Kirjoittaja Aihe: Twilight: Sekoitat mun pään (tapahtui Lemmenjoella) | K-11 | Edward/Jacob  (Luettu 720 kertaa)

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 466
Title: Sekoitat mun pään (tapahtui Lemmenjoella)
Author: Angelina
Fandom: Twilight
Rating: K-11 (kielenkäytön vuoksi)
Genre: pre-slash
Paring: Edward Cullen/Jacob Black

A/N: Mitä mää taas teen :----D Avaruuspiraatti antoi mulle twaikkuhaasteen (jota olin idioottina pyytänyt), enkä edes muista enää haastetta kokonaisuudessaan, mutta tivoliin sen piti sijoittua ja no, this is what happened. Tää on kieli poskessa kirjotettua pre-slashia ja jälleen kerran I have no idea what I'm doing. Kiitos ja anteeksi Pirre ♥ Ja kiitos Vendela, joka joutui toimimaan esilukijana :'''D <3

Haasteet: Vuosi raapalehtien ja Multifandom
SEKOITAT MUN PÄÄN
(tapahtui Lemmenjoella)

Lemmenjokeen on puolen tunnin jono, mutta Bella haluaa ehdottomasti kokeilla sitä. Koko Forks on ilmeisesti päättänyt tulla tivoliin juuri tänään - jokaikinen koju ja huvilaite kuhisee väkeä ja Jacobia vituttaa.

Hänellä ei kuitenkaan ole aikomustakaan päästää Bellaa ja Cullenia kaksin istumaan ja kuhertelemaan pieneen, sydämillä koristeltuun veneeseen.

Ei helvetissä

Jonotus on tuskaa ja Bellan epätoivoisista yrityksistä huolimatta keskustelu kolmikon välillä ei ota tuulta alleen. Itseasiassa Jacob ei kuuntele puoliakaan, vaan keskittyy mulkoilemaan Edwardia sivusilmällä ja tuhisemaan itsekseen.

Hän voisi lyödä vaikka vetoa, että jossain kohtaa vampyyrin suupieli kääntyy pieneen hymyntapaiseen, mikä saa automaattisesti Jacobin puristamaan kätensä nyrkkiin ja puremaan hampaansa yhteen.

***

Juuri ennen heidän vuoroaan Bellan puhelin soi ja hän astuu sivuun vastaamaan. Jacob pyörittää silmiään - joskus hänestä tuntuu, että Bella sählää tahallaan.

Ennen kuin Jacob ehtii tajuta mitä tapahtuu, on Lemmenjoen vetäjä jo ohjannut hänet veneeseen istumaan ja yhtäkkiä Cullen istuu hänen vieressään.

“Mit -”

Edward kohottaa kulmiaan. Jacob ottaa sen haasteena ja päättää istua veneessä koko matkan, vaikka henki menisi.

He kääntyvät ensimmäiseen kurviin, kun Jacobin itsehillintä pettää.

“Minä vihaan sinua.”

Edward ei käänny edes katsomaan, mikä saa Jacobin ärsyyntymään entistä enemmän.

“Niin.”

Vampyyrin viileän tyyni ulkokuori saa Jacobin sykkeen nousemaan. Hän haluaa iskeä nyrkkinsä noihin täydellisen sileisiin, posliininvalkeisiin kasvoihin.

***

Edward hymähtää, mutta yrittää naamioida sen yskäksi.

“Pysy poissa päästäni”, Jacob sihahtaa ja Edward nostaa kätensä ilmaan viaton ilme kasvoillaan.

“Anteeksi.”

“Vittu.”

Helvetin Lemmenjoki
Helvetin Bella
Helvetin Cullen ja ajatusten lukeminen


“En minä varsinaisesti lue ajatuksia”, Edward korjaa, “minä vain... kuulen ne.”

Jacob katsoo vieressään istuvaa vampyyria ilmeettömästi.

“Ai, no jos sinä vain kuulet ne! Ei tässä sitten mitään. Oletko oikeasti yhtä tyhmä, kuin miltä näytät?”

Paitsi ettei Cullen näytä tyhmältä ollenkaan ja sekös Jacobia kismittää.

