Kirjoittaja Aihe: MCU: Vain pelkuri kääntää selkänsä | K-11 | Tony/Bucky | 17/17  (Luettu 2107 kertaa)

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Title: Vain pelkuri kääntää selkänsä
Author: Angelina
Fandom: MCU
Rating: K-11
Genre: Civil war -angst, protective!Bucky
Paring: Tony Stark/James "Bucky" Barnes

Haasteet: Vuosi raapalehtien, FF100 sanalla 090. Koti ja Sana/kuva/lause10 #2, lauseella "Vain pelkuri kääntää selkänsä."
VAIN PELKURI KÄÄNTÄÄ SELKÄNSÄ
I

“Tiesitkö sinä?”

Bucky seisoo Starkin selän takana ja vetää terävästi henkeä kuullessaan tämän kysymyksen. Eihän Steve ole voinut salata sellaista asiaa, sehän olisi –

“En tiennyt, että se oli hän”, Steve vastaa ilmeettömästi ja Buckyn rinnassa muljahtaa ikävästi.

“Älä jauha paskaa, Rogers”, Starkin ääni on pelottavan hiljainen ja vapisee hiukan, “tiesitkö sinä?”

Hiljaisuus on lähes käsinkosketeltava ja Buckyn sulkee silmänsä. Hän arvaa, mitä on tulossa, eikä se ole kaunista.

“Tiesin.”

Stark henkäisee pienesti ja se on kamalin ääni, jonka Bucky on eläissään kuullut. Hän ei kuitenkaan ehdi reagoimaan mitenkään, ennen kuin punainen Iron man haarniska heilahtaa ja Steve iskeytyy kiviseinään.


II

Kun Tony kääntyy kohti häntä, Bucky ei hievahdakaan. Kolahdus kaikuu bunkkerissa, kun ase putoaa hänen kädestään maahan.

Tony avaa maskinsa ja katsoo Buckya kasvot vihasta vääristyneinä.

“Taistele vastaan”, hän sihahtaa ja osoittaa repulsoreillaan.

Bucky ei hievahdakaan.

Tony harppaa eteenpäin ja ottaa hänet tiukkaan kuristusotteeseen.

“Muistatko sinä heitä?”
“Minä muistan kaikki.”

Tonyn ote hellittää, mutta kun Steve nousee ylös ja heittää kilpensä heitä kohti, maski napsahtaa takaisin kiinni.

“Olen pahoillani”, hän sanoo metallisella äänellä, “mutta en pärjää teille molemmille.”

Iron manin repulsori latautuu, tähdäten Buckyn vasempaan olkapäähän ja Steve huutaa.

Bucky ei hievahdakaan - ja hänen metallinen kätensä repeää iskun voimasta irti.


III

Tony ei tiedä, kuinka pitkään hän makaa bunkkerin lattialla haukkomassa henkeä. Hän on jumissa haarniskansa sisällä, hänen kurkkuaan kuristaa ja kylmä hiipii luihin ja ytimiin. Yhteys FRIDAY:hin on poikki, eikä Tonyn olinpaikkaa tiedä kukaan.

Minä kuolen tänne.

Ymmärrys iskee hänen rintaansa kuin Steven - Rogersin, kilpi tunteja sitten. Tonyn tekee mieli nauraa ironialle, mutta pelkkä hengittäminenkin tekee kipeää.

Bunkkerin portaikosta kuuluva kolahdus saa hänet pidättämään hengitystään. Hän makaa liikkumatta paikoillaan, vaikka tietää sen olevan turhaa. Hänen kirkuvanpunaista haarniskaansa ei voi olla huomaamatta.

Askeleet lähestyvät nopeasti, ja Tony tuntee paniikkikohtauksen iskevän.

Viimeinen asia mitä hän odottaa, on että Barnes kumartuu hänen viereensä.


« Viimeksi muokattu: 04.01.2021 23:07:36 kirjoittanut Angelina »


ava & bannu © Inkku ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Juu, olit oikeassa, en tykkää ;D Mutta jos tätä on tarjolla, niin tällä mennään sitten ;D

Ei kun vakavasti puhuen, ehkä tää paritus ei ole ihan ykkönen, mutta kyllä mä tätä luen :) Sitä paitsi onhan tässä nyt varsin mielenkiintoinen asetelma kun Steve on tuollainen mitä on ja Bucky taas... no, ehkä sillä on sitten kuitenkin sydän paikallaan.

