Kirjoittaja Aihe: Kirje K-11 D/P H/D  (Luettu 38 kertaa)

Syvä Miete

  • ***
  • Viestejä: 34
Kirje K-11 D/P H/D
« : tänään kello 10:53:37 »
Kirjoittaja - Syvä Miete
Ikäraja - k-11
Paritus - Draco/Pansy Draco/Harry
Varoitukset - melkein seksiä
Vastuunvapaus - J.K Rowling omistaa maailman
Yhteenveto - Draco kirjoittaa ihastuksissaan Pansylle kirjeen, mutta se päätyykin toisiin käsiin.

Osa 1


Draco Malfoy rustasi jotain paperiin aamupalapöydässä. Hän näytti kirjoittavan kirjettä. Crabbe ja Goyle ihmettelivät, mitä heidän "pomonsa" teki.
Draco lisäsi loppuun pisteen ja luki, mitä oli kirjoittanut.
'Ihastuin sinuun heti, Pansy, kun näin sinut. Haluaisitko olla tyttöystäväni? - Draco Malfoy <3'
Poika punastui, kun oli lukenut kirjeensä. Pansy oli luihuistyttö, joka kuului Dracon lähipiiriin koulussa.
"Mitä?" Draco äyskäisi Crabbelle ja Goylelle. He pudistivat päitään ja nousivat pöydästä. Draco tunki lapun taskuunsa huonosti ja meni heidän peräänsä. Lappu tippui taskusta keskelle käytävää.

Harry Potter lopetti ruokailunsa ja nousi aamupalapöydästä kavereidensa Hermione Grangerin ja Ron Weasleyn mukana. Hän käveli pois salista ja pysähtyi nähdessään maassa lapun. Hän nosti ja avasi sen.
Harry luki kirjeen ja hänen sydäntään puristi. Miksi?
No, kai hän tiesi - kaikki ne ylimääräiset sydämenlyönnit, punastumiset... Hän oli ihastunut Dracoon. Ja nyt oli selvää, että Draco ei todellakaan tykännyt hänestä - ja oli varmasti hetero.
"Harry! Tunti alkaa pian!" Ron huusi vähän matkan päästä - Harry oli jäänyt paikalleen miettimään. Poika nyökkäsi ja taitteli lapun taskuunsa.

**

Ensimmäinen tunti oli taikajuomia. Tunti oli Rohkelikkojen ja Luihuisten yhteinen. Harry istui ystäviensä lähelle, juuri Dracon taakse, että voisi tuijottaa häntä salaa. Tunti alkoi, ja Severus Kalkaros ohjeisti heidät hommiin. Harry oli päättänyt yrittää iskeä Dracon ja meni ainesvarastoon samaan aikaan. Hän hipaisi pojan kättä, luullen sen olevan hyvä idea, mutta ei - Draco nykäisi kätensä kauas Harrystä.
"Mitä vittua, Potter!?"
"Vahinko", Harry valehteli.
Draco hymähti, otti aineksensa ja lähti pois. Harrystä tuntui todella pahalta - hän tykkäsi Dracosta enemmän ja enemmän - jopa rakasti. Poika huokaisi ja meni paikoilleen. Lopputunti meni Dracoa tuijotellen.

Yöllä Harry ei saanut unta - hän luki lappua uudestaan ja uudestaan kyynel silmässään. Hän halusi vain koskea Dracon hiuksiin ja suudella häntä.
Harry huokaisi, käänsi kylkeä ja nukahti.

**

Draco makasi sängyssään miettien Pansya ja Harryä. Hän oli todella ihastunut Pansyyn, mutta se kosketus, minkä Harry oli antanut... Hän oli komea, hänen silmänsä olivat kirkkaanvihreät... Dracon sydän pamppaili. Hän ei osannut päättää, kumman ottaisi. Tai no, Harry tuntui oikeammalta. Draco sulki silmänsä ja muisti lapun, minkä oli kirjoittanut. Hän aikoi repiä sen, mutta se ei ollutkaan hänen taskussaan - vittu! No, asialle ei voinut tehdä mitään, eikä hän jaksanutkaan tehdä mitään. Näillä ajatuksilla hän nukahti.

**

Seuraavana päivänä aamupalalla Draco yritti tavoittaa Harryn katsetta - ja onnistuikin. Hän hymyili suoraan Harrylle, joka punastui. Se teki Dracon onnelliseksi - hänellä oli mahdollisuuksia. Harry hymyili takaisin.