Helvetin runkkari on kuin suoraan jostain hajuvesimainoksesta
Tai alusvaatekuvastosta

Mitä helvettiä

Edward nauraa ääneen ja Jacobille iskee paniikki.

“Pää kiinni! Lopeta!”

Edward nauraa kovempaa.

***

Jacobin itsehillintä pettää.

Hän työntää Cullenia rinnasta, yrittäen saada tämän putoamaan veneestä. Vampyyrin tasapaino ei kuitenkaan petä - Edward tarttuu Jacobia ranteista, eikä hievahdakaan. Hän ei enää naura, mutta virnistää lähes omahyväisesti.

Hän ärsyttää minua tahallaan

“Olet fiksu koiraksi.”

Jacob murahtaa ja yrittää repiä käsiään vapaaksi, mutta Edward ei päästä irti.

“Mitä sinä teet?”

Edward katsoo häntä silmiin. Vampyyrin katse on utelias, kiinnostunut. Jacobin poskia alkaa kuumottaa.

“Haluatko ottaa kuvan?”

Edward ei välitä hänen sarkasmistaan, vaan nojautuu hieman lähemmäs. Jacobin hengitys kiihtyy, eikä hän enää yritä repiä käsiään vapaaksi.

Aikooko hän -

Yhtäkkiä Edward hymyilee, irrottaa otteensa ja istuu kauemmas.

Mitä vittua

***

Heidän veneensä palaa lähtöpaikalle ja Bella kiiruhtaa heidän luokseen huolestunut ilme kasvoillaan.

Ei, emme tappaneet toisiamme

Jacob saattaisi tuntea olonsa paremmaksi, mikäli he olisivat edes yrittäneet.

“Kaikki hyvin?”

Bella katsoo heitä ja Jacobin tekee mieli nauraa hysteerisesti.

Luulen, että sinun vampyyripoikaystäväsi haluaa vaihtaa sylkeä kanssani

Cullen alkaa yskiä ja on Jacobin vuoro virnistää. Toisen tyyneys näyttää kadonneen kuin tuhka tuuleen, kun he eivät ole enää kaksin.

Bella vie heidät kojulta toiselle ja yrittää jälleen pitää keskustelua yllä. Jacob ei enää edes esitä kuuntelevansa. Hän on liian kiireinen suunnitellessaan, miten sotkea Cullenin ajatuksia lisää.

Edwardin ilmeestä päätellen hän on oikeilla jäljillä.


« Viimeksi muokattu: 11.09.2020 13:56:39 kirjoittanut Angelina »


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥

Parris

 • menteur artistique
 • ***
 • Viestejä: 3 021
Hei nyt, tämmöinen UST on ihan laitonta! Tätä lukiessani oli vähintään yhtä kuumottavaa kuin Jaakolla siinä kohtaa, kun Eetu melkein jo vaikutti pussaavan Lemmenjoen paatin kyydissä. Taitaa kyllä yllättävän paljon Jaakkoakin kiinnostaa, kun "täydellisen sileät" kasvot omistava "alusvaatekuvaston runkkari" istahtaa yhtäkkiä viereen... hmmh ::) En pistäisi ollenkaan pahakseni, jos tälle tulisi jatkoa vaikka korkeammalla ikärajallakin :o

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 220
  • En runotyttö, ehkä ihminen -kirjoitusblogi
Aahaha en kestä. The madlad actually did it. Kuinka kauan olen tätä odottanut? Aika kauan. Oliko tämä parempi kuin odotin? Ehottomasti. Sanoisinko jopa, että tämä on antoisimpia fikkejä, joita oon hetkeen lukenut (enkä nyt meinaa sarkasmilla, käsi sydämellä, ihan aikuisten oikeesti). Mä olen tämmöisen dynamiikan suurin fani, enemies-to-lovers 4 life, baby! Mä en ole ikinä kokenut edes pientä lukuhalun varjoakaan Twilighteja kohtaan, mutta nyt kun vähän asiaa mietin, niin Eetvartti ja Jaakobbihan on just sellainen shippi, josta voisin oikeasti pitää. Premissikin heillä olis mitä mainioin: kaks jätkää tappelee samasta tytöstä, mutta rakastuvat lopulta toisiinsa. Voisin ihan hyvin diggaa semmosesta, kyllä kyllä. Enkä meinaa sarkasmilla, käsi sydämellä. Ihan aikuisten oikeesti.

