisi hiljaisia kirouksia kompuroidessaan takaisin jaloilleen.

"Ei hätää, olen kunnossa!" Kojiro julisti päästyään ylös, karisti peiton jaloistaan ja lampsi kohti keittiötä. "Maistuuko sinullekin kuppi kylmää?"

"Toki..."

Kaoru odotteli kaikessa rauhassa, kun Kojiro ryysti keittiössä vesikupillisen, täytti sen uudestaan ja toi hänellekin sellaisen.

"Siitä ääntä kohti."

"Mm", Kaoru mutisi väsähtäneen kiitoksen. Ottaessaan veden vastaan hän tuli kohdanneeksi Kojiron katseen, mikä osoittautui pahaksi erehdykseksi. Kaoru tyrskähti tahattomasti kuppiinsa niin että pisaroita roiskui. Kojiron naama punoitti entisestään, ja kuppi sisältöineen oli kaatua hänen syliinsä, kun tämä tyrkkäsi häntä käsivarteen.

"Kyllä kyllä, se oli minustakin todella hauskaa!"

"Rojahdit melkoisen taitavasti!" Kaoru hykersi ja tuota pikaa remahti avoimeen hekotukseen.

"Ratkiriemukasta", Kojiro hymähti selkeästi ymmärtämättä, mikä hänen tahattomasti luodussa tilannekomiikassaan oli niin mahdottoman hauskaa. "Todella kypsää, Kaoru. Ihan ylität itsesi."

"On sinulla otsaa, luupää gorilla!" Kaoru rykäisi naurunsa läpi ja kallisti päätään viattomasti. "Jos minä olisin järjestänyt samanlaisen esityksen, hirnuntasi raikuisi naapuriin asti."

"Milloin minä muka olen nauranut päin naamaasi?"

"Hmmm, haluatko lyhyen referaatin vai asiallisen pituisen listan?"

"Ei mitään, aivan sama!" Kojiro kiirehti pyristelemään puheenaiheesta ja tarttui häntä leuasta tuikatakseen märän pusun hänen suupieleensä. "No niin, ryystä se vetesi ja lakkaa piinaamasta minua!”

"Hyvä on, no niin", Kaoru puhalsi ulos pyrkien tyyntymään. Paha kyllä Kojiron kyräily sai hänet purskahtamaan nauruun heti uudestaan, eikä sille tullut loppua ennen kuin Kojiro viskasi kuppinsa loput vedet hänen kasvoilleen.

"Jäitä hattuun nyt jo, ruoja!" tämä virnisti.

"Aah, tuopa teki hyvää!" Kaoru huokaisi pyyhkäistessään vettä kasvoiltaan. "Tee se uudestaan!"

"...ei sinun ollut tarkoitus tykätä siitä!"

一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 021
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: SK8 the Infinity: Kuppi kylmää, S, Joe/Cherry, ficlet
« Vastaus #1 : 09.04.2021 17:32:11 »
Taas kerran sun ficisi on onnistunut ilahduttamaan mua, kun herään aamukuudelta töihin! 😊😊 On se kiva aamulla näpytellä fici auki ja yrittää herätä uuteen päivään kivan hauskan ficin parissa :3 Ja vielä oikee näin ihanalla parilla, ja arkitöhöilyä, hihi! On se hyvä kans kun MatchaBlossom-kettuilukin on mainittu oikee erikseen, vaikka sitä kyllä odottaa melkein automaattisesti ;D (vaik se sun yks puhdas höttö, jossa sitä nimenomaan ei ollut, oli jotain  niin upeeta.)

Tässä oli kyllä pienelle arkitöhöilylle oikein sopiva alkuasetelema. Onhan se kiva, kun hahmot ovat niin huumaantuneita toisistaan ja yhteisestä halusta, että ei siinä muulle riittä aivoissa kapasiteettia. Vaikka lopputulos onkin sitten se, että kärvistellään hikipäissään lakanoissa. Mutta oli se varmasti sen arvoista :3 Kojirou onneksi kunnossa moisen pöhöilyn myötä (ei kyl oo mikään ihme, että hikiset lakanat tarttuu mukaan), mut musta kyllä tuntuu, että sen jäbän tyrmäämiseen vaadittaisiin jotain paljon enemmän kuin peittoon sotkeutuminen ja sängystä tipahtaminen.

Ja voiii miten ilahdutti lukea nauravasta Kaorusta :3 Kun on niin harvinaista herkkua nähdä hänet nauramassa. Tämän ficin tilanne sopii kyllä hyvin canonin jatkoksi, kun ensin Kaoru räkättää mutaan kaatuvalle Adamille ja nyt peittoihin sotkeutuvalle Joelle. Jo näiden perusteella hyvin selvä kaava siitä, mikä Kaorua naurattaa ;D Kojirou ei kyllä varmasti oikeasti harmistu siitä lainkaan, kyllä se kyräily on laitettava perus-MatchaBlossom-dynamiikan piikkiin. Veden heitto oli hyvä lopetus, vaikka ihan oletetustikin Kaorun reaktio ei ollutkaan se, mitä Kojirou olisi toivonut. Mut niinhän sen kuuluukin mennä! ;D

Жүрегім сені таңдады.

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 274
 • Olla möllöm
Vs: SK8 the Infinity: Kuppi kylmää, S, Joe/Cherry, ficlet
« Vastaus #2 : 09.04.2021 21:33:30 »
Kiitoksia taasen, Larjus! <33 Aikaisista aamuista voidaan olla paria eri mieltä, mutta ainakin se on kivaa, jos ne voi aloittaa jollain mukavalla aktiviteetilla. Itse olen muutenkin sellainen yökirjoittaja, joka sitten aamulla palaa julkaisunsa ääreen ja yrittää muistaa lukea vielä virkeämmillä aivoilla lauseet läpi. xD

Lainaus
On se hyvä kans kun MatchaBlossom-kettuilukin on mainittu oikee erikseen, vaikka sitä kyllä odottaa melkein automaattisesti.
Tämä kyllä. :D Yksi genre oli ilmeisesti liian vähän!

Ei ollut ihan näppärin mahdollinen tilanne, mutta ainakin Kaorulla oli hauskaa. Ehkä Kojirokin loppujen lopuksi ihan mielellään kuulee tämän nauravan, sitä jos ei kovin usein tapahdu. <3

Millainenkohan isku tosiaan vaadittaisiin, jotta Kojiro todella romahtaisi tantereeseen eikä enää nousisi... :D Tuskin maanjäristys tai tsunamikaan liiaksi haittaisivat, pfft.

- Mai
一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く