Riipaisevaa oli lukea nämä kolme rapsua, sillä vaikka näkökulma oli Tonyn niin Buckyn ääneenlausumattomat ajatukset kaikuivat rivienväleissä. Se, että Bucky ei hievahdakaan kun Tony repii käden irti, ihan kamalaa. Ja se, että Bucky palaa Tonyn luo, ihanaa.

Voin vain arvailla mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta luulen että en osu kuitenkaan oikeaan :) Joten anna tulla jatkoa! Ja nimi on muuten osuva ja hieno!

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Vendela: :''''DD No mutta hei, arvostan silti suuresti että luet, vaikka tiedän ettei paritus kuulu suosikkeihisi. Buckylla todellakin on sydän paikallaan ja Steve......... on Steve. Kerro ihmeessä mitä arvailit, haluan tietää osuitko lähelle ;)

A/N: Krhm tuo 7 rapsua oli aika optimistinen, näemmä lähdin taas laukalle... 10 lienee lähempänä todellisuutta.
IV

Stark makaa samassa kohdassa, kuin mihin he hänet aiemmin jättivät. Hänen hengityksensä on epätasaista, mutta katse tarkka.

“Mitä helvettiä sinä täällä teet?”

Bucky ei tiedä mitä sanoa, joten hän sivuuttaa kysymyksen.

“Pääsetkö ylös? Meillä ei ole kauaa aikaa.”

Hän ojentaa jäljellä olevan kätensä, jota Stark tuijottaa epäillen. Lopulta tämä kuitenkin luovuttaa, tarttuu käteen ja vetää itsensä Buckyn avulla ylös. Starkin askeleet ovat kömpelöitä ja tämä hengästyy heti, eikä Bucky voi olla miettimättä miten pahasti toinen on haavoittunut.

“Missä -”

“Steve ei tiedä, että olen täällä.”

Stark näyttää helpottuneelta ja nyökkää vastaukseksi. He nojaavat toisiinsa tukea hakien ja pääsevät lopulta ulos bunkkerista.


V

Viikkoa myöhemmin Bucky astuu epäröiden hissistä Towerin sairaalaosastolle. FRIDAY ohjaa hänet oikeaan huoneeseen ja Bucky kävelee suoraan sisään, ennen kuin pysähtyy miettimään mitä on tekemässä.

Stark istuu sairaalasängyssä ja selaa kulmat kurtussa sylissään olevaa tablettia. Hän näyttää jo paljon paremmalta, vaikka hänen oikea kätensä on edelleen kantositeessä ja vasenta ohimoa koristaa rivi tikkejä.

Stark nostaa katseensa ja näyttää yllättyneeltä huomatessaan Buckyn.

“Barnes?”

Buckyn tekee mieli kääntyä ympäri ja lähteä, mutta hän nielaisee hermostuneisuutensa ja istuu sängyn viereen.

“Olet hereillä.”

Stark virnistää - hymy on vino, eikä ylety silmiin.

“Mikä pahan tappaisi.”

Sanat iskeytyvät Buckyn rintaan ja hetken hänen on vaikea hengittää.


« Viimeksi muokattu: 02.03.2020 22:29:01 kirjoittanut Angelina »


ava & bannu © Inkku ♥

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
A/N: Joo. En enää tiedä montako rapsua tähän tulee :'D Gosh I'm a mess.VI

Stark saa nopeasti selville, että Steve ja muut (eversti Rhodes kutsui heitä Rogueiksi) piileskelevät Wakandassa.

“Voin olla yhteydessä T'Challaan”, Stark sanoo olkiaan kohauttaen, “Rogers varmasti haluaa sinut sinne.”

Bucky ei vastaa.
Hän on miettinyt asiaa ja tullut siihen tulokseen, ettei hänellä ole paikkaa mihin mennä.

Bunkkerin tapahtumien jälkeen Bucky hylkäsi Steven, rientäessään auttamaan haavoittunutta Starkia. Muita entisiä Avengerseja hän ei tunne, eikä näin ollen luota heihin ja kuningas T'Challa yritti aiemmin hyökätä hänen kimppuunsa.

Bucky pyörittää päätään. Ei, hänen paikkansa ei ole Wakandassa.

Starkin ruskeat silmät seuraavat hänen kiusaantunutta liikehdintäänsä hetken, ennen kuin tämä huokaa syvään.

“Tai voit jäädä tänne.”


VII

Ensimmäiset viikot ovat vähintäänkin kiusallisia.

Neiti Potts ja eversti Rhodes luovat Buckyyn epäileviä katseita aina vieraillessaan Towerissa, vaikka Stark yrittää vakuuttaa ettei hän ole vaaraksi kenellekään.

Buckyn on itsekin vaikea uskoa sitä.

