Kirjoittaja Aihe: Malja kahdelle |S| Tom/Harry  (Luettu 1070 kertaa)

Vlad

 • Sudenmorsian
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 163
 • Loveatar
Malja kahdelle |S| Tom/Harry
« : 29.11.2016 22:17:47 »
Nimi: Malja kahdelle
Kirjoittaja: Vlad
Ikäraja: S
Paritus: Tom/Harry

A/N: Tämä teksti vastaa aika moniin haasteisiin (Kun adjektiivit katosivat, FanFic100, sanalla 060. Juoma, Aina Eka Kerta (ensitreffit), Aakkoshaaste (M), OTP10, Perspektiiviä parittamiseen (viholliset)) ja tämän kirjoittaminen ei ollut niin suuri haaste kuin olin kuvitellut.  Toki adjektiivi-haaste pakotti ajattelemaan eri näkökulmasta ja lähestymään omaa kirjoitustyyliään hieman eri kulmasta, mutta se olikin yllättävän pieni haaste siihen nähden, mitä olin oikeastaan odottanut. Itselleni suurin haaste oli ehkä tunnistaa, mitkä ovat adjektiiveja tai tapaa ilmaisevia adverbejä kuin niinkään niiden välttäminen kirjoittaessa. Olen surkea suomen kieliopissa enkä osaa sanaluokkia (sijamuodoista puhumattakaan), joten tää oli jännä tehtävä :D Tästä tuli ehkä vähän vähemmän fluffyinen kuin olin halunnut, joten tämä lopulta latistui silkaksi draamaksi, vaikka paritus siellä silti on :D Tästä tuli myös roimasti pidempi kuin oli alunperin tarkoitus, mutta se on kai ihan positiivinen yllätys. Toivottavasti joku tästä sattumalta sattuu jopa tykkäämäänkin :)


Harry ei voinut mitään sille, että hänen sydämensä hakkasi hänen rinnassaan, kun hän käveli kohti Kolmea luudanvartta. Hän ei tiennyt, mitä hänen olisi tullut odottaa tältä tapaamiselta. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin ollut tässä tilanteessa, hän ei ollut koskaan elämässään käynyt treffeillä kenenkään kanssa. Entistäkin hermostuttavammaksi tilanteen teki se, että hänen treffiseuranaan oli sillä kertaa itse Pimeyden lordi, vaikkei hän ollutkaan tiennyt sitä heti alusta asti.

Harry oli ensin ajatellut, että Tom oli vain yksi heistä, yksi oppilaista, jotka elivät hänen ympärillään joka päivä. Varsin nopeasti oli kuitenkin käynyt selväksi, että nuorukaisella oli salaisuuksia hihassaan, vaikka olikin kulunut vielä tovi ennen kuin Tom oli suostunut jakamaan osan salaisuuksistaan Harryn kanssa.

Sydän oli loikata hänen rinnastaan, kun Harry työnsi pubin oven auki ja kohtasi Tomin katseen etäisyyden halki. Hän olisi voinut upota noihin silmiin ilman, että olisi milloinkaan löytänyt takaisin pinnalle. Hän joutui myöntämään itselleen, että Tom oli varastanut hänen sydämensä eikä nuorukaisella selvästi ollut aikeita sitä palauttaa.

”Hei”, Harry henkäisi päästyään Tomin luo.
”Harry”, Tom nyökkäsi ja auttoi seuralaisensa tuoliin hymy huulillaan. ”Mitä haluat juoda?”

Harry tuijotti hetken eteensä ennen kuin vilkaisi Tomia ja hymyili.

”Kermakalja riittää, kiitos.”

Tom hymyili ja nyökkäsi ennen kuin suuntasi baaritiskille, sanoi jotain matami Rosmertalle ja palasi hymy huulillaan takaisin heidän pöytäänsä. Harry kohotti askeleet kuullessaan katseensa ja vastasi Tomin hymyyn. Hän piti siitä, kuinka Tom avautui hänen seurassaan, kuinka tämä jutteli ja kertoili asioita itsestään, maalasi Harrylle kuvan itsestään salaamatta mitään. Harry tiesi Tomin suunnitelmista nostaa velhot valtaan ja elvyttää puhdasveristen asema velhomaailmassa siihen, mitä se oli joskus ollut.

Heidän molempien ajatukset keskeytyivät, kun matami Rosmerta kantoi kaksi kermakaljaa pöytään ja toivotti heille päivänjatkoja ja palasi tiskinsä taakse. Tom hymyili ja kohotti juomansa ja hymyili Harrylle.

”Meille kahdelle”, hän sanoi ja Harry nauroi.
”Meille kahdelle”, Harry vastasi ja hukkui Tomin silmiin ja tämän hymyyn. Hän ei voinut mitään sille, että punastui, kun heidän katseensa kohtasivat.

Joskus Harrysta tuntui, että hän kuului tähän Tomin kanssa, että tällä kaikella oli merkitystä heille ja maailmalle. Kumpikaan heistä ei ollut uskaltanut pukea sanoiksi sitä, mitä he molemmat tunsivat. He kuitenkin tiesivät, että sen aika koittaisi – heidän vain oli valmistauduttava.

