Kirjoittaja Aihe: MCU: Jouluvalot (mikä oiva tekosyy) | S | Natasha/Wanda + Steve/Tony  (Luettu 3584 kertaa)

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 556
Title: Jouluvalot (mikä oiva tekosyy)
Author: Angelina
Fandom: MCU (Marvel Cinematic Universe)
Rating: S
Genre: fluff
Paring: Natasha Romanoff/Wanda Maximoff, Steve Rogers/Tony Stark

A/N: Hyvää joulua ihanalle Inkulle ♥ Ensimmäinen femmeily-yritykseni, anna anteeksi :’D

Haasteet: Sana/kuva/lause10 #2, lauseella "Katoille kiipeäminen tulisi kieltää laissa."
Jatkosijoitus: Rinnakkaistodellisuus
JOULUVALOT (mikä oiva tekosyy)

“Ei.”
“Cap, sinä tiedät miten suunnattomasti arvostan holhoavaa komenteluasi, mutta et voi -”
“Ei.”
“Voi Jeesus nyt -”
“Tony! Kielenkäyttö.”
“Jos sinä voisit ottaa sen seipään pois ahteristasi edes viideksi minuutiksi -”
“Siellä on vaarallista, katto on täynnä lunta ja jäätä!”

Wanda nojasi olohuoneen ovenkarmiin ja seurasi Tonyn ja Steven sananvaihtoa päätään pyöritellen. Huone oli niin täynnä testosteronia ja seksuaalista latausta, että häntä ihan yökötti.

“Mistä he nyt riitelevät?”

Wanda sulki silmänsä ja veti syvään henkeä. Hänen sieraimensa täyttyivät tutusta hajuveden tuoksusta, eikä hänen tarvinnut edes kääntyä tietääkseen, että Natasha oli jo lopettanut aamutreeninsä ja tuli keittiöstä suihkunraikkaana, kahvikuppia käsissään puristaen, aivan kuten joka ikinen aamu.

“Tony haluaa kiivetä katolle ripustamaan jouluvaloja”, Wanda vastasi kääntämättä katsettaan kahdesta idiootista, joiden äänenvolyymi kohosi kohoamistaan, “mutta hänellä ei ole haarniskaa mukana, eikä Steve anna hänen mennä ilman sitä.”

“Eli siis se tavanomainen, ‘sinä et vaaranna itseäsi hulluttelemalla’ ja ‘senkin takakireä tiukkapipo’-keskustelu”, Natasha totesi nyökäten.

Muut Avengersit olivat seuranneet heidän kahden johtajansa kinastelua jo kuukausitolkulla. Aluksi kaikkien mielestä oli ollut hyvin hauskaa, miten pienistä asioista Steve ja Tony saivatkaan riidan aikaiseksi, mutta huumori oli kadonnut jo aikoja sitten. Kaikki muut tiesivät, että heidän kinastelunsa johtui vain ja ainoastaan siitä, että he molemmat halusivat toisiaan, mutta eivät ymmärtäneet tuntevansa samoin, eivätkä näin ollen osanneet purkaa latausta muulla tavalla, kuin olemalla kiinni toistensa kurkussa jatkuvasti.

Tilanne oli tuntunut eskaloituvan, kun Avengersit olivat päättäneet lähteä viettämään joulua Tonyn huvilalle Torontoon. Huvila oli toki suuri ja mahtipontinen, mutta valitettavasti heille ei riittänyt aivan samaa määrää omaa rauhaa ja tilaa, kuin Towerissa New Yorkissa.

Kun kahden tolvanan riita eteni siihen pisteeseen, että Tony hyvin aikuismaisesti näytti Stevelle kieltä ja ryntäsi ulos olohuoneesta, tunsi Wanda olkapäällään kevyen kosketuksen.

“Mitä sanot, jos me hoidamme ne valot?”

*~*~*

“Natasha, ole nyt kuitenkin varovainen”, Wanda huomasi sanovansa, pitäessään kiinni tikapuista ja tuijottaessaan katolle kiipeävää naista.

Vastaukseksi hän sai tuhahduksen.

“Maximoff, olen ollut elämässäni hieman vaarallisemmissakin paikoissa.”
“Sattuu se putoaminen silti.”

