Kirjoittaja Aihe: Kaikki aamut, päivät ja illat | S | Harry/Draco  (Luettu 323 kertaa)

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 225
 • Banneri @ Crysted
Nimi: Kaikki aamut, päivät ja illat
Kirjoittaja: Melodie
Ikäraja: S
Paritus: Harry/Draco

Lyrics Wheel 17 (sanat lopussa). Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus. Vuosi raapalehtien: 1 raapale.

-

Kaikki aamut, päivät ja illat


Aikainen aamu jossain Suffolkissa. Draco Malfoy makaa hereillä ja tuijottaa välillä kattoa tai maisemaa, mutta enimmäkseen nukkuvaa Harry Potteria vieressään. Uni on siloittanut huolet tämän kasvoilta ja sitä Draco ei koskaan kyllästy katselemaan. Hän ojentaa kätensä varovaisesti sipaisemaan Harryn venähtäneitä hiuksia ja haistaa niiden ominaistuoksun. Se vie hänet hetkessä ensimmäiseen kertaan kun he olivat suudelleet, vihaisina ja kaatosateessa. Muisto hymyilyttää Dracoa.

Harry kääntää kylkeä muittei herää, ja Draco ajattelee edellistä iltaa jona he kävelivät rannalla syöden kalaperunoita ja jutellen. Heillä on aika vähän aikaa jutella. Kun pimeys oli laskeutunut, he eivät olleet nähneet toistensa ilmeitä kertoessaan huolistaan, ja se oli helpottanut tilannetta. Nyt, auringon paistaessa kirkkaana, Draco saattaa ajatella vain miten upea Harry on, ja saa typerän, romanttisen idean.

Hän kirjoittaa Harrylle kirjeen, jossa kertoo täsmällisesti miltä tämän iho näyttää aamuauringossa, ja sujauttaa sen Harryn kaavun taskuun. Kun se on valmis, Harry jo kiemurtelee ja herää hymyillen.
”Huomenta”, tämä kuiskaa.
”Hyvää huomenta”, Draco vastaa. He käpertyvät vieretysten vuoteeseen ja silittävät toisiaan, haluttomina päästämään irti tästä rauhallisesta tunnelmasta. Lopulta Harry kuitenkin huokaisee.
”Pitää mennä syömään aamupala. Huonekin pitää kohta luovuttaa.”

He vaeltavat aamiaishuoneeseen ja lastaavat lautasilleen munia, kinkkua ja leipiä. Edellisestä ateriasta tuntuu olevan ikuisuus. Välillä he tökykkivät toisiaan kylkiin ja kikattavat. Aurinko paistaa vieläkin sisään.

Sitten on aika käydä keräämässä huoneesta kaikki tavarat. Dracon katse pyyhkii pintoja kun hän varmistaa, etteivät he ole jättäneet jälkeensä mitään. Harry nojailee jo käytävällä seinään. He menevät ulos, jossa on vuodenaikaan nähden lämmintä, ja lähtevät kävelemään läheiseen puistoon, nyt haluttomina puhumaan.

Draco istuutuu penkille puun alle ja hetken epäröityään Harry istuutuu hänen viereensä. Hän pyörittelee vihkisormusta käsissään ja sujauttaa sen sitten sormeensa ennen kuin suutelee Dracoa mitä hellimmin.
”Nähdään taas”, hän sanoo.
”Nähdään”, Draco vastaa vaisusti hymyillen ja katselee kuinka Harry kaikkoontuu tiehensä. Sitten hän huokaisten kaivaa oman sormuksensa esiin ja palaa perheensä luo.

-

The Paper Kites - Bloom

In the morning when I wake
And the sun is coming through,
Oh, you fill my lungs with sweetness,
And you fill my head with you

Shall I write it in a letter?
Shall I try to get it down?
Oh, you fill my head with pieces
Of a song I can't get out

Can I be close to you?
Oh-oh-oh-ooh, ooh
Can I be close to you?
Ooh, ooh

Can I take it to a morning
Where the fields are painted gold
And the trees are filled with memories
Of the feelings never told?

When the evening pulls the sun down,
And the day is almost through,
Oh, the whole world it is sleeping,
But my world is you

Can I be close to you (Ah)?
Ooh (aah), ooh (aah)
Can I be close to you (Ah)?
Ooh (aah), ooh (aah)
« Viimeksi muokattu: 08.09.2019 23:36:34 kirjoittanut Melodie »

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 314
Vs: Kaikki aamut, päivät ja illat | S | Harry/Draco
« Vastaus #1 : 09.09.2019 09:17:48 »
Eiiii, miksi sinä teet tämän minun pienelle sydämelleni >:C Minä jo olin kehumassa, että vallan ihastuttava ja suloinen fikki, mutta ei tämä sitten lopulta ollutkaan, kun Harryn kädessä pyörittelemä vihkisormus ei ollutkaan hänen ja Dracon vihkisormus vaan jonkun ihan muun... Voihan ärrimurri! Kieroutunut pääni pitää tällaisista kurjista yllätyksistä, mutta sydämeni ei u_u No, ainakin Harry ja Draco saavat hetken olla kahden ja nauttia toisistaan ;–;

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 1 476
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Kaikki aamut, päivät ja illat | S | Harry/Draco
« Vastaus #2 : 09.09.2019 10:28:45 »
Oho! Onnistuit kyllä yllättämään! Olin jo Piraatin tavoin kirjoittamassa mielessäni, että "ihana ja suloinen ficci" mutta sitten tuolla tulikin tuo pommi. Ja toisaalta vaikka itse asia on iso, siis todella iso, niin olit kiroittanut sen jotenkin lempeästi ja pehmeästi tähän. Voi miten kaunista!

Mutta, mutta... jäin miettimään tuota Dracon kirjoittamaa kirjettä. Tässähän ei käynyt ilmi, että Harry olisi tuon kirjeen löytänyt ja lukenyt, joten voiko olla niin että sen löytääkin Harryn puoliso (kuka tämä sitten onkaan)? Ja paljastuuko näiden kahden suhde ja mitä sitten tapahtuu? Tämähän aivan huutaa jatko-osaa, vaikkapa sellaista mikä on kirjoitettu Harryn kumpparin näkökulmasta. Vaikka totuushan kuitenkin on se, että nämä kaksi kuuluvat toisilleen ;)

Onnistuit tällä rapsulla herättämään paljon ajatuksia. Kiitos tästä!

Vendela


I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 424
Vs: Kaikki aamut, päivät ja illat | S | Harry/Draco
« Vastaus #3 : 10.09.2019 08:46:28 »
Jep, onnistuit yllättämään! Mutta tämä ei olekaan Hunajaherttuassa, kuten nyt tajuan.
Kuten Vendela tuossa sanoi, tämä huutaa jatkoa, mutta tässä kyllä on jo viitteitä siihen suuntaan, että asia (suhde) mikä on alkanut, tulee varmasti jatkumaankin. En haluaisi epäillä.

Tässä oli kyllä viittaus sateessa suudeltuun suudelmaa, jolloin molemmat ovat olleet vihaisia. Mitähän tätä ennen on tapahtunut.
Ja sitten mainittu että pimeässä on puhuttu vain vähän, ei siis liian paljon avautumista tässä vaiheessa.
Päivänvalossa ei enää tee mieli kaivella mitään.

Kiitos tästä.  :)