Tuo valmistautuminen kelpasi aloittaa yhteisellä maljalla heille ja heidän suunnitelmilleen maailman tulevaisuuden osalta. Sillä maailma ei tajuaisi, mikä sitä oikein iski siinä vaiheessa, kun Harry ja Tom lopulta saisivat suunnitelmansa etenemään. Maailma olisi vielä heidän, heidän valtansa alla, kun he hallitsisivat rinta rinnan.

Siihen saakka heidän olisi tyydyttävä näihin hetkiin, kun he jakoivat maljan keskenään ja saattoivat hymyillä toisilleen pöydän ylitse.
« Viimeksi muokattu: 29.11.2016 22:21:07 kirjoittanut Vlad »
I love not man the less, but N A T U R E more.

Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas."Always"
1946-2016

Lunalotta

 • Valon ja ilon tuoja
 • ***
 • Viestejä: 1 099
 • Kuinka mielettömäksi kaipuu kasvaa nopeesti
  • Smaragdien säihke
Vs: Malja kahdelle |S| Tom/Harry
« Vastaus #1 : 30.11.2016 17:14:40 »
Hmm, vähän hämmentyneet fiilikset. Tiiän kyl Ircissä juteltuani sun kanssasi, että tää on yks sun lempiparituksista (jos muistan oikein? :D :D), mutta itelläni menee varmaan tyyliin ikuisuus tottua tähän paritukseen. Etenkin rupesin miettimään että onko tossa nyt kyseessä se nuorempi Tom eli se, jolla ei oo valkosta ihoa ja punasia viiruja silmien tilalla? Tossa kuitenkin puhuttiin ihan silmistä. Mut jos kyseessä on nuorempi Voldemort, niin onko Harry tyyliin menny menneisyyteen treffailemaan sen kanssa vai miten se toimii? :D Muutoi nteksti oli tosi hyvä, ensitreffit on ihana kirjoituksen aihe <3 pitänee lueke tästä parituksesta sulta enemmän niin voin tehä sillä itelleni siedätyshoitoa, kun nyt on vielä hämmentynyt fiilis tästä parituksesta :D
Ex-SparklingAngel
Tupani on Puuskupuh
Kaakao ja suklaa ovat lähellä sydäntä <3
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

listaus

Avasta kunniat Fractalle <3

Vlad

 • Sudenmorsian
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 163
 • Loveatar
Vs: Malja kahdelle |S| Tom/Harry
« Vastaus #2 : 30.11.2016 19:25:17 »
SparklingAngel, joo, tää on mun suosikkiparituksia Potterissa ja hetki meni kyllä mullakin tottua siihen, että tää on edes mahdollinen paritus (köh, pari vuotta) :D Tässä on joo nuorempi Tom (vähän yritin vihjailla siihen suuntaan puhumalla nimenomaan Tomista Voldemortin sijaan), mutta voi olla, ettei juuri se aspekti tule niin selkeästi esiin tekstistä, kun ei voi käyttää adjektiiveja (vaikka periaatteessa olisin sen yhden saanut käyttää ficlettimitan tekstissä). Ajankohdaltaan tää ei joo ole kovinkaan selkeä, mutta en kokenut sitä niin olennaiseksi, että olisin sitä yrittänyt kuvata ilman adjektiiveja. Omassa mielessäni tämä sijoittuu ihan Harryn aikaan, jonnekin vuoden 1992 jälkeiseen aikaan, kun Tom on päässyt ulos päiväkirjasta :D

Tää paritus on ehkä vähän tuntemattomampi/oudompi Finissä, vaikka täältä pari Tomarry-kirjoittajaa/-fania tiedänkin itseni lisäksi. Mutta musta on ihanaa, että myös sellaiset, joille tää on vieraampi paritus eksyy lukemaan näitä tekstejä, koska itelle tää on kuitenkin niin rakas paritus, että varmasti jatkan näiden kirjottamista siitä huolimatta, että niitä ei kovin monet ehkä lue :P

Mutta suuret kiitokset kommentista, yllätyin suuresti sen huomattuani, koska olin vakuuttunut siitä, ettei tätä parituksen takia juuri kommentoida/lueta.. (Multa tosin tätä paritusta on varmasti tulossa paaaljon lisää, koska haasteet ;D)
I love not man the less, but N A T U R E more.

Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas."Always"
1946-2016

Ansa

 • Runotyttö
 • ***
 • Viestejä: 2 656
 • Vinkumismestari
Vs: Malja kahdelle |S| Tom/Harry
« Vastaus #3 : 08.12.2020 18:54:03 »
Aaw, ompas tämä suloinen au! Harrymort/Tomarry on kaikkien aikojen suosikki paritukseni mitä shippaan, otp, ja siitä löytyy harmillisen vähän tekstejä suomeksi. Kiitos tästä. ❤

-Ansa


If you do good, people will accuse you of selfish ulterior motives.
Do good anyway.

Listaus