Stark myös välttelee häntä kaikin keinoin - mekaanikko on pääasiassa linnoittautuneena verstaalleen, johon Buckylla ei ole pääsyä. Joskus he kuitenkin osuvat samaan aikaan keittiöön, kun Stark hakee lisää kahvia ja Bucky yrittää tyydyttää kiihtyneestä aineenvaihdunnasta johtuvaa jatkuvaa nälkäänsä.

Kohtaamiset ovat aina vaivalloisia ja kiusaantuneita. Stark yrittää näyttää rennolta ja olla vitsikäs, mutta hänen olemuksensa on kireä ja Bucky taas ei yksinkertaisesti tiedä mitä sanoa.

Mitä hän edes voisi sanoa?
ava & bannu © Inkku ♥

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 802
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Huomasin että olit kirjoittanut tämän, mutta jätin sen vielä hautumaan kun mietin, haluanko lukea. Itselle Bucky on tosi rakas hahmo, ja Tonysta taas en niin välitä, tai sanotaan että opettelen vieläkin vasta pitämään hahmosta ja ymmärtämään tätä paremmin. En ollut ihan varma paritusideasta, mutta toisaalta minun omaa visiotani ei ole koskaan haitannut se, mitä muut kirjoittavat, joten päätin kurkistaa nähtyäni jatkoa. :) Enkä ole ikinä tykännyt siitä kun sanotaan jostain parituksista, että"X ja Y kuuluvat yhteen eikä kellekään muille ja piste". ;) Saahan eri versioilla kokeilla ja leikitellä, sitä vartenhan koko fanfiction on olemassa. :)

Joten sanotaan näin, että mikä ettei. Voisihan se toimiakin, riippumatta siitä pidänkö vai en. Todennäköisesti en, mutta toisaalta pidän sinun ficeistäsi noin yleensä, joten miksipä ei tämäkin voisi toimia. :)

Lainaus
Stark yrittää näyttää rennolta ja olla vitsikäs, mutta hänen olemuksensa on kireä ja Bucky taas ei yksinkertaisesti tiedä mitä sanoa.
Mitä hän edes voisi sanoa?
Bucky ressukka on taas kerran puun ja kuoren välissä. Pitäisi nähdä Civil War uudestaan ja ajatuksella, mutta jostain syystä se ei edes tule telkkarista, kun muut sarjan elokuvat kyllä ovat tulleet viime aikoina useampaankin kertaan.

Steve ei ollut reilu kumpaakaan ystäväänsä kohtaan tuossa ficin alkuasetelmassa, ja siitä joutuivat sitten molemmat ystävistä kärsimään. Ehkä se lähentää heitä toisiinsa? Ja ehkäpä Tony värkkää siellä pajassaan korvatakseen Buckylle vaurioittamansa käden? Se olisi ainakin oikein tehty. Ehkäpä Tony harkitessaan asioita tarkemmin näkee kostonhimonsa ohi sen, että Bucky ei ollut hänen vanhempiensa tappaja, ainoastaan siihen käytetty työväline, ase. Ja huomaa, että tuossa pulmallisessa vastakkainasettelussa Bucky ei hyökännyt häntä vastaan, vaan päinvastoin auttoi. <3

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
No niin, ja sitten tämä toinen WinterIron tuolta kommiksesta :D

Siis häh, en olekaan kommentoinut tätä noiden ekojen rapsujen jälkeen :o Olin ihan varma että olin! Anteeksi! Mutta olipa nyt ainakin hyvä syy tulla sanomaan jotain. Ja arvaa kuule vaan muistanko enää mitä olen arvaillut ;D Ehkä ajattelin, että Bucky tulee pelastamaan Tonyn, niin kuin sitten käivikin.

Tykkäsin, että teit tuon neljännen ja viidennen rapsun välillä selkeän aikahypyn. Siperian tapahtumat oli siellä, eikä sen jälkeen tarvitse selittää kaikkia yksityiskohtia, sillä idea on kuitenkin mennä elämässä eteenpäin :)

Tuo ratkaisu kuinka Bucky lopulta jää Tonyn luo on oikeastaan aika luonteva. Ja samalla se kertoo myös todella paljon Tonysta ihmisenä. Se, kuinka suuri sydän tällä on vaikka ei ehkä aina itse haluaisikaan. Tykkään myös yllättävän paljon tästä sun Buckysta joka ei oikein puhu mitään, sillä just se kuva mulla on hänestä. Joten hyvin onnistuneet hahmot!

