Kirjoittaja Aihe: Marvel: Taistelimme, selvisimme | K-11 | Steve Rogers/Tony Stark | slice of life, fluff  (Luettu 1104 kertaa)

Aurinkolapsi

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 166
Nimi: Taistelimme, selvisimme
Kirjoittaja: Aurinkolapsi
Alkuperäisteos: Marvel
Tyylilaji: slice of life, fluff, established relationship, Avengers perheenä!!
Paritus: Steve Rogers/Tony Stark
Ikäraja: K-11
Varoitukset: tahatonta tirkistelyä
Oma sana: Täällä taas!

Sinulle, Angie

Rakastaa, rakastaa
1. Vähitellen, huomaamatta
2. Arkinen, kotoisa
3. Taistelimme, selvisimme
4. Siinä, sininen
5. Kyyneliä, hymyjä
Taistelimme, selvisimme

I.
alku
300 sanaa

New Yorkin taistelun jälkeen Tony tarjoaa Stark Towerin Avengerien käyttöön, mutta siitä huolimatta, että jokainen heistä ottaa tarjouksen vastaan kiitollisena, kaikki hajaantuvat eri ilmansuuntiin. Thor lupaa tulla takaisin, mutta häntä tarvitaan Asgardissa. Clint ja Natasha hukuttavat surunsa töihin, katoavat Varsovaan, Kabuliin, Jakartaan. Tuskin SHIELDkään tietää tarkasti; he kuuntelivat vain yhtä valvojaa. Bruce tarvitsee aikaa ja Tony päästää hänet, tämän luvattua pitävänsä yhteyttä.

Ainoa, joka jää on Steve. Tonyn tapaan hänellä ei ole oikein mitään muutakaan paikkaa mihin mennä. Steve lukee kirjaa suuren olohuoneen sohvannurkassa, kun Tony kömpii sängystä? verstaaltaan? kuka tietää, unisena ja kävelee suoraan tupakeittiön kahvikoneelle. Muutaman napinpainalluksen jälkeen hän tulee lähemmäs iso kahvikuppi käsissään ja nojaa ruokailupöydän kulmaan. Steve vilkaisee häntä ja tuntee jotain vatsanpohjassaan. Tonyn hiukset ovat pörrössä, hän on pukeutunut haalistuneisiin farkkuihin ja öljytahraiseen hihattomaan t-paitaan. Steve kääntyy takaisin kirjansa puoleen, mutta sanat vilisevät silmissä. Tony ryystää hetken kahviaan ja rikkoo sitten hiljaisuuden, ennen kuin se ehtii äityä epämukavaksi.

“Nat kertoi, että SHIELD laittoi sinut huoneeseen, joka oli kuin suoraan 40-luvulta.”

Steve katsoo Tonya hämmentyneenä, vähän ehkä pelästyneenä. Hän tuntee pelonsekaista kunnioitusta Black Widowia kohtaan. “Sinä kutsut neiti Romanovia Natiksi?”

Tony nauraa. “Olin sanomassa, että voimme katsoa yhdessä mitä haluat kerrokseesi täällä, mutta ehkä sisustan sittenkin yhtä typerästi kuin SHIELD. Neiti Romanov. Natasha varmaan löisi sinua, jos kuulisi. Tai nauraisi päin naamaa.”

“Kerrokseeni? Tony, mitä —?”

“Cap, tarvitsetko aikaa palautua syväjäädytyksestä? Olit SHIELDin mukaan taisteluvalmis. Miten käyt nyt näin hitaalla?”

“Luulin, että. Eikö tässä kerroksessa ole makuuhuoneita?”

“Vierashuoneita,” Tony korjaa, “ja muuten yhteisiä tiloja.”  Tony ottaa joltain pöytätasolta Starkpadin ja istuu Steven viereen, niin lähelle, että Steve tuntee tämän lämmön collegehousujensa läpi. Tonyn polvet painuvat Steven reiteen eikä Steve oikein osaa keskittyä, kun Tony avaa jonkin sisustussivun tabletiltaan. Tällainen läheisyys ei ole ollut helppoa kenenkään muun kuin Buckyn kanssa.

“Oletko sinä ihan okei?”

Steve hymyilee. “Olen.”

II.
jännittynyt
300 sanaa

Helitukialukset syöksyvät Potomaciin.

