Kirjoittaja Aihe: Yökahvi, H/D, K11, ficlet  (Luettu 1168 kertaa)

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 527
Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« : 13.10.2019 15:08:14 »
Ficin nimi: Yökahvi
Kirjoittaja: Thelina
Tyylilaji: slice of life, fluff, romance
Ikäraja: K11
Paritus: Harry/Draco
Yhteenveto: Harrylla on tapansa ja Draco on huomaamattaan tullut osaksi sitä, keittää aina kahvin valmiiksi ja itselleen yrttiteetä, minttua.
Vastuunvapaus: Kunnia kaikesta J.K. Rowlingin luomasta kuuluu hänelle.
A/N: Tunnen useitakin ihmisiä, jotka juovat kahvia vielä myöhään illalla tai yöllä, esimerkiksi iltavuorosta töistä tultuaan. Ajattelin, että Harrylle maistuisi yökahvi pitkän työpäivän päätteeksi ja kukapa muu sen hänelle keittäisi kuin Draco <3


Yökahvi

Draco suihkuttaa taikasauvansa kärjestä raikasta vettä pieneen kahvipannuun, täyttää sen nokkaan asti. Toinen sauvanheilautus sytyttää hellaan tulen ja Draco laittaa veden kiehumaan, vilkaisten samalla kelloa. Se näyttää seitsemää vaille yksitoista illalla.

Draco ei voi käsittää Harrya, joka haluaa aina töistä tultuaan iltakahvinsa, olipa ajankohta sitten viisi iltapäivällä tai tuntia ennen puolta yötä, kuten silloin kun Harry saapuu myöhään kotiin iltavuoronsa jälkeen. Yökahvi se pikemminkin silloin on, Draco hymähtää itsekseen ja hymyilee. Harrylla on tapansa ja Draco on huomaamattaan tullut osaksi sitä, keittää aina kahvin valmiiksi ja itselleen yrttiteetä, minttua.

Kello on viittä vaille ja vesi alkaa kiehua, kannu sylkee kuumia pisaroita nokastaan ja Draco tarttuu varovasti sen kahvaan. Hän nostaa kannen ja mittaa tummapaahtoisen kahvin veden sekaan, kukkurallisina lusikallisina. Samalla hän kuuntelee jokaista risahdusta, odottaa sitä rappukäytävästä kantautuvaa vaimeaa räksähdystä, jota seuraa tuskin kuuluva suojausloitsujen purku ja oven hiljaisesti nariseva avautuminen. Suojausloitsut on avattava ja asetettava joka kerta ja jollei Harryn työ vaatisi sitä, niin Draco vaatisi, sillä Harryn turvallisuus on hänelle kaikki kaikessa. Draco ei riskeeraa mitään, ei enää, kun on niin vähällä ollut menettää Harryn sodassa.

Kahvi kiehahtaa ja Draco nostaa pannun pois hellalta, jättäen porot laskeutumaan. Sitten hän keittää vielä kupillisen verran vettä, hauduttaa teensä valmiiksi ja odottaa. Pian Harry tulisi ja Draco menisi eteiseen häntä vastaan, auttaisi laittamaan loitsut taas paikalleen. Harry riisuisi viittansa ja suutelisi häntä hämärässä. Kahvin tuoksu leijailisi keittiöstä ja Draco hymyilisi, menisi kaatamaan Harrylle kupillisen ja istuisi seuraksi. He korjaisivat astiat pois ja Draco veisi Harryn makuuhuoneeseen, riisuisi aurorinkaavun tämän yltä ja kaataisi sängylle, suudellakseen joka puolelta, tuhat kertaa ja sata. Sitten he rakastelisivat, ihan hiljaa, ettei sänky narisisi ja koko ajan hän katsoisi Harryn kasvoja ja —

Kello lyö tasan yksitoista, kun ulko-ovi käy. Draco nostaa Harryn kahvikupin pöydälle teemukinsa viereen ja kiiruhtaa eteiseen. Harry hymyilee väsyneenä, astuu häntä kohti, ottaa hänen kasvonsa käsiensä väliin ja suutelee.

Kun heidän huulensa erkanevat, Draco katsoo vihreisiin silmiin, hymyilee ja toteuttaa kaikki aikeensa.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2019 13:32:35 kirjoittanut Thelina »
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 2 017
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #1 : 19.10.2019 20:10:59 »
Oi miten ihana slice of life pätkä! Tykkään aivan todella paljon tämmöisestä missä on sitä arkea mutta kuitenkin myös ripaus suloisuutta ja ennen kaikkea rakkautta! Sillä sitä tässä oli todella paljon. Se, kuinka Dracolle on tärkeää, että Harryn on hyvä olla, kertoo syvästä välittämisestä. Lisäksi kaikki nuo suunnitelmat joita Dracolla oli yöksi kuulostivat siltä, että tässä toistui kaava, jota on noudatettu jo useamman kerran ennenkin <3

Kiitos tästä tunnelmapalasta, pidin ja nautin!