Hetket keittiössä ovat varmastikin vähintään vaivaannuttavat ;D Voin vain kuviella! Mutta se, kuinka tämä tästä kääntyy on mielenkiintoista ja odotan kovasti mikä tulee muuttamaan näiden suhteen. Sillä aavistelen, että jotain isoa (tai isoa ja isoa, mutta ehkä pitäisi sanoa merkittävää) pitää tapahtua, että nämä kaksi pääsevät samalle viivalle toistensa kanssa.

Niin ja yksi pyyntö olisi, älä tuo enää Steveä tähän mukaan jooko ;D Hän viihtyy varmasti ihan tosi hyvin tuolla missä ikinä onkaan (Wakandassa?) ja hänen läsnäolonsa vain sotkisi näiden kahden kuviota. Ja sitten tietenkin sanot, että "ei kun just se oli mun idea" ;D Mutta sun tarina, sun juonenkäänteet ja päätökset sen suhteen! Minä luen kiltisti ja otan vastaan sen mitä annat.

Kiitos tästä, pahoittelut että kommentoiminen on venynyt ja kirjoitathan pian sitä jatkoa jookos-kookos-ananas!

Ven

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Fio: Hah, kiva että luit vaikkei paritus niin maistukaan <3 Mun mielestä taas nää on ihan loistava pari, koska näillä hahmoilla on kuitenkin omasta mielestäni yllättävän paljon yhteistä ja lisäksi tuo niiden heartbreaking lähtöasetelma antaa mahdollisuudet vaikka mihin! Oon ennenkin sanonut tämän, mutta en tosiaan hetkeäkään usko, että Tony oikeasti syyttää Buckya mistään. Pikemminkin se reaktio Civil warissa oli inhimillinen, kun miettii miten ja mitä Tonylle siinä selviää (ja edelleen I blame Steve :''D). Mutta oli canontilanne mikä hyvänsä, niin ainakaan tässä tarinassa Tony ei syytä Buckya :3

Vendela: Ahahhaha sinäkin täällä taas <3 Ihan mahtavaa, että hahmot tuntuvat onnistuneilta! Mietin jo, että onko Bucky liiankin hiljainen, mutta toisaalta sellaisena minäkin hänet näen, joten... Pyydän jo etukäteen anteeksi, mutta valitettavasti Steve tulee vielä tekstissä näkymään ;D Ei tosin vielä näissä rapsuissa, mutta varaudu henkisesti!

A/N: Hei alan oleen kartalla, lopullinen rapsumäärä tulee oleen noin 16 :'''D
VIII

“Prinsessa Shuri ja minä olemme tehneet tutkimustyötä”, Stark sanoo eräänä iltana kutsuttuaan Buckyn verstaalleen, “uskomme, että voimme poistaa triggerisanat.”

Toivonkipinä syttyy varoen Buckyn rinnassa.

“Miten?”

Stark selittää hänelle intoa puhkuen keksinnöstään (“Tiedän, BARF ei ehkä kuulosta luotettavalta -”) ja siitä, miten he yhdessä prinsessan kanssa ovat kehitelleen kaavan, jonka avulla Bucky on mahdollista vapauttaa kahlitsevista, Winter soldierin aktivoivista triggereistä.

“Mutta siihen tarvitaan myös Shuria ja hänen kryokammiotaan, eikä T'Challa suostu päästämään häntä tänne”, Stark jatkaa, “sinun on mentävä Wakandaan.”

Ajatus Wakandaan matkustamisesta nostaa Buckyn niskakarvat pystyyn, eikä hän osaa selittää mistä tunne johtuu.

“Tuletko... Tai siis... Voitko sinä tulla mukaani?”


IX

Kuningas T’Challa ottaa heidät hymyillen vastaan ja pahoittelee Buckylle aiempaa reaktiotaan. Hän myös keskustelee Starkin kanssa Civil war -fiaskosta ja lupaa, ettei tämän tarvitse olla entisten tiimitovereidensa kanssa missään tekemisissä vierailunsa aikana.

Stark rentoutuu selvästi T'Challan lupauksen jälkeen.

Prinsessa Shuri on nuori, mutta erittäin älykäs. He uppoutuvat Starkin kanssa välittömästi keskusteluun, jota Bucky ei edes yritä seurata, ennen kuin he molemmat kääntyvät katsomaan häntä.

“Herra Barnes, ohjelmoimme... BARF:in", Shuri katsoo Starkia päätään pudistellen, mutta saa vastaukseksi vain leveän hymyn, "kryokammioomme, jotta saamme elintoimintosi rauhoitettua ja voit nukkua operaation ajan. Sopiiko tämä sinulle?”

