Kirjoittaja Aihe: Ace Attorney: Retro laavalamppu | S | Wright/Edgeworth | fluff ja huumorinpoikanen | triplaraapale  (Luettu 1335 kertaa)

Avaruuspiraatti

  • varattua puraisi
  • ***
  • Viestejä: 2 249
Nimi: Retro laavalamppu
Kirjoittaja: Avaruuspiraatti
Fandom: Ace Attorney
Paritus: Wright/Edgeworth
Ikäraja: S
Tyylilaji: fluff, kevyt huumorinpoikanen
Haasteet: FanFic100 (11. Punainen), Fluffy10 #4 (sanalla retro), Vuosi raapalehtien VII
Vastuunvapaus: Kaikki tunnistettavat hahmot, tapahtumat ja miljööt kuuluvat Ace Attorneyn luojille. En ansaitse tällä rahaa.

A/N: Se, jossa Miles saa lahjaksi erittäin trendikkään retro-lampun.

RETRO LAAVALAMPPU
350 sanaa

Phoenix ostaa hänelle 27-vuotislahjaksi punaisen laavalampun. Miles ei voi sanoa juuri pitävänsä siitä: se on ruma jopa laavalamppujen standardeilla ja muistuttaa häntä liikaa aikuisviihde-elokuvista.

”Se on hyvin…” Hän pyörittää rannettaan hakiessaan kohteliaita sanoja. ”Hyvin omalaatuinen ja… huomiota herättävä.”

”Eikö olekin!” Phoenix sanoo ilahtuneena. ”Trendikäs myös. Maya sanoo, että kaikki ’vintage’ on taas muodissa.”

”Niin”, Miles myöntää pitkin hampain ja kääntelee lamppua kädessään. ”En kiellä, etteikö tämä olisi varsin… retro sisustuselementti. Kiitos, Phoenix.”

”Olen niin helpottunut, että pidät siitä. En aikonut aluksi ostaa sitä, mutta Maya vakuutti minulle, että osaisit arvostaa jotain näin erityislaatuista.”

”Jaa”, Miles mumisee ja painaa mieleensä, että vaihtaa tytön kanssa pari valittua sanaa, kun he seuraavan kerran tapaavat.

”Sen värikin sopii sisustukseesi”, Phoenix sanoo Milesin kohteliaasti nyökytellessä. Hän ottaa lampun Milesilta ja vertaa sitä sohvan viininpunaiseen verhoiluun, jonka sävyyn se ei ehdottomasti sovi.

”Minne haluat laittaa sen?” Phoenix kysyy.

”Niin…” Miles ynähtää ja etsii katseellaan sopivaa nurkkaa, jonne lampun voisi piilottaa. ”Hmm… Eeh… Höm…”

”Miten olisi… makuuhuoneeseen?” Phoenix yrittää tukahduttaa naurahduksen, joka karkaa hänen huuliltaan kuitenkin viime hetkellä.

Phoenix Wright”, Miles ärähtää käsivartensa ristien. ”Onko tämä vitsi?”

Phoenix räjähtää valtaisaan nauruun. Miles muljauttelee silmiään ja ottaa laavalampun miehen käsistä, ennen kuin se tippuu tämän epähuomiossa lattialle.

”Hyvin hauskaa”, hän tuhahtaa. ”Hetken jo luulin, että olit tosissasi.”

”Olisit nähnyt ilmeesi”, Phoenix räkättää. ”Voi olisinpa saanut sen videolle!”

Miles odottaa kärsivällisesti, että Phoenix saa pyyhittyä viimeisetkin naurunkyyneleet silmistään. Hän yrittää pitää tyytymättömän ilmeen kasvoillaan, mutta Phoenixin nauru tarttuu lopulta häneenkin. Phoenix hymyilee typeränä sen huomatessaan.

”Sinun pitäisi nauraa useammin”, hän sanoo ja kurottaa koskettamaan Milesin poskea. Miles häkeltyy yllättävästä hellyydenosoitusta, mutta nojaa kosketukseen heti ensireaktionsa yli päästyään. Phoenix hivuttautuu aivan hänen kylkeensä kiinni ja kohottaa kulmiaan kysymykseksi. Miles nyökkää. Hänen mielestään on herttaista, kuinka hellä Phoenix on yhä hänen kanssaan, vaikka läheisyyden vastaanottaminen ei ole ollut hänelle enää pitkään aikaan niin vaikeaa kuin se heidän parisuhteensa ensimmäisinä kuukausina oli.

Phoenix nojaa hänen huulilleen ja suutelee niitä hitaasti ja nautiskellen. Ei mene kuitenkaan kauaa, kun suudelma syvenee viatonta pusua kuumemmaksi. Miles vetäytyy, ennen kuin Phoenix saa hänen ensimmäisen paidannappinsa auki.

”Mitä jos siirtyisimme makuuhuoneeseen?” hän ehdottaa. ”Voimme kokeilla uutta sisustuselementtiänikin.”"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Kaarne

  • Unenkutoja
  • ***
  • Viestejä: 9 371
  • Lunnikuningatar
Motherf*cking laavalamppu! Aivan bestest :D Hihittelin tälle itsekseni bussissa ja nainen toisella puolella käytävää mulkoili, mutta oli kyllä sen arvoista. Taattua piraattilaatua taas kerran ❤️


someone i loved once gave me a box of darkness.
it took me years to understand that this, too, was a gift.

Avaruuspiraatti

  • varattua puraisi
  • ***
  • Viestejä: 2 249
Apua, voihan mulko-naista xDDD En voi kyllä sanoa, että olisin pahoillani hihityksistäsi C:< Kiitos paljon kommentista Vehka <3

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"