Kirjoittaja Aihe: Marvel: Pikkuleipiä ja Barbie-elokuvia | K-11 | Peter Parker/Wade Wilson | jouluista fluffia  (Luettu 785 kertaa)

Aurinkolapsi

  • Valvoja
  • *****
  • Viestejä: 1 039
Nimi: Pikkuleipiä ja Barbie-elokuvia
Kirjoittaja: Aurinkolapsi
Alkuperäisteos: Marvel - Spider-Man & Deadpool
Tyylilaji: joulufluffi
Paritus: Peter Parker/Wade Wilson (mainittuna May/Pepper/Tony)
Ikäraja: K-11
Varoitukset: d/s undertones?
Oma sana: Tämä toimi 2019 vuoden Joulukalenterini luukkuna numero 2, mutta koska kalenteri saa jäädä piiloon Joulukadulle, postaan sen näin keskenään.
Pikkuleipiä ja Barbie-elokuvia


“Minä aion leipoa sokeripikkuleipiä ja…” Peter ottaa kiinni Waden lanteista ja ohjaa tämän keittiön tason luo.

“Sinä,” Peter sanoo, työntää Waden vasten kaappeja ja painaa suukon tämän huulille ennen kuin nostaa miehen tasolle istumaan. “Sinä saat istua siinä ja näyttää kauniilta.”

Wade tuhahtaa ja vetää Peterin uuteen suudelmaan. Peter hymyilee Waden huulia vasten, silittää peukalollaan miehen lonkkaluuta punaisen villapaidan alla. “Me molemmat tiedämme minkälainen katastrofi viime kerta oli.”

Peter vetäytyy Waden luota ja alkaa nostelemaan aineksia ja taikinakulhoja kaapeista. “Ja minun pitää istua tässä? En voi mennä jatkamaan Mortal Kombatia tai viettää aikaa Mysticin kanssa?” Wade mutristaa huuliaan surullisesti. Peter puree huultaan ettei nauraisi miehen ilmeelle.

“Mm-hm,” hän vastaa, “Että voin pitää sinua silmällä.”

Wade huokaisee teatraalisesti, nojaa käsiinsä ja potkii ilmaa, kun Peter alkaa tehdä pikkuleipiään. “Voin viettää aikaa Mysticin kanssa tässä?”

“Luuletko, että saisin mitään aikaiseksi?” Peter kysyy päätään pudistellen. Wade päästää äänen, jonka Peter tulkitsee turhautuneeksi. Hän ei kiinnitä mieheen mitään huomiota hetkeen, keskittyy vain taikinansa tekoon kunnes Peter näkee silmäkulmastaan, kun Wade alkaa laskeutua pöydältä.

Peter kääntyy Wadeen päin ja osoittaa tätä jauhoisella sormellaan. “Wade Wilson, pidä tiukka perseesi juuri siinä mihin sen laitoin tai en vastaa seurauksista.”

Wade vetää terävästi henkeä ja puree huultaan. “En tiennyt, että leipominen on niin… totinen tehtävä.” Hän kuulostaa hengästyneeltä, puristaa pöydän reunaa rystyset valkeina.

Peter hymähtää ja kääntyy taikinakulhonsa pariin piilottaakseen virneensä. “Jos olet kiltisti, saat leikata keksit muotoihinsa.”

“Onko meillä vielä se penismuotti?” Wade hihittää.

Peter huokaisee. “Kai se jostain löytyy. Muistat vaan, että vien osan näistä Maylle, Pepperille ja Tonylle.”

❆❅❄❅❆

Peterin kekseistä tulee tähtiä, sydämiä ja kuusia. Mukaan mahtuu myös muutama ukko ja akka, joista kolme hän asettelee paistumaan käsi kädessä. Wade kietoo kätensä Peterin vyötärön ympäri ja vetää tämän rintaansa vasten, hymyilee vasten Peterin kaulaa.

