Kirjoittaja Aihe: Yökahvi, H/D, K11, ficlet  (Luettu 6392 kertaa)

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« : 13.10.2019 15:08:14 »
Ficin nimi: Yökahvi
Kirjoittaja: Thelina
Tyylilaji: slice of life, fluff, romance
Ikäraja: K11
Paritus: Harry/Draco
Yhteenveto: Harrylla on tapansa ja Draco on huomaamattaan tullut osaksi sitä, keittää aina kahvin valmiiksi ja itselleen yrttiteetä, minttua.
Vastuunvapaus: Kunnia kaikesta J.K. Rowlingin luomasta kuuluu hänelle.
A/N: Tunnen useitakin ihmisiä, jotka juovat kahvia vielä myöhään illalla tai yöllä, esimerkiksi iltavuorosta töistä tultuaan. Ajattelin, että Harrylle maistuisi yökahvi pitkän työpäivän päätteeksi ja kukapa muu sen hänelle keittäisi kuin Draco <3


Yökahvi

Draco suihkuttaa taikasauvansa kärjestä raikasta vettä pieneen kahvipannuun, täyttää sen nokkaan asti. Toinen sauvanheilautus sytyttää hellaan tulen ja Draco laittaa veden kiehumaan, vilkaisten samalla kelloa. Se näyttää seitsemää vaille yksitoista illalla.

Draco ei voi käsittää Harrya, joka haluaa aina töistä tultuaan iltakahvinsa, olipa ajankohta sitten viisi iltapäivällä tai tuntia ennen puolta yötä, kuten silloin kun Harry saapuu myöhään kotiin iltavuoronsa jälkeen. Yökahvi se pikemminkin silloin on, Draco hymähtää itsekseen ja hymyilee. Harrylla on tapansa ja Draco on huomaamattaan tullut osaksi sitä, keittää aina kahvin valmiiksi ja itselleen yrttiteetä, minttua.

Kello on viittä vaille ja vesi alkaa kiehua, kannu sylkee kuumia pisaroita nokastaan ja Draco tarttuu varovasti sen kahvaan. Hän nostaa kannen ja mittaa tummapaahtoisen kahvin veden sekaan, kukkurallisina lusikallisina. Samalla hän kuuntelee jokaista risahdusta, odottaa sitä rappukäytävästä kantautuvaa vaimeaa räksähdystä, jota seuraa tuskin kuuluva suojausloitsujen purku ja oven hiljaisesti nariseva avautuminen. Suojausloitsut on avattava ja asetettava joka kerta ja jollei Harryn työ vaatisi sitä, niin Draco vaatisi, sillä Harryn turvallisuus on hänelle kaikki kaikessa. Draco ei riskeeraa mitään, ei enää, kun on niin vähällä ollut menettää Harryn sodassa.

Kahvi kiehahtaa ja Draco nostaa pannun pois hellalta, jättäen porot laskeutumaan. Sitten hän keittää vielä kupillisen verran vettä, hauduttaa teensä valmiiksi ja odottaa. Pian Harry tulisi ja Draco menisi eteiseen häntä vastaan, auttaisi laittamaan loitsut taas paikalleen. Harry riisuisi viittansa ja suutelisi häntä hämärässä. Kahvin tuoksu leijailisi keittiöstä ja Draco hymyilisi, menisi kaatamaan Harrylle kupillisen ja istuisi seuraksi. He korjaisivat astiat pois ja Draco veisi Harryn makuuhuoneeseen, riisuisi aurorinkaavun tämän yltä ja kaataisi sängylle, suudellakseen joka puolelta, tuhat kertaa ja sata. Sitten he rakastelisivat, ihan hiljaa, ettei sänky narisisi ja koko ajan hän katsoisi Harryn kasvoja ja —

Kello lyö tasan yksitoista, kun ulko-ovi käy. Draco nostaa Harryn kahvikupin pöydälle teemukinsa viereen ja kiiruhtaa eteiseen. Harry hymyilee väsyneenä, astuu häntä kohti, ottaa hänen kasvonsa käsiensä väliin ja suutelee.

