Kirjoittaja Aihe: Ace Attorney: Sumean logiikan kerho surkimuksille, S, Wright/Edgeworth, 4/7  (Luettu 234 kertaa)

Nevilla

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 5 437
 • Phantom Thief of Hearts
Nimi: Sumean logiikan kerho surkimuksille
Ikäraja: S
Tyylilaji: romanttinen oikeussalidraama
Fandom: Ace Attorney
Vastuuvapautus: Peli kuuluu tekijöilleen, minä vain lainaan hahmoja.
Haasteet: Avaruuspiraatin synttärilahja, Spurttiraapale, Valloita fandom, Finfanfun1000 (215.   Oikeudenmukaisuus), Älyttömät otsikot.

K/H: Hyvää syntymäpäivää, Avaruuspiraatti!


*

1.
(100 sanaa)

Miles Edgeworth ei ole koskaan ollut erityisen tunteellinen ihminen, tai niin hän on ainakin väittänyt itselleen. Hän tarkastelee maailmaa ympärillään puhtaan rationaalisesti, eivätkä kaikenlaiset sentimentaalisuudet heikennä hänen arvostelukykyään. Siitäkin huolimatta, että Wright käy toisinaan hänen hermoilleen oikeussalissa - mutta kyse ei tietenkään ole mistään muusta kuin siitä, että Edgeworth inhoaa epäloogisuutta ja epäpätevyyttä, kaaoksesta ja epäjärjestyksestä puhumattakaan.

Kyse ei ole varsinkaan siitä, että Wright herättäisi hänessä jonkinlaisia tunteita. Muitakin kuin ilmeiseen epäpätevyyteen kohdistuvia, siis. Miles Edgeworth osaa erottaa toisistaan menneen ja nykyisyyden, eikä hänellä ole mitään tarvetta kaivella muistojensa romukoria tai repiä auki jo jossakin määrin parantuneita haavoja.
Ei mitään tarvetta.

(Eihän?)
« Viimeksi muokattu: 06.12.2019 09:53:40 kirjoittanut Nevilla »
if I don't follow my heart this time
I'm gonna forget what this life is all about
I'm gonna take that path I'm going in on my own
I'm gonna take that fear and wear it like a crown

Nevilla

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 5 437
 • Phantom Thief of Hearts
2.
(250 sanaa)

 Näin joulukuussa Phoenixillä on aina kiire. Hänen on lähetettävä kortit sukulaisille (ja taideopinnoista asti he ovat odottaneet käsintehtyjä, vakuuttipa Phoenix sitten kuinka kovasti tahansa, ettei oikeastaan ollut kummoinen taiteilija), siivottava kotona (koska äiti tulee kylään joka vuosi, eikä mikään määrä puunaamista tunnu silloin riittävän), täytettävä jääkaapit Mayan vierailua varten ja hankittava lahjat. Lahjojen hankkiminen on kaikkein pahinta, koska vaivaapa Phoenix päätään kuinka pahasti tahansa, sopivia ei tunnu koskaan löytyvän.

Tänä vuonna oman lisänsä soppaan tuo myös eräs nimeltämainitsematon syyttäjä, jolle Phoenix kyllä osaisi ostaa täydellisen lahjan. Powersin oikeudenkäynnin myötä oli käynyt selväksi, että Miles Edgeworth rakastaa Steel Samuraita, joten Phoenixin Powersilta kiitokseksi saama, nimikirjoituksella varustettu Steel Samurain miekka varmasti uppoaisi mieheen kuin - tai siis, erhm - olisi Milesille mieluinen yllätys.

Mutta he eivät varsinaisesti ole puheväleissä, tai ainakaan Miles ei ole, koska ei kerran suostu puhumaan Phoenixille mitään. Syytä moiseen Phoenix ei oikein tiedä, mutta hän on aina ollut ihminen, joka yrittää parhaansa mukaan ottaa muut huomioon, ja jos kerran Miles ei halua jutella, niin sitten asia on vain hyväksyttävä.
Vaikka ehkä hän voisi pyytää Gumshoeta antamaan lahjan ja olemaan kertomatta, että se on Phoenixiltä... Mies pohtii ajatusta hetken ja hymyilee sitten leveästi. Hän kaivaa laatikostaan piirrosvälineensä, luonnostelee nopeasti Steel Samurain seisomassa nitistämänsä vastustajan vierellä ja paketoi sitten miekan ennen kuin ehtii muuttaa mielensä. Kääreestä ei tule kovin kaunista, mutta tärkeintä lahjoissa on ajatus, eikö niin?

(Phoenix ei tule ajatelleeksi kahta asiaa: sitä, että omatekoinen kortti on aika vahva vihje, ja sitä, että Gumshoe ei varsinaisesti ole erityisen hyvä pitämään salaisuuksia.)
if I don't follow my heart this time
I'm gonna forget what this life is all about
I'm gonna take that path I'm going in on my own
I'm gonna take that fear and wear it like a crown

Nevilla

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 5 437
 • Phantom Thief of Hearts
3.
(150 sanaa)

Miles tuijottaa saamaansa pakettia kuin käärmettä, joka on valmiina puremaan heti, jos hän uskaltaa lähestyä. Gumshoe ei ollut suostunut kertomaan keneltä paketti oli peräisin, mutta Milesillä on epäilyksensä, joita käsintehty kortti - olkoonkin, että ainakin pikaisen vilkaisun perusteella varsin upea - ei ainakaan lievennä.