Hänen ympärillään on vain palavaa romua ja Bucky — Bucky, Bucky, Bucky. Jos Steve kuolee tänään, hän kuolee tietäen, että Bucky on elossa. Hänen takaraivossaan jyskyttää — Sam, Natasha, Tony. Hän toivoo, että Sam ja Natasha ovat kunnossa. Hän toivoo, että joku pitää Tonysta huolta.

“Bucky,” Steve pakottaa sanat ulos keuhkoistaan. “Olen kanssasi loppuun asti.”

Hetkeksi kaikki pysähtyy. Sitten hän putoaa mustan veden syliin, vajoaa ja vajoaa, kunnes. Steve herää sairaalasta.

“Heilasi soitteli perääsi,” Sam sanoo. “Kerroin, että olet kunnossa, mutta hän varmasti kuulisi sen mieluummin sinulta.”

Steve ottaa puhelimensa vastaan, naputtelee numeron. “Bucky?” hän kysyy vielä ennen kuin painaa puhelimen korvalleen.

“Stark seuraa häntä.”

“Rogers, sinä kurja,” Tony vastaa. Steve nauraa vähän vetisesti.

“Olen kunnossa, Tony. Kaikki on hyvin.”

“Parempi olisi.”

“Bucky on elossa.”

“Tiedän. Tuo hänet kotiin.”

Bucky on tuhonnut kaikki Hydran tukikohdat Washingtonista ja sen lähimaastosta ennen kuin Steve päästetään sairaalasta. Tony on pitänyt hänen liikkeitään silmällä, joten Steve löytää hänet helposti, kun Bucky viimein pysähtyy. Steve lähestyy häntä kuin villiä eläintä — hän on yrittänyt valmistella itseään siihen, että ehkä Bucky ei haluakaan New Yorkiin. Ehkä Bucky ei… olekaan Bucky.

“Stevie,” Bucky kuiskaa. “Muistan sinut.” Hän antaa Steven halata itseään, pitelee häntä, kun Steve itkee.

Koko matkan Washingtonista New Yorkiin Steve on kuin tiukalle vedetty viulun kieli. Kun Quinjet laskeutuu Stark Towerin päälle Tony seisoo vastassa, laskeutumisalustan sivulla. Hän hymyilee leveästi, kilpi käsissään. Hän ojentaa sen Stevelle, kun tämä kävelee ulos.

“Miten — Miten sinä —?”

“Kävi ilmi, että kilven etsiminen Potomacin pohjalta on huomattavasti helpompaa kuin Captain American löytäminen Pohjois-Atlantilta,” Tony virnistää. Hän painaa Steven huulille nopean suukon ja kääntyy sitten Buckya kohti. “Barnes,” hän tervehtii ja nyökkää.

“Stark.”

“Tervetuloa,” Tony sanoo kätellessään Buckya. “Mennään, niin annan sinulle kierroksen.” Hän viittaa päällään hissille päin. Steve hymyilee. Ilmeisesti hän jännitti heidän tapaamistaan turhaan.

III.
uusi
300 sanaa

“Voimme hoitaa sen paikallispuudutuksessa, jos et halua nukutusta, mutta käsi on poistettava,” Bruce sanoo. Hän näyttää Buckylle kuvia, joita he ottivat viime viikolla. “Käsi on ankkuroitu selkärankaan, solisluuhun ja rintalastaan. Joka kerta kun edes liikutat sitä, se repii lihaksia ja luita.”

“Se toimi vielä silloin, kun olit suurimman osan ajasta kryossa,” Tony jatkaa. “Nyt ei vain ole järkevää, että käytät sitä — varsinkin, kun on muita vaihtoehtoja.” Hän vetää hologramminäytöille luonnoksia ja piirrustuksia. “Bruce on tehnyt töitä neuroliitännän kanssa. T’Challa lupasi myydä meille vibraniumia, mutta voimme hyötykäyttää osan tuosta kädestä. Ihan miten tahdot.”

Bucky huokaisee syvään. Hän tuijottaa käsiään sylissään. Steve nojautuu ottamaan hänen kädestään kiinni; siitä, joka on lihaa ja verta. Bruce ja Tony ovat oikeassa — Hydra ei välittänyt muusta kuin Soldierin toimintakunnosta, kipu oli toissijainen seikka. Ajatuskin mistään lääketieteellisistä toimenpiteistä pelottaa, mutta hän luottaa heihin.