“Siirappista,” Wade syyttää ja Peter tietää, että hän tarkoittaa keksikolmikkoa. Peterillä ei ole mitään kaduttavaa, hän sanoi jo vievänsä pikkuleipiä Maylle. Peter rykäisee ja nyökkää Waden pikkuleipiin päin.

Waden pelti on täynnä penispikkuleipiä, ja on hän onnistunut asettelemaan yhden keksiukon niin, että sen jalkojen välissä on sitä pidempi kalu. “En edes tiedä mitä sanoa,” Peter sanoo ja nojaa päänsä Waden olkapäätä vasten. Hän tuntee enemmän kuin kuulee Waden naurun.

Pikkuleivät päätyvät uuniin ja kun Peter on asettanut viimeisen pellin paikalleen ja on sulkemassa uunia Wade käyttää hyväkseen Peterin eteenpäin nojautunutta asentoa ja keinuttaa lanteitaan tämän takapuolta vasten. Peter nousee koko pituuteensa ja kääntyy Waden puoleen, katsoo tätä kyllästyneesti.

Wade vastaa leveällä virneellä ja ottaa kiinni Peterin vyötäisiltä. Peter tuhahtaa ja pyöräyttää silmiään ennen kuin nousee varpailleen ja suutelee Wadea kunnolla, kunnes he vain huohottavat toistensa huulia vasten. Wade näykkäisee Peterin alahuulta ja nostaa tämän istumaan sille keittiön tasolle, jolla itse istui Peterin leipoessa.

Peter kietoo jalkansa Waden lanteille ja vetää tämän lähelleen, työntää kätensä miehen villapaidan alle päästäkseen käsiksi tämän vatsalihaksiin ja kylkiin. Wade painaa kuumia suudelmia Peterin leukalinjaan, tämän korvan taakse, kaulalle ja solisluulle, kunnes Peter vetää hänet takaisin vapaalla kädellään ja suutelee tätä uudelleen. Waden kämmenet ovat hänen kylkiluitaan vasten ja Peter tuntee itsensä pieneksi. Suudelmat yltyvät kiihkeämmiksi ja kuumemmiksi, kieltä ja hampaita, ja Peter voihkaisee, kun Wade keinahtaa häntä vasten.

Wade siirtää huulensa takaisin Peterin kaulalle ja vetää hänet yhä lähemmäs pöydän reunaa. Waden toinen käsi pitää kiinni Peterin lanteista, toinen sukeltaa paidan alle hivelemään selkää. Hän alkaa keinuttaa lanteitaan Peterin lanteita vasten ja vetää kaikki ajatukset Peterin päästä. Ainakin hetkeksi, kunnes Peter haistaa pikkuleivät ja tajuaa, ettei tiedä yhtään kuinka kauan ne ovat olleet uunissa.

“Wade —!“

Wade hymähtää Peterin kaulaa vasten, mutta ei lopeta herkän ihon näykkimistä ennen kuin Peter työntää tämän kauemmas.

“Wade, ne pikkuleivät!”

❆❅❄❅❆

Olohuone on hämärästi valaistu, he makaavat lattialla tyynykasan päällä majassa, peittoja kattonaan. Peter on käpertynyt Waden kylkeen kiinni, Wade pitää sylissään Peterin tietokonetta ja tuijottaa osoitepalkkia, jossa lukee vain “Barbie”.

“Meidän pitää aloittaa Pähkinänsärkijästä,” Peter yrittää vakuuttaa.

Wade huokaisee ja hieroo silmiään. “Minusta Joutsenlampi on vain paras.”

“Sinä olet pakana ja väärässä. Sitä paitsi Prinsessa ja kerjäläistyttö on paras, mutta meidän pitää silti aloittaa Pähkinänsärkijästä.”

“Onko sillä mitään väliä?”

“On! Ensin Pähkinänsärkijä, sitten Tähkäpää, sitten Joutsenlampi, sitten Prinsessa ja kerjäläistyttö.”

“Älä unohda Pegasuksen taikaa.”