Kun heidän huulensa erkanevat, Draco katsoo vihreisiin silmiin, hymyilee ja toteuttaa kaikki aikeensa.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2019 13:32:35 kirjoittanut Thelina »
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 352
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #1 : 19.10.2019 20:10:59 »
Oi miten ihana slice of life pätkä! Tykkään aivan todella paljon tämmöisestä missä on sitä arkea mutta kuitenkin myös ripaus suloisuutta ja ennen kaikkea rakkautta! Sillä sitä tässä oli todella paljon. Se, kuinka Dracolle on tärkeää, että Harryn on hyvä olla, kertoo syvästä välittämisestä. Lisäksi kaikki nuo suunnitelmat joita Dracolla oli yöksi kuulostivat siltä, että tässä toistui kaava, jota on noudatettu jo useamman kerran ennenkin <3

Kiitos tästä tunnelmapalasta, pidin ja nautin!

Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #2 : 20.10.2019 13:37:00 »
Vendela, minäkin pidän kovasti tunnelmaltaan tämän tyyppisistä tarinoista, siksipä niitä on mukava kirjoittaakin. Ripaus suloisuutta ja rakkautta toimii aina. Ihanaa, että pidit ja kiitos kun kommentoit <3
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 764
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #3 : 22.10.2019 23:56:44 »
Tällaiset tunnelmapalat ovat minustakin ihania. :) Ja tässä on jotenkin suloista, kuinka Draco valmistautuu iltaan ja suunnitelma jopa toteutuu ihan niin kuin hän ajattelikin, ilman että mitään tulee esteeksi pilaamaan hyvää lopputulosta.

Vendela sen sanoikin, että tästä ficistä heijastuu nimenomaan rakkaus ja välittäminen, ja juuri se siitä tekeekin niin herttaisen.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #4 : 23.10.2019 20:00:23 »
Fiorella, Harryn ja Dracon välille kirjoitetaan aika usein eripuraa ja draamaa (joka tosin onneksi usein päätyy kuitenkin rakkauteen<3), joten tällaisena romantikkona halusin ehdottomasti kirjoittaa jotakin rakkaudentäyteistä. Ihana kommentti, kiitos<3
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 814
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #5 : 24.10.2019 09:34:22 »
Hassua kuinka hankalaa on samaistua kahvinjuojiin, mutta teenjuoja Dracoa ymmärrän hitusen enemmän. On hyvin myöhäistä nauttia iltajuomaa yhdentoista aikaan, mutta kun on odottanut sitä omaa rakastaan palaavaksi ja toinen väsyneenä tulee ja huomaa, että häntä on odotettu, niin mikäs sen romanttisempaa.  :)

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #6 : 26.10.2019 15:24:35 »
Fairy tale, minäkin olen teeihmisiä enkä juo kahvia kuin hyvin harvoin (ehkä pari kertaa vuodessa :D) enkä koskaan illalla, mutta kuuman iltajuoman tarpeen ymmärrän kyllä, usein keitän itsekin jotain, vaikka tulisin kotiin kuinka myöhään. Draco tietää, että Harrystä on ihanaa tulla kotiin, kun oma rakas odottaa vielä hereillä. Kiitos kommentista<3
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Syvä Miete

 • ***
 • Viestejä: 36
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #7 : 11.02.2020 15:27:05 »

Hauska ficci :) hyvä että heillä on suojaloitsut käytössä! Eihän ne halua mitään vihollisia taloonsa.  Mitäköhän Harryn kahville tapahtui? Itse tykkään maitokahvista :)
Eli draco tykkää teestä? Tee on hyvää sekin.
Kiva ficci, oli ilo lukea. :) se on moro!
« Viimeksi muokattu: 11.02.2020 15:32:16 kirjoittanut Syvä Miete »

Auri

 • the end of an era
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 418
 • and — the beginning
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #8 : 11.02.2020 15:49:58 »
Voi että! Miten minä en ole huomannut tätä aiemmin ♥ Ihana, että Syvä Miete kommentoi niin löysin tämän :*

Lainaus
Suojausloitsut on avattava ja asetettava joka kerta ja jollei Harryn työ vaatisi sitä, niin Draco vaatisi, sillä Harryn turvallisuus on hänelle kaikki kaikessa. Draco ei riskeeraa mitään, ei enää, kun on niin vähällä ollut menettää Harryn sodassa.
Ihan pakko lainata tämä, koska,,,,, Tunteita. ;;; En osaa sanoa mitään järjellistä, mutta. Samaan aikaan oudon melankolinen, jopa surullinen tunne mutta myös lämmin?