“Hyvä on,” hän myöntyy lopulta.

“Tohtori Cho tulee tarkkailemaan tilannetta, jos se käy sinulle?” Tony kysyy. “Minä ja Bruce kävimme kirurgian pikakurssin, mutta…”

“Okei.”

Heidän on leikattava kahdesti — irroitettava liitokset ensin rintalastasta ja solisluusta, ja sitten toisessa leikkauksessa selkärangan nikamista. Molempien leikkausten ajan Steve istuu hänen vierellään, silittää hänen hiuksiaan ja pitää hänet rauhallisena. Tony höpöttää omiaan, Bucky ei ihan kuuntele, mutta sekin rentouttaa häntä. Tämä ei ole Hydra. Hän on turvassa.

Viikon ajan Bucky opettelee uutta tasapainoa ilman kättä, sitten Bruce ja Tony asettavat hänen olkaansa uuden ankkurin. Tony kuunteli häntä uuden käden suunnittelussa ja muotoilussa, ja kun tämä esittelee sen viimein, se on täydellinen. Se ei muistuta häntä Hydran aseesta, se tuntuu hänen omaltaan.

“Saat sen irti milloin vain sattuisit haluamaan, ja kiinnittäminen on helppoa,” Tony kertoo asettaessaan käden paikalleen. Se loksahtaa paikalleen ankkuriin ja sitten Tony vielä säätää jotakin hänen olkapäänsä lähellä.

Bucky vetää henkeä, kun hän viimein tuntee kätensä.

“Oletko kunnossa?”

Hänellä saattaa olla kyyneleitä silmissään. “Olen.”

IV.
kosketus
200 sanaa

Avengerien elokuvaillasta on tullut miltei jokaviikkoinen perinne. He kerääntyvät katsomaan jotakin elokuvaa jollain porukalla perjantaisin tai lauantaisin, riippuen New Yorkin tilanteesta. Coulson ja Clint ovat Islannissa, tapaamassa jotain tiedemiestä jossain pikkukylässä, jonka nimen lausuminen on täysi mahdottomuus. Natasha ilmestyy olohuoneeseen pyjamahousuissa ja liian isossa t-paidassa, kampeaa Samin pois Buckyn vierestä ja änkeää itse Buckyn kainaloon. Sam mutisee ärtyneesti ja asettuu istumaan Buckyn jalkoihin. Bucky työntää metallisormensa Natashan hiuksiin.

Steve istuu kulmasohvan nurkassa Tony käpertyneenä puoliksi päällään, Wanda ja Pietro ovat kerääntyneet sohvan yhteen nurkkaan. Thor ja Bruce istuvat pienemmällä sohvalla, tyynykasa ympärillään.

”JARVIS, laita Mamma Mia pyörimään,” Tony käskee ja tunkee vielä lähemmäs Steveä, jos mahdollista. Hän tökkää Natashaa varpaillaan ja tämä katsoo Tonya terävästi. Hän hymyilee Natashalle ymmärtävästi. Natasha kietoo sormensa Tonyn nilkan ympärille ennen kuin kääntyy painamaan päänsä takaisin Buckyn olalle.

Wanda ja Tony päätyvät laulamaan ABBAn laulujen mukana ja nousevat tanssimaan Dancing Queenin aikaan. Tony pyörittää Wandaa ympäri ja he nauravat. Se tuntuu hyvältä; heidän suhteensa alku Ultronin jälkeen oli vaikea, Pietrokin hyväksyi Tonyn nopeammin. Hitaasti he kuitenkin tutustuivat ja Tony uskaltaa kutsua Wandaa jo ystäväkseen.

Lopulta Natashakin hymyilee ja päästää Samin istumaan Buckyn syliin ilman vastalauseita. Tony nukahtaa lopputekstien aikaan ja herää sängystään, Steven kädet ympärillään.

V.
kaksi
300 sanaa

Bruce on pitämässä luentoa San Franciscossa, Clint ja Natasha ovat Meksikossa Coulsonin kanssa, Thor on tällä viikolla Asgardissa. SHIELD ei ole antanut Wandalle ja Pietrolle lupaa liittyä taisteluihin. Rhodey on ilmavoimien tehtävällä, Sam ja Bucky Kanadassa tutkimassa jotain vanhaa Hydran tukikohtaa. Kokoontumiskutsu hälyttää siis paikalle vain Tonyn ja Steven.

