Kirjoittaja Aihe: Marvel: Oivalluksia auringonnousussa | S | Peter Parker/Wade Wilson | hattarahöttöä  (Luettu 535 kertaa)

Aurinkolapsi

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 150
Nimi: Oivalluksia auringonnousussa
Kirjoittaja: Aurinkolapsi
Alkuperäisteos: Marvel - Spider-Man & Deadpool
Tyylilaji: fluffffff
Paritus: Peter Parker/Wade Wilson
Ikäraja: S
Haasteet: FanFic100 sanalla 31: Auringonnousu, FFF1000 sanalla 194: Milloin, Fandomkohtaiset OTP:t II parilla Peter Parker/Wade Wilson, duh.
Oma sana: Ystävänpäivänä muista elämäsi tärkeintä ihmistä: itseäsi. Tämä on minulle.

Myös Lyralle, Avaruuspiraatille, Angelinalle ja DulzGramille. Mutta ensisijaisesti minulle. :* ♥
Oivalluksia auringonnousussa
Kestää vuosia ennen kuin Wade uskaltaa ottaa maskinsa Peterin edessä kokonaan pois. Lukemattomia aamuöitä, jolloin he istuvat jonkin talon katolla ja syövät milloin mitäkin pikaruokaa, jonka Wade usein kustantaa saatuaan tietää Peterin ruokavalion olevan pitkälti kaurapuuroa ja pikanuudelia.

Kestää vuosia ennen kuin Peter uskaltaa ottaa maskinsa Waden edessä kokonaan pois. Tuhansia turhanpäiväisiä pikkufaktoja Peterin elämästä, jotka muodostavat kokonaisuuden, joka merkitsee sitä, että Wade on ainoa henkilö, joka todella tuntee hänet. Spider-Manista huolimatta.

Kestää vuosia ennen kuin Peter tajuaa mitä todella tuntee Wadea kohtaan.

He istuvat erään kerrostalon katolla pitkän partiointikierroksen jälkeen. On lauantain ja sunnuntain välinen yö — siis elävä. He estivät kolme ryöstöä ja Peter esti Wadea ampumasta kuulan erään nuoren miehen kalloon, joka ahdisteli juopunutta naista syrjäkujalla; käski tämän rauhoittelemaan hysteeristä naista, kun itse hoiteli miehen ja soitti poliisille. Kun yö tuntui jo olevan ohi, jotkut kokeilivat onneaan korukauppaan murtautumisessa. Kello oli reippaasti yli neljän, kun he viimein pääsivät Waden suosimalle meksikolaiselle ruokakojulle.

Peter on väsynyt, lihaksia juilii. Hän on syönyt jo neljä tacoa, mutta koska Wade on Wade, tämä osti niitä kymmenen. Loput jäähtyvät pussissa hänen vierellään, mutta Peter on jo unohtanut ne. Hän jää tuijottamaan Wadea, joka nyppii salaattia burritostaan ja selittää ensin koirista ja sitten avaruudesta ja sitten siitä, kuinka Laika ei ollut ensimmäinen koira avaruudessa eikä kukaan muista Tsygania ja Dezikiä,

mutta Peteriltä menee ainakin puolet ohitse, koska

aurinko nousee hiljaa kerrostalojen välistä, värjää maailman kultaan ja saa kaiken näyttämään jotenkin pehmeältä. Peter näkee Wadesta vain sivuprofiilin, mutta jää ihastelemaan suoraa nenää, vahvaa leukaa ja sitä, miten hymyyn kääntyvä suupieli vetää tämän arpia uusiin muotoihin. Wade on… pysähdyttävän kaunis.

“Rakastan sinua,” Peter kuiskaa, vähän-niin-kuin vahingossa.

Wade jähmettyy paikoilleen, burrito puolimatkassa suuhun. Hän katsoo äkisti Peteriin.

“Mitä?” Wade kysyy. Hänen äänensä kuulostaa kuin se jäisi matkalla kiinni kurkkuun. Burrito tippuu Waden kädestä, mutta kumpikaan ei siirrä katsettaan. Tuntuu kuin Waden palavansiniset silmät poraisivat hänet täyteen reikiä.

Peter kuulee, kun burrito lätsähtää asvaltiin jossain kaksitoista kerrosta alempana. Kurkku tuntuu Saharalta, mutta hän kerää rohkeutensa ja sanoo sen uudestaan.

“Että… taidan rakastaa sinua.”

Peter pukee hymyn kasvoilleen kuin maskin. Waden katse harhailee alaspäin ja sitten takaisin Peterin silmiin.

“Saanko suudella sinua?” Wade kysyy hiljaa. Peter nyökkää hatarasti, kostuttaa huuliaan kielenkärjellä.

Wade nojautuu lähemmäs, työntää sormensa Peterin niskavilloihin. Peter sulkee silmänsä ja takertuu Waden katananremmeihin, kun tämä painaa huulensa varovasti Peterin omia vasten. Peter huokaisee hiljaa, painautuu lähemmäs ja syventää suudelmaa. Waden huulet ovat yllättävän pehmeät, eikä Peter tiennyt tarvitsevansa tätä tietoa ennen kuin se avokätisesti hänelle annettiin. Wade kietoo toisen kätensä Peterin vyötärölle, silittää selkärankaa, kun hipoo kielellään Peterin suunsyrjää. Wadella on arpia kielessäänkin, Peter oppii seuraavaksi.

He irtaantuvat toisistaan auringonpaisteessa. Sylkivana häilyy heidän välillään ja sen pitäisi olla ällöä, muttei ole. Peter painaa otsansa vasten Waden otsaa ja nauraa hiljaa.

“Rakastan sinua,” hän toistaa. Ihan vaan koska voi.