Tässä on kyllä kaikki ihan kohdillaan, nyyh. Tiedät miten paljon rakastan sodanjälkeisiä tekstejä, ja tämä on kyllä ihan priimaa. Tämän tunnelmaa on vaikea alkaa avaamaan, joten en osaa sanoa mitään muuta kuin että tykkään :----D Ja nuo Dracon suunnitelmat, fantasiat, ja se miten kiedot ne tuohon loppuun on aivan *chef's kiss* Mm-mmm, täydellistä. Olet upea ♥ Kiitos tästä!

someone who, when they arrive, makes you think that
everything's gonna be all right

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #9 : 11.02.2020 19:32:21 »
Syvä Miete: Tässä versiossa Draco on teeihminen ja Harry tykkää kahvista :) tarina ei kerro, laittoiko Harrykin kahviinsa maitoa (tai muistiko Harry juoda koko kahvia...). Kiitos kun luit ja kommentoit, ja pakko sanoa, että tykkään nimimerkistäsi tosi paljon! Se kuulostaa vähän siltä, kuin olisi peräisin jostakin taikamaailmasta :)

Aurinkolapsi: Sinä ihana ❤️ Tykkään kirjoittaa tällaisia haikean suloisia pikku ficcejä ja on niin ihanaa kuulla, että tykkäsit! Aivan häkellyn tuollaisista kehuista..! Tuossa lainaamassasi kohdassa ehkä vielä välkähtää sodan muisto ja ajattelin, että Harryn aurorin työ olisi ehkä sellaisessa vaiheessa, jossa vielä jahdataan kuolonsyöjien rippeitä. Siksi suojaloitsut kotona ovat tuiki tärkeät ❤️ Kiitos kommentistasi, itse olet upea!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 598
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #10 : 28.01.2021 23:09:08 »
Siis mitä ihanaa domestic blissiä! Todellakaan aina ei tarvita suuria juonikuvioita tai pitkällistä piningia, välillä tällänen tunnelmointi ja söpöily on just tarpeeksi ♥

Draco oli jotenkin ihan täydellinen tässä - välillä siitä tehdään turhankin sassy tai jotenkin sellanen... en tiiä, ehkä Harry on useammin se, joka pitää huolta ja huomioi? Tai ehkä se on vaan mun mielikuva, mutta joka tapauksessa pidin kovasti siitä, että Draco oli se, joka halusi aina keittää Harryn ilta/yökahvin valmiiksi ja se, joka miettii hyvinkin tyytyväisenä tavallisen, arkisen illan kulkua ja sitä, miten hän saa Harrylta suudelman eteisessä ja miten he yhdessä taikovat suojausloitsut takaisin ♥

Tää oli ihana iltapala, kiitos :3


Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #11 : 31.01.2021 17:06:19 »
Angelina: Olipa kiva, että löysit tämän hieman vanhemman tekstini! Olet kyllä oikeassa, että Harry taitaa usein olla ficeissä se huolehtivaisempi, mutta tällaisessa arkisöpöilypätkässä Dracon rooli oli jotenkin ihan itsestään selvä hänen odottaessaan rakastaan töistä kotiin  ♥ Ihanaa, että tykkäsit ja kiitos ilahduttavasta kommentista!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

valokki

 • ***
 • Viestejä: 1 337
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #12 : 23.06.2022 19:46:07 »
Onnittelut kommenttiarpajaisten voitosta! :) Selailin listaustasi ja kun bongasin sieltä H/D:ta fluffylla, oli aivan selkeää, mitä sieltä valitsen itselleni luettavaksi. Tarjontaa vaikutti olevan vieläpä aika paljon, joten jäi onneksi luettavaa tulevaisuuteenkin, kun taas iskee tarve päästä lukemaan H/D-fluffya!