Tässä on kivasti kuumia tunteita (ilmaisun vihamielisemmässä merkityksessä... vaiko sittenkään?). Jacob on kamala kuumakalle ja kiihtyy nollasta sataan sekunnissa, ja Edward tietty ottaa siitä kaiken ilon irti ja oikein tahallansa sörkkii herhiläispesää. Heidän naljailuaan oli oikeen viihdyttävä lukea, hymyilin täällä itekseni (koskaan kuvitellut, että sanoisin mitään tällaista jostain twaikkufikistä, jösses soikoon).

Koska mua viisaampi sanoi sen paremmin:
Lainaus
En pistäisi ollenkaan pahakseni, jos tälle tulisi jatkoa vaikka korkeammalla ikärajallakin

Miten olis uus Twilight-buumi finiin? ::thinking::

Kiitos ja saat anteeksi! Also, veit tällä mun Twilight-neitsyyteni, mitä tulee fikkeihin. (Se kannattaa lisää CV:seen.)


"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 1 210
Kyllä tämä sekoitti munkin pääni, täytyy myöntää! Tykkäsin aikoinaan Twilightista ihan hirveästi (ja revin sieltä ekan fininikkinikin ::)) mutta en ole jostain syystä ikinä lukenut twaikkuficcejä muutamaa vilkaisua enempää. Oon ehkä menettänyt helmiä, koska tämä ainakin oli mitä mainioin!

Imelä otsikko houkutteli paikalle mutta itse teksti olikin sitten vähän muuta kuin imelä, aah. Sun räiskähtelevän vittuuntunut Jacob ihastutti niin maan vietävästi. Ja totta kai Edward oli sitten mielettömän viileä kaveri. Kunnes ei sitten ollutkaan, hahaa! Sähläävä (ja miehiään piiloparittava) Bella oli myös hulvaton!

Ai että, kiitos kovasti! Jatkoa olisi tosiaan kiva saada! Voisit vääntää liekkiä vielä pari astetta kuumemmalle! ;)
Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 466
Parris: :''''DD Oon pahoillani! Mä leikin ajatuksella korkeamman ikärajan kamasta, mutta rehellisesti en tiedä miten osaisin kirjottaa vampyyrin ja ihmissuden välistä seksiä ;D Mutta pakko sanoa, että tätä kirjottaessa oli sen verran hauskaa lopulta, ettei se ehkä ihan tuhoon tuomittu idea ole...... Kiitos kun luit ja kommentoit ♥ Ja kyllä, Jaakoppia kiinnostaa myös ;)

Pirre: asdadsdadsd hei, mää lupasin! I keep my promises, vaikka saattaakin kestää ;D ;D Enemies-to-lovers on  p a r a s t a ♥ Ja siis joo --- oon lukenut ehkä 3 twaikkuficciä elämäni aikana ja ne tais kaikki olla Edward/Jacob (ellei joku Edward/Emmett myös?), koska tää on ainoo vähääkään kiinnostava pari just tuon alkuasetelman takia :--D Ai hemmetti, twaikkubuumi Finiin ja Forks & La Push takas niinku olis jo!!!! Hah, meen samantien päivittään CV:n ♥ Ihanaa että (toivottavasti) tykkäsit :''''D <3

Sisilja: HAH, ihan loistavaa että toi typerä nimi houkutteli :'''D Se kuvas mun mielestä loistavasti tän ficin älyttömyyttä. Kuumakalle!Jacobia oli kyllä nautinnollista kirjottaa, tosin nautin myös Edwardin hienovaraisesta vittuilusta :----D Älkää nyt houkutelko mua jatkaan :'''DD Kiitos kun luit ja kommentoit ♥


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 1 658
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta! Koin, että tämä on varsin hyvä hetki tarttua tuttuun, mutta ficci-puolella tuntemattomaan fandomiin eli Twilightiin, kun melkoisen uutta sellaista listauksestasi löysin :D Ja tämä oli kyllä huikea löytö! Kirjojen lukemisesta on vierähtänyt jo jonkin aikaa, mutta eihän tuota kuumaa kolmiodraamaa Bellan, Jacobin ja Edwardin välillä voi unohtaa. Tässä päälaelleen käännetty draama toimii todella hyvin ja tämä on varsin viihdyttävää luettavaa :D

