Kirjoittaja Aihe: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)  (Luettu 3067 kertaa)

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 556
Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« : 31.08.2020 18:38:19 »
Ficin nimi: Pukukoppiunelmia
Kirjoittaja: Thelina
Tyylilaji: unelmointia pienellä UST:lla
Ikäraja: K-11
Paritus: Harry/Draco
Yhteenveto: Draco viivyttelee huispauskentän pukuhuoneessa nähdäkseen erään tietyn rohkelikon.
Vastuunvapaus: Kunnia kaikesta J.K. Rowlingin luomasta kuuluu hänelle.

A/N: Lahjoitan tämän ficletin juhannustaiaksi overloadille, joka toivoi slashia, Dracoa ja urheilua :) Sijoitin tämän mielessäni kuudenteen vuoteen, sieltä poimin tuon Luihuisen huispauskapteenin nimenkin, kun olin sen aivan unohtanut. Osallistuu haasteisiin Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus! #2 ja Arkifest III, haaste nro 10, otsikkohaaste: Pukukoppiunelmia.Pukukoppiunelmia


“Menkää te edeltä, minulla kestää vielä hetken”, Draco sanoo joukkuetovereilleen, jotka jo odottelevat häntä suihkunraikkaina pukuhuoneen ovella, treenikassit ja luudat käsissään.

“Hyvä on, nähdään sitten oleskeluhuoneessa”, Luihuisen huispausjoukkueen kapteeni Urquhart sanoo, johdattaen porukan ulos kirpeään syysilmaan. Ovi kolahtaa kiinni ja Draco jää yksin hiljaiseen, vesihöyryn ja hienhajun kyllästämään huoneeseen. Hän tekee pari raikastusloitsua pelikenkiinsä ja tunkee ne kassiin. Huispauskaapu saa saman käsittelyn, eikä Draco pidä kiirettä järjestellessään vaatteitaan ja tavaroitaan. Hiusten kampaamiseenkin saa kulumaan hetken: tyylikkäästi leikattu malli alkaa olla hieman ylikasvanut, eikä ole helppoa saada suortuvia asettumaan paikoilleen sivujakaukseen.
 
Kammattuaan tukkansa Draco pukee ylleen kauluspaidan ja alkaa napittaa sitä kiinni ylhäältä alaspäin mahdollisimman hitaasti. Viime viikkoina hänestä on tullut suorastaan mestari viivyttelyssä, eikä tämäkään kerta ole poikkeus. Hän ei kuitenkaan ikinä kehtaisi myöntää joukkuekavereilleen, etteivät hidastelun syynä suinkaan ole pikkutarkka varustehuolto ja hiustenlaitto, vaan…

Dracon sydän heittää voltin, kun pukukopin ovenkahva painuu alas ja tummahiuksinen hahmo astuu sisään.

“Malfoy”, Potter tokaisee, nyökäten kohteliaasti.

Dracon posket punehtuvat eikä hän saa sanaa suustaan. Hän ei tiedä, missä vaiheessa Potter lakkasi olemasta hänelle niin helvetin ärsyttävä - ehkä samoihin aikoihin, kun hän itse oli huomannut tunteidensa kuumenevan tämän lähellä aivan toisella tavalla kuin ennen. Entinen piikittely on jäänyt historiaan, eikä kumpikaan tunnu kaipaavan sitä. Dracolla ei ole aavistustakaan, onko se hyvä vai huono asia.

Potter valitsee huoneen toiselta puolelta vapaan pukukaapin, laskee Tulisalamansa nojaamaan sen viereen ja alkaa riisua koulukaapuaan. Joukkueensa kapteenina hän tulee aina paikalle etuajassa valmistelemaan Rohkelikon huispausharjoituksia, jotka alkavat keskiviikkoisin melkein heti Luihuisen treenien jälkeen. Draco huomaa usein uppoutuvansa unelmoimaan tuosta pienestä hetkestä kahden joukkueen harjoitusaikojen välissä, kuvitellen kuinka jonakin päivänä Potter kääntyisi kaavun riisuttuaan häntä kohti, astelisi hitaasti lähemmäksi ja työntäisi sitten kätensä hänen hiuksiinsa, samalla kun toinen käsi vaeltaisi kylkeä pitkin alas, pujahtaisi housuihin ja…

Draco havahtuu, kun Potterin paljas selkä peittyy huispauskaapuun ja tämä istahtaa penkille solmimaan saappaidensa nyörejä. Draco jatkaa kiireesti kauluspaitansa napittamista, vaikkei tahdo sormiensa tärinältä millään saada nappeja osumaan kohdalleen. Hän tuntee Potterin katseen pyyhkivän ihoaan, niin että jalkovälissä kihelmöi. Draco sulkee housujensa sepaluksen, kiskoo jalkaansa sukat ja kengät ja heilauttaa kaavun ylleen, yrittäen vaikuttaa mahdollisimman normaalilta.