Natasha kääntyi katsomaan alhaalla seisovaa Wandaa ja nuorempi nainen tunsi punastuvansa toisen intensiivisen katseen alla.

“Sinä ottaisit minut kiinni.”

Wanda ei luottanut omaan ääneensä,  vaan tyytyi nyökkäämään.

*~*~*

Wanda ei ollut aivan varma, mikä oli ajanut hänet tähän tilanteeseen, mutta jossain vaiheessa hän vain huomasi hakeutuvansa Natashan seuraan kuin vaivihkaa. Nainen oli viekas, kaunis ja loistava agentti, mutta samalla myös lempeä, lämmin ja piti viimeiseen asti läheistensä puolta.

Se oli ihailtavaa.

“Miltä näyttää?” Natasha kysyi hymyillen, havahduttaen Wandan ajatuksistaan.

Sinisenä ja punaisena hehkuvat valot kiersivät kauniisti räystästä pitkin, saaden lumisen huvilan näyttämään entistä kodikkaammalta. Wanda näki kuitenkin vain toisen naisen pakkasesta punaisena hehkuvat posket, suuret vihreät silmät ja hymyn.

“Kauniilta”, hän henkäisi.

Natasha ei vastannut, mutta kääntyi hymyillen kapuamaan alas katolta. Wanda piti tiukasti kiinni tikapuista, kunnes Natasha pääsi viimeisille askelmille ja käänsi kasvonsa kohti nuorempaa. He katsoivat hetken toisiaan ja Wanda oli jo avaamassa suunsa rikkoakseen hiljaisuuden, mutta juuri sillä hetkellä Natasha liukastui ja kaatui eteenpäin. Wanda nappasi naisen syleilyynsä, mutta kaatui törmäyksen voimasta selälleen, vetäen toisen mukanaan.

Wanda sai lunta niskaansa ja Natashan pipo lensi lumihankeen, mutta katsekontakti ei rikkoutunut hetkeksikään.

Tuntiessaan lämpimät huulet omiaan vasten, Wanda unohti niskassa kirvelevän kylmyyden.

*~*~*

“Sinä liukastuit?” Tony kysyi hiljaa myöhemmin, kun Wanda oli lähtenyt Steven kanssa keittiöön lämmittämään glögiä ja muut Avengersit asettuivat alas illan jouluelokuvaa varten.

Natasha ei vastannut.

“Sinä, Black Widow, liukastuit?”
“Mitä sinä oikein ajat takaa?”

“En mitään”, Tony sanoi viattomasti, “en ainakaan sitä, että sinä todellakin käytit tilaisuuden hyväksesi päästäksesi muhinoimaan Maximoffin kanssa.”

Natasha hymyili ja iski Tonylle silmää.

“Ottaisit mallia.”

*~*~*

Yöllä, kun Natasha paineli helliä suudelmia pitkin Wandan kaulaa, kuului portaikosta epätavallinen kolina. Mikäli hänellä olisi ollut aikaa keskittyä kuuntelemaan, olisi hän kuullut Wandan voihkinnan yli Tonyn turhautuneen murahduksen.

“Ole nyt vain hiljaa ja suutele minua, Rogers.”


« Viimeksi muokattu: 07.09.2021 22:12:25 kirjoittanut Angelina »


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 312
Awww sentään ♥

Tiedät, että nämä idiootit miehet ovat valloittaneet sydämeni kokonaan (paitsi kyllä se H/D on edelleen ykkönen ;))! Aluksi ajattelin, että nämä ovat jo vakipari, mutta kun eivät olleetkaan niin voi aww sentään! Ihana ylihuolehtiva Steve ja Tony, jonka pitäisi saada tehdä oman päänsä mukaan ;D Ja kaikki muut näkee mikä tässä on homman nimi, mutta nämä kaksi eivät ::) Voi elämä sentään!

Näissä naisissa on kyllä poweria, kun ottavat homman hoitaakseen! Aivan täydellistä :D

Lainaus
“Sinä liukastuit?” Tony kysyi hiljaa myöhemmin, kun Wanda oli lähtenyt Steven kanssa keittiöön lämmittämään glögiä ja muut Avengersit asettuivat alas illan jouluelokuvaa varten.