Miksi sen hemmetin Wrightin täytyy aina työntää nokkansa kaikkeen? Miles painaa kasvonsa käsiinsä. Pitäisihän Wrightin tajuta, miten vaikeaa aikaa joulu hänelle on. Eivät lahjat auta lainkaan, ne vain muistuttavat...

Välähdys. Muisto yrittää puskea pintaan, mutta Miles työntää sen päättäväisesti pois ja nousee seisomaan aavistuksen huterin jaloin. Hän kävelee keittiöön ja kaivaa kaapista esiin paketin parasta teetään, joka on varattu vain tällaisia hetkiä varten. Hetkiä, joina mikään muu ei auta.

Ei oikeastaan teekään, mutta veden keittäminen, teelehtien mittaaminen ja ensimmäinen kulaus rauhoittavat miestä sen verran, että hän pystyy nostamaan paketin pois työpöydältään ja sullomaan sen arkistokaappinsa perälle. Poissa silmistä, poissa mielestä, ja sitä rataa.

(Olisipa se vain niin helppoa.)
if I don't follow my heart this time
I'm gonna forget what this life is all about
I'm gonna take that path I'm going in on my own
I'm gonna take that fear and wear it like a crown

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 403
EI! Tyhmä Edgey-boy, kun ei avannut vielä Phoenixin pakettia! Argh, tätä jännitystä :D Ja Phoenix on niin ihana, kun kaikesta huolimatta hän haluaa ostaa myös Milesille joululahjan (ja vieläpä aika tarkkaan harkitun!). Phoenix on kyllä niin head over heels, vaikkei sitä itse ehkä tiedostaisikaan. Siis haloo!! Kuka ei-rakastunut muka vaihtaa alaa vain siksi, että näkisi vanhan koulukaverinsa ehkä uudestaan. Ja ei olisi wrightworth-fikki mitään ilman tunteidensa (siis mitä, onko Edgeworthilla muka tunteita??) kanssa painiskelevaa Milesia <3 Aa, tämä on kyllä sellainen paritus, että heti ensimmäistä raapaletta lukiessa oli vain olo, että jumalauta pussatkaa jo ;D Vaikkeivät ne olleet edes samassa huoneessa.

Kiitos ihanasta lahjasta ♥ En olisi uskonut, että joku kirjustaisi mulle Ace Attorneystä <33333

Nevilla

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 5 437
 • Phantom Thief of Hearts
Pirre: Edgeworth osaa kyllä olla tosi tyhmä, vaikka kuinka fiksu olisikin! Ja jep, nämä jantterit osaavat kyllä olla rasittavan paksupäisiä! Ylipäätään en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät pelejä pelattuaan tajua, että Miles ja Phoenix nyt kuuluvat selkeästi yhteen, ja Phoenixia on ihan turha parittaa kenellekään muulle. -.- Kiitos kommentista!

*

4.
(100(ish) sanaa)

Lahja jää vaivaamaan Phoenixia. Hän ei ole nähnyt Edgeworthia sen jälkeen, kun antoi paketin Gumshoelle, mutta päivien vieriessä miestä alkaa harmittaa. Miksei hän ollut rohkea ja toimittanut lahjaa itse? Entä jos Gumshoe onnistuikin hukkaamaan sen? Koska Phoenix ei edes laittanut pakettiin nimeään, niin eihän Edgeworth tietenkään voi kiittää tai ilmoittaa saaneensa lahjan, ja...

Pitkään asiaa pyöriteltyään Phoenix toteaa, että hänen täytyy ehdottomasti vierailla syyttäjän toimistossa ja yrittää vaivihkaa selvittää, onko tämä saanut paketin. Miten sellainen sitten selvitetään vaivihkaa, sitä hän ei vielä tiedä, mutta Phoenixilla on ollut tapana luottaa improvisaatiokykyihinsä vaikeammissakin tilanteissa, joten eiköhän tämä ole ihan läpihuutojuttu?

(Käy ilmi, että ei tietenkään.)
if I don't follow my heart this time
I'm gonna forget what this life is all about
I'm gonna take that path I'm going in on my own
I'm gonna take that fear and wear it like a crown

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 403
Yaas, Phoenix, yaaaaas! Käy selvittämässä, mitä paketille kuuluu! Haha, tuo on kyllä niin phoenixmäistä luottaa siihen, että hän keksii paikan päällä, miten selvittää tilanteen ;D Nään, että se on just sellainen tyyppi, joka ei liikoja etukäteen suunnittele... Jos kyseessä olisi Miles, sillä olisi pilkulleen mietitty sotasuunnitelma sekä kolme varasuunnitelmaa (ja yksi varasuunnitelmien varasuunnitelma) valmiina.

Kiitos jatkosta, kieli pitkänä oottelen lisää ♥