“Veit minun repliikkini,” Wade syyttää ja suutelee häntä uudelleen.
« Viimeksi muokattu: 13.02.2020 23:50:38 kirjoittanut Aurinkolapsi »
Everybody wants a happy ending. Right? But it doesn't always roll that way.

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 202
 • How's my singing?
  • En runotyttö, ehkä ihminen -kirjoitusblogi
Aww. Jos mun aivoni ei tähän aikaan yöstä ole jo sulaneet ja rei'illä, niin tämä viimeistään muutti ne ihan hötöksi! Peter tunnustamassa ujona ja silti kamalan rohkeana tunteensa, ja Wade, joka ei yhtään osannut odottaa sitä ja jonka burrito-parkakin tipahti kaksitoista kerrosta kadulle ♥ Sylkivana oli kyllä vähän ällö, get yourself together, Peter ;D

En minä osaa tähän aikaan sanoa mitään järkevää. Tämä oli tosi söpö ja erittäin hyvä ja höttöinen lopetus illalleni. Kiitos ♥

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 914
Ai vitsit!! En voi sanoa olevani mikään shipperi, mutta oot sä mut saanu kiintyyn näihin kahteen tolloon :'D <3 Huomaa kyllä, että tää on sulle the paritus, kirjoitat näistä niin hienosti.

Lainaus
“Mitä?” Wade kysyy. Hänen äänensä kuulostaa kuin se jäisi matkalla kiinni kurkkuun. Burrito tippuu Waden kädestä, mutta kumpikaan ei siirrä katsettaan. Tuntuu kuin Waden palavansiniset silmät poraisivat hänet täyteen reikiä.

Tää oli musta niin hieno ja samaan aikaan hauska kohtaus ;D Ehkä se johtuu siitä, että Deadpool tuli just katottua, mutta jotenki näin tän koko tilanteen päässäni hyvin selkeänä :: D

Niin söpöä ystävänpäivään sopivaa, ai että <3 On hienoa, että kirjotit tän ennen kaikkea itsellesi, mutta kiitos myös omistuksesta. Toivotan Spideypoolin, WinterIronin ja Stonyn täyteistä ystävänpäivää ;)


“He loved you. He loved you, and he admired you. Even when you fought.”

bannu ♥♥♥ ©Ingrid ♥♥♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 296
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Jos otsikossa mainitaan "hattarahöttö" ja on ystävänpäivä niin tietenkin minä tulen paikalle ;D Sillä voiko olla mitään parempaa kuin siirappinen ihanuus juuri tänä päivänä?

Lainaus
“Rakastan sinua,” Peter kuiskaa, vähän-niin-kuin vahingossa.
Vähän-niin-kuin vahingossa, miten ihana ja suloinen ja söpö, että se vain lipsahti Peterin suusta. Vahingossa!

Lainaus
Sylkivana häilyy heidän välillään ja sen pitäisi olla ällöä, muttei ole.
*hihitys* Tämäkin jotenkin vain niin suloista, realistista, mutta suloista.

Kaikkineen aivan ihana hetki tuolla katolla. Auringonnousu on klisee, mutta mitä väliä, tämä toimii ♥ Anteeksi kun en osaa sanoa mitään järkevää!

Kiitos ja hyvää ystävänpäivää,
Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Lyra

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 906
Kuten taisin sanoa eilen illalla tämä on oikein ihana söpö pätkä. Sinä olet saanut minut ihan hulluksi spideypoolista ja on kivaa että kirjoitat tällaisia lyhyitä juttuja joihin on helppo tarttua! Tässä pätkässä tykkäsin erityisesti tuosta vahingossa tapahtuneesta rakkaudentunnustuksesta ja katolla hengailusta. Katoilla on oikein ihanaa hengailla. Kiitos tästä lyhyestä söpöydestä <3

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 1 089
En oo vielä ehtinyt avata yhtään niistä linkeistä, joita aiemmin tästä kaksikosta lähetit. Tähän oli kuitenkin pakko tarttua heti - Vendelan tavoin minäkin olen paikalla hattarahötön houkuttelemana :D

Lainaus
On lauantain ja sunnuntain välinen yö — siis elävä.
Hienosti sanottu, ja se elävyys tuntuu tässä pätkässä. On työhommia, Wade ostamassa liikaa tacoja, katot, (melkein) vanhingossa tunnustettu rakkaus, arvet kielessäkin ja lentävä burrito ❤️ Tuo suudelma ja koko tuo kappale on niin täynnä tunnetta, etten kestä! Lopun kruunaa otsa otsaa vasten söpöily ja vielä Wade varastamassa huomion letkautuksellaan. Mahtavaa, tämä oli todella suloinen ja ihana palanen!
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

summerblue

 • Vieras
Minusta on jokseenkin koomista, että ainoa Marvel-elokuva, jonka olen katsonut on se ensimmäinen Deadpool ja inhoan sitä leffaa aika paljon :D Tiedä sitten miksi menin senkin katsomaan.

Fanfictionia olen kuitenkin jonkun verran lukenut. Tykkään tästä parituksesta ja kontrastista, minkä nämä kaksi yhdessä luovat. Tykkäsin siitä ajatuksesta, että tässä tekstissä oli kestänyt pitkään ennen kuin oli päästy siihen pisteeseen missä nyt oltiin ja minusta näissä hahmoissa oli haavoittuvuutta. Oli hienoa, että tämä sijoittui auringonnousuun. Ne ovat mielestäni aina vähän epätodellisia hetkiä varsinkin, jos on tullut oltua valveilla koko yö, joten siinäkin suhteessa tunnelmaan pystyi samaistumaan.

Lainaus
Wadella on arpia kielessäänkin, Peter oppii seuraavaksi.


Jostain syystä tuo yksityiskohta jäi tekstistä mieleen erityisen vahvasti.