Kirjoittaja Aihe: SK8 the Infinity: Aamutervehdys, S, Cherry/Joe, ficlet  (Luettu 131 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 274
 • Olla möllöm
Ficin nimi: Aamutervehdys
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: SK8 the Infinity
Ikäraja: S
Paritus: Cherry/Joe
Genre: Arjen palanen + pieruhuumori

Summary: Kaorun ilme valahti. Hän oli valmis antamaan anteeksi pienet epäkäytännöllisyydet, joita yhdessä nukkuessa väkisinkin ilmaantui, mutta hänen jaloudellaan oli rajansa.

A/N: Röhkö esitteli minulle tämän sarjan ja se imaisi minut mukaansa melko nopeasti. Kuten myös teki tämä ship, koska ai että minä niin pidän tällaisesta vanha aviopari-vittuilu on välittämistä-ollaan tunnettu niin kauan ja tiedetään toisesta kaikki -shipeistä. <3 Pitihän se fandom sitten korkata mahdollisimman höntillä tekstinpätkällä. :D***Kun Kaoru sinä aamuna heräsi, hän olisi toivonut voivansa käydä talviunille kevääseen asti. Suussa pyörivä kissanhiekkalaatikkomainen katku ja pään moukarimainen jomotus kielivät siitä, että edellisiltana oli tullut nautittua jotain muutakin kuin appelsiinimehua. Päästyään istualleen Kaoru pyyhki silmiään ja joutui toteamaan, ettei hänen aikomuksensa poistua illan päätteeksi omaan kotiinsa ollut kantanut hedelmää. Sellaista oli sattunut aikaisemminkin.

Itsekseen jupisten Kaoru loi silmäyksen vieressään nukkuvaan typerykseen, jota saattoi pitää syyllisenä hänen oloonsa. Jollain ilveellä Kojiro oli saanut hänet jäämään aina vain myöhempään, kunnes seurue oli kutistunut heihin kahteen. Siitä eteenpäin yksityiskohdat olivat samentuneet, vaikkakin erinäiset tuntemukset ympäri hänen kroppaansa kielivät omaa tarinaansa. Kaoru jyrsi huultaan ja riisti katseensa vieruskaverinsa alastomalta ruholta, jonka valahtanut täkki peitti vain kriittisiltä osin. Vatsalihasten kaaret erottuivat terävinä kuin veitsellä vuoltuina.

Riivatun Kojiro, typerä kiimainen gorilla. Kehtasikin näyttää niin viattomalta siinä uinuessaan. Tämä tuskin olisi herännyt kymmenen magnitudin maanjäristykseenkään.

Kaoru unohtui katselemaan, miten ikkunan raosta pilkottava aamu valaisi Kojiron hiuksia. Laineikkaat kutrit olivat räjähtäneet nukkuessa melkoiseksi sekamelskaksi, mikä oli perin tyypillistä. Kojiro oli tavallisesti joka suuntaan pyörivä nukkuja, mutta viime yön tämä oli pötköttänyt nätisti kuin tukki ja jopa silitellyt hänen hiuksiaan ja selkäänsä ennen nukahtamistaan. Sen Kaoru muisti hyvin.

Mokoma.

Sen kummempia ajattelematta Kaoru soi Kojiron hiuksille sipaisun. Spontaani hellyydenosoitus, jolle ei ollut sen kummempaa syytä.

Eipä hän olisi pahakseen pannut, vaikka edellisyö olisi toistunutkin lähiaikoina. Turha sitä tosin oli Kojirolle kertoa.

Kaoru nykäisi kätensä kauemmas, kun Kojiro murahti ja kääntyi kyljeltä selälleen. Hän ajatteli tämän olevan heräilemään päin, mutta sen sijaan Kojiro kampesi itsensä toiselle kyljelleen selkä häntä kohti ja oli vetää loputkin peitosta mukanaan.

"Omit taas koko peiton, senkin pölvästi..." Kaoru purnasi. Protestoivista kiskaisuista ei ollut juurikaan apua.

Vastauksena Kojiro tusautti ilmoille sellaisen pierun, että orkesterin ykköspasuunakin jäi kakkoseksi.