Potter nappaa Tulisalaman käteensä ja suuntaa ovelle. 

“Nähdään, Malfoy”, Potter sanoo, iskien hänelle silmää leveästi hymyillen.

“Nähdään”, Draco sopertaa. Pukukopin ovi sulkeutuu pamahtaen. Draco ottaa luutansa ja kassinsa ja harppoo Potterin perään.

Ensi viikkoon, Draco ajattelee, jääden vielä hetkeksi seisomaan kentän laidalle. Potter vilkaisee häntä olkansa yli, eikä Draco voi olla hymyilemättä.

Hänestä alkaa vahvasti tuntua siltä, ettei hänen jokaviikkoinen pukukoppiunelmointinsa ole sittenkään ollut aivan turhaa.
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 265
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #1 : 31.08.2020 18:56:22 »
Oih! Olipa ihana ja suloinen tarina :D

Tuli hieman sellainen fiilis, että tulikohan Harry myös tarkoituksella hieman aikaisemmin pukukoppiin kun olisi ollut tarve ;) Kivaa kihelmöintiä tässä oli ja olipa mukavaa lukea Tylypahkaan sijoittuva ficci. Pukukoppiunelmat ovat kyllä varsin hyviä ihan kaikilla mahdollisilla tasoilla. Tässä kivaa oli myös tuo matalampi ikäraja, kun aika paljon olen lukenut niitä korkeamman ikärajan ficcejä joissa mennään suoraan itse asiaan. Toki nekin ovat hyviä mutta tämä oli kivaa vaihtelua :D

Kiitos tästä, pidin!

Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 809
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #2 : 01.09.2020 14:26:00 »
Jos Vendelalle jäi fiilis, että Harry tuli pukukopeille aivan tarkoituksella noin aikaisin, minä ajattelin että Harry oikeasti nautti Dracon katselemisesta. Nähdään. Niinpä niin. Nähdään oikein isolla alkukirjaimella ja silmäniskun kanssa. Tunne taisi todella olla molemminpuolinen. Eläydyin kyllä tuohon Dracon tilanteeseen, hidasteluun ja kutkuttavaan tunteeseen jota olisi kiva helliä kauan.

Olipa herkullinen lukupala. Tällaisia lisää.   ;)

Angelina

 • back to my roots
 • ***
 • Viestejä: 6 497
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #3 : 01.09.2020 14:40:21 »
Valkkasin tän kommenttikampanjasta täysin nimen (ja parituksen) perusteella, koska tää lupaili mulle legendaarista huispauskamaa ja sitähän täällä olikin ;) Vielä Tylypahkaan sijoittuvaa, ai että ai että!

Tää oli jotenkin niin söpö ;___; Oikein legendaarinen vanhanliiton huispauskoppikuolaaminen, oon niin heikkona tälläsiin ;D

Draco epätoivoisen kiinnostuksensa (ihastuksensa) kanssa viivyttelemässä pukukopissa, koska tietää että Harry saapuu aina paikalle ensimmäisenä oli niin aaah täydellistä! Pidin siitä, miten kuvailit tuota miten ja millä tavoin Draco viivytteli ja sitten tuo hänen epävarmuutensa ja käsien tärinä, kun Harry saapui ja alkoi vaihtaa vaatteita, nam nam nam. Ja kyllä, oon samaa mieltä kuin Fairy tale siitä, että Harry aivan selvästi nautti tilanteesta ja uskon myös, että hän tulee tarkoituksella ajoissa paikalle ;)

Tämä oli oikein herkullinen teksti, kiitos tästä!


or perhaps in slytherin,
you'll make your real friends


bannu © Inkku

overload

 • ***
 • Viestejä: 57
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #4 : 02.09.2020 10:14:36 »
Oh lord olipas tämä ihana piristys syyskuiseen aamuun! Siis täähän on juurikin sitä mitä toivoin ja enempää en olis voinut odotaakkaan. :D<3

Kuvailit kyllä tosi hyvin Dracon tuntemuksia, koska varmasti jokainen tietää tuon tunteen kun kädet tärisee ja sekoilee puheen kanssa kun on vähän pihkassa johonkin! Tässä oli just täydellinen määrä latautuneisuutta ja jännitettä ja ihan varmasti vaan sattumalta Harry tuli pukukopille siten, että siellä on vaan he kaksi. ??? Nää asiat mitä sanon on aika paljolti toistoa siitä, mitä muut kommentoijat on sanoneet mutta oon vaan täysin samaa mieltä kaikkien kanssa!