Times Square kuhisee AIMin lähettämiä botteja. SHIELDin agentit ja New Yorkin poliisi pitävät aluetta vapaana siviileistä, jotta Steve ja Tony saavat tilanteen hallintaan. He taistelevat tuntikausia ja hetkittäin vaikuttaa siltä, että heidän ehkä kannattaisi kutsua Scarlet Witch ja Quicksilver apuun SHIELDin suosituksista huolimatta, mutta lopulta he saavat kaikki botit joko tuhottua tai deaktivoitua ja voivat jättää agentit hoitamaan siivouspuolen.

Tottumuksesta he raahautuvat taistelun jälkeen kokoushuoneeseen, jossa he pitävät aina loppuselvityksensä.

“Taistelimme, selvisimme,” Tony sanoo virne huulillaan.

“Hyvä debrief,” Steve vastaa ja vetää Tonyn suudelmaan. Tony ohjaa hänet pöydän luo ja Steve nousee sen päälle istumaan. Tony painaa Steven pöytää vasten, kiipeää hänen päälleen ja repii tämän sepalusta auki kiihkeiden suudelmien välistä. Steven kädet löytävät tiensä Tonyn selälle paidan alle ja takamukselle. Tony näykkäisee Steven huulta ja rikkoo suudelman vetääkseen paidan päältään. Hän ei koske Steven univormuun — Tony ei tiedä mitään niin kuumaa kuin taistelunjälkeinen seksi, kun Steve on vielä puvussaan ja Tony itse alaston. Adrenaliini saa Steven kovakätisemmäksi. He käyvät toistensa kimppuun kuumeisesti, kiireisesti.

Tony on vetämässä housujaan alas, kun seinänkokoinen näyttö heidän vierellään menee päälle.

Steve huomaa sen ensimmäisenä. “Maria!”

“JARVIS, mitä helvettiä?” Tony huudahtaa. Huudahtaa, ei vingahda.

“Anteeksi, sir,” JARVIS pahoittelee. “Neiti Hill varasi aikaa kello 7:30 illalla loppuselvitykselle. Kerroin siitä, kun palasitte.”

“Palataanko asiaan myöhemmin, hyvät herrat?” Maria kysyy arvokkaasti, vaikka peitteleekin kasvojaan kansiolla.

“Saat raportit huomenna, Maria,” Steve lupaa. Hän on punastunut korviinsa saakka.

“JARVIS, sulje se,” Tony sihaisee. Näyttö muuttuu mustaksi ja Tony katsoo alas Steveen. Hetken he tuijottavat toisiaan, sitten alkavat nauraa katketakseen.

VI.
lojaalius
300 sanaa

He istuvat kokoushuoneessa yhden taistelun loppuselvityksessä, kun he saavat uutisen. “YK haluaa, että perustetaan Avengers-komitea, joka seuraa Avengerien tehtäviä ja käyttötapoja,” Coulson kertoo. “Ultronin jälkeen maailma on menettänyt luottoaan.”

Tony huokaisee. “Ehkä meitä pitäisi seurata, kaiken sen jälkeen.”

Ei,” Steve sanoo painokkaasti.

“Ei?” Tony kysyy toista kulmakarvaansa nostaen.

“Se ei ollut sinun vikasi, Tony.”

Tony katsoo poispäin, kietoo kätensä rinnalleen kuin suojellen itseään.

“Voimme toki haastaa päätöksen,” Coulson sanoo. “Mutta en näe sille mitään syytä.”

“Kuulostaa siltä, että he haluavat laittaa meidät hihnan päähän,” Steve vastaa piikikkäästi.

“Lukekaa tämä pöytäkirja. Voimme sitten päättää, mitä teemme.”

Hän lähtee kokoushuoneesta, mutta huikkaa vielä ovelta, “Clint, Nat, syömme tänään thaimaalaista.”

Wanda vetää pöytäkirjan eteensä. “Sokovian rauhansopimus?”