Väristys kulkee Buckyn selkää pitkin, mutta hän nyökkää.


X

Kun Bucky lopulta herää, hän näkee ensimmäisenä Starkin kasvot. Ellei hän tietäisi paremmin, hän väittäisi että tämä näyttää huolestuneelta.

“Kaikki hyvin, prinsessa Ruusunen?”

Bucky räpyttelee hetken ja keskittyy analysoimaan ympäristöään. Hänet on siirretty kryokammiosta sairaalasänkyyn ja hänen päälleen on kasattu peittoja ja vilttejä.

Bucky ei tunne kylmyyttä ja on siitä kiitollinen.

“Luulisin”, hän vastaa lopulta käheällä äänellä, “toimiko se?”

Stark hymyilee pienesti.

“Kaikki meni suunnitelmien mukaan, mutta meidän täytyy... testata.”

Bucky tuntee pakokauhun iskevän ja sen täytyy näkyä hänen kasvoiltaan, sillä Stark kiirehtii heti koskettamaan hänen käsivarttaan.

“Rauhoitu, Lumihiutale. Teemme sen turvallisesti ja vasta, kun olet kunnolla herännyt. Ei hätää.”
ava & bannu © Inkku ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Aaawwws! Ihana Bucky! Niin huolissaan siitä että Tony jättää hänet yksin, ja ihana Tony, joka ei tietenkään jätä! Juuri näin, tykkään :D

Tuo, että Tony ja Shuri keksivät keinon auttaa Buckya on ihanaa. Harmi tietty, että joutuivat matkustamaan tuonne, sillä pelkään että sieltä se Steve jossain vaiheessa putkahtaa. Mutta tulkoon vaan, kunhan et nyt mitään ihan hirveää kirjoitan näiden hahmojen välille ;) Tai kirjoita vaan, enkökän mä sen kestä ;D

Nuo Tonyn lempinimet Buckylle on <3 ja samoin huolestunut ilme kun Bucky herää. Tokihan sitä pitää testata, että onnistuiko sanojen poisto mutta kyllähän se vähän jännittää. Siksi pyydänkin jatkoa :)

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 802
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Jee, Shuri astuu kuvioihin, nyt asiat alkavat edetä! :D

Jospa se triggeröinti nyt korjaantuisi ja Bucky saisi vähän henkäistä. Ja olipa kiva, että Wakandassa oli lämmin ja ystävällinen vastaanotto. :)

Hyvä Tony, kun ei hylkää toista huolensa keskelle. Ja kieltämättä minuakin epäilyttää, että kyllä se Steve sieltä kumminkin tupsahtaa vastaan jossakin vaiheessa. Saapa nähdä, mitä sitten käy... ;)

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Ven: You can handle anything, ainakin toivottavasti ;D Nää söpöläiset, en kestä itsekään <3 Kiva että tykkäsit lempinimistä, mulla oli hankaluuksia niiden kanssa!
Fio: Tässä selviää, päästiinkö triggerisanoista eroon 8) JA nähdään Steve & co...

A/N: Makaa kipeenä kotona ja oho tekstiä syntyy :''D Tää ehkä valmistuu vielä joskus!
XI

Bucky istuu Shurin laboratoriossa tuoliin kahlittuna, vierellään Black Panther ja taisteluvalmiudessa oleva Okoye. Ilman metallista käsivarttaankin Winter soldier on vaarallinen, eikä Bucky halua ottaa riskejä.

Stark seisoo hänen edessään Iron man -haarniskassaan ja huokaa syvään.

“Valmis?”

Bucky ei luota ääneensä, vaan tyytyy nyökkäämään. Stark vetää henkeä ja aloittaa.

“желаниe... pжавый... семнадцать... рассвет... Печь... Девять…”

Buckyn hengitys tihenee ja hän tuntee hikipisaroiden nousevan otsalleen. Stark ei kuitenkaan lopeta.

“Доброкачественные... Возвращение домой... Один... грузовой вагон.”

Bucky sulkee silmänsä ja vetää terävästi henkeä odottaen, milloin Winter soldier ottaa vallan.

Mitään ei kuitenkaan tapahdu ja kun Bucky lopulta avaa silmänsä, Stark hymyilee hänelle leveästi.


XII

Bucky on onnensa kukkuloilla ja kiiteltyään vuolaasti sekä Shuria että T'Challaa, hän valmistautuu lähtemään takaisin New Yorkiin. Ääni hänen takaraivossaan kuitenkin sanoo, että hänen pitäisi jutella Steven kanssa ennen lähtöään.

Stark on samaa mieltä.