Mitähän muuta mä osaisin sanoa? En varmaan mitään, hihittelen täällä vaan kuin pikkutyttö kun tää oli niin suloinen! :D
”Käytii enskankaa khl-tv haastikses.tuli varmaa hyvä.Enska totee im gonna ja sit haastattelija kysyy what is kana ja enska siihe et chicken”
- Jori Lehterä Twitterissä

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 556
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #5 : 02.09.2020 17:40:32 »
Vendela: Kieltämättä näissä pukuhuone-ficeissä ikäraja huitelee yleensä aika korkealla ;D Niissä on oma viehätyksensä, mutta mukavaa että myös matalampi ikäraja toimi! Harry saattoi hyvinkin tulla tarkoituksella ajoissa paikalle, kapteenina olo ainakin on hyvä tekosyy tulla etuajassa "valmistautumaan" :D Kivaa, että tykkäsit ja kiitos taas kommentista ♥

Fairy tale: Eiköhän Harry tosiaan katsele ihan mielellään puolipukeista ja suihkunraikasta Dracoa :D Mukavaa kuulla, että Dracon tunnelmat välittyivät! Saas nähdä keksinkö lisää huispauspukuhuoneromantiikkaa, onhan se kyllä sellainen genre, mitä jokaisen itseään kunnioittavan Potter-ficcaajan on ainakin kerran kokeiltava, myös sillä korkeammalla ikärajalla :D Kiitos kommentista ♥

Angelina: Rakastan tuota termiä "vanhanliiton huispauskoppikuolaaminen", mikä kunniamaininta! Draco otti kyllä kaikki viivyttelykonstit käyttöön, eikä Harrya varmasti yhtään haitannut löytää vähäpukeinen Draco (taas) pukuhuoneesta odottamasta ;) Mahtavaa, että tämä herkku maistui, kiitos kommentista! ♥

overload: Harry ja Draco taisivat kummatkin olla aika hyvin perillä toistensa liikkeistä, eikä kohtaamisilta varmaan vältytä jatkossakaan, kumpikin taitaa enemmän kuin mielellään pitää siitä huolen ;) Kiitos kommentista, onpa ihanaa kuulla, että juhannustaika oli mieleesi!!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

kaaos

 • huitulapää
 • ***
 • Viestejä: 1 090
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #6 : 03.09.2020 21:43:29 »
Moikke! Hehheh olipa veikeää huomata, että näinkin kliseinen asetelma drarrista pukkarissa oli vielä mahdollista kirjoittaa omaperäisesti. Ehkä juuri siksi tuo tietty herkkyys tuntui aivan erityiseltä tässä, kun odotti jotain seksymenoa (ikärajasta huolimatta, pukkari on pukkari).

Toi Harryn vinkkaus oli kyllä aikamoinen, valmiiksi jo Draco-paralla kädet vapisivat.

Ihanan lempeä ja lupaava päätös fikletille. Jätti iloisen mielen ja toiveikkuuden yhdessä Dracon kanssa.

Kiitos, olipa suloisa.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2020 21:45:03 kirjoittanut kaaos »
words make worlds

tuorein jatkis: Hämäränsäteet, K15, H/D

ava: sokerisiipi, bannu: Ingrid

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 556
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #7 : 05.09.2020 09:54:15 »
kaaos, olipa hyvä, että tämä tuntui kliseisestä tapahtumapaikasta huolimatta raikkaalta! Minusta tällainen ihastuskuvaus on ehkä hieman uskottavampi tällaisten kouluikäisten nuorten kohdalla, kuin sellainen suoraan itse asiaan menevä pukuhuonekohtaaminen. Vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole ;) Kivaa, että tykkäsit tästä, kiitos kommentista ♥
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Larjus

 • IƧƧИA
 • ***
 • Viestejä: 6 605
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #8 : 30.10.2020 15:13:57 »
Olipas tämä ihanan viaton ♥ Ja se oli siis mun mielestä ehdottoman hyvä asia, mun mielestä oli jotenkin kutkuttavampaa lukea tämmöistä (ehkäpä) yksipuolista haaveilua (koska kukas sen tietää, mitä Harry oikein ajatteli 😏) kuin että olis ollu joku kiihkeä pukukoppipano tai jotain muuta vastaavaa ^^ Dracon huispaustoverit tuskin osaavat edes ajatella tämän todellista syytä viivyttelylle, ja hyvä niin. Ja siis kyllähän jotkut vain ovat niin turkasen hitaita pukukopeissa (muistan vieläkin omat yläasteen liikkatunnit :D). Virkistysloitsut oli minusta kiva yksityiskohta ja sopivatkin velhomaailmaan mainiosti. Sellaiset olisi kyllä käteviä oikeassakin elämässä...

