Kirjoittaja Aihe: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu  (Luettu 1258 kertaa)

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 516
Ficin nimi: Myrsylisuudelma
Kirjoittaja: Thelina
Beta: Siskoni
Tyylilaji: fluff, pikkuisen hurt/comfort
Ikäraja: S
Paritus: Ron / Harry
Yhteenveto: Eräänä iltana, yhden Pimennon jälki-istuntokerran jälkeen, Harry löytää tehokkaamman keinon hoitaa kämmenselkänsä haavoja.
Vastuunvapaus: Kunnia kaikesta J.K. Rowlingin luomasta kuuluu hänelle.
A/N: Rarry on innostanut viime aikoina, siksi tällainen pieni palanen heistä. Koska tässä on niin vähän dialogia, kokeilin laittaa ne vain tuonne tekstin sekaan ilman mitään lainausmerkkejä tai viivoja, tätä tapaa tulee joskus kirjoissakin vastaan.

Myrsylisuudelma

Kun Harry astui käsi kivusta tykyttäen oleskeluhuoneeseen vähän puolenyön jälkeen, hämärässä valvoi enää kaksi hahmoa, jotka hän olisi pimeydestä huolimatta tunnistanut missä tahansa. Hermione ponnahti ylös heti hänet huomattuaan, mutta Ron vain kääntyi paikallaan nojatuolissa, tuskaisen huolestunut katse sinisissä silmissään. Harry käveli katsetta väistellen heidän luokseen ja toivoi ettei hänen sydämensä luonnottoman kova syke paljastaisi Hermionelle, mitä pelkkä Ronin jälleennäkeminen hänessä nykyään aiheutti. Sanaakaan sanomatta tyttö istutti hänet sohvalle, työntäen kulhollisen myrsyliuutetta hänen viillellyn kätensä alle. Uute liuotti kivulta terävimmän kärjen, mutta kämmenselkään piirtyneet kirjaimet olivat ja pysyivät. 

Hermione katsoi häntä sillä ilmeellään, kysyen äänettömästi, miksi hänen aina piti uhmata Pimentoa; miksi aina, kun palkintona siitä oli vain tämä: heille ei mitään, mutta Pimennolle taas yksi voitto. Meidän on keksittävä jokin muu keino, Hermione sanoi. Niin, Harry huokaisi väsyneenä. Hän vihasi Pimentoa, vihasi sitä, miten tämä puuttui Tylypahkan asioihin ja vääristeli totuutta Voldemortin paluusta ja vahvistumisesta.

Harry ei vieläkään tohtinut katsoa Roniin. Silmäkulmastaan hän näki, miten poika istui jännittyneenä ja hiljaisena paikallaan, huokuen kaipausta kuten hän itsekin, mutta uskaltamatta tulla lähelle, kun Hermione oli paikalla. Harry katui sitä, että oli joutunut viettämään taas yhden illan jälki-istunnossa, sen sijaan että olisi voinut viettää sen Ronin ja Hermionen kanssa. Varsinkin Ronin.

Palataan tähän asiaan huomenna, Hermione sanoi. Minä painun nyt nukkumaan. Hän lähti kohti tyttöjen makuusalia, vilkaisten vielä matkallaan Harryyn ja Roniin päin. Harry ei tiennyt, oliko tytön pienessä väsyneessä hymyssä jokin tietäväisen oloinen pilkahdus, vai kuvitteliko hän vain.

Portaikon ovi kolahti ja askeleet loittonivat. Ron siirtyi hänen viereensä sohvalle, lämmin keho ihan kiinni hänen kyljessään. Harry nosti kätensä kulhosta ja kuivasi valuvaa myrsyliuutetta nenäliinalla, kun Ron tarttui kipeään käteen ja painoi huulensa vielä verta tihkuville haavoille. Kun Ron nosti katseensa, Harry näki omien ajatustensa peilautuvan tämän silmistä ja kun hän maistoi veren ja myrsyliuutteen huulillaan, kaikki oli hetken aikaa taas hyvin.
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 1 999
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu
« Vastaus #1 : 23.09.2019 11:04:37 »
Olipa mukava pieni pala :) Erikoinen ratkaisu ujuttaa dialogi tuolla tavalla tekstin joukkoon, itse en ole vastaavaan törmännyt aikaisemmin (luen varmaan vääränlaisia kirjoja!). Tässä se kutenkin toimi yllättävän kivasti, pidemmässä tekstissä olisi toki voinut käydä hieman raskaaksi.

H/c on yksi lemppareitani ja tässä se oli suloista ja söpöä. Hermione taitaa olla hyvin tietävä tyttö, ihanaa kun hän vetäytyi ja antoi pojille hetken rauhan. Parituksena Rarry ei iske minuun aivan niin lujaa kun H/D mutta ymmärrän kyllä sen viehätyksen. Oletkohan tutustunut Beelsebuttin Rarryihin? Näitä voin suositella lämmöllä :) Oma suosikkini on hänen kääntämänsä Harry Potterin surkea seuraelämä (K-15) :D Mutta "Kolmas pyörä"-sarja on myös tutustumisen arvoinen!