Natasha ei vastannut.

“Sinä, Black Widow, liukastuit?”
“Mitä sinä oikein ajat takaa?”

“En mitään”, Tony sanoi viattomasti, “en ainakaan sitä, että sinä todellakin käytit tilaisuuden hyväksesi päästäksesi muhinoimaan Maximoffin kanssa.”

Natasha hymyili ja iski Tonylle silmää.

“Ottaisit mallia.”
Sori pitkä lainaus, mutta tämä oli vaan niin loistava! Siis tuo, ettei Tony usko hetkeäkään Natin "liukastumista", mutta vielä parempaa on tuo Natin heitto ottaisit mallia ;D Hahaa, ja niinhän Tony tekee ja silti, siis silti Steve meinaa olla tyhmä!! En kestä ;D

Tämä oli ihana! Kiitos lukuelämyksestä! Juuri sopiva tähän vuodenaikaan. Pitäisiköhän minunkin laitella vielä muutamat jouluvalot... ;D

Kivaa joulun odottelua,
Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 3 421
EN KESTÄ, EN KESTÄ, EN KESTÄ. Tämä oli kyllä aivan ylisöpö kipale, oikein sellainen joka sai hihittämään ja vähän hykertelemäänkin. Nyt mie hoksaan, miksi kyselit minulta Natashan silmien väristä - ja minä kun luulin, että tarvitsit tietoa rapsusarjaasi. ;) Mutta tämä oli kyllä iloinen yllätys ja femmehän sujuu sinulta sen verran mallikkaasti, että voisit yolotella sitä vähän useamminkin!

Steve ja Tony kiertävät samaa vanhaa kehää, minnepä koirat karvoistaan pääsisivät! Steve on kieltämättä hellyttävä, kun ei päästä rakastaan heilumaan katolle, vaikka ovatpa ukot varmaan joskus olleet vaarallisemmissakin tilanteissa, hih! Natasha onkin kyllä sellainen toiminnan nainen, että siinä jäävät raavaat miehetkin kakkoseksi! Tavoitit sekä Natashan että Wandan tässä mielestäni todella hyvin, ja ylisöpöilystä huolimatta he olivat ihan omia itsejään. Heh, Tony on siellä ollut tiirailemassa ja heti kärppänä ajan hermolla, mutta Natin kuittaus oli kyllä täyttä kultaa. ;) Ja johtihan se sitten itse kenenkin kohdalla (ainakin toivottavasti) joulurauhaan!

Voi että, tykkäsin tästä todella paljon - kiitos sinulle. ❤️ Toivottavasti innostut kirjoittamaan tytyistä jatkossakin, tai oikeastaan, vaadin sitä!

Inkku

Moon dust in your lungs, stars in your eyes,
you are a child of the cosmos, a ruler of the skies.

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 743
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Voi ei, miten ihana! Tykkäsin tästä ficcisestä tosi paljon!

Lainaus
“Sattuu se putoaminen silti.”

“Sinä ottaisit minut kiinni.”
Minua ihastutti luottamus, mitä Natasha tässä osoittaa. <3

Lainaus
Wanda sai lunta niskaansa ja Natashan pipo lensi lumihankeen, mutta katsekontakti ei rikkoutunut hetkeksikään.
Voi söpöys noita.  ;D Fiksu tyttö, Nat! Konstit on monet ja kaikki sallitaan, kunhan lopputulos on toivottu.

Lopetus sai aikaan kikatusta tällä puolen ruutua. Tony otti kuin ottikin mallia.  ;D ;D ;D

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Auri

 • the end of an era
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 417
 • and — the beginning
Hei, muru! Nappasin tämän kommenttikampanjasta vähän yli viikko sitten, mutta sitten elämä tuli eteen ja niin edelleen, joulustressi ja joulusukuloinnit ja joulu joulu joulu, pääsin nyt vasta hengittämään. :---D Mutta, se niistä selittelyistä ja asiaan! Ensimmäisenä pitää mainita nimestä - se kiinnitti huomioni jo aiemmin Joulukatua selatessa. Se on samaan aikaan supersöpö, mutta saa miettimään että mihin jouluvalot ovat tekosyy!