Ja siis ahh ja voih miten rakastankaan tällaista kotoista söpöilyä ja tunnelmointia! Mun sydän suli tälle, kuinka lämpimästi, lempeästi, suojelevasti ja rakastavasti Draco ajatteli Harrysta. Usein H/D-fikeissä on draamaa ja synkkyyttä, koska Harry ja Draco ovat parina niin sopivaa maaperää angstille, mutta joskus on vain ihana päästä lukemaan heistä fikkejä, joissa kaikki on hyvin ja elämä on vain täynnä kaikkea ihanaa, kaunista, hyvää ja rakkautta. Pojat ovat sen kaiken kokemansa jälkeen ehdottomasti ansainneet.

Lainaus
Sitten he rakastelisivat, ihan hiljaa, ettei sänky narisisi ja koko ajan hän katsoisi Harryn kasvoja ja —
Ja siis tämä kohta. Rakastan lukea Dracosta tällaisena hempeilijänä, joka on näin syvästi rakastunut Harryyn. Ja ylipäätään, kun hän puhuu heidän seksielämästään rakasteluna, jolloin hän katsoo Harryn kasvoja.

Kiitos tästä, tämä oli aivan ihanaa, hempeää ja hymyilyttävää luettavaa! ♥ Juuri sellaista, mitä tähän hetkeen kaipasinkin!
(ava @Claire ja bannu @Ingrid)

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #13 : 29.06.2022 16:56:52 »
valokki, H/D-ficcejä fluffyllä ja ilman tosiaan löytyy minulta jonkin verran! Kivaa, että valkkasit juuri tämän, sillä mietin, olisiko tämä jopa ollut ensimmäinen kirjoittamani H/D. Olen samaa mieltä, että joskus (tai aika useinkin ♥) on ihanaa lukea nimenomaan höttöisempää H/D-tekstiä, koska tämä paritus on usein niin täynnä draamaa ja angstia. Sillekin on kyllä paikkansa! Silti ihanaa kuulla, että tällainen tunnelmointi oli mieleesi ja pidit tuosta lainaamastasi kohdasta, niin minäkin ♥ Kiitos kommentista!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Claire

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 935
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #14 : 07.11.2023 03:53:35 »
Onnittelut kommenttiarpajaisten voitosta! :-* Valkkasin tämän tekstisi ihan siitä syystä, että otsikko puhutteli kyllä nyt erityisesti omaan tilanteeseen nähden sataprosenttisesti, nimittäin sain tänään (tai no kellonajan huomioon ottaen, eilen) jonkun erittäin viisaan päähänpiston keittää kahvit kymmeneltä illalla (juurikin iltavuoron jälkeen, lol :D En kestä yhtäläisyyksiä A/N:si ja tähän ficlettiin). Oon muutenkin yökyöpeli, joten tämä päätös ei nyt kyllä ihan fiksuin ollut sen kannalta, että huomenna on äskeisen iltavuoron vastapainoksi sitten aikaisempi vuoro, heh… :D Hauskinta, että mun mies on kuin tämän ficin Harry, juo tosiaan joka päivä kyllä kahvinsa oli kello sitten kymmenen illalla tai aamulla. Joi tänäänkin, mutta tuolla se vaan nukkuu onnellisena, samalla kun mä pärisen täällä.