“Voidaan katsoa se viimeisenä.”

Wade pudistelee päätään ja aloittaa Pähkinänsärkijän. Hän vetää Peterin lähemmäs, jos se on mahdollista, ja painaa suukon tämän hiuksiin. Sokeripikkuleivät saattavat olla vähän palaneita reunoista ja kuorrutteestakin tuli liian löysää, mutta tällä kertaa leipomisseikkailu ei ollut ihan niin katastrofaalinen kuin viimeksi, eikä Peter voi ainakaan täysin syyttää Wadea. He kastavat keksejään kuorrutteeseen ja katselevat Barbie-elokuvia peittomajassaan pitkälle yöhön ja Peter tuntee olonsa lämpimäksi ja turvalliseksi.
Everybody wants a happy ending. Right? But it doesn't always roll that way.

Thelina

  • Unelias luihuinen
  • ***
  • Viestejä: 804
Tarvitsin maanatai-iltaan jotain söpöä ja ihanaa, joten tulin lukemaan tän <3 vaikka en tiedä noita kaikkia tyyppejä, joiden nimiä tuolla vilahti, niin mitäpä sen väliä, kun tämä pääkaksikko on niin ihana.

En kestä, miten ihanaa on se, kun sinun teksteissä Peter sanoo Wadea ihanaksi ja kauniiksi <3 nauroin Waden pipareille ja kyllähän siinä vähän arvasi, että ne meinaavat palaa, kun kaksikko unohtuu söpöilemään... tai olihan tuo nyt aika kuumaakin, eikä pelkkää söpöä ;D

Peittomajasta totisesti tulee turvallinen ja lämmin olo ja Barbie-leffat olivat hauska yksityiskohta. Nuo lumihiutaleet tekstipätkien välissä ovat supernätit!

Tää oli söpö, kiitos kun kirjoitit :-*
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

mursuhilleri

  • Valvoja
  • *****
  • Viestejä: 1 178
Yllätyyyys! Hyvää synttäriä bb <3

Luulit varmaan, etten kommentoi ollenkaan, mutta ei, jätin sen vain viime tippaan, kuten tavallista. Ja toiseksi odotit varmaan kommenttia johonkin Potteriin, mutta päätinpä repäistä ja yllättää! Minähän luin tämän kyllä jo joulukalenteristasi, ja muistaakseni jotain pientä siihen kommentoinkin, mutta otetaanpa nyt uusiksi!

Ensinnäkin, tiedät etten hirveän hyvin tunne näitä hahmoja, joten tunnelmaan pääseminen oli hiukka hankalaa, mutta onnistui kuitenkin. (Btw, kuvittelin nämä kaksi koko ajan supersankaripuvut päällä, ja sit tuli kohtia, esim että toinen työnsi kätensä toisen paidan alle ja mietin vaan että wtf??)

Mun on pakko nostaa hattua penispipareille! Rakastan. Olen itsekin sellaisia tehnyt ja se on kyllä parasta ikinä.

Lainaus
Waden pelti on täynnä penispikkuleipiä, ja on hän onnistunut asettelemaan yhden keksiukon niin, että sen jalkojen välissä on sitä pidempi kalu. “En edes tiedä mitä sanoa,” Peter sanoo ja nojaa päänsä Waden olkapäätä vasten.
Nostan tämän kohdan esiin, koska tää oli vaan niin symppis! Toinen esittelee ylpeänä peniskeksejään, ja toinen pyörittele vaan silmiään.

Oli myöskin äärimmäisen yllättävää , että pikkuleivät paloivat, kun he unohtuivatkin puuhailemaan jotain aivan muuta. Aika hot kohtaushan se oli kyllä.

Ja mitä Barbie-elokuviin tulee, sekin oli hirmu söpö kohtaus. Vaikka itse henkilökohtaisesti en pidä Barbie-elokuvista, ne kävivät tähän vallan mainiosti.

Kiitän tästä, ja toivon että kommenttini ilahdutti! <3