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 527
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #2 : 20.10.2019 13:37:00 »
Vendela, minäkin pidän kovasti tunnelmaltaan tämän tyyppisistä tarinoista, siksipä niitä on mukava kirjoittaakin. Ripaus suloisuutta ja rakkautta toimii aina. Ihanaa, että pidit ja kiitos kun kommentoit <3
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 241
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #3 : 22.10.2019 23:56:44 »
Tällaiset tunnelmapalat ovat minustakin ihania. :) Ja tässä on jotenkin suloista, kuinka Draco valmistautuu iltaan ja suunnitelma jopa toteutuu ihan niin kuin hän ajattelikin, ilman että mitään tulee esteeksi pilaamaan hyvää lopputulosta.

Vendela sen sanoikin, että tästä ficistä heijastuu nimenomaan rakkaus ja välittäminen, ja juuri se siitä tekeekin niin herttaisen.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 527
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #4 : 23.10.2019 20:00:23 »
Fiorella, Harryn ja Dracon välille kirjoitetaan aika usein eripuraa ja draamaa (joka tosin onneksi usein päätyy kuitenkin rakkauteen<3), joten tällaisena romantikkona halusin ehdottomasti kirjoittaa jotakin rakkaudentäyteistä. Ihana kommentti, kiitos<3
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 735
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #5 : 24.10.2019 09:34:22 »
Hassua kuinka hankalaa on samaistua kahvinjuojiin, mutta teenjuoja Dracoa ymmärrän hitusen enemmän. On hyvin myöhäistä nauttia iltajuomaa yhdentoista aikaan, mutta kun on odottanut sitä omaa rakastaan palaavaksi ja toinen väsyneenä tulee ja huomaa, että häntä on odotettu, niin mikäs sen romanttisempaa.  :)

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 527
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #6 : 26.10.2019 15:24:35 »
Fairy tale, minäkin olen teeihmisiä enkä juo kahvia kuin hyvin harvoin (ehkä pari kertaa vuodessa :D) enkä koskaan illalla, mutta kuuman iltajuoman tarpeen ymmärrän kyllä, usein keitän itsekin jotain, vaikka tulisin kotiin kuinka myöhään. Draco tietää, että Harrystä on ihanaa tulla kotiin, kun oma rakas odottaa vielä hereillä. Kiitos kommentista<3
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Syvä Miete

 • ***
 • Viestejä: 31
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #7 : 11.02.2020 15:27:05 »

Hauska ficci :) hyvä että heillä on suojaloitsut käytössä! Eihän ne halua mitään vihollisia taloonsa.  Mitäköhän Harryn kahville tapahtui? Itse tykkään maitokahvista :)
Eli draco tykkää teestä? Tee on hyvää sekin.
Kiva ficci, oli ilo lukea. :) se on moro!
« Viimeksi muokattu: 11.02.2020 15:32:16 kirjoittanut Syvä Miete »

Aurinkolapsi

 • ***
 • Viestejä: 758
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #8 : 11.02.2020 15:49:58 »
Voi että! Miten minä en ole huomannut tätä aiemmin ♥ Ihana, että Syvä Miete kommentoi niin löysin tämän :*

Lainaus
Suojausloitsut on avattava ja asetettava joka kerta ja jollei Harryn työ vaatisi sitä, niin Draco vaatisi, sillä Harryn turvallisuus on hänelle kaikki kaikessa. Draco ei riskeeraa mitään, ei enää, kun on niin vähällä ollut menettää Harryn sodassa.
Ihan pakko lainata tämä, koska,,,,, Tunteita. ;;; En osaa sanoa mitään järjellistä, mutta. Samaan aikaan oudon melankolinen, jopa surullinen tunne mutta myös lämmin?

Tässä on kyllä kaikki ihan kohdillaan, nyyh. Tiedät miten paljon rakastan sodanjälkeisiä tekstejä, ja tämä on kyllä ihan priimaa. Tämän tunnelmaa on vaikea alkaa avaamaan, joten en osaa sanoa mitään muuta kuin että tykkään :----D Ja nuo Dracon suunnitelmat, fantasiat, ja se miten kiedot ne tuohon loppuun on aivan *chef's kiss* Mm-mmm, täydellistä. Olet upea ♥ Kiitos tästä!


i’ve cried like a river
fist fight with the mirror
i guess life ain't all glitter

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 527
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #9 : 11.02.2020 19:32:21 »
Syvä Miete: Tässä versiossa Draco on teeihminen ja Harry tykkää kahvista :) tarina ei kerro, laittoiko Harrykin kahviinsa maitoa (tai muistiko Harry juoda koko kahvia...). Kiitos kun luit ja kommentoit, ja pakko sanoa, että tykkään nimimerkistäsi tosi paljon! Se kuulostaa vähän siltä, kuin olisi peräisin jostakin taikamaailmasta :)

Aurinkolapsi: Sinä ihana ❤️ Tykkään kirjoittaa tällaisia haikean suloisia pikku ficcejä ja on niin ihanaa kuulla, että tykkäsit! Aivan häkellyn tuollaisista kehuista..! Tuossa lainaamassasi kohdassa ehkä vielä välkähtää sodan muisto ja ajattelin, että Harryn aurorin työ olisi ehkä sellaisessa vaiheessa, jossa vielä jahdataan kuolonsyöjien rippeitä. Siksi suojaloitsut kotona ovat tuiki tärkeät ❤️ Kiitos kommentistasi, itse olet upea!
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