"Sinä senkin..." Kaorun ilme valahti. Hän oli valmis antamaan anteeksi pienet epäkäytännöllisyydet, joita yhdessä nukkuessa väkisinkin ilmaantui, mutta hänen jaloudellaan oli rajansa. Etenkin, jos Kojiro päätti vähintään puoliksi tahallaan suorittaa aamutervehdyksenään kaasuhyökkäyksen häntä vastaan.

"Muualle siitä!" Kaoru ärähti ja tuuppasi jalallaan Kojiroa takalistoon niin, että tämä kierähti rymähtäen lattialle.

"Hei...!" Kojiro raakkui ja mönki haparoiden ylös lattialta. "Mitäs sinä riehut?"

"Siihen on verraton syy", Kaoru murisi suupielestään ja kiskoi peiton mukaansa suunnatakseen kylpyhuoneeseen se kilpenään. Samalla hänen sieti pohtia, mihin hänen obinsa ja hakamansa olivat päätyneet.

"Niin varmaan - hei, mikä täällä löyhkää?" Kojiro köhähti ja julkesi osoittaa häntä sormellaan. "Sinä saamarin puusilmäkö siinä mätänet ja nyt pakenet paikalta?"

Kaorun otsasuoni nytkähti. "Se en ollut minä, senkin vihoviimeinen älykääpiö!"

"Vähän kyllä epäilyttää tuo venkoilu! Peitonkin olet vohkimassa heti, kun silmä välttää!"

"Nuo ovat minun repliikkejäni!" Kaoru kääntyi ärjäisemään makuuhuoneen nurkalta ja tömisteli kylpyhuoneeseen.

« Viimeksi muokattu: 01.03.2021 12:06:13 kirjoittanut Maissinaksu »
一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く

Röhkö

 • Otaku
 • ***
 • Viestejä: 1 170
 • Oot kuuma.
Vs: SK8 the Infinity: Aamutervehdys, S, Cherry/Joe, ficlet
« Vastaus #1 : 01.03.2021 11:55:00 »
Maanmainio kertomus kerrassaan. Repeilin jo muutenkin, mutta sitten jossain kohtaa kuulin sun äänen päässäni lukemassa tätä. XD
What.

Lainaus
Vatsalihasten kaaret erottuivat terävinä kuin veitsellä vuoltuina.
Fanipalvelua kerrakseen. Maalailit muutenkin kaksikon niin, että saatoin nähdä heidät sieluni silmin. Tosin aluksi kuvittelin, että Kojiro nukkuu mahallaan jotta voimme nähdä hänen selkälihaksensa. Mutta vatsalihakset hyvä valinta myös.

Pieruhuumori on parasta juuri näin, täsmäiskuna. Sitä ei sovi liikaa viljellä (tai täräytellä ilmoille), mutta loistava ajoitus. Nauroin ääneen.

Ei hitto muuten kun pitäisi taas tehdä yhteisfic, tällä kertaa näillä hölmöläisillä.  8)
- Röh

Mitä tapahtuu ficissä, jossa päähenkilö kirjoittaa ficciä? Ficcinception, K-15

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 532
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Vs: SK8 the Infinity: Aamutervehdys, S, Cherry/Joe, ficlet
« Vastaus #2 : 01.03.2021 12:26:48 »
Aaaa, mainiota, että tääkin fandom on rantautunut tänne! Tää parivaljakko on kyllä niin huippu, että miten niitä ei edes vois olla shippailematta keskenään. :D

Ja mainio oli tämäkin ficlet, lähtipä tällä itsekin hyvin aamu (tai päivä, mutta kuka noita laskee) käyntiin! Olipa sopivaa sanailua tässäkin, kylläpä oli hahmot oivasti omia itsejään ja välittämistäkin harjoitettiin vain, kun toinen vielä oli nukkumassa.

Lainaus
"Sinä saamarin puusilmäkö siinä mätänet ja nyt pakenet paikalta?"
Tämä varsinkin oli lempparini. :DD

Kiitos tästä päivänpiristyksestä! ^^
Hyppää mukaan!


(banneri by Sokerisiipi)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 274
 • Olla möllöm
Vs: SK8 the Infinity: Aamutervehdys, S, Cherry/Joe, ficlet
« Vastaus #3 : 01.03.2021 12:49:12 »
Kiitos kommenteista! <3<3 Arvoin parin tekstivaihtoehdon välillä ja tämä näki päivänvalon ensimmäisenä.