Pietro alkaa selailla asiakirjoja hänen olkansa ylitse. ”Plää, plää, plää… Noniin! Täällä sanotaan ’Avengers-komitea seuraa Avengerien —’ suluissa: ’Steve Rogers, koodinimi Captain America; Tony Stark, koodinimi Iron Man; Thor Odinson, koodinimi Thor; Bruce Banner, koodinimi Hulk; Natasha Romanov, koodinimi Black Widow; Clint Barton, koodinimi Hawkeye; James Rhodes, koodinimi War Machine; Sam Wilson, koodinimi Falcon; James Barnes, koodinimi Winter Soldier; Wanda Maximoff, koodinimi Scarlet Witch; Pietro Maximoff, koodinimi Quicksilver —’ hei! Miksi olen viimeisenä!”

”’— toimia ja lukee heidän raporttinsa’,” Wanda jatkaa. ”’Agentti Phil Coulson jatkaa heidän ohjaamistaan. SHIELD ja Avengers-komitea yhdessä päättävät kuuden kuukauden koejakson jälkeen —’ suluissa:” Wanda pyöräyttää silmiään, ”’Tarvittaessa pidennettävä kuudella kuukaudella. — mitkä uhkat sopivat Avengerien hoidettavaksi ja mitkä selvitetään muin keinoin. SHIELD pidättää oikeuden käyttää jokaista mainittua Avengerien jäsentä yhdessä tai erikseen.”

”Mitä tarkoittaa pidättää oikeuden käyttää?” Clint kysyy kulmat kurtussa.

”Kysytään Coulsonilta. Muuten kuulostaa hyvältä, eikö?” Natasha kysyy ja asettaa kätensä Steven käsivarrelle, kun tämä avaa suunsa sanoakseen jotakin.

”Kuulostaa ihan… kohtuulliselta,” Steve sanoo kireällä äänellä. ”Tony?”

Tony nyökkää. ”Ollaan varmaan valmiita?” Hän nousee pöydästä ja lähtee kokoushuoneesta. Steve seuraa häntä.

”Olemmeko me okei?” Steve kysyy hiljaa.

Tony hymähtää. ”Olemme.”

VII.
vuosi
200 sanaa

”Jos kokoontumiskutsu käy, Falcon on johdossa,” Steve sanoo Captain America -äänellään.

”Menkää jo!” Natasha huutaa keittiöstä.

”En voi uskoa, että Sam on kolmantena,” Clint nurisee. Bucky nauraa hänelle ja saa potkun reittään vasten.

”En usko, että kukaan kuuntelisi käskyjäsi,” Bucky sanoo virnistäen.

”Mones minä olen?”

”Jos oikein muistan niin järjestys menee Captain America, Iron Man, Falcon, War Machine, Black Widow, Scarlet Witch —”

”Olenko edes listalla?”

”Hmm, saatat antaa itsellesi käskyjä, jos kaikki muut ovat toimintakyvyttömiä.”

Clint murahtaa. ”Coulson on se, joka käskyttää.”

Tony esittää kakovansa. ”En halua mitään implikaatioita siitä, että Agentti Agentilla on seksielämä. Steve, mennään ennen kuin Clint paljastaa liikaa.”

”Onko sinulla —?”

”Kaikki on. Jos et usko minua, niin Pepper ja JARVIS tarkastivat. Viime vuosipäivänä taistelimme sitä avaruusolentoterroristiryhmää vastaan. Auta armias, jos emme ehdi lennolle.”

”Sinulla on yksityislentokone,” Steve sanoo hymyillen.

”Voit keskustella Pepperin kanssa siitä, tarkoittaako yksityislentokoneen omistaminen sitä, että voi lentää sovittujen aikataulujen ulkopuolella.” Tony ottaa käsimatkatavaransa keittiön tasolta. Natasha nojautuu saarekkeen yli halaamaan Tonya ja suukottaa hänen ohimoaan.

”Pitäkää hauskaa,” Wanda toivottaa hänen viereltään hymyillen.

”Me pidämme New Yorkin kasassa,” Natasha virnistää.

”Onko sinulla kaikki?” Tony kysyy Steveltä.

”Uskoisin.”

”Kilpi?”

Steve katsoo Tonya oudosti. ”Ei?”

Tony punoo sormensa Steven sormien lomaan. ”Hyvä. Mennään.”Rakennan tässä tosiaan omaa canoniani tälle ‘verselle’ :---D The Winter Soldier tapahtui, mutta SHIELD on elossa edelleen. Coulson taas oli hetken poissa mutta tuli takaisin, Ultron tapahtui jollain tavalla ja Civil Warista selvittiin
« Viimeksi muokattu: 30.01.2020 01:41:16 kirjoittanut Aurinkolapsi »
Everybody wants a happy ending. Right? But it doesn't always roll that way.