Myöhemmin päivällä Harry meni vessaan, ja näki siellä Dracon - nyt oli hyvä tilaisuus.
"Moi", poika aloitti. Draco katsoi hetken Harryä silmiin, kunnes astui lähemmäs ja painoi huulensa toisen huulille. Harry vetäytyi ja katsoi ihmeissään poikaa.
"A-anteeksi", Draco katsoi lattiaa. Yhtäkkiä Harry tarttui toisen leuasta ja suuteli tätä. Siitä tuli kiihkeä suudelma, kädet liikkuivat vartaloilla.
Hetken päästä he irrottautuivat ja jäivät katsomaan toisiaan.
"Hitto, tunti alkaa!" Draco tajusi katsoa kelloaan. He juoksivat äkkiä muodonmuutosten tunnille. He menivät sinne yksitellen, etteivät herättäisi huomiota.

Tunnilla oli kiihkeä kirjeenvaihto - pojat istuivat peräkkäin ja kirjoittelivat toisilleen kirjeitä. Harryllä oli muikea hymy.
'Olet ihana', sanoi Dracon lappu. Harry punastui ja sai yhtäkkiä hyvän idean.
'Mennäänkö yöllä jonnekin?'
'Joo! Vaikka tähtitorniin.'
He vilkaisivat toisiaan nopeasti ja yrittivät sitten keskittyä tuntiin.

**

Kello löi kaksitoista, ja Harry makasi sängyllään. Hänen sydämensä pamppaili - kolmen vuoden aikana hän ei ollut ollut yöllä poissa Rohkelikkotornista. Hän ei malttanut odottaa, että saisi nähdä Dracon.
Poika nousi sängystään hiljaisesti, käveli rappuset alas ja kulki olohuoneen läpi muotokuvalle.
Hän suuntasi tähtitorniin. Draco odottelikin jo siellä. Hän hymyili Harrylle.
Harrylle tuli hirveä himo suudella toista, ja hän teki sen. He pussasivat pitkään, mutta irrottautuivat, kun kuulivat askelia. Ne olivat raskaat, luultavasti kuuluivat Severus Kalkarokselle. Paniikki iski poikiin - oliko hän kuullut heidät? Pojat katsoivat ympärilleen - ei ollut piilopaikkaa, paitsi oven takana. He hipsivät oven taakse ja pidättivät hengitystä. Kalkaros pysähtyi oven toiselle puolelle, katsoi ympärilleen ja lähti pois sulkien oven perässään.
Harry ja Draco hengittivät taas ja nauroivat hiljaa.
"Olipa lähellä."
Harry nyökkäsi. Hän katsoi Dracoa silmiin - ne olivat kauniin harmaat. Poika suuteli toista syvästi. Draco voihkaisi, kun Harry puri häntä huulesta rajusti. Verenmaku hyökkäsi Dracon suuhun. Harry työnsi toisen ovea vasten välittämättä paukahduksesta, mikä siitä kuului. Dracon kädet riisuivat Harryn paidan pois ja huulet kulkivat kaulalla. Harry painoi polvellaan toisen jalkoväliä saaden Dracon voihkaisemaan lujaa. He kaatuivat lattialle.

**

Harry räpytteli silmiään auki - hän makasi tähtitornin lattialla. Oli valoisaa, ja paniikki iski poikaan - tunnit olivat varmaan alkaneet. Hän vilkaisi viereensä - Draco nukkui siinä.
"Draco, tunnit alkavat!"
Toinen nousi heti ja lähti juoksemaan Harry perässään.
Onneksi oli vasta aamupala-aika. Pojat kävivät vaihtamassa kaavut päälleen ja menivät eri aikaan syömään.
Harry istui ystäviensä seuraan pöytään.
"Missä olit koko yön?" Ron kysyi ihmeissään. Vittu.
"Öäh... heräsin aikaisin ja en saanut unta, joten lähdin tähtitorniin", poika valehteli. Ron nyökkäsi.
"Harry, älä tee tuota enää. Jos jäät kiinni, menetämme pisteitä", Hermione sanoi.
Harry lupasi ja katsoi Dracoa. Hän näki Pansyn, joka lähenteli poikaa. Harry alkoi suuttumaan - hänen teki mieli mottaista tyttöä naamaan. Onneksi Draco hääti tytön pois, ja Harry oli tyytyväinen.

Oli Tylyahon ensimmäinen vierailuvuoro kolmasluokkalaisille. Harry oli suunnitellut, että menisi sinne Dracon kanssa - salaa tietenkin. He tapaisivat Rääkyvän Röttelön luona.

Harry kulki Ronin ja Hermionen mukana Hunajaherttuassa shoppailemassa nameja. Draco liikkui heidän lähellään, ja ilkeyttään tönäisi Hermionea.
"Au!" Hermione huudahti ja katsoi taakseen.
"Tönäise vielä kerran, niin..." Ron suuttui. Hän meinasi käydä Dracon päälle, mutta Harry esti sen ja mulkaisi poikaystäväänsä pahasti. Hän oli unohtanut, millainen Draco oli - ilkeä ja pahansuova.
Harry ei mennyt Rääkyvälle Röttelölle - hän oli ystäviensä kanssa.