Tykkäsin myös siitä, että loppu oli noinkin arkinen ja periaatteessa jopa lattea, kun Dracon haaveet eivät pääse konkretisoitumaan. Mutta se sopi tarinan muuhun meininkiin, ja kuten jo sanoin, musta tää oli kutkuttavin näin. En ota kantaa siihen, mitä Harry mahtoikaan ajatella pukukopissa, mutta jotenkin soma tuo Dracon ajatus, ettei se unelmointi ehkä olekaan ihan turhaa ^^ Kuten oli muukin fici varsin soma.
お~ラスティ
ファンタスティック
頭の中

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 556
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #9 : 30.10.2020 20:44:29 »
Larjus, kivaa, että tulit kommentoimaan tätäkin! Olen vähän samaa mieltä, että monesti tällainen haaveilu ja pieni jännite on paljon kutkuttavampaa luettavaa kuin suorasukainen pukukoppiporno, vaikka sellaistakin on kyllä tullut luettua. Veikkaan myös, ettei Dracon luihuistovereilla ole aavistustakaan siitä, miksi tämä oikeastaan hidastelee pukuhuoneessa, muuten Draco olisi ehkä saattanut kuulla asiasta :D Ja olen varma, ettei Harrylta puolestaan ole jäänyt tämä hidastelu huomaamatta, hän on yleensä sen verran hyvin perillä Dracon tekemisistä :D Kivaa, että tykkäsit lopusta ja muutenkin ficistä! Kiitos kommentista!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 508
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #10 : 18.03.2023 22:28:38 »
Voi aina luottaa, että kun haluan söpöilyä, Thelinan listaus ei petä. Otsikko veti puoleensa, tuo unelma sana tuntui ihanalta ja lunasti lupauksensa. Miten söpö Draco onkaan tarkoituksella myöhästellessään omien huispustreenien jälkeen vain nähdäkseen Harryn. <3 Ihanaa, että hän on pistänyt merkille, että Rohkelikon harjoitukset ovat nimenomaan keskiviikkona pian Luihuisten jälkeen ja että Harry kapteenina tulee hyvissä ajoin pukukopeille. Hän tuntui aivan ihastuneelta teiniltä, mitä tässä tietenkin olikin ja se oli minusta sairaan söpöä. Hauskaa, että Draco on oikein opetellut viivästelyään. Sulin ihan Dracon haaveilulle, miten voisi ehkä joskus Harry tulisikin hänen luokseen ja tekisi kaikkea jännää. ^^

Lainaus
“Nähdään, Malfoy”, Potter sanoo, iskien hänelle silmää leveästi hymyillen.

Eikä Harrykaan nyt ihan taulapää ole, vaikka välillä sitä erehdyttävästi muistuttaa, hän on varmasti huomannut, miten erikoista on, että Draco on joka keskiviikko pukuhuoneessa, kun hän sinne tulee. Josko siihen on syy, että piikittely on jäänyt historiaan, kun Harrykaan ei ole sitä jatkanut. ::) Ja minusta on ihanaa, että se on Harry joka edes jotenkin antaa vihjeitä, että on kyllä huomannut Dracon läsnäolon joka kerta ja myös heittää silmäniskua ja katseita, kun Draco osaa vain tuijottaa ja unelmoida. Haluan toivoa, että ehkä se olisikin tulevaisuudessa Draco, joka kävelisi Harryn luokse ja silmäpeli voisi vaihtua muuksi. <3 Vaikka olihan tämä esileikki tällaisenaankin tosi kutkuttavaa ja suloista, kaksi ihastunutta teiniä (ainakin aion olettaa niin, kuten Dracokin!), jotka eivät oikein vielä osaa sanoin tai elein ilmaista tunteitaan. ^^
Kiitos tästä söpöilystä, nautin tästä ihan suunnattomasti. :)
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 556
Vs: Pukukoppiunelmia, Harry/Draco, ficlet (K-11)
« Vastaus #11 : 29.03.2023 11:15:06 »
Meldis, onpa ihanaa kuulla, että listaukseni on pettämätön söpöilylähde :D Otsikoita on kauhean vaikea keksiä, mutta tämä oli onneksi valmis otsikko ja inspiroi heti kirjoittamaan!

Lainaus
Eikä Harrykaan nyt ihan taulapää ole, vaikka välillä sitä erehdyttävästi muistuttaa
Rajastan hömelö!Harry-ficcejä, mutta tässä Harry ei tosiaan ole ihan niin pönttö kuin yleensä :D oli hauskaa kirjoittaa viivyttelevästä ja ihastuneesta Dracosta ja todellakin ihastusta on ilmassa molemmin puolin! Ihanaa kuulla, että pidit tästä, kiitos kommentista ♥ Astetta kuumempana pukuhuone!Drarryna suosittelen muuten lukemaan Simmalta Kuinka parantaa (tai pahentaa) huispaustaitoja, K-18
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