Asetelma toimii ja se, kuinka Jacob ja Edward päätyvät ihanaan Lemmenjokeen on kutkuttavaa. Tykkään myös siitä, miten Bellan käytös ärsyttää Jacobia - luulisi, että Edwardin hyvät käytöstavat miellyttäisivät enemmän, mutta Jake kiihtyy sen verran nopeasti nollasta sataan, etten tiedä, mikä häntä oikein miellyttäisi. Vaikka... loppua kohden se vähän selviääkin ;) Dialogi toimii tässä todella hyvin ja varsinkin tuota keskustelua, joka kulkee Jacobin ajatusten ja Edwardin vastausten välillä, on helppo seurata ja oikeastaan tosi virkistävääkin lukea! Poikien vittuilu naurattaa ja jotenkin ihastuttaa, kun se muuttuu yhä söpömmäksi ja alkaa olla täynnä mahdollisuuksia, mitä pidemmälle tuo risteily etenee. Etenkin tämä ihastutti:

Lainaus
Edward katsoo häntä silmiin. Vampyyrin katse on utelias, kiinnostunut. Jacobin poskia alkaa kuumottaa.

Ah ♥ Lopetus on myös onnistunut ja rakastan sitä, että Jacob yllättää Edwardin ajatuksillaan ja saa hänet yskimään :D Bellalla ei luonnollisesti ole asioiden kulusta aavistustakaan. Tämä oli kyllä todella viihdyttävä ja hauska Twilight-ficci, suuri kiitos tästä! :D

between the sea
and the dream of the sea

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 466
hiddenben - HAH, en ois kyllä heti uskonut että joku randomisti tän listauksestani nappaa ;D Hauska ylläri kuitenkin, tää kun oli aika kieli poskessa kirjoitettua läppää vaikka parituksena tää on oikeesti mielenkiintonen - paljon enemmän tuntemuksia herättävä kun pojat kuolaamassa kilpaa Bellaa. Mahtava kuulla, että dialogi toimi ja Edwardin ajatuksia siellä seassa oli helppo seurata! Mietin, että meneeköhän se liian sekavaksi mutta hyvä jos ei :3 Ja jos loppukin vielä toimi, niin sittenhän kaikki on oikein mainiosti :D Kiitos ihanasta kommentista ♥


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 473
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Katsoin tuossa viime viikolla pikakelauksella ekan ja kaksi viimeistä leffaa, joten olipa kiva tulla lukemaan tämä kun oli nuo hahmot ns. tuoreessa muistissa :D Ja siis kuinka olen unohtanut kokonaan kommentoida tämän, vaikka olen siis lukenut! Mutta ei mitään, tämän luki kyllä oikein mielellään uudelleen!

Hihii, Bella sählää tahallaan, olen aivan samaa mieltä ;D Tykkäsin Jacobista tosi paljon, hän oli oikein oma itsensä kaikkine ajatuksineen. Edward oli myöskin oikein onnistunut salaperäisine myhäilyineen, mutta voi kun meni lopulta pupu pöksyyn, sillä kyllähän tämä aivan huusi siitä suukkoa! No, toivottavasti Jacob sekoittaa oikein kunnolla Edwardin päätä niin että jossain kummitusjunassa nämä pääsevät viimein toistensa huulille ;)

"Nukuin" autuaasti koko tämän twaikku-huuman ohi silloin vuosia sitten ja nyt olen hieman yrittänyt päästä kärryille että mikä tämä juttu oikein on ollut. Mutta tällaiselle slasharille ei oikein tunnu löytyvän ficcejä tai sitten en ole osannut vain etsiä. Joten kiva, että näitä aina silloin tällöin tulee hyviltä kirjoittajilta, eli kiitos tästä!