“Rogers ajattelee varmasti jo muutenkin, että olen pilannut välinne”, hän sanoo vaivaantuneesti hymyillen heidän kävellessään kohti Quinjetiä, “ota aikasi, minä voin kyllä odot -”

He kääntyvät kulman takaa ja Stark pysähtyy äkisti. Käytävää pitkin heitä vastaan marssii Steve, Romanov, Barton ja Wilson, kaikilla kasvoillaan tiukka ilme.

“Voi perse”, Stark mutisee ja Bucky ottaa askeleen lähemmäs.

Steve pysähtyy heidän eteensä epäuskoinen ilme kasvoillaan, mutta kukaan ei sano mitään.


XIII

“Ryhmä koossa jälleen”, Tony rikkoo lopulta hiljaisuuden ja loihtii tekohymyn kasvoilleen.

“Hauskaa, Stark. Tiedämme kyllä, miksi olet täällä”, Barton sihahtaa ja katsoo Tonya halveksuen, saaden vastaukseksi kulmien kohotuksen.

“Tiedämme, että haluat kostaa”, Romanov jatkaa yksinkertaisesti ja Bucky huomaa ottavansa askeleen eteenpäin.

“Tiesittekö myös, että minä tapoin hänen vanhempansa?”

Stark hätkähtää ja Buckyn tekee mieli koskettaa tätä.

“Tiesittekö, että Steve hakkasi hänet toimintakyvyttömäksi Siperiassa ja me jätimme hänet yksin HYDRA-bunkkeriin?”

Bucky kuulee Steven vetävän terävästi henkeä ja näkee, miten Romanov ja Barton kääntyvät katsomaan tätä epäuskoisina.

“Bucky…”

Bucky on vastaamassa vihaisesti takaisin, kunnes tajuaa ettei puhuja olekaan Steve.

Se on Stark.A/N2: Triggerisanathan ovat englanniksi tietenkin longing, rusted, furnace, daybreak, seventeen, benign, nine, homecoming, one, freight car


ava & bannu © Inkku ♥

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 802
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Jopas tilanne tiivistyi. ;)

Tärkeintä kuitenkin, että nyt Bucky on vapaa vaaran laukaisevista sanoistaan. :) Siitä on hyvä pikkuhiljaa edetä.

Olipa ikävä nähdä kaverit noin vihamielisissä tunnelmissa, mutta jospa se siitä helpottuu, keskustelu auttaa aina. :)

Mutta jännään kohtaan taas jäi!


I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Ohooo! Hui! Mitä tässä nyt sanoisi ;D Kyllä hanskaan tämänkin, mutta ai piru kun jätit jännään paikkaan! Toisaalta taas toi Tonyn Bucky oli niin ihana. Ja joooo, pakko myöntää, mutta ehkä pikkuisen ymmärrän miksi Steven pitää olla tuollainen tämän parituksen ficeissä ;D ;D Kyllä siinä semmoinen kiva kipinä tulee tähän.

Huippua että sanat saatiin poistettua! Mutta mitä nyt tapahtuu? Ihanaa, että tähän on tulossa ainakin vielä kolme osaa :D Joten niitä odotellessa...

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Fio: Buckyn oloa oli pakko vähän helpottaa <3 Voivat vuorotellen olla Tonyn kanssa toistensa tukena :3

Venkku: ;) Siitä se kato pikku hiljaa lähtee, kun ujuttelen näitä parhaita elementtejä sun nähtäville. Kipinää se nimenomaan tuo! Tässä tarinassa kuitenkin sekä minä että Bucky oltiin aika kiltisti ;D

A/N: Hei, tämän jälkeen kaksi enää!
XIV

Stark kohauttaa olkiaan.

“Heidän on helpompi pitää minua syypäänä.”

Barton avaa jo suunsa, mutta Stark nostaa kätensä.

“Minä häivyn. Pitäkää hauskaa.”

Hän kääntyy ja lähtee ripein askelin kohti lastaussiltaa, jossa Quinjet odottaa. Steve on jo lähtemässä tämän perään, mutta Bucky seisoo edessä.

“Minun täytyy puhua hänelle”, Steve väittää, “hänen täytyy -”

“Hänen ei täydy yhtään mitään”, Bucky sanoo tiukasti, “olemme tehneet jo ihan tarpeeksi vahinkoa.”

“Hän ei silti ole sinulle vihainen”, Romanov toteaa kulmat koholla ja Bucky katsoo tätä ilmeettömästi takaisin.

“Minun takiani hän ei herää öisin painajaisiin.”