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 927
:')))) parastaparastaparasta ja kirjoitat niiiiin hyvin!! Oikeesti, kirjotat niin huippua Marvelia ja Stonya jaja tykkään kaikista hahmoista sun kirjottamina jajaja! Tykkään myös tästä sun versestä ja rakastan näiden sarjojen nimiä!

Lainaus
Jos Steve kuolee tänään, hän kuolee tietäen, että Bucky on elossa. Hänen takaraivossaan jyskyttää — Sam, Natasha, Tony. Hän toivoo, että Sam ja Natasha ovat kunnossa. Hän toivoo, että joku pitää Tonysta huolta.

Ja siis tässä THE REASON miksi rakastan Tonya - hän ottaa Buckynkin vastaan tosta noin vaan ja pitää tälle kierroksen, koska that's just who Tony is. Oon ikuisesti katkera, ettei näille kahdelle annettu bromancea leffoissa :<< Olis ollu huikeeta!

Tuo neljäs raapale, <3<3 RAKASTAN Avengersien leffailtaa, koska sitä on vaan niin täydellistä ajatella. JA PIETRO <3 He deserved MORE, onneks otit sen mukaan!

Lainaus
“Taistelimme, selvisimme,” Tony sanoo virne huulillaan.

“Hyvä debrief,” Steve vastaa ja vetää Tonyn suudelmaan. Tony ohjaa hänet pöydän luo ja Steve nousee sen päälle istumaan. Tony painaa Steven pöytää vasten, kiipeää hänen päälleen ja repii tämän sepalusta auki kiihkeiden suudelmien välistä. Steven kädet löytävät tiensä Tonyn selälle paidan alle ja takamukselle. Tony näykkäisee Steven huulta ja rikkoo suudelman vetääkseen paidan päältään. Hän ei koske Steven univormuun — Tony ei tiedä mitään niin kuumaa kuin taistelunjälkeinen seksi, kun Steve on vielä puvussaan ja Tony itse alaston. Adrenaliini saa Steven kovakätisemmäksi. He käyvät toistensa kimppuun kuumeisesti, kiireisesti.

Kaikkien aikojen paras debrief mielestäni ;D Also hot AF.

Tää on varmaan yksi surkeimmista kommenteistani koskaan ja hehkutan vaan mutta afffgsgd. Mun täytyy ehkä lukea tää myöhemmin uudestaan ja yrittää sanoa jotain järkevää, mutta pidin älyttömästi ja ihanaa kun kaikki oli mukana ja Tony+Bucky interaction on rakkaus! Ja ah tuo loppu, nää kaksi idioottia on todellakin getawaynsä ansainneet <3


“He loved you. He loved you, and he admired you. Even when you fought.”

bannu ♥♥♥ ©Ingrid ♥♥♥

Pura

 • kiikkumureena
 • ***
 • Viestejä: 989
Rakastan rakastan rakastan!!!! En saa nyt puhelimella yöllä ja mäkkärissä oikein hyvää kommenttia aikaiseksi, mutta haluan jättää puumerkin ja kertoa, että pidän tästä ihan hirveästi. Hymyilin lukiessa monessa kohtaa niin leveästi, että tuossa pöytiä pyyhkinyt sivooja taisi katsoa vähän hassusti :')

Kostajat(hähää) perheenä on ehkä tärkein konsepti ikinä, ja sie toteutat sen niin kovin ihanasti, kaikesta lempeästä kiusaamisesta ja vitsailusta ihanan söpöön ja pehmeään cuddlailuun. <3 Heillä on niin monia eri tapoja välittää toisistaan ja olla läheisiä, ja rakastan niistä ja heistä jokaista.

Steven ja Tonyn suhde on taas tässäkin aivan ihana ja kehittyy tosi luontevasti, arasta läheisyydestä tuttuun ja turvalliseen perseilyn, seksin ja rakkauden tasapainoon. Oon pehmeä ja kyynellyn. :'')

Kiitos, tää piristi miun yötä <3 Eläkä yhtään huoli, hyvin mie täällä pärjään.
the work of wings was always freedom  -- li-young lee

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 590
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Tervehdys kommenttikampanjasta! :)

Lainaus
Ainoa, joka jää on Steve. Tonyn tapaan hänellä ei ole oikein mitään muutakaan paikkaa mihin mennä.
Tarina alkaa suoraan toiminnasta ja yhtäkkiä Steve vain on siinä, eipä hänellä tosiaan ole minne muualle lähteä. Eipä ihme, jos toinen on vähän kummissaan alkuun.