Pahoittelut offaamisesta! Tämä sinun tekstisi oli kuitenkin kiva, ja tykkäsin tästä. Itse asiassa luin tämän jo perjantaina ja aloitin kommentinkin kirjoittamisen, mutta sitten tuli elämä ja vei viikonlopuksi mennessään. Tulin nyt kuitenkin viimeistelemään tämän kommentin, sillä tiedän miten kiva on kuulla jos joku on lukenut tekstin :)

Kiittäen,
Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 516
Vs: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu
« Vastaus #2 : 23.09.2019 21:17:28 »
Vendela, kiitos kommentista! Onhan pelkästään sekin jo mukavaa nähdä, jos omaa tekstiä luetaan, mutta erityisen mukavaa on, jos joku vielä kommentoi.

Nyt kun mietin missä kirjoissa olisin nähnyt tuollaista lainausmerkitöntä / ei mitenkään merkittyä dialogia, niin ei montaa esimerkkiä tule mieleen, paitsi yksi kirja, jonka jätin lopulta kesken... eli siis ei todellakaan varmaan toimi pitkissä teksteissä, mutta jollain tavalla sopi mielestäni tähän tunnelmaan.

Ymmärän hyvin tuon, että Drarry vetoaa enemmän, niin se on minunkin kohdallani, vaikka jokin tuossa Rarryn from friends to lovers -kuviossa on myöskin kiehtovaa. Beelsebuttin Rarryja on tullut kyllä luettua, mutta muistaakseni en ole lukenut noita vinkkaamiasi, joten kiitos vihjeestä! Täällä on kyllä muutenkin paljon hyvää luettavaa rästissä epäaktiivisilta vuosiltani, nyt olen uudelleen innostuttuani (ja uudelleen rekisteröidyttyäni) lukenut paljon ja myös koettanut kommentoida ahkerammin, vanhalla kertaalleen poistetulla tunnarilla en tainnut kommentoida kertaakaan, mutta en myöskään julkaissut silloin mitään.

Kommenttisi ilahdutti, mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ♥
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Valo

 • Puuskupuh
 • ***
 • Viestejä: 388
 • Puutarhatonttu
Vs: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu
« Vastaus #3 : 23.09.2019 22:04:59 »
Voi miten sulonen ficci!! Rarry on aika harvinaista, mikä on harmi koska friends to lovers on tosi hyvä trope ja koko kolmikon välillä on mun mielestä tosi hyvää kemiaa ja toimisivat varmaan polyamorisessa suhteessakin tosi hyvin :DD Mutta siis joo, tykkäsin tästä kovasti. Hermionen tietävä hymy, Harryn huolestuneet ajatukset ja Ronin huolehtivaisuus on kaikki nii *italialainen kokki suutelee sormia* mwah. Ihanaa tällaset pienet lohduttavat hetket rankassa arjessa Pimennon komennon alla. Antaa varmasti Harrylle toivoo että kyllä asiat tästä paranee. Kiitos kun kirjotit! :3

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 516
Vs: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu
« Vastaus #4 : 25.09.2019 18:25:02 »
Valo, kiitos kommentista, tulin siitä iloiseksi! Rarry on tosiaan aika harvinaista, jää ilmeisesti kaiken Drarryn jalkoihin... mutta olen samaa mieltä, että kultaisen kolmikon välillä on hyvää kemiaa ja vaikka minkälaisia mahdollisuuksia. Mukavaa, että tykkäsit :)
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

carrowfan

 • Hah, respect
 • ***
 • Viestejä: 759
Vs: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu
« Vastaus #5 : 14.11.2019 18:25:23 »
Tämäpä oli suloinen, teksti toimii tälläisenäänkin mutta kuten aina tykkään jatko-osista. Mielestäni teksti ei kaivannut enempää dialogia, hahmojen tunteet kertoivat enemmän kuin tarpeeksi vallitsevasta tilanteesta sekä heidän olotilastaan. Tekstin lopusta jäi sellainen haikea fiilis, asiat ovat hirveällä tavalla pielessä, koko maailma kaatuu niskaan, mutta toisaalta ne pienet onnenhetket arjessa pelastavat.
"Papereissa 20, henkisesti 17"

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 516
Vs: Myrsylisuudelma, Rarry, triplaraapale, sallittu
« Vastaus #6 : 15.11.2019 18:53:16 »
carrowfan: Kivaa, että kommentoit tätäkin! Tuota juuri halusinkin tähän tuoda, että Pimennosta ja kaikesta kauheasta huolimatta elämään mahtuu myös tuollaista ihanaa nuoruuden ihastusta ja onnenhetkiä. Tälle en ole (ainakaan vielä) suunnitellut suoraan jatkoa, mutta lisää Ron/Harry -ficcejä on muuten kyllä suunnitteilla jossain vaiheessa. Kiitos kommentista!
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