Vendela

©Sokerisiipi

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 466
Vendela: Hahahahahaa mä en tiedä että kannattaako tästä sen enempää ottaakaan selvää, jos oot tähänkin asti pystynyt pysymään erossa :'DD Mä luin kyllä ne kirjat ja katoin leffat, mutta ficcipuolella en koskaan innostunut mm. sen takia, ettei paritukset innostaneet. Tää on käytännössä ainoo mistä voisin kuvitella jotain lukevani, mutta ainakaan Finissä ei Edward/Jacobia oo. Tätä oli kyllä yllättävän hauska lopulta kirjottaa, vaikka olinkin vähän kauhuissani ;D Saa nähdä jatkuuko näiden kahden säätö koskaan, toisaalta vähän jopa houkuttelis :: D Kiitos kommentista taasen <3


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 4 120
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Ai saakeli, nyt on kyllä kova! :D Nauroin täällä ääneen samalla kun Edwardkin nauroi ja voi jestas. Mahtavaahan tästä teki se, että lopussa se kiusantekijä olikin Jacob, ja siis Team Jacob o/ Kiitos tästä, oli varsin bueno tapa hukuttaa ajatuksensa jonnekin muualle kuin minne piti. Ja siis oli ihan pakko vaan tulla tirkistelemään, että miten hitossa sinä kirjoitat twaikkuja ja mikä ihmeen Lemmenjoki. ;D


Kun elämä antaa sitruunoita, ryhdy limonadivelhoksi u_u
-Saaps

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 466
Frac: Huutonaurua kyllä, kun huomasin että oot tänne jostain eksyny :'''DD Ite olin kyllä kirjojen kanssa team Edward, mutta Jacobia oli kyllä yllättävän hauska kirjottaa (kuten lopulta tätä koko sekoilua). Kiitos kun luit ja nauroit ja vielä kommentoitkin ♥♥


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥

Kaarne

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 7 985
 • Kellopelihurmaaja
Asiahan on sillä tavalla, että telepaatit on minun suuri heikkous (vaikka Edward ei kyllä ole :D ), ja telepatiaficit on aina nannaa. Jostain syystä olin jo kokonaan unohtanut nuo Edwardin skillzit, joten en yhtään osannut odottaa niitä, kun tämän klikkasin auki. (Sen tein lähinnä koska nimi oli niin mainio, ja koska tosiaan yllätyin, kun huomasin sun kirjoittaneen Twilightia. :D Kombo, joka oli odottamaton, mutta selvästi mitä parhain!) Siksipä olikin hauskaa, kun telepatia oli tässä niin keskeisessä roolissa ja vieläpä niin hienosti toteutettu, tämä piristi todellakin hyvin harmaata ja ankeaa sunnuntaitani. ♥

Edward ja Jacob ovat minusta tosi kiinnostava pari, ja sitä paitsi siitäkin hauska, että kun heidät laittaa kimppaan, ei tarvitse valita, että kumpaa tiimiä edustaa. :P (Itsehän toki olen Team Jacob, mutta kyllä hänet voi mieluusti Edwardillekin laittaa, ei aina tarvii Bellaa sotkemaan kuviota. Ja Renesmeen voi laittaa vaikka roskiin.)

Tässä oli ihanaa UST:tä, ja Parrisin ja Piraatin tavoin minäkin olen luonnollisesti sitä mieltä, että kyllä tämä teksti suorastaan huutaa jatkoa! Toivon siis, että vuonna 2021 saisit jonkun eeppisen inspiraationpuuskan ja me saisimme lukea näistä klopeista lisääkin, tsihii.

Kiitos, tää oli just sellainen kuin hyvän Twilight-ficin kuuluukin olla. ♥
sinä tarjosit salmiakkia
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 466
Kaarne: Haha joo, en olis kans ihan heti uskonut Twaikkuja kirjottavani mutta kaikkea kannattaa näemmä kokeilla :'DD Oon kyllä samaa mieltä että Renesmeen voi unohtaa kokonaan ja Bellan voi dumpata kans välillä huoletta sivuun - Edward/Jacobissa on sentään jotain mielenkiintosta! UST on herkkugenre, pitäs kirjottaa sitä useemmin! En vieläkään lupaa mitään, mutta onhan tässä vuotta jäljellä ;D Kiitos kun luit ja kommentoit <3


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