Lainaus
Tällainen läheisyys ei ole ollut helppoa kenenkään muun kuin Buckyn kanssa.
Oi, tiedän tunteen. Ja miten hellyttävää kun se kävi noin vain luonnostaan. :)

Tykkään siitä, miten nivot tarinaa elokuviin. Ja ihanaa, miten Steve lähtee etsimään Buckya, minäkin olen kirjoittanut aiheesta. Joskin melko erilaisen version. ;D

Lainaus
“Stevie,” Bucky kuiskaa. “Muistan sinut.” Hän antaa Steven halata itseään, pitelee häntä, kun Steve itkee.
Niin söpöä - ja sitten Tony näyttää Buckylle paikkansa Steven luona. ;)

Olipa myös herttaista, että Bucky sai uuden käden, sellaisen joka ei tuota kipua hänelle eikä muillekaan.

Lainaus
Natasha ilmestyy olohuoneeseen pyjamahousuissa ja liian isossa t-paidassa, kampeaa Samin pois Buckyn vierestä ja änkeää itse Buckyn kainaloon. Sam mutisee ärtyneesti ja asettuu istumaan Buckyn jalkoihin. Bucky työntää metallisormensa Natashan hiuksiin.
Bucky/Nat on ihan lempparini. <3 Ja ylipäätään nuo elokuvaillat porukalla ja että Pietrokin on mukana... Liian suloista! Kiitos.

Lainaus
“Palataanko asiaan myöhemmin, hyvät herrat?” Maria kysyy arvokkaasti, vaikka peitteleekin kasvojaan kansiolla.
Ehkä näin on parasta.  ;D LOL, mikä mielikuva.

Tämä oli kerrassaan ihana ja sai hyvälle tuulelle! :D

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 322
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Tykkään siitä miten olet lähtenyt rakentamaan tätä omaa verseäsi :D Tämä kuulostaa paljon paremmalta kuin alkuperäinen! Miksi ihmeessä ne ei konsultoinut sua silloin kun noita leffoja käsikirjoitettiin ;D

Ensinnäkin on sanottava, että pidin siitä että nämä rapsut olivat kaikki tällaisia pidempiä. Toki sadan sanan rapsut on kanssa kivoja, mutta itse tykkään kyllä tämmöisestä missä ehtii jo vähän tapahtuakin ja saadaan taustoja eri jutuille.

Lainaus
Steve katsoo Tonya hämmentyneenä, vähän ehkä pelästyneenä. Hän tuntee pelonsekaista kunnioitusta Black Widowia kohtaan. “Sinä kutsut neiti Romanovia Natiksi?”
Oi Steve, ihana!! Aivan täydellinen herrasmies ♥

Ja sitte Bucky! Oi voi miten ihanaa oli tuo käden korjaaminen, vaikka tosin hieman hihittelin “Minä ja Bruce kävimme kirurgian pikakurssin, mutta…”, sillä kuka muu kun Tony voi edes ajatella tuollaista asiaa kun kirurgian pikakurssi!

Kokonaisuutena pidin paljon, taas osui onnistuneesti otsikon alle nämä rapsut. Taidan lähteä lukemaan lisää! Kiitos tästä :)

Vendis

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 511
 • bannu by. Ingrid
Näin Buckyn nimen kuvauksessa, joten here I am.

Ai herranjumala kun näistä tuli hyvä mieli <3
Vähän meinasi hengitystä pidätellä aina, kun oli olemassa uhka, että lähdetäänkin menemään canonin riitaisuuksien mukaan, mutta luojan kiitos kaikki meni sittenkin hyvin.

Bucky ja Sam 🥰 ja pitihän Natashankin päästä osingoille totta kai. Hihitystä aiheutti myös keskeytetty seksi kokouspöydällä. Olit hienosti saanut mukaan ison liudan hahmoja, kaikki sopivat ja kaikilla oli omat loogiset tehtävänsä, nautin.

~Violet

       O' valley of plenty.