Steve kavahtaa kauemmas ja Bucky katsoo tätä hetken, kunnes lähtee päätään pudistaen pois.


XV

Matka takaisin New Yorkiin on hiljainen. Stark tuijottaa eteensä, eikä Buckykaan tiedä mitä sanoa. FRIDAY ohjaa Quinjetiä, joten heillä ei ole mitään tekemistä.

Bucky on tulla hulluksi, kunnes Stark rikkoo hiljaisuuden.

“Kiitos.”

Bucky kääntyy hämmästynyt ilme kasvoillaan.

“Sinun ei tarvinnut puolustaa minua, mutta teit sen silti. Sitä ei yleensä tapahdu.”

Bucky tuhahtaa.

“Olen huomannut. Steve... hän on paras ystäväni, mutta hän on myös käsittämättömän sokea.”

Stark hymähtää ja tuo pieni ääni on musiikkia Buckyn korville. Hän huomaa odottavansa tulevaa hieman toiveikkaammin kuin aiemmin ja uskoo, että Stark tuntee samoin.

Kun he laskeutuvat Towerin katolle, Buckysta tuntuu kuin hän palaisi kotiin.


« Viimeksi muokattu: 24.03.2020 13:06:06 kirjoittanut Angelina »


ava & bannu © Inkku ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Jee, kivaa että tähän tuli jatkoa ja eipä ole tosiaan enää kuin kaksi jäljellä :) Huh, toivottavasti ne saadaan tänne myös pian!

En taida sanoa nyt yhtään mitään tuosta Stevestä, kun ei se taida enää paljon hyödyttää ;D Mutta hienoa, että Tony ja Bucky ovat löytäneet toisensa.
Lainaus
Stark hymähtää ja tuo pieni ääni on musiikkia Buckyn korville.
Tämä sai hymyilemään!

Lainaus
Kun he laskeutuvat Towerin katolle, Buckysta tuntuu kuin hän palaisi kotiin.
Tästä puolestaan tuli sellainen olo, että kyllä tämä tästä vielä hyväksi muuttuu! Koti on kuitenkin aina koti ja jos nämä kaksi vain voivat olla siellä yhdessä niin se on parasta :)

Kiitos näistä, jään odottamaan viimeisiä!

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Venkku: :''''DD Hahha, kyllä sä vielä opit ymmärtään mitä hienoa on tyhmässä Stevessä, kun WinterIronista puhutaan. Ehkä. Toivottavasti. Kiitos kun luet ja kommentoit ♥

A/N: En tiedä tuliko tästä(kään) lopulta sellainen, kuin alunperin piti, mutta... Tässä ollaan ja tämä on valmis :3
XVI

Wakandan jälkeen kaikki muuttuu.

Ensin Stark kertoo Buckylle suunnitelleensa tälle uuden, entistä ehomman käsivarren. Kun hämmentynyt Bucky sanoo ettei ole sen arvoinen, Stark nauraa.

“Se on jo valmis.”

Niin Bucky saa uuden, Shurin lahjoittamasta vibraniumista rakennetun käden, joka toimii kuin ajatus.
Se on kuitenkin Tonyn aito, lähes hellä hymy, joka saa Buckyn tuntemaan olonsa lämpimäksi ensimmäistä kertaa seitsemäänkymmeneen vuoteen.

Kun Buckyn triggerivapaus on kestänyt kaksi kuukautta, Roguet armahdetaan. Bucky tietää, että Tony on kaiken takana ja jälleen kerran hän ei voi kuin ihmetellä toisen epäitsekkyyttä.

Päivä, jona Roguet palaavat New Yorkiin on myös päivä, jolloin Bucky suutelee Tonya ensimmäisen kerran.


XVII

Bucky tietää, että sekä Steve että Tony olettavat hänen muuttavan Rogueiden mukana compoundiin - Steve siksi, että hän edelleen toivoo Buckyn seuraavan ja Tony siksi, että neroksi hän on joskus käsittämättömän yksinkertainen.

“Minä haluan olla täällä”, Bucky sanoo ties monettako kertaa, ottaessaan Tonyn kädet hellästi omiinsa, “ellet sinä halua, että lähden.”

“En tietenkään”, Tony kiiruhtaa sanomaan ja Bucky virnistää, “haluan vain, että ymmärrät… Sinulla on mahdollisuus valita.”

Se tuntuu uskomattomalta - ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin Bucky on vapaa tekemään mitä tahtoo ilman pelkoa siitä, että seuraava käsittelijä ottaa hänet hallintaansa.