Mutta hei, toisaalta hyvä, että tulin juoneeksi sen kahvikupin, koska sen ansiosta sain lueskeltua ficcejä ja löydettyä tieni myös tämän ficletin pariin, josta tykkäsin ihan näin btw aivan super paljon! Höttöinen H/D ja slice of life -tyyliset ficit ovat olleet mulle kyllä erityisen heikko kohta tänä vuonna (no, on ne kyllä aina ollut, mutta erityisesti vielä tänä vuonna!) ja tämä ficlet ei ollut poikkeus. Supersöpö pätkä Harryn ja Dracon elämästä, ja jotenkin erityisen söpö on tämän ficin Draco! Siis odottelemassa aurorimiekkostaan kotiin, keittämässä tälle kahvit joka ilta vaikka itse onkin teenjuoja, ja muutenkin huolehtimassa tämän turvallisuudesta, en kestä <3 Puhumattakaan sitten noista Dracon ajatuksista/aikeista, jotka ficin lopussa myös sitten toteutti - herranjestas, mun sydän sulaa! Olen jotenkin tottunut lukemaan Dracosta lievästi omahyväisenä, sarkastisena ja itserakkaana hahmona (kaikella rakkaudella siis XD) ja jotenkin yllätyin kuinka paljon nautin tällaisesta epäitsekkäästä Dracosta, joka ei pelkää näyttää tunteitaan! Valokin lailla sulin täysin myös tuolle Dracon hempeilylle ja haaveilulle Harryn rakastelusta ja silmiin katsomisesta, ää kuinka ihanaa <3

Kiitos aivan superisti tästä ficletistä, tämä oli ihan täydellinen iltasatu, tuli niin hyvä mieli :-*
We're stars wrapped up in skin
The light comes from withinThere's no me, there's only (you)
There's only youniverse

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 664
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #15 : 07.11.2023 19:44:22 »
Niin paljon kuin rakastankin kahvia, ei sitä voi juoda yöllä. :D Osasin hyvin asettua Dracon sijaan, kun hän ihmetteli Harryn mielitekoja. Ihanaa, että hän kuitenkin keittää mielellään Harrylle kahvin ja juo samalla oman teensä. <3 Heidän rutiininsa huutavat söpöä vakiintunutta suhdetta. Söpöä myös, miten Draco huolehtii Harryn turvallisuudesta. Kiitos tästä illan söpöydestä! ^^
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 412
 • kahvia koneeseen
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #16 : 10.11.2023 18:42:04 »
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta! Tämä pisti listauksestasi heti silmään, koska olen suuri kahvin rakastaja ja voin samaistua Harryyn, joka haluaa kahvia, vaikka tulisi kuinka myöhään kotiin <3 Ihanaa, että Draco laittaa Harrylle kahvin valmiiksi työvuoron jälkeen!

Lainaus
Harrylla on tapansa ja Draco on huomaamattaan tullut osaksi sitä, keittää aina kahvin valmiiksi ja itselleen yrttiteetä, minttua.
Minun sydän sulaa tällaisille jutuille. Ihanaa, että Dracosta on tullut niin lujasti osa sitä Harryn arkea ja tapaa juoda kahvia. Onneksi on joku, jonka kanssa juoda yökahvit, vaikka Draco onkin enemmän teen ystävä :)

Lainaus
Suojausloitsut on avattava ja asetettava joka kerta ja jollei Harryn työ vaatisi sitä, niin Draco vaatisi, sillä Harryn turvallisuus on hänelle kaikki kaikessa. Draco ei riskeeraa mitään, ei enää, kun on niin vähällä ollut menettää Harryn sodassa.
Ihana Draco! Totta kai hän haluaa, että Harry pysyy turvassa <3 On tuollainen sota kuitenkin aika traumaattinen kokemus, etenkin jos on ollut jotain tunteita pelissä jo silloin sodan aikana, niin tottakai se ottaa koville ja jättää jäljet pitkäksi aikaa, että melkein menettää toisen.

Lainaus
Kun heidän huulensa erkanevat, Draco katsoo vihreisiin silmiin, hymyilee ja toteuttaa kaikki aikeensa.
Aww, Dracon ajatuksiinsa unohtuminen! Hirmu söpöä, että Dracon fantasioimiseen palataan vielä tässä lopussa. Vaikuttaa siltä, että heillä on hyvä ja intohimoinen suhde <3

Vähän mietin, että petipuuhien jälkeen kahvi saattaa maistua palaneelta, jos nyt Harry muistaa sen juoda ;)

Kiitos tästä ihanasta pätkästä, tää oli aivan valloittava pieni ficlet <3

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #17 : 27.11.2023 16:27:26 »
Claire, haha, miten sattuikaan että luit tämän juuri oman myöhäisen kahvinkeiton aikaan! Joskus on ehdottoman tarpeellista kirjoittaa söpöä Harry/Dracoa, jossa Dracokin on jo hieman pehmennyt niin teoistaan kuin ajatuksistaan. Olipa ihanaa kuulla että tykkäsit :) Kiitos kommentista!