Pakko sanoa, etten ole yhtään yllättynyt, että tässä on myös Steve/Tony! Puhutaan kuitenkin sinusta ja Marvelista. Mutta mikä mukava ei-yllätys se onkaan ♥ Tuo ensimmäinen kohtaus on kovin Steve-Tonymainen, mutta kuitenkin esittelee myös Wandan ja Natashan potentiaalisena parina, joka on mielestäni tosi hyvä aloitus. Kun Natasha sanoo, että Wanda ottaisi hänet kyllä vastaan, mietin tilannetta, jossa Natasha tipahtaisi katolta ja Wanda ottaisi tämän vastaan voimillaan ja hellästi laskisi tämän alas, mutta tämä vaihtoehto on kyllä jopa parempi, koska he päätyvät pussailemaan lumessa ♥ Rakastan myös tuota kohtaa, missä Natasha kysyy miltä näyttää ja Wanda sanoo että kauniilta, tarkoittaen tietysti Natashaa. ;;; Ihana!

Ja aaaaah, rakastan niin paljon tuota kohtausta, missä Tony ja Nat juttelee koska niin headcanonaan, että he ovat parhaita kamuja lopulta. En tiedä, rakastan vaan Tonyn ja Natashan interaktioita (ainakin yhtä paljon kuin Natashan ja Peterin, ja no, Spider-Mama on tärkein, yknow) ja olit kirjoittanut tämän,,, masterfully - he ovat vain upeita, kiitos ♥

Tuo loppu on söpö, ihana ja kuuma ja kovin sopiva. Täydellistä, että molemmat parit päätyvät yhteen ♥ Kiitos niin paljon tästä ihanasta talvisesta tekstistä! Kirjoitat femmeä aivan loistavasti, älä huoli - mieluusti lukisin paljon lisääkin, varsinkin tästä parista! Olet parhautta ♥

someone who, when they arrive, makes you think that
everything's gonna be all right

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 029
Ahahahaha, ai elämä, tämä oli kaunista  :D

Kaksi paritusta sitoi hienosti kaiken yhteen ja kantoi ficin alusta loppuun tosi hienosti. Tämä soljui.
Nat olisi voinut kettuilla Wandalle, että miksei tämä ottanut voimillaan häntä kiinni, mutta toisaalta miksipä pilata hyvää tilannetta, olisi Wandalle voinut vielä tulla sellainen kuva, ettei Nat haluakaan syliin. Ja kyllähän suukko puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.
Loppu oli ihana, just niin Tonya, kuin myös nuo Steven ja Tonyn riidat, Thorin sanoin: pikkumaisia ;D

Kiitokset tästä pikku piristyksestä^^

~Violet

I spend my days so close to you
'cause if I'm standing here,
maybe everyone will think I'm alright.
.

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 556
Voi ei miten monta ihanaa kommenttia täällä on <3

Vendela: Hihhii fellow shipperini ♥ Kyllä mäkin joskus vielä palaan Drarryn pariin, vaikken ehkä samalla intensiteetillä nyt, kun löysin nämä uudet ihanuudet :'''D Parastahan on, kun on kaksi idiots in love -tyyppiä ja muut ympärillä ajattelee että voi nyt prkl. Kiitos rakas ♥

Inkku: HAH eikö me niin sovittu, että mä kirjotan hattarat ja sä sitten jotain muuta ;D ♥ Enkö kysellyt todella smoothisti, tai ilmeisesti, kun et hoksannut että tulikin ihan uuteen juttuun. Lupaan yrittää femmeilyä toistekin, tässä sitä oli aika vähän, mutta oli kyllä niiiiin oman osaamisen ulkopuolella että apuva :'D Kiitos ja ihanaa kun tykkäsit!♥

Fio: Joo, halusin jotenkin tuoda mukaan sen, että vaikka Nat/Wanda eivät vielä olekaan pari, niin molemminpuolinen ihastus/luottamus siellä on jo olemassa :3 Mahtavaa että tykkäsit, kiitos kommentista ♥