“Tiedän”, hän lopulta vastaa ja painaa suukon Tonyn suupieleen, “ja valitsen olla täällä.”« Viimeksi muokattu: 02.04.2020 21:03:42 kirjoittanut Angelina »


ava & bannu © Inkku ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Arvaa mitä! Luin nämä jo monta päivää sitten, mutta puhelimella ja you know me ::) Oon niin superhuono kirjoittamaan kommentteja puhelimella.

Mutta ihanaa kun sait tämän loppuun :) Tässä oli suloinen, toiveikas tunnelma. Se, että näiden suhde on lämmennyt hitaasti on minusta onnistunut juttu, sillä molemmat, ja etenkin Bucky on hahmona sellainen, joka ei ehkä aivan suoraapäätä hyppää uuteen. Aivan kuten tuossa lopussa tulikin selväksi, että nyt, vuosien päästä kun Bucky on viimein vapaa, hän ymmärtää sen arvon. Ja se, että Bucky valitsee Tonyn on tietenkin ♥

Lainaus
Päivä, jona Roguet palaavat New Yorkiin on myös päivä, jolloin Bucky suutelee Tonya ensimmäisen kerran.
Jotenkin se, että Tony antaa Buckylle tilaa on ehkä suloisinta mitä voi olla! Tony ei painosta, mutta on läsnä ja antaa mahdollisuuden Buckylle päättää itse kuinka tehdä. Onneksi Bucky osaa myös tulkita Tonyn viheitä ja ottaa viimein tämän ratkaisevan askeleen!

Kiitos tästä,
Venkku

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Venkku: No hei arvaa mitä, mä oon nyt vasta vastaamassa sulle... :'D Oli kyllä helpotus saada tää loppuun, vaikka tästä ei ihan tullutkaan sellanen kun alunperin suunnittelin - pakko oli kuitenkin lopettaa johonkin, muuten tää ois ollu joku uus ikuisuusprojekti ;D Nämä kaksi on aika hankalia hahmoja erikseenkin, saati sitten yhdessä, joten tilan antaminen on must :'D Uskon silti, että aina ne saa asiansa selvitettyä! Kiitos taas ♥


ava & bannu © Inkku ♥

Aurinkolapsi

 • oathbound
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 240
Ai saakeli siitä on aikaa, kun oon viimeksi lukenu kunnolla Marvelia ja vielä pidemmän aikaa siitä, kun oon lukenu suomeksi, mutta tästä on hyvä palata takaisin. Ensin pitää sanoa, että jumalauta ajatuskin Civil Warista rikkoo mut aina, mutta tää on ehkä paras resolution for it. Tai niinkun, not to be Steve anti, mut kyllä tällänen not Steve friendly on vaan se juttu. Rakastan Buckya tässä ja miten oot sen kirjottanut, Tonysta ei tarviis varmaan mitään sanoa, mutta sanon silti, että aina kirjotat sen ihan saatanan hyvin ja hän on hyvin itsensä tässäkin. Tykkään ihan piruna noista hellittelynimistä!! ♥

Tykkään tosi paljon siitä, miten Bucky ja Tony tässä lähentyy, ja että Bucky näkee kuinka juntti Steve on. Ainoa huono juttu tässä on, että tämä essentially loppuu siihen ensisuudelmaan ;;; Tahdon, nay, tarvitsen lisää! Nautin myös siitä miten idiootteja Roguet on tässä tai siis. Aina tykkään nähdä sitä, että Steve on aivan pahimman luokan typerys ja olettaa liikoja ja sitten sitä saadaan vähän näpäytettyä, varsinkin jos se tulee Buckylta päin. ♥___♥

Sori, en kykene parempaan, mutta siis oot upee ja WinterIron on best ♥ Kiitos paljon lukukokemuksesta jnejne uwu

Luin Vendis että "Oon niin superhomo" ja siis, mood.
'cause there's a crown covered in glitter and gold
i'm gonna wear it, whether you like it or not

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 291
Auri: ;____; Hei aina saa (ja pitää sanoa) Tonysta, jos se on onnistunut. Se on kuitenkin mun lempilapsi ja haluan tehdä sille oikeutta ♥ Bucky on tietty itelle vaikeempi, joten arvostan kovasti sitä, että tykkäsit mun versiosta. Hellittelynimet on must, koska no, Tony. Ja hei kuten me todettiin, niin Bucky ois oikeesti ollu team!Iron man, no question :----DD Mutta ihanaa kun viitsit kommentoida ♥♥ Yritän jossain muodossa väkertää myös lisää tätä ihanaa, mahtavaa, täydellistä ja valitettavan aliarvostettua paritusta ;D


ava & bannu © Inkku ♥