Meldis, olen myös Dracon teenjuonnin kannalla, nukun muutenkin levottomasti niin kahvin juonti illalla on kyllä iso riski :D Ja todellakin, ehdottomasti vakiparista on kyllä kyse<3 Kiitos kommentista, kiva että pidit!

mursis, jotain sellaista ajattelinkin että Dracolla tai ehkä Harryllakin on ollut jo sodan aikana tai ennen sitäkin tunteita toista kohtaan, mutta yhteen on päädytty vasta sodan jälkeen. Kiva että pidit teen- ja kahvinkeitosta ja Dracon ajatuksista<3 Harrya ei varmaan haittaa palanut kahvi, hän vaikuttaa semmoiselta joka juo vaikka minkälaista tervaa :D Kiitos kommentista, ihanaa että tykkäsit!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 932
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #18 : 16.06.2024 19:51:28 »
Tervehdys Kommenttiarpajaisista, ja onnittelut voitosta! :) Päätin tarttua tähän tekstiin, koska tämän nimi puhutteli minua niin. Ymmärrän Harryn tottumuksia ja samaistun niihin, koska itse olen ihan samanlainen ja juon kahvia hassuihin aikoihin. Viimeksi keitin kahvit viime yönä joskus yhden ja kahden välillä. :P

Nautin kovasti tällaisista teksteistä, jossa on läsnä ikään kuin sellaista turvallisuuden ja pysyvyyden tunnetta. On tapahtunut pahoja asioita, ja edelleen pitää olla vähän varuillaan (ymmärrän hyvin tarpeen suojaloitsuille, vaikka ne varmasti myös vähän rasittavat), mutta tilanteesta on kuitenkin pystytty tekemään niin turvallinen kuin suinkin, ja oman kodin seinien sisällä kaikki on hyvin. ♥ Rutiinitkin osaltaan vahvistavat turvallisuudentunnetta, etenkin jos ne ovat sellaisia joista hahmot nauttivat. Ja tällainen iltakahvi- ja teerutiini todella vaikuttaa nautinnolliselta niin Harrylle kuin Dracollekin!

Minusta on ihanaa, miten Draco osoittaa välittämistään keittämällä väsyneelle Harrylle kahvit valmiiksi. Miten mukavaa toisen onkaan saapua kotiin, kun heti eteisessä on vastassa kahvin kodikas tuoksu ja tietysti rakas ihminen! Sekin on kivaa, miten Draco pitää Harrylle seuraa teensä kanssa, vaikkei itse kahvi-ihminen olekaan. Parisuhteessa on minusta tosi tärkeää pitää yllä tällaista, että istutaan välillä saman pöydän ääreen (tai miksei muuallekin) ja ihan vain ollaan läsnä, jaetaan hetki ja vaihdetaan kuulumisia. Siinä tulee huolehtineeksi suhteen hyvinvoinnista kuin huomaamatta. Tässä tapauksessa on ekstraihanaa, miten Draco pääsee lopuksi toteuttamaan muutkin aikeensa. ♥

Tämä oli mukavan levollista luettavaa tähän iltaan, kiitos! -Walle


lately I’ve been looking hard
where is my love, where is my luck, where is my faith


my reason to die another day

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Vs: Yökahvi, H/D, K11, ficlet
« Vastaus #19 : 12.07.2024 16:10:24 »
Walle, arvelinkin tätä kirjoittaessa, että täältä Finistä löytyy yökahvien juojia :D ihania nuo huomiosi siitä, että oman kodin seinien sisällä voi olla turvassa ja jakaa tärkeän arkisen hetken rakkaan kanssa<3 sekä tietysti toteuttaa muutkin aikeet. Kiitos kommentista<3
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