Auri: Ei haittaa mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! En edes muista mistä tuo nimi itselle tuli mieleen, mutta se oli heti sellainen että "tää on tarpeeksi hölmö tälle tekstille, mennään sillä" ;D Muahahahaa, Stonya on pakko tunkea ihan kaikkialle, varsinkin koska voin. Olin itseasiassa aluksi menossa tuolla mainitsemallasi kaavalla, mutta sitten tulin siihen tulokseen, ettei Nat nyt niin kömpelö voi olla ja tuntui tarpeettoman suurelta riskiltä tehdä se tarkoituksella :'''D Siis Nat+Tony friendship on yksi parhaista asioista, mun headcanonissa ne on jopa läheisempiä kuin Nat ja Steve. Kiitos miljoonasti höpsö ♥

Violetu: You people are so petty... and tiny. Yks parhaista quoteista ikinä :'''D Mukava kuulla että tämä mielestäsi soljui eteenpäin, mietin alkuun että onko liian tönkköistä hyppelyä kohtauksesta toiseen, mutta onneksi tämä toimi näin :3 Mulle tosiaan femme on uusi juttu, niin tuntui turvallisemmalta kirjoittaa siitä niin, että saan Steven ja Tonyn siihen mukaan pölhöilemään :3 Kiitos kommentista ♥


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Alice Katarina

 • ***
 • Viestejä: 998
Nappasin tän kommenttiarpajaisista, koska MCU nyt on se fandom ja tää on mun lemppariparitus. Ekaksi femmeksi tää on huippu! Jotenkin olin joulun aikana onnistunut sen missaamaan, mutta onneksi bongasin nyt.

Oon lukenut sulta Steve/Tonya ennenkin ja tykkään siitä, miten niiden hölmö suhde näkyy tässä taustalla. Miesten suhde on ihana ja jännitteinen. Nat on tietysti fiksu ja patistaa Tonynkin tekemään jotain rakkauden eteen. Idiootit tarvitsevat tietysti potkua persuksiin, että tajuavat, mitä haluavat.

Lainaus
“Sinä, Black Widow, liukastuit?”
“Mitä sinä oikein ajat takaa?”

“En mitään”, Tony sanoi viattomasti, “en ainakaan sitä, että sinä todellakin käytit tilaisuuden hyväksesi päästäksesi muhinoimaan Maximoffin kanssa.”

Natasha hymyili ja iski Tonylle silmää.

“Ottaisit mallia.”
Nauroin ääneen, kun luin tämän. Ihan mahtavaa ja kekseliästä!  ;D

Nat ja Wanda ovat söpöjä. Luminen maisema ja jouluvalojen ripusteleminen ovat söpöjä. Heidän välisensä suhde tuntuu luontevalta ja rennolta. Näistä lukisi mielellään lisääkin nyt, kun suhde on päässyt alkuun! Vink vink!

Kiitos tästä! ♥

AK
Avasta kiitos Ingrid!

Ja se meni siks ku mä halusin,
ja mä rähjäsin mut uskoin rakkauteen.
Mä menin sinne ja takasin,
ja mä kaaduin mut mä nousin uudelleen.

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 556
Nolon myöhässä vastailen, mutta kiitos Alice Katarina ♥ Otin tuon Stonyn back upiksi, kun jännitti kirjoittaa pelkkää femmeä :''D Hienoa kuitenkin, että Natashan ja Wandan orastava suhde tuntui luontevalta :3 Hah, en lupaa vielä lisää, mutta saattaahan sekin vielä tapahtua ;D


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 4 121
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Haah! Taisi Tony ottaa mallia! Samaan aikaan niin suloista ja niin hauskaa luettavaa. Nauroin itsekseni jouluvalojen väreille, mitäpä muutakaan sitä olisi odottanut. Wanda/Nat on oikeastaan aika kiva paritus, vaikka tykkäänkin Nat/Bruce parituksesta vähän liikaa. ::) ja hei, tää saattoi olla mun eka Steve/Tony, ellei jopa eka MCU ficci, jonka luin. Ihan varma en ole, mutta ainakin tämän fandomin luetut ficit on (toistaiseksi) yhden käden sormilla laskettavissa. Oot varmasti musta nyt ylpeä u_u ;D

Mutta siis, kiitos tästä. Ihanaa tunnelmointia!
The truth is, among Boov, I do not fit in. I fit out.