Röhkö:

Lainaus
Repeilin jo muutenkin, mutta sitten jossain kohtaa kuulin sun äänen päässäni lukemassa tätä. XD
Hiihtolomalla on hyvää aikaa hallusinoida. xDD

Lainaus
Ei hitto muuten kun pitäisi taas tehdä yhteisfic, tällä kertaa näillä hölmöläisillä.  8)
Kannatetaan. :D


Grenade:

Lainaus
Tää parivaljakko on kyllä niin huippu, että miten niitä ei edes vois olla shippailematta keskenään. :D
Sepä siinä onkin, kun canon itsessäänkin heittelee lihanpaloja nälkäisille faneille minkä ehtii. :D

- Mai
一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 021
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: SK8 the Infinity: Aamutervehdys, S, Cherry/Joe, ficlet
« Vastaus #4 : 02.04.2021 13:10:49 »
Ahaha sain tästä kyllä hyvät naurut kun lukaisin tämän eilen juuri ennen töiden alkamista! Ei sillä et pieruhuumori muhun juurikaan uppoaisi, mutta kyllä tämmöselle pienelle jaksaa nauraakin :D Ja sit ku on vielä tää pari kyseessä niin se sopii (koska ahaha, Kaorun reaktio. Mä niin voin nähdä sen ilmeen muutoksen ;D). Ja siis sen myötähän tuo ficin otsikkokin naurattaa oikee kunnolla!

Tää oli kyl ytimeltään hirveen söötti ficlet :3 Oli kiva lukea Kaorun ajatuksia Kojirousta ja tämän kanssa vietetystä ajasta, miten sen perus tsukkomimaisen "kiukkuperseilyn" välissä kukkii hellyyskin ♥ Kaikki nuo "kehtaatkin näyttää niin viattomalta" ja nimittelyt viimeisteltynä pehmeillä ajatuksilla ja kosketuksilla, siis voi äää ♥ Semmosii parituksia on aina kiva lukea. Joe ja Cherry on muutenkin niin hyvä pari, kun täydentävät toisiaan eroavilla luonteillaan ja persoonillaan niin makoisasti. Niistä eroista saa myös aina hyviä aiheita ficeille kuin myös muunlaisille teksteille vähän lisää väriä. Se on sitä rakkausvittuilua parhaimmillaan ♥

Ihana myös tuo lopetus, kun Kojiroun reppana ei tiennyt lainkaan, mitä on tapahtunut 😂 Molemminpuolinen syyttely sopi niin täydellisesti sekä ficin henkeen itsessäänkin että näille kahdelle. Ja tietenkin Kaoru pakenee paikalta... No siis joo niin tekisin minäkin, koska en halua edes kuvitella millaiset myrkyt Kojirou pöräytti ilmoille :D Lopetuskin tuli hyvään kohtaan, koska mielestäni on kutkuttavampaa jättää se tuohon "riidan" pinnalle eikä minkään maan loppuselvittelyihin tai huoneen tuuletuksiin tms. Nyt jää loppufiiliksiksi itsellekin päälle hihittely ja niin se toimii mielestäni parhaiten. Ja niin jäi nytkin, koska lukaisin tämän nyt uudestaan ja ahaha, voi näitä toopeja 😂

Жүрегім сені таңдады.

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 274
 • Olla möllöm
Vs: SK8 the Infinity: Aamutervehdys, S, Cherry/Joe, ficlet
« Vastaus #5 : 07.04.2021 17:58:07 »
Lainaus
Tää oli kyl ytimeltään hirveen söötti ficlet :3
Heti kun sen ytimen tuulettaa esiin pierunkatkun seasta, eiku. xD

Kiitosta, Larjus! Oli varmasti riemullista Kaorunkin aloittaa aamu evakoitumalla muualle ja saada vielä Kojiron mutinoita osakseen. Rakkausvittuilua, sitähän se. :D Toki Kaorukin olisi voinut rauhassa alkaa purkaa asiaa, mutta ei sitä nyt mitenkään voi, kun toisen olemus ärsyttää sielun atomeihin asti. <3 Mietin vähän, että mihin tämän lopettaisi ja päätin sitten katkaista sen vähän kuin toiminnan keskellä. Olisi muuten teksti tapani mukaan venähtänyt ties minne ja hukannut otsikossa esitetyn pointin matkalla. :D

- Mai
一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く