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 556
Fracta: lol mitä nosteluita täällä :''D Mutta oon aivan todella ylpeä, että kävit lukemassa Stonya (eikun siis Nat/Wandaa) ja vielä kirjoititkin Marvelia <3 Nat/Bruce on mustakin aika kiva paritus, edelleen vituttaa mitä ne teki sille leffoissa... Nat/Wanda on kuitenkin sellanen major femmeparitus fandomissa käsittääkseni ja koska Inkku siitä tykkää, niin :3 Kiva että tykkäsit tästä(kin) pölhöilystä ♥


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 700
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Jouluaiheista fluffia? Kyllä kiitos. Ja olihan tässä mukana pieni ripaus huumoria. Ainakin mua huvitti paikoin suuresti :D

Lainaus
Kaikki muut tiesivät, että heidän kinastelunsa johtui vain ja ainoastaan siitä, että he molemmat halusivat toisiaan, mutta eivät ymmärtäneet tuntevansa samoin, eivätkä näin ollen osanneet purkaa latausta muulla tavalla, kuin olemalla kiinni toistensa kurkussa jatkuvasti.
Uuuh, tämmönen dynamiikka on ihan parasta ♥ Mut hyvä että asiat sitten loppua kohden oli edennyt, ettei tarvi loputtomiin kärvistellä jatkuvasti kerääntyvän seksuaalisen latauksen kanssa ilman mahdollisuutta sitä oikeesti purkaa :D idiots in love, niin kuin näistä kahdesta totesit, ihan parasta.

Lainaus
“Sinä ottaisit minut kiinni.”
Awww :3

Lainaus
“Sinä, Black Widow, liukastuit?”
Ennenkuulumatonta ;D Tony on selvästi sitä mieltä, että se oli taktinen veto, mikä ei kyllä kuulosta lainkaan kaukaa haetulta... Etenkin ottaen huomioon Natashan loppukommentin :D

Lainaus
“Ole nyt vain hiljaa ja suutele minua, Rogers.”
Kuten jo totesin, hyvä että näiden kahden asiat eteni lopussa (muuten olisi kaikki tulleet hulluiksi). Mallioppiminen kannattaa ;D

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 556
Larjus: Haha joo, olihan tän tarkoitus olla fluffisen lisäksi myös humoristinen ;D Steve ja Tony ovat kyllä malliesimerkki idiots in love -parista, rakkaat hölmöt ♥ Tony ei turhaan ole nero, tottakai hän tajusi Natashan ovelan juonen vaikka muut ehkä eivät ;) Kiitos kommentista :3


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 883
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Tervehdys Ihailijakaartista! :) Ajattelin aloittaa kaarteilun tällä tekstillä, joka sopivasti osui silmiin, kun stalkkasin tuossa keskustelualuetta. Kauppojen hiljattain joulustuneen valikoiman perusteella joulu lähestyy jo vääjäämättä, ja lisäksi olen kipeänä, mikä aiheuttaa mieliteon lukea jotain jouluisen lempeää ja lämpöistä. Ja sitähän tämä teksti toden totta on, aww!

Steven ja Tonyn kinastelu on paitsi hupaisaa, myös tavattoman hellyttävää. :D Jouluvalojen ripustaminen katolle on juuri sellainen pikkujuttu, jollaisesta saadaan sitten kunnon kiista paisumaan, kun ei vain tajuta sitä pohjalla väreilevää vetovoimaa - voi höpsöt miehet. ♥ Tämä on niin osuvasti sanoitettu:
Kaikki muut tiesivät, että heidän kinastelunsa johtui vain ja ainoastaan siitä, että he molemmat halusivat toisiaan, mutta eivät ymmärtäneet tuntevansa samoin, eivätkä näin ollen osanneet purkaa latausta muulla tavalla, kuin olemalla kiinni toistensa kurkussa jatkuvasti.
Nimenomaan tuo, ettei ole vielä ymmärrystä eikä osaamista purkaa latausta muutoin kuin riitelyllä, on jotenkin niin spot on. Jotenkinhan ne paineet on purettava! Voin niin kuvitella, miten kaikki muut ympärillä tietävät kyllä homman nimen, mutta Steve ja Tony ovat kiusallisenkin tajuamattomia tilanteestaan. :D

Steven ja Tonyn kinastelun seuraaminen tarjoaa kyllä mitä mainioimmat puitteet Natasha/Wandalle ja lopulta myös Stonylle, kunhan Nat ensin vähän näyttää mallia. Eihän tässä voi olla miettimättä, että Nat kaikessa tarkkanäköisyydessään ja hyvävaistoisuudessaan tietää tasan tarkkaan, mihin jouluvalojenripustusoperaatio parhaimmillaan voisi johtaa niin hänen ja Wandan kuin Steven ja Tonynkin kannalta, ja siksi hän ehdottaa sitä Wandalle. Ai että, rakastan sitä kun naiset ottavat ohjat omiin käsiinsä ja näyttävät, miten hommat hoidetaan! Tai Nat näyttää, mutta ei Wandakaan kauas jää. ;)

“Natasha, ole nyt kuitenkin varovainen”, Wanda huomasi sanovansa, pitäessään kiinni tikapuista ja tuijottaessaan katolle kiipeävää naista.
Minusta on niin suloista, miten Wandaankin uhkaa tosipaikan tullen tarttua stevemäinen huoli, vaikka aiemmin molemmat lähinnä naureskelivat sille. ♥ Natin yksioikoinen "Sinä ottaisit minut kiinni" -toteamus on sekin supersuloinen ja valaa sellaista tuntumaa, että naisten välillä vallitsee jo syvä luottamus ja yhteisymmärrys.

“Miltä näyttää?” Natasha kysyi hymyillen, havahduttaen Wandan ajatuksistaan.

Sinisenä ja punaisena hehkuvat valot kiersivät kauniisti räystästä pitkin, saaden lumisen huvilan näyttämään entistä kodikkaammalta. Wanda näki kuitenkin vain toisen naisen pakkasesta punaisena hehkuvat posket, suuret vihreät silmät ja hymyn.

“Kauniilta”, hän henkäisi.
Tämän luettuani minusta alkoi tuntua, että tipahtelen itse tuolta räystäältä sulavana jääpuikkona, koska oi ja voi, tämä on silkkaa täydellisyyttä! Se, miten Wandan huomio kiinnittyy Natiin, ja miten Natin olemusta kuvaillaan niin yksinkertaisen eläväisesti ja kauniisti, ja se, miten Wandan vastaus kohdistuu selvästi myös Natiin itseensä... Aaa, niin ihanaa ja kiherryttävän kutkuttavaa! Samoin kuin se, miten kaksikon kaatuessa katsekontakti ei rikkoudu hetkeksikään ja Natasha suutelee muitta mutkitta. Jouluvalot ovat todellakin mitä oivin tekosyy sysätä asiat liikkeelle ihastuksen kanssa. ♥

Tonyn tarkkanäköisyys on sentään terässä Natashan kaatumisen suhteen, vaikkei hän aivan osaakaan soveltaa sitä Steveen ilman pientä tuuppimista. ;D Fanitan Natashan suorasukaista "Ottaisit mallia" -kuittausta ja myös tämän tarinan loppua, jonka perusteella Tony todellakin ottaa mallia. Aivan loistava tapa saattaa yhteen kaksi paria, ja tästä tekstistä jääkin ihanan vaaleanpunainen jälkifiilis. Kiitos! :-* -Walle


lately I’ve been looking hard
where is my love, where is my luck, where is my faith


my reason to die another day

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 556
Walle: Mun piti muka vastata tähän joulun alla, mutta no... Kuten muihin ihaniin kommentteihin, tulee tähänkin vastaus surkeasti myöhässä. Pahoittelut siitä! Natasha on joutunut lukemissani ficeissä olemaan kerran jos toisenkin järjen äänenä Steven ja Tonyn ollessa ääliöitä, joten miksei siis tälläkin kertaa ;D Samalla hän tosiaan sai omaa agendaansa Wandan kanssa edistettyä, joten... win-win ;) Tonykin onneksi lopulta tajuaa homman idean, vaikka se ottikin kyllä nerolta huolella aikansa. Iso iso kiitos taas <3


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku